iyi olmaya çalışıyorum canım. Sadece bugün fazlaca agresifim. Minibüste kadına sinirleniyorum,son doğumu 15 yıl önce yaptığı halde hiç bir şeyin değişmediği zanneden kv ye sinirleniyorum.. Barut gibiyim anlayacağın. Şimdi sıcak nesquikli bir süt içtim. Sakinleşeceğimi düşünüyorum :))))
teşekkürler cucum :))
iyiyiz küçükprenscim herşey yolunda şükür sen nasılsın
burxkan,pelin isis sizde hoşgeldnizz kızlarropuyorumnanaktan
buarada geçen ay bi arkadaşımla konuşuyordu 4aydır bebeiş için uğraşıyorlardı bende ona yumurtlama tarihlerini falan anlattım onunkini hesapladık söledim bu tarihlerde beraber olun tutabilir diye hamileymiş bu ay :)))
iyi olmaya çalışıyorum canım. Sadece bugün fazlaca agresifim. Minibüste kadına sinirleniyorum,son doğumu 15 yıl önce yaptığı halde hiç bir şeyin değişmediği zanneden kv ye sinirleniyorum.. Barut gibiyim anlayacağın. Şimdi sıcak nesquikli bir süt içtim. Sakinleşeceğimi düşünüyorum :))))
afferin kız :)) kız olursa adını da sinem koyarlar artık :))
kızlar, çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo? Ben 37.haftada gidicem ama doktorum şu zaman gel bu zaman gel demedi, ben iş göremezlik raporumu da aradan çıkartırım diye öyle düşündüm. Geç bi zaman mı yoksa erken mi? Daha önce doğum yapanlar sanırım daha iyi bilir. Ben hiç alttan muayene olmadım, nasıl olacak merak ediyorum ve sanırım azıcık da korkuyorum :kedi:
teşekkürler cucum :))
iyiyiz küçükprenscim herşey yolunda şükür sen nasılsın
burxkan,pelin isis sizde hoşgeldnizz kızlarropuyorumnanaktan
buarada geçen ay bi arkadaşımla konuşuyordu 4aydır bebeiş için uğraşıyorlardı bende ona yumurtlama tarihlerini falan anlattım onunkini hesapladık söledim bu tarihlerde beraber olun tutabilir diye hamileymiş bu ay :)))
iş bitirici hatun.. ben kontrole gittim bugün, kız iyiymiş tahmini ölçüler fena değil ama stres yorgunluk büyüme hızını biraz yavaşlatmış gibi geldi.. bende bi meditasyon işine girseydim iyiydi.. sanırım ihtiyacım var.. ayrıca bence örgü yogadan daha iyi geliyordur.. bi aralar terapimdi benim örgü örmek.. şimdi niye yapmıyosam..Selam hatunlar,
Bugün yogaya gittim rahatladım, yemeğimi pişirdim hazır, battaniyemde son 7 sıra kaldı, şimdi kocişimi bekliyorum yemek için. opuyorumnanaktan
Sizlerde ne var ne yok bakalım??
tubacım weeweell iyimiş gerçekten bende duymuştum hatta geçen ay ebebekte görmüştüm kampanyasıda vardı ve güzeldi ürün,onu bi araştır sen ozman buarada sen izine çıkmadınmı hala,çıksana artık bende evdeyim kilo alalım diye yiyip içip yatıyorum :)))
10gündür falan yiyorum küçükprenscim kahvaltıda ayrı yiyorum akşamlarıda 3-4 kaşık içiyorum bakalım kaç kg olacak sıpa eski duruma göre 3lerde olur diyodu dr. şuanki yememe göre 4lerde olması lazım yani :)) bi yerde okudum ben baya zayıf başladım ya,tamam genetik olarak ince uzun olucakta zayıf başlanılan hamileliklerde daha anne kendi kg ihtiyacını karşılarmış o yüzden bebekle birlikte bende beslenmiş oldum daha anca kendi eksiklerimi kapattım yazık bebişime bırakmadım heralde :)))
kizlar tekrardan meraba birazdan disciye gitcem.tartarlarim temizlencek.ve dolgum yapilacak.bana dua edin dr fazla acitmasin canimi.hep disciden korkmusumdur pufff. hadi gorusuz.çav kizlar
10gündür falan yiyorum küçükprenscim kahvaltıda ayrı yiyorum akşamlarıda 3-4 kaşık içiyorum bakalım kaç kg olacak sıpa eski duruma göre 3lerde olur diyodu dr. şuanki yememe göre 4lerde olması lazım yani :)) bi yerde okudum ben baya zayıf başladım ya,tamam genetik olarak ince uzun olucakta zayıf başlanılan hamileliklerde daha anne kendi kg ihtiyacını karşılarmış o yüzden bebekle birlikte bende beslenmiş oldum daha anca kendi eksiklerimi kapattım yazık bebişime bırakmadım heralde :)))
iş bitirici hatun.. ben kontrole gittim bugün, kız iyiymiş tahmini ölçüler fena değil ama stres yorgunluk büyüme hızını biraz yavaşlatmış gibi geldi.. bende bi meditasyon işine girseydim iyiydi.. sanırım ihtiyacım var.. ayrıca bence örgü yogadan daha iyi geliyordur.. bi aralar terapimdi benim örgü örmek.. şimdi niye yapmıyosam..
başhekim bırakmıyoki sinemcim.. konseylerde ona yaptıracağım doğumumu:)) karnım küçük diye doğumuma daha var sanıyor sanırım.. işleri toparlayamadım hala, güya bu ay sonu bırakacaktım o da yalan oldu.. haftaya bir eğitim, birde kongrem var daha.. eşim "oradan oraya koşturuyosun bu halinle bakalım nerede yapacaksın doğumu" diyor :)) doğmadan bilim insanı olacak velet:))
şaka bi yana stresin büyümesini etkilediğini düşünüyorum.. bi ara raporluydum ya o zaman çok hızlı büyümüştü.. son sıralar yavaşladı biraz.. evde otursam 4 kilodan aşağı doğmazdı heralde:)) yalnız ona haksızlık ettiğimin farkındayım.. kasımın ilk haftasından sonra bırakıyorum artık.. inş..
canım geç kaldın gerçekten bari ağırdan al işleri bende hergün yürüyordum ve çok fazla zaten zayıfız bazen 3-4 saat durmadan yürüdüğüm oldu metobolizma zaten hızlı çalışıyor yediklerimizi yakıyoruz bölelikle bende bu hafta başladım istirahate,benimde kafa ve bacak boyu 1 hafta önce karın 1 hafta geride işte doktorun dediği ince uzun bi bebiş olcak bakalım sağlıklı olsunlarda,sende çok yorma canım ben eminim bu yüden etkilendiklerine buarada cnm biyerde okumuştum ya da gördüm sporcu bi bayan hiç bi engeli olmadığı halde normal doğuma alınmamış kasları çok güçlü olduğu için rahim kaslarının aılıp kapanması sırasında bebeğin nefes alınmasına zarar verir diye çok şaşırmıştım mantıklımı sence benimde bacak kaslarım güçlüydü baya vücuta gitmiştim 2sene
başhekim bırakmıyoki sinemcim.. konseylerde ona yaptıracağım doğumumu:)) karnım küçük diye doğumuma daha var sanıyor sanırım.. işleri toparlayamadım hala, güya bu ay sonu bırakacaktım o da yalan oldu.. haftaya bir eğitim, birde kongrem var daha.. eşim "oradan oraya koşturuyosun bu halinle bakalım nerede yapacaksın doğumu" diyor :)) doğmadan bilim insanı olacak velet:))
şaka bi yana stresin büyümesini etkilediğini düşünüyorum.. bi ara raporluydum ya o zaman çok hızlı büyümüştü.. son sıralar yavaşladı biraz.. evde otursam 4 kilodan aşağı doğmazdı heralde:)) yalnız ona haksızlık ettiğimin farkındayım.. kasımın ilk haftasından sonra bırakıyorum artık.. inş..
kızlar çatı muayenesinden bahsetmişsinizz norm doğumm düşününlerr korkmasınn çünküü çokk çatıı muayenesii yapıyorlarrr doğum anındaa
evet cnm öle ya gerçekten bilinç altıma işlemiş durumda valla ama kilodan ziyade karın çevresinin küçük olması durumu düşündürüyo beni yoksa 2.5uğu geçsin tamamdır doktorumuz bikere korkuttu ya bizi, adamda açıkladı ne yapsın,dediki karın çevresinin küçük olması gelilşim geriliğide olabilir ama anne babanın zayıflığından dolayı öle olduğunu düşünmüyorum siz yinede bi renkli doblere girin dedi,girdik şükür bişey çıkmadı hatta radyoloji doktoruda yok bişey bütün kan akışları besin akışları plesantası böberkleri falan hepsi iyi bi sorun yok genetik yani dedi sonra biz çıktık başka hastaneye gittik oradada doktor yok sizin alt sınırda bile değil korkmayın sadece ince belli bi kız olucak dedi oda işte boyu ve kafası 1 hafta önde karın çevresi 1 haftadan fazla geride yani cnm ben 3.250 doğmuşum eşimde 3-3.500 arasıymış,inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız cnm:)))))) bende yandım o zaman :)) 53'le başladım 47'ye düştüm şimdi 60 oldum.. sizde bebekliğinizde zayıfsanız bebeğinizde size çekebilir.. kilo konusunda canını çok sıkıyorsun gibi sinem 2.5 kiloyu geçtimi kotarır o kendini merak etme.. tek başına irilik sağlık göstergesi değildir
Şimdiden geçmiş olsun, bende doğumdan sonra bi temizleteyim diyordum ama doğumdan önce yaptrısam daha mı iyi acaba, bebekle zor olmasınbilmiyorumkismile
Aaa sen başladın demek, o zaman işe yarıyorsa ilk kontrolünde bana haber ver emi canım. Hem sen merak etme bebişin herhalükarda sende ne var ne yok alıyordur, yediklerin direk ona gitmiştir senden çok. Biyoloji hocamız bebekler için dünyanın en tatlı asalakları derdi, anneyi sömürüyorlarmış
canım geç kaldın gerçekten bari ağırdan al işleri bende hergün yürüyordum ve çok fazla zaten zayıfız bazen 3-4 saat durmadan yürüdüğüm oldu metobolizma zaten hızlı çalışıyor yediklerimizi yakıyoruz bölelikle bende bu hafta başladım istirahate,benimde kafa ve bacak boyu 1 hafta önce karın 1 hafta geride işte doktorun dediği ince uzun bi bebiş olcak bakalım sağlıklı olsunlarda,sende çok yorma canım ben eminim bu yüden etkilendiklerine buarada cnm biyerde okumuştum ya da gördüm sporcu bi bayan hiç bi engeli olmadığı halde normal doğuma alınmamış kasları çok güçlü olduğu için rahim kaslarının aılıp kapanması sırasında bebeğin nefes alınmasına zarar verir diye çok şaşırmıştım mantıklımı sence benimde bacak kaslarım güçlüydü baya vücuta gitmiştim 2sene
evet cnm alışcaz bunlara ,doğumdada bakıldığını duymuştum bende
doğumun nerde yapıldığına ve şartlarına bağlı.. bence normalde doğurabilirdi ama yinede riske atmak istememişler.. sezeryanın çoğunluğu bundan dolayı oluyor zaten.. riske atmamak için.. daha azınlığı kesin sezeryan olması gerektiği için oluyor.. muhtemelen çatısı da müsait değildir onun.. herkesin yapısı farklı tabii.. ben hatunun yerinde olsaydım ve riskli deselerdi düşünmeden sezeryan olurdum..
ne zaman yaptın sen canım? kaslar sporu bıraktıktan bir süre sonra gevşemiyor mu? hekiminle görüşmen lazım canım bu konuyu. çatı muayenesinde çıkar zaten.. daha neler var bunları kafana takma ama emi
1le 2. sınıfta gitmiştim ama 3. sınıftada aletli spor salonunda antrenörlüğe başladım hergün yapıyordum 4tede yani busene de bazı derslerimiz var işte kayak masa tenisi falan yani birebir aktif değildim busene mutlaka salmıştır kaslarım ama normaller gibide değildir,yok yok doğum konusunda çok pozitifim hiç öle yargılarım ve korkularım yok neyse nasip öle doğurcaz bakalım,ben şükrediyorum hep çok rahat geçirdim hamileliği bulantım olmadı koşturdum durdum hep habire,şükretmek lazım yani neler neler var
maşallah canım.. sorunsuzca dünyaya getirirsin inş. bebeğini.. sorunsuzca da büyütürsün inş.. benim gözüm çok korktu gebelikten walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?