2010 Aralık Anneleri

ağır şeyler yediğim zaman cok fena oluyorum hafif yesem sorun yok aslında ama bende alim bari gerçekten uyumakta zorlanıyorum acı biber sürmüş gibi yanıyo cünkü

ağır şeyler yediğim zaman cok fena oluyorum hafif yesem sorun yok aslında ama bende alim bari gerçekten uyumakta zorlanıyorum acı biber sürmüş gibi yanıyo cünkü

bende gastrit ve ülser olduğu için gayet ii biliyorum o yanmaları dediğim ilaç gebeler için zararsız gönül rahatlığıyla kullanabilirsin yatmadan al ağzına 1 tane limonlu şeker gibi benimki çiğneme tableti olandan

benimde kasıklarım ağrıyor kramp giriyo gidince soram doktora bide bakıyorum kasığımda değil bebek bide oraya inse nolcak düşünemiyorumkafamçokkarıştı

Geçmişler olsun...
umarım kızın dilediiğin kiloda olur da herşey yolunda olur...

hoş geldin cnm aramıza.bendede oluyor kaburgayı kırcak yakında antreman yapıyor sıpa

sehri_huzun teşekkür ederim, hoş buldum :) Kaburgaya vurduğu için mi geliyor o ses ama göbeğimin biraz üstünden geliyor ses .Gerçi karın bölgesinde her şey birbirine karıştı ne nerde pek bilemiyorum kaydirigubbakcemile3 doğru olabilir :) Teşekkür ederim cevap için a.s.

Aramıza hoşgeldin, valla bazı bebişler annelerinin kaburgalarını tekmeliyor burada ama öyle ses çıkan duymadım, senin ki de maşallah güçlüymüş yerimseniben

kucukprens hoşbuldum teşekkür ederim :) Valla güçlü mü bilemem ama bir kaç defa bu yüzden annesini ağlattı :) Korkuttu bayağı ses inşallah dediğiniz gibi kaburgadandır :)

Hoşgeldin aramıza cnm
Ses mi geliyor senin ki içerde tadilat yapıyor herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Elann hoşgeldin canım aramıza...
Bende Kocaeli deyim...
Merak ettim nereye , hangi doktora gidiyorsun?

banada oldu öyle 2-3 kere benimde cnm yandı ama benim kaburgama vurdu sanırım. bence sen cüneyt arkın filmi izlemişsin çocuk şimdi hareketleri tekrar ediyo:roflol:

banada oldu öyle 2-3 kere benimde cnm yandı ama benim kaburgama vurdu sanırım. bence sen cüneyt arkın filmi izlemişsin çocuk şimdi hareketleri tekrar ediyo:roflol:

Yok yok filmden değil annesine çekmiş kolbastı oynuyor kızım :) En azından babası öyle diyor kaydirigubbakcemile3 Bu gidişle doğar doğmaz bu çıtlatmayla hemen bir ekibe girer

mavrulam teşekkür ederim hoşbuldum :) Özel Konak 'a gidiyorum herkes Erkan beyi önerse de Funda hanım doktorum ve çok çok memnunum :)

Bende Konağa gidiyorum ama Gülçin hanıma :hulya:
Valla bende memnunum şükür de aynen herkes Erkan Bey ci sempatiksalakcinni

Bende Konağa gidiyorum ama Gülçin hanıma :hulya:
Valla bende memnunum şükür de aynen herkes Erkan Bey ci sempatiksalakcinni

Ya Gülçin hanım olacaktı ya Funda hanım abim orda görevli önerisi Funda oldu ona gittik iyi de oldu :) Çok memnunuz hiç bir şey yapmasa bile çok rahatlatıyor insanı :)

ezouygun teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Son düzenleme:

Oradaki Doktorların hepsi çok kaliteli bence...
Hadi bakalım doğumdan sonra tekrar memnuniyetlerimiz dile getiririz kaydirigubbakcemile3

amiin canım hepimizi güldürsün...

elann aramıza hoşgeldin benimde dün oldu çıtırt diye değilde kemik kütletme sesi gb anlatabildim mi bilmiyorum kayınvalideme dediğimde güldü bana gazdır o diye ama hayır ben bilmem mi farklı resmen kemiğimi kütletti sıpa...

astım ve tıkanması varmış işte 10 güne kadar belli olacakmış durumu galiba ilk sezen anne olacak

allah acil şifa versin .. doğru hatırladım şimdi sen diyince ama iyiydi sanki hafiflemişti düzelir inşallah.

Oradaki Doktorların hepsi çok kaliteli bence...
Hadi bakalım doğumdan sonra tekrar memnuniyetlerimiz dile getiririz kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı bakalım :) Tabi inşallah yetişip orda doğururum da memnuniyetimi belirtirim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…