saol canımcım valla ustalarla uğraşmak insanın canınada kastediyo birascık ...
bizde bugun imcye gidip perde isini hallettik canim
bide sepeti icin bebek ceyizi magazasina ugradik
onunda siparisini verdik
bayaa islerimizi hallettik
avize ve halisi kaldi sadeceboshayallersmile
süper canımm çoğu bitmiş ne güsel bugün bende çekmecede perdeciye uğradım koşturma arasında ölçüde aldırdım akşam üstü bakalım karar vericem inş. :))) yavaş yavaş hallolucak inş. ... merak ettim seninkileri haftaya perşembeye kadar biterse görürüs inş.
kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
Günaydın kızlar...
Ayşenin sancıları tutmuş gece acaba ne oldu....
Bir sorun yoktur inşallah...
Sezen de 10 gün sonra belli olacakmış netice hakkınızda hayırlısı olsun...
Sen ve bebeğin iyi olsun da erken gelsin canım...Haberlerini bekliyoruz...
Günaydın canım.NAsıl olalım uykusuzum koçişi bekliyorum onla geri yatarım galiba mirmirmirmir
Doğru diyon canım.Bende çalışırken sinir olurdum :)) Ama bugünn oğluşumı görcem bende :)) geri uyuyum ki vakit çabuk geçsin :))
Ay hiç sorma bende sabah saydıra saydıra çıktım yataktan ama kime neye bilmiyorum :roflol:
Hadi gözün aydın güzel haberlerle gel inş canım...
Ne gülüyon be...
Neye sinirlencem kocam yatıyor ben kalkıp işe geliyom sıkıldım..
Yağmur, çamur hava karanlık kalk işe gel :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?