geçmiş olsun cnm bebeğin ve snin hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun ilk annemiz sen olursun:)
cnm ben gaviscon un çiğneme tabletini aldım yastığımın altına koydum gece miğdem yanınca alıyorum ağzıma rahatlıyorum sonra uyuyabiliyorum sende yap istersen yoksa miğde öldürüyo adamı
cnm ya kıyamam ben sana herşeyi kafaya takıyoruz ki aslında en güzeli fazla sürdürmemek yoksa düşünmekten başın sürekli ağrır
sezenimin nesi varki allah yadımcısı olsun sağlıkla alsın bebeğini kucağına merak ettim şimdi...
ağır şeyler yediğim zaman cok fena oluyorum hafif yesem sorun yok aslında ama bende alim bari gerçekten uyumakta zorlanıyorum acı biber sürmüş gibi yanıyo cünkü
günaydın kızlar,,,,izmire gittik geldik.çok sükür korktuğumuz kadar değilmis.36.haftaya kadar gidebilirmisik.pazartesi rapor alcam.okula gelmem yasak artık.bol bolsu içip dinlencez kızımla.tabi hafatada 2 kez de kontrol gerekiyomus....bebeis 1370 gr olms.insallah 2 kg geçer de bi sıkıntı çıkmaz.dua edin bize....
hoş geldin cnm aramıza.bendede oluyor kaburgayı kırcak yakında antreman yapıyor sıpa
Aramıza hoşgeldin, valla bazı bebişler annelerinin kaburgalarını tekmeliyor burada ama öyle ses çıkan duymadım, senin ki de maşallah güçlüymüş yerimseniben
Arkadaşlar yeni üye oldum ama yüzsüz birisi olarak ilk sorumu sormak istiyorum müsadenizle :) Çok merak ediyorum ama doktoruma gittiğim zamanlarda unutuyorum sormayı.Konu şu değişik zamanlarda kızım annesini tekmelemeyi seviyor bunda bir sorun yok ama bazen bu tekmelemeyle beraber çıt çıt diye yüksek bir ses ya da bazen çat diye bir ses geliyor.Acaba bu sizde de oluyor mu ya da ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı .Kontrolum 13 kasım ama benim halimden en iyi yine hamile anlar diye size sorayım dedim teşekkür ederim şimdiden :)a.s.( Bu arada 31 hafta 5 günlük hamileyim )
Hoşgeldin aramıza cnm
Ses mi geliyor senin ki içerde tadilat yapıyor herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sehri_huzun teşekkür ederim, hoş buldum :) Kaburgaya vurduğu için mi geliyor o ses ama göbeğimin biraz üstünden geliyor ses .Gerçi karın bölgesinde her şey birbirine karıştı ne nerde pek bilemiyorum kaydirigubbakcemile3 doğru olabilir :) Teşekkür ederim cevap için a.s.
Elann hoşgeldin canım aramıza...
Bende Kocaeli deyim...
Merak ettim nereye , hangi doktora gidiyorsun?
banada oldu öyle 2-3 kere benimde cnm yandı ama benim kaburgama vurdu sanırım. bence sen cüneyt arkın filmi izlemişsin çocuk şimdi hareketleri tekrar ediyo:roflol:
mavrulam teşekkür ederim hoşbuldum :) Özel Konak 'a gidiyorum herkes Erkan beyi önerse de Funda hanım doktorum ve çok çok memnunum :)
Bende Konağa gidiyorum ama Gülçin hanıma :hulya:
Valla bende memnunum şükür de aynen herkes Erkan Bey ci sempatiksalakcinni
elann hosgeldin
Ya Gülçin hanım olacaktı ya Funda hanım abim orda görevli önerisi Funda oldu ona gittik iyi de oldu :) Çok memnunuz hiç bir şey yapmasa bile çok rahatlatıyor insanı :)
ezouygun teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Bende Konağa gidiyorum ama Gülçin hanıma :hulya:
Valla bende memnunum şükür de aynen herkes Erkan Bey ci sempatiksalakcinni
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım:lepi:
İyi hadi bununla geçmiş olsun, bir ay daha sabretsin meleğin hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah:Saruboceq:
Hadi yaa, biz Ayşe den beklerken Sezen mi doğum yapacak, onun astımı çıkmıştı onunla mı ilgili acaba, hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:
Aramıza hoşgeldin, valla bazı bebişler annelerinin kaburgalarını tekmeliyor burada ama öyle ses çıkan duymadım, senin ki de maşallah güçlüymüş yerimseniben
astım ve tıkanması varmış işte 10 güne kadar belli olacakmış durumu galiba ilk sezen anne olacak
Oradaki Doktorların hepsi çok kaliteli bence...
Hadi bakalım doğumdan sonra tekrar memnuniyetlerimiz dile getiririz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?