kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
ayy fayans işide ne pis iştir canım ya,ne terbiyesizlik yaptıkları onlarında,şansızlık valla
yok cnm ya bende var beğendimler
kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
canım yaaa kendi yazdıklarımı görmüşüm dün kızgınıktan 4 sa. bile uyumadım gittim gittim baktım banyoya ondan sarhoş gibiyim uykusuzluktan :kedi:
canım yaaa kendi yazdıklarımı görmüşüm dün kızgınıktan 4 sa. bile uyumadım gittim gittim baktım banyoya ondan sarhoş gibiyim uykusuzluktan :kedi:
İşini adam akıllı yapmayanlara deli olurum dövelim biz onları :mymeka:
haklısın valla cnm kızmakta ama kendine oluyo yani olan adamların tınladığıbile yok boşver sende elden bişey gelmiyorsa sıkma canını,yapılsın çıksın aradan,olmadı değiştir komple yeni renklerde fayans al belki hoşuna gider değişiklik moralin düzelir
ahh ah tansiyonum çıkmasın die sesimi bile yükseltmedim adamlara bide korktum sinirden ağlamıyım şimdi önlerinde die aman allaha havale ettim ...
canımcım eşimde aynını dedi banyo için fiyat alalım bi ustadan hepsini değişelim die ama bu vaziyette inşaat işiyle uğraşamam ancak yaza olur ..
zaten bi hayırlısıyla doğum yapsam sağlıkla sıhhatle sonra koşturucam bu işlere ... evin içindeyken tadilatta gözümü korkutuyo ...
bilmiyorum ki kızlar ilk ben mi doğurucam..bir daha nefessiz kalmayayım da sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun..10 gün sonra belli olur durumum bakalım..
selam sekerlerrrrrr!
ben geldim kayinvalidemdeyim bu gece
osmani izledik bide size bakiym dedimmmm
narnisancim gecmis olsun yahu
neyse cana gelcegine mala gelsin
ustalarla ugrasmak zor:2:
bilmiyorum ki kızlar ilk ben mi doğurucam..bir daha nefessiz kalmayayım da sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun..10 gün sonra belli olur durumum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?