kızlar bu gece uzun bir aradan sonra ilk defa güzel uyudum hatta gece yarısı kalktım midem yanmıyo seviniyorum ne psikoloji ya
canimm salla,valla bu stres yüzünden erken dogurucaz biz..benneyaptımkiiyi olmaya çalışıyorum canım. Sadece bugün fazlaca agresifim. Minibüste kadına sinirleniyorum,son doğumu 15 yıl önce yaptığı halde hiç bir şeyin değişmediği zanneden kv ye sinirleniyorum.. Barut gibiyim anlayacağın. Şimdi sıcak nesquikli bir süt içtim. Sakinleşeceğimi düşünüyorum :))))
tugbacim hepinizin bir an önce izine cikmasini bende gönülden diliyorum inanki..valla olmuyor böyle,hep beraber keyif yapmaliyiz burda :)çatladım şimdi ortadan.. aklımda ayrı bi iş elimde ayrı bi iş oluyor.. bitirsemde izne çıksam artık.. çıksamda bu kurtlulukla evde de rahat durmam ya en azından stres olmaz hayatımda
ben alışamıyorum çatala.. nefret ediyorum yaa. önceden 6 ayda bir smear verirdim.. o bile deli ederdi beni..şimdide istiyorlar kaçıyorum walla.. yarın kültür alacaklar normalde bugün alacaklardı gerildim yarına salladım en azından kendimi hazırlarım diye.. pat diye doğumum başlasa ne yapacağım bilmem
burcu sen lanshinoh'ta kullanmıştın sanırım.. kıyaslarsan hangisi daha iyi? lanshinoh güzel yumuşatıyor ama benim kaşıntım konusunda hiç bi numarası yok.. hala kaşınıyor göğüs uçlarım.. mustela iyiyse bir de ondan deneyeyim.. zaten bebenin tüm ürünlerini mustela alacağım bi tane de ondan alırım
çok iyi olmuş sinemcim ne güzel denk gelmiş.. biliyorum arzumun o modelini çok cici ama arçelik'in buhar makinelerine hiç bakmamıştım.. weewell'in bir modeli vardı onun özelliklerde şahaneydi.. otribebe aklımda canım geçen yılın aralık anneleride önermişti onu
sezenim oglusuna massallahkızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
canim bu duruma gecmis olsun denir valla,sinir oluyorum evde insaatle ugrasmaya :umursamaz:saol canımcım valla ustalarla uğraşmak insanın canınada kastediyo birascık ...
canim cok gecmis olsun,ihlamura dayan tatlim,ilerlemesin,bu ara cok yayginmis zaten..günaydın kızlar bende dün gece hic uyuyamadım midemin yangınınamı yanayım grip olmuşum boğazlarımın yangınınamı yanayım saat 2 de uyudum sabah 7 de kalktım ölüyorum ayakta uyuyorum yemin ederim o kadar halsiz ve yorgunum ki bide kalk işe gel şu günü bi atlatsaydım yarın öglene kadar mesai sonra 3.5 gün dinlenirim en azından gerçi cumarteside kadın gelcek ama hayırlısı bakalım
sagolasın cucum valla o kadar rahatsızım ki işyerinde ıhlamurda yok doktorda gittim işgörür raporu aldım ama işgöremez durumuna düştüm
günaydın kızlar bende dün gece hic uyuyamadım midemin yangınınamı yanayım grip olmuşum boğazlarımın yangınınamı yanayım saat 2 de uyudum sabah 7 de kalktım ölüyorum ayakta uyuyorum yemin ederim o kadar halsiz ve yorgunum ki bide kalk işe gel şu günü bi atlatsaydım yarın öglene kadar mesai sonra 3.5 gün dinlenirim en azından gerçi cumarteside kadın gelcek ama hayırlısı bakalım
günaydın kızlar valla çok şükür hiç uyku sorunum yok. çok rahat uyuyorum aman maşallah
hatta bugün işe 1,5 saat geç kaldım niye çünkü uyuyakalmışım
sagolasın cucum valla o kadar rahatsızım ki işyerinde ıhlamurda yok doktorda gittim işgörür raporu aldım ama işgöremez durumuna düştüm
ay kiyamam..yakin olsan vallahi getirirdim :1no2:
sicak ve limonlu biseyler icmeye calis madem canim..insallah iyice yakalanmadan atlatirsin
Evet şeker Allahtan fabrikayı aradım.Burxkan sana söyleyen yanlış tarih söylemiş zaten, bu mobilyalar genelde hazır beklemiyor bizim için üretiliyor. Biz bir ay sonra teslim alabildik. İyi ki aramışsın fabrikayı.
Canım ben Lanshinoh kullanmadım ama birebir kullananlardan aldığım feedback'e göre mustelayı tercih ettim.[burcu sen lanshinoh'ta kullanmıştın sanırım.. kıyaslarsan hangisi daha iyi? lanshinoh güzel yumuşatıyor ama benim kaşıntım konusunda hiç bi numarası yok.. hala kaşınıyor göğüs uçlarım.. mustela iyiyse bir de ondan deneyeyim.. zaten bebenin tüm ürünlerini mustela alacağım bi tane de ondan alırım
kızlar merhaba
doktora gittik..oğlum iyi çok şükür..önde gidiyor hala..kafası da kocaman..koca kafalı olacak..tıkanmam ve astım krizi için göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi fakulteye gidicem yarın randevu alıcam..böyle giderse dedi yani geçmezse 15 gün sonra sezeryanla alırız dedi..15 günde 500 gr almışım..10 gün sonra yine kontolumuz var..
bol bol limonlu cay iciyorum canımcım tek altarnatif o limonuda kendim getirdim bu haftadan sonra iki haftam kalıyo ondan sonra uzun bir süre calışmıcam ne kadan güzel bi duygu anlatamam:lepi:
Hastamısın, geçmiş olsun! Kızlar canınız çekmesin yazmam gerek ama yeşil biber ve kivi de çok iyi geliyor, C vitamini deposu. Narenciyede çıktı bu arada. İnşallah hemencik geçer:Saruboceq:[/QUOTc
cok teşekkür ederim canım yeşil biber vardı aslında sabah kahvaltıda işyerinde yapıyoruz arkadaşlarla kahvaltıyı boğazlarımı daha fena yapar diye yemedim dediğin gibi allahtan portakal mandalina zamanı alıp bol bol yemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?