yazarim canimm cok sagoll opuyorumnanaktan
ay yaaa insan resimlere bakmaktan alamiyor kendini degil mi :kedi:
günaydın arkadaşlar,
dün kontrolumuze gittik..çok şükür ki herşey yolunda..keyfi yerindeydi bizim minnoşun..2 cm olmuşuz büyümüşüz.ben de 1 ayda tam 1.6 kg almışım..doktor iyi dedi..ama ben nasıl aldım bilmiyorum hiç bişey yiyemiyorum ki..tam tersi 10 kg vermem lazımdı aslında bu iştahsızlıkla..neyse bebişimiz sağlıklı olsun da..
24 mayıs tarihinde çağırdı ikili test için..
günaydın arkadaşlar,
dün kontrolumuze gittik..çok şükür ki herşey yolunda..keyfi yerindeydi bizim minnoşun..2 cm olmuşuz büyümüşüz.ben de 1 ayda tam 1.6 kg almışım..doktor iyi dedi..ama ben nasıl aldım bilmiyorum hiç bişey yiyemiyorum ki..tam tersi 10 kg vermem lazımdı aslında bu iştahsızlıkla..neyse bebişimiz sağlıklı olsun da..
canimm cok sükür iyiyim..arada bulantilar,bas agrilari oluyor ama cok sükürr :Saruboceq:ay cnm bnm hepimiz öleyiz walla hiç bi fark yok bende devamlı kalp atışının sesini dinliyorum meleğimiz buldumcuk olduk delikafadulden
cucum nasılsın cnm ya bugün bebeğini görüceksn demek artık senin ki tam bi minik insan formunda dimi maaşallah teyzesi yer onu büyüttün walla bebeği bize yaz hemen sonucu
ayrıca fıstıklar hepinize güzel günler diliyorum
canim cok sevindimm..massallah kocaman olmus melegingünaydın arkadaşlar,
ewet ya sorma halbuki ne görüyoruzki yuvarlak bişey daha bişeye benzemiyo ama ona bakmak bile insanı çok mutlu ediyor :)))sende alırsın bugün yeni resmini biraz daha belirgindir artık seninki,inşallah herşey yolundadır cnm,zaten bu muayene 2 hafta yeter sana,fazla olsa dayanılmıyoda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım benim son adet tarihim 2 mart ama ben 21 martta yumurtladım ovulasyon testi kullanmıştım ondan hangi gün hamile kaldığıma eminim..dolayısı ile ultrason kağıdında 9+1 yazıyor ama doktor çok normal uyumlu dedi çok şükürmaşallah cnm ne güzel kocaman olmuş bebişin cnm bende dün gittim 8 hafta 2 günlükken 1.8cm çıktı,senin ultrason resminde çıkan tarihinle son adet tarihin uyumlumu nasıldı cnm,inşallah 2li testlerinde sorunsuz gider cnm ne güzel o dönemlere gelmişsin
kizlar benim midem bulanmaya basladi,kahvaltimi yapiyim..
sonrada evin isleri,doktora hazirlik derken randevu saatim gelir..
hayirlarla atlatayim bu randevuyuda aksama haber veririm.
hepiniz Allaha emanet olun...öpüyoruzz
yok canım benim son adet tarihim 2 mart ama ben 21 martta yumurtladım ovulasyon testi kullanmıştım ondan hangi gün hamile kaldığıma eminim..dolayısı ile ultrason kağıdında 9+1 yazıyor ama doktor çok normal uyumlu dedi çok şükür
kizlar benim midem bulanmaya basladi,kahvaltimi yapiyim..
sonrada evin isleri,doktora hazirlik derken randevu saatim gelir..
hayirlarla atlatayim bu randevuyuda aksama haber veririm.
hepiniz Allaha emanet olun...öpüyoruzz
Hadi canım selametle git gel inşallaha.s.
cnm nasılsın nası gidiyo
ersasu liste çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, benim tarih belli değil gizemli ya,yaklaşık 21-25 mart arası ama bakalım ilerdeki muayenelerde kesin sonuç çıkar zaten hayırlısıyla,sağlıklı olsunda hiç bişey önemli değil,
evet cnm aynen öle sğalıklı olsunlardaersasu liste çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, benim tarih belli değil gizemli ya,yaklaşık 21-25 mart arası ama bakalım ilerdeki muayenelerde kesin sonuç çıkar zaten hayırlısıyla,sağlıklı olsunda hiç bişey önemli değil,
Saol canım, günaydınnn!!olumunekankayizsmile Bende geçen perşembe kanama olmuştu Allah a şükür şimdi iyiyim. Bugünde doktora gidicem inşallah kanama tamamen durmuştur.eyvahedigeldismile
maşallaaaaahhhhhhhhhh:teytey::teytey:
cnm benim daha 2li test tarihim belli değil 21 mayısta randevum var 11 haftada olucaz ozman ama kesin 5-6 gün sonra tekrar gel diyebilir test için 21 mayısta haber veririm cnm,ee artık bebişlerimiz büyüyor,ilerde başka şeylerinede geççez cinsiyeti,3lü testler ......
ay evet ya bu ikili test üçlü test ve 5 düzeyli usg falan amann hep heycan işi bu hamilelik yaaa ohaoldumsmile
offf sorma,testler ayrı stress bide onların sonuçlarını beklemek :bbo:,benim karnım falan hiç yok ya daha bide onu beklemekkkaydirigubbakcemile3 kiloda alamadım,sanırım 4 aydan sonra başlıcak ama şimdiden baby li tshirlerim var böle ayak olanlardan leylek kesesinde olanlardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben almadım onlardan hiç hamilelikle ilgili pek bişey almadım sadece rahat bi pantolon aldım o kadar havaya sokmak istemiyorum erkenden kendimi yakınlar dışında hamile olduğumu sölemedim zaten kimseye bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?