2010 Aralık Anneleri

kızlar şu anda bunu okuyorum bi arkadaşı var eşimin bi kaç seans ücretsiz yapalım demiş...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/1440-hipnozla-agrisiz-dogum.html

Ay ne güzel bende okudum daha önce ama anadolu yakasında yaptıkları için bana çoook uzak, sen şanslısın, hemde ücretsiz gidersen bize de anlat canım olur mu??

Bence kadın erkek farketmez, sen kendini rahat hissettiğin sürece, bazı kadınlar var suratları sirke satıyor, bazı erkekler var çok babacan kendini rahat hissediyorsun. Benim daha evvelki doktorum erkekti, sohbet ederdik. Şimdi ki kadın yani hangisi sana uyarsa ona gideceksin, eşinide tebrik ediyorum, rahat değil anlayışlı mantıklı bir adammışyerimseniben

Selam kızlar evdeyim ama hiç açamıyorum neti ( oğlumu okuldan aldım yemeğini yedirdim şimdide derse oturuyoruz lmaz: Yorgunummmmm....mafoldumben sonra iki çocukla napıcam ben bilmiyorum allah yardımcımız olsun...

Normal doğumun son derece normal bir olay olduğuna koşullanmış toplumlarda kadınların nasıl doğurduklarını hiç gördünüz mü? Vietnam, ya da Çin filmlerinde, pirinç toplayan hamile kadınlar, doğum başlayınca, bir köşeye çekilip çömelirler, ve çok kısa sürede en ufak rahatsızlık belirtisi duymadan doğumlarını yaparlar ve doğurduktan hemen sonrada pirinç toplamaya devam ederler..

Alıntıdır:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/1440-hipnozla-agrisiz-dogum.html

Oyy annesiii, Allah onunda sabrını verir, eminim çok güzel idare edersinopuyorumnanaktan

canım o çatı kısmını aşsak yeter ki bana yapmayabilir doktorum daha önce normal doğum yaptığım için yırtarım diye düşünüyorum...:) doğumda da sancıdan anlamıyosun zaten bişey.beni doktorum ilk muayene etmişti doğuma gittiğimde. sonra da hemşirelere fazla sık muayene edip rahatsız etmeyin diye tembihleyip evine gitti. ama dayanmak ne mümkün, ne kadar açıldı acaba diye 15-20 dakikaya bi hemşire istiyodum. o sürede ne kadar açılma olduğuna bakıp daha ne kadar sancı çekeceğimi hesaplıcam aklımca:) onlar bakmıyolar ama sadece elle kontrol ediyolar. gerçi hangisini tercih ederdin bilmiyorum ama...:)

Cvpladigin icin saol cnm ben demir hapina basladiktan sonra kasinmaya basladi gobegimde parmaklarimda daha fazla var diger yerlede pek deil. kan testi yaptilar sonuc daha cikmadi bakalim hayirlisi insAllah kotu bisey yoktur. Bebisime bisey olmasinda ben kasinmaya raziyim. Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin Amin

Dün akşam biraz ağrım vardı korktum kızlar... eşimde gececi yoktu evde sabaha kadar mesaj atıp durdum oda beni yalnız bırakmadı sağolsun off bi sonuna erişebilseydik... eyvahedigeldismile

Dün akşam biraz ağrım vardı korktum kızlar... eşimde gececi yoktu evde sabaha kadar mesaj atıp durdum oda beni yalnız bırakmadı sağolsun off bi sonuna erişebilseydik... eyvahedigeldismile

En azından tecrübelisin daha önceden...
İnşallah sona erişeceğiz bak çok az kaldı...
Eşlerimiz de sağolsunlar ya...

ben de tebrik ediyorum kendisini ama yalandan da olsa azıcık kıskanmış gibi yapsaydı fena olmazdı. yine de itiraf ediyorum beni rahatlatıyo aşkım ve doğumda rahat olmak çok önemli...

canım hiç merak etme. biz kadınlar zaten güçlüyüz ve Allah bize daha da fazla güç verecek. inanıyorum ben. hem o zaman bu kadar çabuk yorulmayacağız. şimdi sürekli taşıdığımız için yoruluyoruz. en azından gündüzleri birinin okulda olacak olması bile yeterince rahatlatıyo beni...

Çok pipirikliyim bu aralar ... sürekli acil durum planı yapıyorum eşimde sakin ol herşey yolunda olacak diyo ama nerde bende o rahatlık yapamıyorum işte büyük oğlumu 32+5 de doğurdum şimdi önümde 2-3 hafta var hayırlısıyla bi atlatsam 36. haftadan sonra korkmam artık hayırlısıyla bi gelebilsek o günlere...

yok anacım biz kadınlara yaranılmazkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

Tabi sen daha tecrübelisin canım bu konuda hoş bende alt muyaneye alışığım kızlığımdan beri kadın doğumdan çıkmadım zaten hele evliliğim boyunca 2ayda bir o masaya çıktım bazen her ay doktorumla dalga geçiyodum zaten size göstermeden rahat edemiyorum diye :roflol: Aman sağlıkla hayırlısıyla gelsinlerde.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
inşallah.

Hatunlar ben doğumda götüreceğim çantamı yıkamıştım kurumuş, bugün içine geceliklerimi, sabahlığımı, ıvır kıvır temizlik malzemelerini, terliklerimi, oğluşun çıkarken giyeceğini falan koydum. Ay çok heyecanlıııııııı delikafadulden Tabi daha çantam hazır diyemem ama hazırlamaya başladım yani, inşallah güzel günde kullanmak nasip olur Allah ım:Saruboceq:

Son düzenleme:

Amin canım inşallah.Bende yerleştirdim bir iki eksiğim var onalrıda koyunca tamam olucak inşallah.

Kızlar kayınvaldecim ve elticim bana yemekler hazırlıyorlarmış akşam bekliyorlar
Pek bi şaşırdım valla ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…