canim gecmis olsun..evde kücücük bi huzursuzluk olsa hakkaten cok dokunuyor insana..bugün dinlenmeye calis canim..insallah gecer agrin..:teselli:Günaydın pompişler, benim başımm ağrıyooo. Dün eşimle sessiz bi inatlaşma içine girdik, ağladım uyuyamadım((
bol bol limonlu cay iciyorum canımcım tek altarnatif o limonuda kendim getirdim bu haftadan sonra iki haftam kalıyo ondan sonra uzun bir süre calışmıcam ne kadan güzel bi duygu anlatamam:lepi:
Günaydın pompişler, benim başımm ağrıyooo. Dün eşimle sessiz bi inatlaşma içine girdik, ağladım uyuyamadım((
geçmiş olsun cnm bebeğin ve snin hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun ilk annemiz sen olursun:)bilmiyorum ki kızlar ilk ben mi doğurucam..bir daha nefessiz kalmayayım da sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun..10 gün sonra belli olur durumum bakalım..
cnm ben gaviscon un çiğneme tabletini aldım yastığımın altına koydum gece miğdem yanınca alıyorum ağzıma rahatlıyorum sonra uyuyabiliyorum sende yap istersen yoksa miğde öldürüyo adamıgünaydın kızlar bende dün gece hic uyuyamadım midemin yangınınamı yanayım grip olmuşum boğazlarımın yangınınamı yanayım saat 2 de uyudum sabah 7 de kalktım ölüyorum ayakta uyuyorum yemin ederim o kadar halsiz ve yorgunum ki bide kalk işe gel şu günü bi atlatsaydım yarın öglene kadar mesai sonra 3.5 gün dinlenirim en azından gerçi cumarteside kadın gelcek ama hayırlısı bakalım
Günaydın pompişler, benim başımm ağrıyooo. Dün eşimle sessiz bi inatlaşma içine girdik, ağladım uyuyamadım((
Hanımlar markafoni de bebetto nun ürünleri satılıyo, hatta kapışılıyo diyeyim!!!
kizlar ben kahvaltimi yapip yaticam..hic iyi degilim cünkü..
icim daraliyor,dayak yemis gibi her yerim agriyor..
sizlere iyi muhabbetler..
bu arada AYSECIM dün sancim var dedin ciktin,haberde alamadik..aklimizdasin canim..
insallah iyilik haberlerini aliriz bugün..
canim gecmis olsun..evde kücücük bi huzursuzluk olsa hakkaten cok dokunuyor insana..bugün dinlenmeye calis canim..insallah gecer agrin..:teselli:
iyi yapmissin canim,bir an önce gecer insallah..
oh az kalmis,cok sevindimmm,sonrasidan bebisinle beraber uyursun dinlenirsin :1rolleyes:
kizlar ben kahvaltimi yapip yaticam..hic iyi degilim cünkü..
icim daraliyor,dayak yemis gibi her yerim agriyor..
sizlere iyi muhabbetler..
bu arada AYSECIM dün sancim var dedin ciktin,haberde alamadik..aklimizdasin canim..
insallah iyilik haberlerini aliriz bugün..
günaydın küçükprens. sanada geçmiş olsun şu hamilelik bayağı bi duygusallaştıryor insanı küçücük anlamsız bişiy ble olsa mevzu zorumuza gidiyor. üzülme daha fazla
günaydın kızlar.... herkeste bir kırgınlık geçmiş olsun dikkat edin kendinize.... bende çok zorlanıyorum özellikle öğleden sonra iş yerinde ağrım oluyor ama iki hafta daha idare edip evde dinlenicem....
bi tulum modeli gördüm nette dolaşırken örgü ören arkadaşlar yapar belki çok hoşuma gitti kayınvalideme yaptırıcam bende bakalım...
bide kahve hırka var oda çok hoşuma gitti
geçmiş olsun cnm bebeğin ve snin hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun ilk annemiz sen olursun:)
cnm ben gaviscon un çiğneme tabletini aldım yastığımın altına koydum gece miğdem yanınca alıyorum ağzıma rahatlıyorum sonra uyuyabiliyorum sende yap istersen yoksa miğde öldürüyo adamı
cnm ya kıyamam ben sana herşeyi kafaya takıyoruz ki aslında en güzeli fazla sürdürmemek yoksa düşünmekten başın sürekli ağrır
canım gördüm ayılı ve kuzulu patiğe bayıldım.... :CüvCüv:
Ay çok güldüm örgü sitesinden çalınmıştır yazıyo yaaaa, sitenin uyarı sistemi var herhalde, çalıpta ne yaptıysak sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sahiden güzel modelmiş ama beni aşar, teşekkür ederiz:lepi: bizim için hırsızlık yaptın ama kaydirigubbakcemile3
Evet ama biz hep barışır öyle konuyu kapatırdık, bu sefer sessiz savaşımız uzadı, bende alttan almadım o da almadı. Bakalım bu akşam nasıl olacakboshayallersmile
İlk annemiz kim oluyo bu arada, ben kaçırdımbilmiyorumkismile
Bende polar battaniye seti aldım kuzuşumaaaopuyorumnanaktan
Saol bide Osman moralimi bozdu zaten, ordan duygusaldım eşimde sağolsun üstüne tuz biber oldu!!
Sana da geçmiş olsun canım, yat dinlen iyice inşallah hemen geçer:Saruboceq:
Ben Ayşe ye alıştım artık, bi gün gelip doğurdum ben diyecek sanıyorum
Saol canımm, teşekkür ederim. Evet ama eşlerinde biraz anlayışlı olması gerek, gerçi o da dün kötü bi gün geçirmiş sanırsam. Neyse umarım bugün toparlarız:Saruboceq:
ay çalınmıştır mı yazıyo hiç dikkat etmemeişim almazdım yoksa eyvahedigeldismile çok korktum şimdi eyvahedigeldismile
Arkadaşlar yeni üye oldum ama yüzsüz birisi olarak ilk sorumu sormak istiyorum müsadenizle :) Çok merak ediyorum ama doktoruma gittiğim zamanlarda unutuyorum sormayı.Konu şu değişik zamanlarda kızım annesini tekmelemeyi seviyor bunda bir sorun yok ama bazen bu tekmelemeyle beraber çıt çıt diye yüksek bir ses ya da bazen çat diye bir ses geliyor.Acaba bu sizde de oluyor mu ya da ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı .Kontrolum 13 kasım ama benim halimden en iyi yine hamile anlar diye size sorayım dedim teşekkür ederim şimdiden :)a.s.( Bu arada 31 hafta 5 günlük hamileyim )
günaydın kızlar,,,,izmire gittik geldik.çok sükür korktuğumuz kadar değilmis.36.haftaya kadar gidebilirmisik.pazartesi rapor alcam.okula gelmem yasak artık.bol bolsu içip dinlencez kızımla.tabi hafatada 2 kez de kontrol gerekiyomus....bebeis 1370 gr olms.insallah 2 kg geçer de bi sıkıntı çıkmaz.dua edin bize....
küçükprens seni güldürdüm ama bak, düzeltim sildim onu şimdi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,,,,izmire gittik geldik.çok sükür korktuğumuz kadar değilmis.36.haftaya kadar gidebilirmisik.pazartesi rapor alcam.okula gelmem yasak artık.bol bolsu içip dinlencez kızımla.tabi hafatada 2 kez de kontrol gerekiyomus....bebeis 1370 gr olms.insallah 2 kg geçer de bi sıkıntı çıkmaz.dua edin bize....
sezenin rahatsızlığı varmış cnm 10 güne kadar blli olcak mış doktor 10-15 gün sonra alabilirz demiş
Arkadaşlar yeni üye oldum ama yüzsüz birisi olarak ilk sorumu sormak istiyorum müsadenizle :) Çok merak ediyorum ama doktoruma gittiğim zamanlarda unutuyorum sormayı.Konu şu değişik zamanlarda kızım annesini tekmelemeyi seviyor bunda bir sorun yok ama bazen bu tekmelemeyle beraber çıt çıt diye yüksek bir ses ya da bazen çat diye bir ses geliyor.Acaba bu sizde de oluyor mu ya da ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı .Kontrolum 13 kasım ama benim halimden en iyi yine hamile anlar diye size sorayım dedim teşekkür ederim şimdiden :)a.s.( Bu arada 31 hafta 5 günlük hamileyim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?