sende ben gibi erkek doktordan utanıyomusunkaydirigubbakcemile3
Geçmişler olsun...
umarım kızın dilediiğin kiloda olur da herşey yolunda olur...
elann aramıza hoşgeldin benimde dün oldu çıtırt diye değilde kemik kütletme sesi gb anlatabildim mi bilmiyorum kayınvalideme dediğimde güldü bana gazdır o diye ama hayır ben bilmem mi farklı resmen kemiğimi kütletti sıpa...
Evettt :kedi:
Kadından bile utanan ben erkeği düşünemiyorum
Ay ben şimdiye kadar hep kadın doktora muayene oldum erkek doktor düşünemiyorum ama doğum olayı farklı insan sancı çekince kadın erkek düşünmez.Benim eşimde doktor olmasına rağmen erkek kadın doğumcu istemez.
Evet annemin dediğine göre doğumda kurtulayım da ne olursa olsun diyormuşsun...
Eşler de neden istemez ki erkek doktoru anlamam hele ki senin eşin de doktor :sm_confused:
Evet annemin dediğine göre doğumda kurtulayım da ne olursa olsun diyormuşsun...
Eşler de neden istemez ki erkek doktoru anlamam hele ki senin eşin de doktor :sm_confused:
:))) kıskanıyolar bencee
ya ben de utanıyorum erkek doktordan ama mecburen doktorum erkek. oturduğum ilçede bi tane bayan var ona gitmiştim ilk önce ama memnun kalmadık. hastaneye de bağlı değil zaten. doğumda çok gözüm görmez tahminim bişey ama öncesinde muayene ederse o biraz zor olabilir. ya da kv ve görümce ile kalmaya razı olup denizlide eski doktorumda yapcam doğumu. her ne kadar problemimiz olmasa da kendi evimde olmak istiyorum ben. doğum sonrası kimse çekilmez herhalde. zaten annem de çok kalamaz orda olursam. mecbur göstercez anlaşılan erkek doktora...neyseki eşim rahatlatıyo bu konuda ben kendimi sıktıkça, rahat adam ne diyeyim...
bi kere kıskansa zaten dişimi kırcam. özgüven tavan yapmış durumda adamda...
Evettt :kedi:
Kadından bile utanan ben erkeği düşünemiyorum
Benim genel doktorum kadındı.Ama o doğuma girmediği için şimdi erkek doktora gidiyorum.İlk 3ayda eski doktroeuma gittim.Doğumda napcaz bilmem :)) Gerçi o aklıma gelmez heralde :))
doğumdan ziyade doğuma kadar ki kısım düşündürücü... :bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?