2010 Aralık Anneleri

Sinir oldum şu filime ya nasıl bir baba bu mahvetti ailesini Carolin evin kapısında ben olsam hemen saldırırdım kadına saçlarıda tam yolmaklık uzun uzun açmış onları :))

saol canımcım valla ustalarla uğraşmak insanın canınada kastediyo birascık ...

bizde bugun imcye gidip perde isini hallettik canim
bide sepeti icin bebek ceyizi magazasina ugradik
onunda siparisini verdik
bayaa islerimizi hallettik
avize ve halisi kaldi sadeceboshayallersmile

bizde bugun imcye gidip perde isini hallettik canim
bide sepeti icin bebek ceyizi magazasina ugradik
onunda siparisini verdik
bayaa islerimizi hallettik
avize ve halisi kaldi sadeceboshayallersmile

süper canımm çoğu bitmiş ne güsel bugün bende çekmecede perdeciye uğradım koşturma arasında ölçüde aldırdım akşam üstü bakalım karar vericem inş. :))) yavaş yavaş hallolucak inş. ... merak ettim seninkileri haftaya perşembeye kadar biterse görürüs inş.

belki mobilyasi gelir canim bende sabirsizlikla bekliyorum ama
perde yetismez sanirsamki:)
optum seni sekerim opuyorumnanaktan
cikiymde ayip olmasin

gunaydın kızlar
sinem canım bence senin kız tosun olacak inş...sağlıkla gelir inş..
sezen canım hakkında hayyırlısı oldun.bebişine maşallah..
narnisan gecmiş olsun canım.bu işler birazda şans işi..

Günaydın kızlar...Güanydın Ezo Ben bugün baya erkenciyim :)) Gece 3te anca uyumuşumdur.7de kalktım kahvaltı yaptım :)) Öğlene doğru pil biter büyük ihtimal.

günaydın şekerler nasılsınız a.s. ben bi geçmişe bakıp geliyom :CüvCüv:

Günaydın kızlar...
Ayşenin sancıları tutmuş gece acaba ne oldu....
Bir sorun yoktur inşallah...

Sezen de 10 gün sonra belli olacakmış netice hakkınızda hayırlısı olsun...
Sen ve bebeğin iyi olsun da erken gelsin canım...Haberlerini bekliyoruz...

Günaydınnnn, ben de bi geçmişe döneyim, çok gerilere gidemem ama dün akşam neler konuşulmuş bi bakayım :)

günaydın herkese,

canım hayırlısı olsun, umarım bi daha sorun yaşamazsın ve bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına. 15 güne çok var daha, daha aceleci bebeklerimiz çıkabilir. ama ilk sen bile olsan 36 haftan dolmuş olacak bi de önden gidiyomuş, problem olmaz Allah'ın izniyle...

canım benim geçmiş olsun, sağlıkla gelsinler de. Zaten önde gidiyormuş, 2 hafta sonra da 36 haftalık oluyor, yeterince toparlamış olur. Riske atamıyo insan ilk bebek olunca, hayırlısı olsun senin için de bebeğin için de ...

Günaydın canım.NAsıl olalım uykusuzum koçişi bekliyorum onla geri yatarım galiba mirmirmirmir

Günaydın canım.NAsıl olalım uykusuzum koçişi bekliyorum onla geri yatarım galiba mirmirmirmir

Uyku deme ya akannehir
Bende çok fenayım bütün gece uyumadım...
Kocamı sıcak yatağımda bırakıp çıktım sen daha şanslısın gelcek ve uyuyacaksın aklinialirimsmile

Doğru diyon canım.Bende çalışırken sinir olurdum :)) Ama bugünn oğluşumı görcem bende :)) geri uyuyum ki vakit çabuk geçsin :))

Doğru diyon canım.Bende çalışırken sinir olurdum :)) Ama bugünn oğluşumı görcem bende :)) geri uyuyum ki vakit çabuk geçsin :))

Ay hiç sorma bende sabah saydıra saydıra çıktım yataktan ama kime neye bilmiyorum :roflol:
Hadi gözün aydın güzel haberlerle gel inş canım...

Ay hiç sorma bende sabah saydıra saydıra çıktım yataktan ama kime neye bilmiyorum :roflol:
Hadi gözün aydın güzel haberlerle gel inş canım...

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey Ayy öldüm gülmekten :)) neye sinirlendşn kız sabah sabah :))))

Ne gülüyon be...
Neye sinirlencem kocam yatıyor ben kalkıp işe geliyom sıkıldım..
Yağmur, çamur hava karanlık kalk işe gel :gitme:

Ne gülüyon be...
Neye sinirlencem kocam yatıyor ben kalkıp işe geliyom sıkıldım..
Yağmur, çamur hava karanlık kalk işe gel :gitme:

:dilcikar: Gülmüyom tamam :dilcikar: naniknanik Ay sorma nasıl bir havadır bu 7de kalktım daha 5 falan sandım bir ara iç karartıcı çok :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende dün gece hic uyuyamadım midemin yangınınamı yanayım grip olmuşum boğazlarımın yangınınamı yanayım saat 2 de uyudum sabah 7 de kalktım ölüyorum ayakta uyuyorum yemin ederim o kadar halsiz ve yorgunum ki bide kalk işe gel şu günü bi atlatsaydım yarın öglene kadar mesai sonra 3.5 gün dinlenirim en azından gerçi cumarteside kadın gelcek ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…