2010 Aralık Anneleri

ekince teşekkür ederim,hoşbuldum :) Amin cümlemize sağlıklı doğumlar inşallah .Evet ilk hamileliğim.Bu konuda en farklı yorum eşimden geldi :) Bence diyor o çat çat sesleri karnındaki suya kızımızın ayaklarını vurmasından kaynaklanıyor Ben hareketlerinden gayet memnunum,bazen karnımdan fırlayıp çıkacak diye endişelensem de onun varlığını hissetmem beni fazlasıyla heyecanlandırıyor :1hug:

hadi hayırlı olsun canım. başlamışsın ya o da yeter. pek bişey de kalmamış geriye. kuzunun kıyafetlerini de koydun mu tamam işte...

Kızlar kayınvaldecim ve elticim bana yemekler hazırlıyorlarmış akşam bekliyorlar
Pek bi şaşırdım valla ohaoldumsmile

hayırdır bişey mi isteyecekler acaba... şaka şaka hadi iyisin yemek derdi yok akşama... benim de görümcem gelecekmiş yarın. 29 ekim tatilimiz var ya onun için. üstelik eşim de haftasonundan beri yok. yarın ya da cuma gelecek. hep beraber hasret gideririz artık:) yarın bi de kontrolüm var ona da gelmeye kalkmaz umarım. doktora çok ilginç sorular soracağına eminim zira...

onuda bir deneyeyim o zaman canım.. kaşıntı beni çok yoruyor.. mustelanın ürünlerinde kararlıyım zaten bebe için, ama konak için olanı almayı düşünmemeiştim. kozmetikte her zaman fransa tercihimdir zaten, giyimde ispanya, Türkiye, elektronik ve metalde almanya, ayakkabıda italya aklinialirimsmile
Hanımlar markafoni de bebetto nun ürünleri satılıyo, hatta kapışılıyo diyeyim!!!
dünde grupfonide doğum fotoğrafçısı vardı.. sağlam indirim yapmıştı, tükenmişti kaçırdımmafoldumben

benden bir tane daha:)) bende yıkadım koca çantayı.. öyle titiz de değilim ama bu eşimi çok güldürdü nedense.. sallaştırıyordum içini hazırlamayı.. sonra bi akşam şüphelenince erken doğumdan can havliyle hazırladım, o zaman daha heyecanlı oluyor :))

Aaaa çabuk bitti geçmiş şaşırdım. Merhaba kızlar. Uykusuz çalışan annelerimizin Allah yardımcısı olsun,ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. Sezenciğimin durumu dışında olağandışı bir şey yok sanırım. Aman kızlar tek yakınmamız tekmeler olsun :) Allah eksikliğini göstermesin..

Hoşgeldin şekerim. Bununla ilgili bir konu okudum ben bu sitede,gebelik başlığında,forumlarda bir arama yap istersen. Bende bakarım,bulursam yazarım..

Eşim gel dedi ama ben gitmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir zaman evinde yemek olmaz kayınvaldemin..
Şimdi aradı söyledi yemek yapıyorlar diye iyi tamam geleyim bari dedim

kötü gelin:)

15 karakter olmamış, daha çok hakaret etmemi istiyolar galiba:)

Dün akşam biraz ağrım vardı korktum kızlar... eşimde gececi yoktu evde sabaha kadar mesaj atıp durdum oda beni yalnız bırakmadı sağolsun off bi sonuna erişebilseydik... eyvahedigeldismile

kaburgalarım çok ağrıyoo..

alakasız bişi dicem ama söylemem lazım şu fotondaki saçlarına bayıldım göbiş topiğinde gördüm acaba neyle şekil veriyosun saçlarına

ay kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım ama sanırım ve de umarım herkes iyidir:)
biz iyiyiz ama bende mide bulantıları başladı aranızda böle olan var mı:2:

ne güzelll yarında benim eltim çağırdııı sağolsun zemuszemus

Eltiler bu ara harekette desene

Ay siz çok komiksiniz karı koca valla :lepi:

Bilmem belki de birşey ister yarın derim aklinialirimsmile
İlginç sorular mı sorar çok mu meraklı ne laelaelaelaelae

nerdilcim saç kısmını sana sordum msjlar karışmış benimde kaburgalarım bebiş yukarı baskı yaptığında ağrıyor şöyle geriye yaslan olmadı

sürekli geri yaslanmam gerekiyor sırtımada vuruyor ağrı sanırım sığamıyolar artık kemiklerim ağrıyo resmen....

nerdilcim saç kısmını sana sordum msjlar karışmış benimde kaburgalarım bebiş yukarı baskı yaptığında ağrıyor şöyle geriye yaslan olmadı

önemli değil canım kimin saçları o ? :uhm:

Bilmem belki de birşey ister yarın derim aklinialirimsmile
İlginç sorular mı sorar çok mu meraklı ne laelaelaelaelae

merak da var tabi ama insan merak ettiğini sorar o problem değil de benimki biraz boğar soru sorarken. bi de kafası biraz farklı çalışıyo diyeyim. ince ayrıntılara gereksiz takılıp anlamsız sorular sorabiliyo. doktor ya bi daha getirme ya da sen de gelme diyebilir o derece yani... yalnız ne abarttım be.........:) üzüldüm bak şimdi. kıyamıyorum da. 50 yaşında ve bu duyguları hiç yaşamamış bi kadıncağız o da. dur erken gelirse götüreyim bari, hevesi vardır...

Bak sonra pişman olma götürdüm diye...

Ben eskiden her randevudan sonra ablamlarla beraber görümcemede ultrason fotoğrafını ve doktorun söylediklerini yazar yollardım. Ama son yaptıklarından sonra bırak mail yollamayı, konusunu bile açmıyorum. Ne zaman gittiğimi de bilmiyor, eminim merak ediyor, ama soramıyor bile:lepi:

Normal doğum olursa doğum fotoğrafçısı nasıl oluyor, bende onu merak ediyorumsempatiksalakcinni
Vee tercihler sağlammış:lepi:, bende mustelayı membaandan (fransa'dan) ısmarladım gelecek bebek ürünlerinden ikişer tane:lepi:

Benim çantam, sırt çantası. Hemen attım makineye, şimdi içine cicişleri koyucaz tertemiz, çantalar pis mi olsun şekerimkaydirigubbakcemile3

ay kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım ama sanırım ve de umarım herkes iyidir:)
biz iyiyiz ama bende mide bulantıları başladı aranızda böle olan var mı:2:

Bende de sabahları mide bulantısı başladı, ilk başta ki gibi aç olunca hemen bulanıyorum. Bide açlıktan gece uyuyamıyorum kalkıp bişeyler yiyip yatıyorum, obez olucam bu gidişle ben:1shok:

o da zormuş beee, napsın kadın, allah her isteyene nasip etsin inşallah evlat:Saruboceq:

kusura bakma anlmadım ya :1hug: çok teşekküre derim canım benim...

saçlarıma neler yapmıyorum ki bayanssulusmile ama o resimde kullandığım elektrikli alet philips dijital seramik iyonlu saç maşası kalın olanından.... öylesine sarıveriyorum sonra birazcık spreyle sabitliyorum (Schwarzkopf gazsız) üzerine parlaklık veren sprey (avon) sıkıyorum.... öncesinde de bonacure şampuan ve saç kremi kullanıyorum tararken de lorealin absolut saç serumu var yağ gb onu sürüp tarıyorum parlaklık veriyo ve yumuşatıyo... :kedi: arada yaptıklarımı yazmıyorum bu kız sırf saçına çalışıyo diceksiniz....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…