2010 Aralık Anneleri

yazarim canimm cok sagoll opuyorumnanaktan
ay yaaa insan resimlere bakmaktan alamiyor kendini degil mi :kedi:

ewet ya sorma halbuki ne görüyoruzki yuvarlak bişey daha bişeye benzemiyo ama ona bakmak bile insanı çok mutlu ediyor :)))sende alırsın bugün yeni resmini biraz daha belirgindir artık seninki,inşallah herşey yolundadır cnm,zaten bu muayene 2 hafta yeter sana,fazla olsa dayanılmıyoda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay hadi hayırlısı canım ya şimdide o stres başladı desene inşallah sağlıklıdır meleğin ensesi ince olsun da tontonşun demekki gerçekten 12 haftada oluyo bu test hadi hayırlısı

büyümüş bide pıtış baksana 2 cm olmuş bnm miniğim 1,13 cm daha teyzesi :))

maşallah cnm ne güzel kocaman olmuş bebişin cnm bende dün gittim 8 hafta 2 günlükken 1.8cm çıktı,senin ultrason resminde çıkan tarihinle son adet tarihin uyumlumu nasıldı cnm,inşallah 2li testlerinde sorunsuz gider cnm ne güzel o dönemlere gelmişsin

canimm cok sükür iyiyim..arada bulantilar,bas agrilari oluyor ama cok sükürr :Saruboceq:
bu arada aksamlari acayip bel agrilarida basladi..
evet teyzesi cok sagol..artik kipir kipir minik bi insan olmustur yavrum..
hepimizin bebisleri büyüyecek Allahin izniyle canimm :Saruboceq:
sag salim büyüsünler insallahh

canim cok sevindimm..massallah kocaman olmus melegin
ikili test günüde belli..heyecan var mi?ben catliyorum vallaa
insallah hepimizin bebisleri sagliklidir :Saruboceq:
1.6 kilo falan normal canimm,ilk 3 ayi böyle minimumla atlatirsak gerisi kolay insallah..
bakalim ben kac kilo almisim yada vermisim bilmiyorumkismile

evet canimm..2 hafta önceki usg de ayaklari ve kafasi cok belliydi,iki haftadir onu seviyoruz..bu defa sanirim daha büyümüstür melegim..birazda o halini severiz,böyle böyle gecer aralik ayina kadar boshayallersmile

kizlar benim midem bulanmaya basladi,kahvaltimi yapiyim..
sonrada evin isleri,doktora hazirlik derken randevu saatim gelir..
hayirlarla atlatayim bu randevuyuda aksama haber veririm.
hepiniz Allaha emanet olun...öpüyoruzz

yok canım benim son adet tarihim 2 mart ama ben 21 martta yumurtladım ovulasyon testi kullanmıştım ondan hangi gün hamile kaldığıma eminim..dolayısı ile ultrason kağıdında 9+1 yazıyor ama doktor çok normal uyumlu dedi çok şükür

evet cnm mutaka haber ver bize hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle

anladım cnm ben tickerında 10 haftalık görünce ondan dedim,benim adet tarihim 13 marttı ama benimde tahminen 21-22 marttı yumurtlama tarihim öyle anlamıştım kasıklarımda o yüzden yakın bencede sonuçları,allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah cnm,ne güzel çabucak büyüyorlar

Hadi canım selametle git gel inşallaha.s.

ersasu liste çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, benim tarih belli değil gizemli ya,yaklaşık 21-25 mart arası ama bakalım ilerdeki muayenelerde kesin sonuç çıkar zaten hayırlısıyla,sağlıklı olsunda hiç bişey önemli değil,

cnm nasılsın nası gidiyo

Saol canım, günaydınnn!!olumunekankayizsmile Bende geçen perşembe kanama olmuştu Allah a şükür şimdi iyiyim. Bugünde doktora gidicem inşallah kanama tamamen durmuştur.eyvahedigeldismile

Teşekkürler tatlıma.s. Tarihini bana da yolla da listeye yazayım, artık ikili test tarihlerini yazmaya başladım, bebişler büyüyolar maşallaaaaahhhhhhhhhh:teytey::teytey:

evet cnm aynen öle sğalıklı olsunlarda

amin canım inşallah durmuştur haberdar et bizleride

cnm benim daha 2li test tarihim belli değil 21 mayısta randevum var 11 haftada olucaz ozman ama kesin 5-6 gün sonra tekrar gel diyebilir test için 21 mayısta haber veririm cnm,ee artık bebişlerimiz büyüyor,ilerde başka şeylerinede geççez cinsiyeti,3lü testler ......

ay evet ya bu ikili test üçlü test ve 5 düzeyli usg falan amann hep heycan işi bu hamilelik yaaa ohaoldumsmile

cnm benim gözümden kaçmış kanaman olmuş geçen hafta,çok üzüldüm cnm inşallah durmuştur,herşey yolundadır,dr.dan sağ salim haberlerle gel cnm

ay evet ya bu ikili test üçlü test ve 5 düzeyli usg falan amann hep heycan işi bu hamilelik yaaa ohaoldumsmile

offf sorma,testler ayrı stress bide onların sonuçlarını beklemek :bbo:,benim karnım falan hiç yok ya daha bide onu beklemekkkaydirigubbakcemile3 kiloda alamadım,sanırım 4 aydan sonra başlıcak ama şimdiden baby li tshirlerim var böle ayak olanlardan leylek kesesinde olanlardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben almadım onlardan hiç hamilelikle ilgili pek bişey almadım sadece rahat bi pantolon aldım o kadar havaya sokmak istemiyorum erkenden kendimi yakınlar dışında hamile olduğumu sölemedim zaten kimseye bakalım hayırlısı

biz 5 haftalıkken herkese söledik bile,ben inanmıyorum cnm öle nazar değermiş bişey olurmuş diye,allahın verdiği canı allah isterse alır ancak,ilk 3 ay riskli düşük olabilir deniyo ama düşükte olsa ayıp değil günah değil,bilen bilsin yani,bende geçen hafta aldım ilkdefa 1 tane tshirt bide halam almış öyle,yoksa bebkle ilgili hiçbişey almadım daha son günlerde alırım onları,ne olcağı belli değil hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımaza alalım herşey olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…