2010 Aralık Anneleri

Ben geldim herkes gitmiş....
Annemdeyim nete bakam dedim ama osmancık varmış...

kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..

gözün aydın canım 15 gün sonramı dedi vay be bu zamana kadar geldikte doktor 15 gün sonraya günverdi sana inanılır gibi değil hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah bidaha yaşamazsın byle bise

sezen maşallah canım ya sayılı gün kaldı valla,doğurda bakalım oğluşunun resimlerine bizde,oyy maşallah:ecrin_bebek:

Biz ayseden beklerken ilk sezen doğuracak yani. Hayırlısı olsun canım,Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin hepimize..

selam kıslar bi günde nekadar ilerlemiş böyle maşallah valla :))) herkesi iyidir umarım bebişini görenlerinde gözü aydın olsun ...
dünden beri moralim çok bozuk bi duşakabin yaptıryım dedim burnumdan geldi dün akşam montaja geliyorus dediler akşam 7 gibiydi benimde şansıma herbir işim karanlıkta oluyo bu aralar... hayırlı bigün yüzünde denk gelemedi işlerim ..
neyse uzatmıyım eskisini çıkartırken fayanslarımdan bazılarnı kırmış beceriksizlerr ya bide kırklara sıkmışlar silikonu görseniz berbat olmuş bugün gittim konuştum ama kabul etmiyolar hatalarını parayıda peşin vermiştim şimdi söktürüp fayansları yaptırıcam tekrardan montaj bide ofttt offt ((

ayy fayans işide ne pis iştir canım ya,ne terbiyesizlik yaptıkları onlarında,şansızlık valla

yok cnm ya bende var beğendimler

ayy fayans işide ne pis iştir canım ya,ne terbiyesizlik yaptıkları onlarında,şansızlık valla

yok cnm ya bende var beğendimler

canım yaaa kendi yazdıklarımı görmüşüm dün kızgınıktan 4 sa. bile uyumadım gittim gittim baktım banyoya ondan sarhoş gibiyim uykusuzluktan :kedi:

Canım inşallah bir daha yaşamazsın.Bu araada ilk doğruran senmi olcan bu gidişle.HAyılısıyla sağlıkla gelsin bakalım minişlerimiz.

canım yaaa kendi yazdıklarımı görmüşüm dün kızgınıktan 4 sa. bile uyumadım gittim gittim baktım banyoya ondan sarhoş gibiyim uykusuzluktan :kedi:

İşini adam akıllı yapmayanlara deli olurum dövelim biz onları :mymeka:

haklısın valla cnm kızmakta ama kendine oluyo yani olan adamların tınladığıbile yok boşver sende elden bişey gelmiyorsa sıkma canını,yapılsın çıksın aradan,olmadı değiştir komple yeni renklerde fayans al belki hoşuna gider değişiklik moralin düzelir

İşini adam akıllı yapmayanlara deli olurum dövelim biz onları :mymeka:

ahh ah tansiyonum çıkmasın die sesimi bile yükseltmedim adamlara bide korktum sinirden ağlamıyım şimdi önlerinde die aman allaha havale ettim ...

canımcım eşimde aynını dedi banyo için fiyat alalım bi ustadan hepsini değişelim die ama bu vaziyette inşaat işiyle uğraşamam ancak yaza olur ..
zaten bi hayırlısıyla doğum yapsam sağlıkla sıhhatle sonra koşturucam bu işlere ... evin içindeyken tadilatta gözümü korkutuyo ...

evt canım normal şartlarda bile çok zor iş fayanslardan çıkan tozu temizlemek en küçücük en ücra köşeye bile doluşuyo tozları,iyi düşünmüşsün yaza keyfine göre yaptırırsın

bilmiyorum ki kızlar ilk ben mi doğurucam..bir daha nefessiz kalmayayım da sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun..10 gün sonra belli olur durumum bakalım..

bilmiyorum ki kızlar ilk ben mi doğurucam..bir daha nefessiz kalmayayım da sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun..10 gün sonra belli olur durumum bakalım..

hakkında hayırlısı olsun canım, inş. vakitli gelir bebiş ... bende 36. haftayı dolduruyumda diyorum sonra içim daha rahat olur gibi geliyor...

selam sekerlerrrrrr!
ben geldim kayinvalidemdeyim bu gece
osmani izledik bide size bakiym dedimmmm
narnisancim gecmis olsun yahu
neyse cana gelcegine mala gelsin
ustalarla ugrasmak zor:2:

Canım Maşallah bebeğine dün keçiboynuzu pekmezinin faydalarını araştırıyordumda astıma nefes darlığınada çok iyi geliyormuş bir dene istersen hem kan yapıcı özelliğide var biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…