kızlar şu anda bunu okuyorum bi arkadaşı var eşimin bi kaç seans ücretsiz yapalım demiş...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/1440-hipnozla-agrisiz-dogum.html
ya ben de utanıyorum erkek doktordan ama mecburen doktorum erkek. oturduğum ilçede bi tane bayan var ona gitmiştim ilk önce ama memnun kalmadık. hastaneye de bağlı değil zaten. doğumda çok gözüm görmez tahminim bişey ama öncesinde muayene ederse o biraz zor olabilir. ya da kv ve görümce ile kalmaya razı olup denizlide eski doktorumda yapcam doğumu. her ne kadar problemimiz olmasa da kendi evimde olmak istiyorum ben. doğum sonrası kimse çekilmez herhalde. zaten annem de çok kalamaz orda olursam. mecbur göstercez anlaşılan erkek doktora...neyseki eşim rahatlatıyo bu konuda ben kendimi sıktıkça, rahat adam ne diyeyim...
Selam kızlar evdeyim ama hiç açamıyorum neti( oğlumu okuldan aldım yemeğini yedirdim şimdide derse oturuyoruz lmaz: Yorgunummmmm....mafoldumben sonra iki çocukla napıcam ben bilmiyorum allah yardımcımız olsun...
Valla daha ortalıkta çatı muyanesi lafı falanda yok.Olmaz inşallah doğuma kadar bazı doktorlar doğumda bakıyor ya inşallah öyle olur bilmiyorumkismile Hoş normal doğumdada hastende ne kadar hemşire varsa onlar bakıyomuş o da ayrı bir konu tabi.
eftelyacım ben geçirdim o hastalığı, ama benimki 40. haftada olmuştu, oğlum doğmadan 1 hafta önce göbekte başlayıp 1 hafta içinde tüm vücudumu sarmıştı, sadece yüzümde yoktu, kızarıklık, kabarcık, kaşırken kanama vs. her şeklini yaşadım bu kaşıntının ama dediğim gibi son hafta başladı ve doğumdan sonra 2 ay sürdü, bu arada gitmediğim cildiyeci kalmadı, son kez alanında ün yapmış, tecrübeli bir doktor sayesinde iyileştim. sen de doktora git,çoğu kişide senin haftanda başlayıp geçiyor ama neden kaynaklandığına bakılsın.
Dün akşam biraz ağrım vardı korktum kızlar... eşimde gececi yoktu evde sabaha kadar mesaj atıp durdum oda beni yalnız bırakmadı sağolsun off bi sonuna erişebilseydik... eyvahedigeldismile
Bence kadın erkek farketmez, sen kendini rahat hissettiğin sürece, bazı kadınlar var suratları sirke satıyor, bazı erkekler var çok babacan kendini rahat hissediyorsun. Benim daha evvelki doktorum erkekti, sohbet ederdik. Şimdi ki kadın yani hangisi sana uyarsa ona gideceksin, eşinide tebrik ediyorum, rahat değil anlayışlı mantıklı bir adammışyerimseniben
Selam kızlar evdeyim ama hiç açamıyorum neti( oğlumu okuldan aldım yemeğini yedirdim şimdide derse oturuyoruz lmaz: Yorgunummmmm....mafoldumben sonra iki çocukla napıcam ben bilmiyorum allah yardımcımız olsun...
ben de tebrik ediyorum kendisini ama yalandan da olsa azıcık kıskanmış gibi yapsaydı fena olmazdı. yine de itiraf ediyorum beni rahatlatıyo aşkım ve doğumda rahat olmak çok önemli...
canım hiç merak etme. biz kadınlar zaten güçlüyüz ve Allah bize daha da fazla güç verecek. inanıyorum ben. hem o zaman bu kadar çabuk yorulmayacağız. şimdi sürekli taşıdığımız için yoruluyoruz. en azından gündüzleri birinin okulda olacak olması bile yeterince rahatlatıyo beni...
canım o çatı kısmını aşsak yeter ki bana yapmayabilir doktorum daha önce normal doğum yaptığım için yırtarım diye düşünüyorum...:) doğumda da sancıdan anlamıyosun zaten bişey.beni doktorum ilk muayene etmişti doğuma gittiğimde. sonra da hemşirelere fazla sık muayene edip rahatsız etmeyin diye tembihleyip evine gitti. ama dayanmak ne mümkün, ne kadar açıldı acaba diye 15-20 dakikaya bi hemşire istiyodum. o sürede ne kadar açılma olduğuna bakıp daha ne kadar sancı çekeceğimi hesaplıcam aklımca:) onlar bakmıyolar ama sadece elle kontrol ediyolar. gerçi hangisini tercih ederdin bilmiyorum ama...:)
Hatunlar ben doğumda götüreceğim çantamı yıkamıştım kurumuş, bugün içine geceliklerimi, sabahlığımı, ıvır kıvır temizlik malzemelerini, terliklerimi, oğluşun çıkarken giyeceğini falan koydum. Tabi daha çantam hazır diyemem ama hazırlamaya başladım yani, inşallah güzel günde kullanmak nasip olur Allah ım:Saruboceq:
Kızlar kayınvaldecim ve elticim bana yemekler hazırlıyorlarmış akşam bekliyorlar
Pek bi şaşırdım valla ohaoldumsmile
Ohh maşallah ne güzel:lepi:
Kızlar kayınvaldecim ve elticim bana yemekler hazırlıyorlarmış akşam bekliyorlar
Pek bi şaşırdım valla ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?