2010 Aralık Anneleri

nerdil teşekkür ederim hoşbuldum :) Allah'tan benim şahidim var eşim de gayet net duydu :) bu bir kaç defa oldu ama sonuncusunda bayağı acıttı ve korkuttu neyse hayırlısı bakalım bi de doktorumuz ne diyecek :)

Evettt :kedi:
Kadından bile utanan ben erkeği düşünemiyorum

Ay ben şimdiye kadar hep kadın doktora muayene oldum erkek doktor düşünemiyorum ama doğum olayı farklı insan sancı çekince kadın erkek düşünmez.Benim eşimde doktor olmasına rağmen erkek kadın doğumcu istemez.

Evet annemin dediğine göre doğumda kurtulayım da ne olursa olsun diyormuşsun...
Eşler de neden istemez ki erkek doktoru anlamam hele ki senin eşin de doktor :sm_confused:

mavrulam niye istemediği açık değilmi sence :)
Bende eşimin kadın doğumcu olmasını istemem :)

Neyi kıskanıyorlar be şehri huzun
Ama şu açıdan bakıyorum da ben de kocamı bir kadın doktora muayene felan ettirmek istmezdim kaydirigubbakcemile

Haklısın seyra be bende istemem sanırım...
Ay düşünmesi bile garip...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar son 3-5 sayfayi okudum biraz uykusuz ve huysuzus sanirim bende uyuyamadim saat sabah 2-3 gibi uyandim 6 ya kadar dondum. Yatzkta fazla dondum herhalde sabah sagdan mi soldan mi kalkacagimi bilemedim heryerim tutulmus agriyor. Allahtan 6 Dan sonra bir iki saat dalmisim.Elann sende hosgeldin saglik li dogumlar. Senden de ses geliyor demek bende olmadi ama eger zayifsan kemikler ve kaslar kasilma ve acilmaya maruz kaldigini disunuyorum hèle bi de ilk hamileligindeysen. Saglikli olsunda birak gurultucu olsun canin sikilmaz

Evet annemin dediğine göre doğumda kurtulayım da ne olursa olsun diyormuşsun...
Eşler de neden istemez ki erkek doktoru anlamam hele ki senin eşin de doktor :sm_confused:

ya ben de utanıyorum erkek doktordan ama mecburen doktorum erkek. oturduğum ilçede bi tane bayan var ona gitmiştim ilk önce ama memnun kalmadık. hastaneye de bağlı değil zaten. doğumda çok gözüm görmez tahminim bişey ama öncesinde muayene ederse o biraz zor olabilir. ya da kv ve görümce ile kalmaya razı olup denizlide eski doktorumda yapcam doğumu. her ne kadar problemimiz olmasa da kendi evimde olmak istiyorum ben. doğum sonrası kimse çekilmez herhalde. zaten annem de çok kalamaz orda olursam. mecbur göstercez anlaşılan erkek doktora...neyseki eşim rahatlatıyo bu konuda ben kendimi sıktıkça, rahat adam ne diyeyim...

bende istemem kadın ürolog zaten yok heralde :))))) ayy çok garip.... haklılar ama ya...

Senin durumun çok daha farklı..Mecburiyetten kaynaklanıyor...
Bende olsam evimde yatmak isterdim insan evinde ancak rahat ediyor...
Eşin de rahattan ziyade durumun farkında anlayışlı eş a.s , ee kadın doktor yoksa ne yapacaksın mecbursun...

mavrulamcım yaa işte o açıdan ben de muayene ettiremezdim kocamı kadın doktoradelikafadulden görmesin başka kadın hiç bi yerini onlarda o mantıkla istemiyorlar.gerçi bende istemiyorum erkek doktor sonuçta utanıyorum kadında bile utanıyorum değil erkekbilmiyorumkismile

Evettt :kedi:
Kadından bile utanan ben erkeği düşünemiyorum

Benim genel doktorum kadındı.Ama o doğuma girmediği için şimdi erkek doktora gidiyorum.İlk 3ayda eski doktroeuma gittim.Doğumda napcaz bilmem :)) Gerçi o aklıma gelmez heralde :))

Benim genel doktorum kadındı.Ama o doğuma girmediği için şimdi erkek doktora gidiyorum.İlk 3ayda eski doktroeuma gittim.Doğumda napcaz bilmem :)) Gerçi o aklıma gelmez heralde :))

doğumdan ziyade doğuma kadar ki kısım düşündürücü... :bbo::bbo:

doğumdan ziyade doğuma kadar ki kısım düşündürücü... :bbo::bbo:

Valla daha ortalıkta çatı muyanesi lafı falanda yok.Olmaz inşallah doğuma kadar bazı doktorlar doğumda bakıyor ya inşallah öyle olur bilmiyorumkismile Hoş normal doğumdada hastende ne kadar hemşire varsa onlar bakıyomuş o da ayrı bir konu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…