2010 Aralık Anneleri

Bugünü uykusuzlar günü iilan ediyorum :hooray: sempatiksalakcinni

Topiğin adını uykusuz 2010 Aralık Anneleri olarak değiştirek sempatiksalakcinni

kızlar bu gece uzun bir aradan sonra ilk defa güzel uyudum hatta gece yarısı kalktım midem yanmıyo seviniyorum ne psikoloji ya

günaydin kizlar,gerci cok karanlik bir gün,ic karartici..ve bende zaten uykusuzluktan zombi gibi görünüyorum mirmirmirmir
yatinca 2-3 saat güzel uyuyorum,ama sonrasi kabus gibi resmen...

canimm salla,valla bu stres yüzünden erken dogurucaz biz..benneyaptımki
tugbacim hepinizin bir an önce izine cikmasini bende gönülden diliyorum inanki..valla olmuyor böyle,hep beraber keyif yapmaliyiz burda :)
üff sali günü yine gidicem bakalim boshayallersmile

sezenim oglusuna massallah
3 koca kafali bebis oldu topikte böylelikle:))
insallah bu krizler biter bir an önce,ama bitmese bile bebisin massaallah artik doguma hazir zaten,o yüzden hakkinda ne hayirliysa o olsun canimm olumunekankayizsmile

saol canımcım valla ustalarla uğraşmak insanın canınada kastediyo birascık ...
canim bu duruma gecmis olsun denir valla,sinir oluyorum evde insaatle ugrasmaya :umursamaz:
canim cok gecmis olsun,ihlamura dayan tatlim,ilerlemesin,bu ara cok yayginmis zaten..

günaydın kızlar valla çok şükür hiç uyku sorunum yok. çok rahat uyuyorum aman maşallah
hatta bugün işe 1,5 saat geç kaldım niye çünkü uyuyakalmışım

sagolasın cucum valla o kadar rahatsızım ki işyerinde ıhlamurda yok doktorda gittim işgörür raporu aldım ama işgöremez durumuna düştüm

sagolasın cucum valla o kadar rahatsızım ki işyerinde ıhlamurda yok doktorda gittim işgörür raporu aldım ama işgöremez durumuna düştüm

ay kiyamam..yakin olsan vallahi getirirdim :1no2:
sicak ve limonlu biseyler icmeye calis madem canim..insallah iyice yakalanmadan atlatirsin

geçmiş olsun arkadaşım.grip mevsimi başladı zaten bizde şimdi savunmasızda oluyoruz ilaç falan alamayınca. Cucunun dediği gibi doğal yoldan ıhlamur yoksa bile limonlu sıcak su falan yapta en azından ilerlemesin.umarım en yakın zamanda atlatırsın

günaydın kızlar valla çok şükür hiç uyku sorunum yok. çok rahat uyuyorum aman maşallah
hatta bugün işe 1,5 saat geç kaldım niye çünkü uyuyakalmışım

Ohh ne güzel bende uyusamda işe geç kalsam be kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım ya..
Bende hala dolaptan su içiyorum normal suyu içinde miydem çok fena bulanıyor..ohaoldumsmile
Hasta olmaktan da korkuyorum...

Günaydın pompişler, benim başımm ağrıyooo. Dün eşimle sessiz bi inatlaşma içine girdik, ağladım uyuyamadım((

ay kiyamam..yakin olsan vallahi getirirdim :1no2:
sicak ve limonlu biseyler icmeye calis madem canim..insallah iyice yakalanmadan atlatirsin

bol bol limonlu cay iciyorum canımcım tek altarnatif o limonuda kendim getirdim bu haftadan sonra iki haftam kalıyo ondan sonra uzun bir süre calışmıcam ne kadan güzel bi duygu anlatamam:lepi:

Burxkan sana söyleyen yanlış tarih söylemiş zaten, bu mobilyalar genelde hazır beklemiyor bizim için üretiliyor. Biz bir ay sonra teslim alabildik. İyi ki aramışsın fabrikayı.
Evet şeker Allahtan fabrikayı aradım.

Canım ben Lanshinoh kullanmadım ama birebir kullananlardan aldığım feedback'e göre mustelayı tercih ettim.
Gerçekten işe yarıyor bazen gece kaşıntıya sızısına uyandığım oldu.
Hemen sürüyoum ucuna hiçbişeycik kalmıyor. menunum dene istersen eczanelerde 79 TL
ayrıca şirkette biliyorsundur 10 hamileyi aştık kaydirigubbakcemile3
Mustelanın bebek ürünlerini alanlar fazla fazla alıyorlar hepimiz ortak ödüyoruz.
Dün bir arkadaş konak şampuanı almış mustelanın bizim müdürlerden bir bayan önermiş çok memnun olduğu için ayrıca içerikleri hakkında da diğer ürünlerden daha iyi olduğunu belirtiyorlar malum Fransa üretimi ve Fransa kozmetik ve kişisel bakım ürünleri konusunda kendini aşmış bir ülkedir.

Ohhh maaşallah annesi :))
Ehh hadi bakalım bu sayede 15 gün sonra kavuşuyon yavruna
Ay bebek kokusu
Sarılacaksın öpeceksin doya doya
bizim yerimizede öp kokla cnm
:1hug:

bol bol limonlu cay iciyorum canımcım tek altarnatif o limonuda kendim getirdim bu haftadan sonra iki haftam kalıyo ondan sonra uzun bir süre calışmıcam ne kadan güzel bi duygu anlatamam:lepi:

Hastamısın, geçmiş olsun! Kızlar canınız çekmesin yazmam gerek ama yeşil biber ve kivi de çok iyi geliyor, C vitamini deposu. Narenciyede çıktı bu arada. İnşallah hemencik geçer:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…