Elann sende hosgeldin saglik li dogumlar. Senden de ses geliyor demek bende olmadi ama eger zayifsan kemikler ve kaslar kasilma ve acilmaya maruz kaldigini disunuyorum hèle bi de ilk hamileligindeysen. Saglikli olsunda birak gurultucu olsun canin sikilmaz
Hatunlar ben doğumda götüreceğim çantamı yıkamıştım kurumuş, bugün içine geceliklerimi, sabahlığımı, ıvır kıvır temizlik malzemelerini, terliklerimi, oğluşun çıkarken giyeceğini falan koydum. Ay çok heyecanlıııııııı delikafadulden Tabi daha çantam hazır diyemem ama hazırlamaya başladım yani, inşallah güzel günde kullanmak nasip olur Allah ım:Saruboceq:
Kızlar kayınvaldecim ve elticim bana yemekler hazırlıyorlarmış akşam bekliyorlar
Pek bi şaşırdım valla ohaoldumsmile
onuda bir deneyeyim o zaman canım.. kaşıntı beni çok yoruyor.. mustelanın ürünlerinde kararlıyım zaten bebe için, ama konak için olanı almayı düşünmemeiştim. kozmetikte her zaman fransa tercihimdir zaten, giyimde ispanya, Türkiye, elektronik ve metalde almanya, ayakkabıda italya aklinialirimsmileEvet şeker Allahtan fabrikayı aradım.
Canım ben Lanshinoh kullanmadım ama birebir kullananlardan aldığım feedback'e göre mustelayı tercih ettim.
Gerçekten işe yarıyor bazen gece kaşıntıya sızısına uyandığım oldu.
Hemen sürüyoum ucuna hiçbişeycik kalmıyor. menunum dene istersen eczanelerde 79 TL
ayrıca şirkette biliyorsundur 10 hamileyi aştık kaydirigubbakcemile3
Mustelanın bebek ürünlerini alanlar fazla fazla alıyorlar hepimiz ortak ödüyoruz.
Dün bir arkadaş konak şampuanı almış mustelanın bizim müdürlerden bir bayan önermiş çok memnun olduğu için ayrıca içerikleri hakkında da diğer ürünlerden daha iyi olduğunu belirtiyorlar malum Fransa üretimi ve Fransa kozmetik ve kişisel bakım ürünleri konusunda kendini aşmış bir ülkedir.
:1hug:
dünde grupfonide doğum fotoğrafçısı vardı.. sağlam indirim yapmıştı, tükenmişti kaçırdımmafoldumbenHanımlar markafoni de bebetto nun ürünleri satılıyo, hatta kapışılıyo diyeyim!!!
Hatunlar ben doğumda götüreceğim çantamı yıkamıştım kurumuş, bugün içine geceliklerimi, sabahlığımı, ıvır kıvır temizlik malzemelerini, terliklerimi, oğluşun çıkarken giyeceğini falan koydum. Ay çok heyecanlıııııııı delikafadulden Tabi daha çantam hazır diyemem ama hazırlamaya başladım yani, inşallah güzel günde kullanmak nasip olur Allah ım:Saruboceq:
Arkadaşlar yeni üye oldum ama yüzsüz birisi olarak ilk sorumu sormak istiyorum müsadenizle :) Çok merak ediyorum ama doktoruma gittiğim zamanlarda unutuyorum sormayı.Konu şu değişik zamanlarda kızım annesini tekmelemeyi seviyor bunda bir sorun yok ama bazen bu tekmelemeyle beraber çıt çıt diye yüksek bir ses ya da bazen çat diye bir ses geliyor.Acaba bu sizde de oluyor mu ya da ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı .Kontrolum 13 kasım ama benim halimden en iyi yine hamile anlar diye size sorayım dedim teşekkür ederim şimdiden :)a.s.( Bu arada 31 hafta 5 günlük hamileyim )
Eşim gel dedi ama ben gitmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir zaman evinde yemek olmaz kayınvaldemin..
Şimdi aradı söyledi yemek yapıyorlar diye iyi tamam geleyim bari dedim
Dün akşam biraz ağrım vardı korktum kızlar... eşimde gececi yoktu evde sabaha kadar mesaj atıp durdum oda beni yalnız bırakmadı sağolsun off bi sonuna erişebilseydik... eyvahedigeldismile
kaburgalarım çok ağrıyoo..
kaburgalarım çok ağrıyoo..
ne güzelll yarında benim eltim çağırdııı sağolsun zemuszemus
ekince teşekkür ederim,hoşbuldum :) Amin cümlemize sağlıklı doğumlar inşallah .Evet ilk hamileliğim.Bu konuda en farklı yorum eşimden geldi :) Bence diyor o çat çat sesleri karnındaki suya kızımızın ayaklarını vurmasından kaynaklanıyorBen hareketlerinden gayet memnunum,bazen karnımdan fırlayıp çıkacak diye endişelensem de onun varlığını hissetmem beni fazlasıyla heyecanlandırıyor :1hug:
hayırdır bişey mi isteyecekler acaba... şaka şaka hadi iyisin yemek derdi yok akşama... benim de görümcem gelecekmiş yarın. 29 ekim tatilimiz var ya onun için. üstelik eşim de haftasonundan beri yok. yarın ya da cuma gelecek. hep beraber hasret gideririz artık:) yarın bi de kontrolüm var ona da gelmeye kalkmaz umarım. doktora çok ilginç sorular soracağına eminim zira...
kötü gelin:)
15 karakter olmamış, daha çok hakaret etmemi istiyolar galiba:)
çürümüş gibi mi? benim sağ taraf öyle son sıralar çünkü.. artık tekmelemeyide geçti sıpa yavaş yavaş ama güçlü bir şekilde bastırarak ittiriyor, şimdi işin işkence boyutunda yani:))
nerdilcim saç kısmını sana sordum msjlar karışmışbenimde kaburgalarım bebiş yukarı baskı yaptığında ağrıyor şöyle geriye yaslan olmadı
Bilmem belki de birşey ister yarın derim aklinialirimsmile
İlginç sorular mı sorar çok mu meraklı ne laelaelaelaelae
Senin kız senin saçlarını soruyor kaydirigubbakcemile3sürekli geri yaslanmam gerekiyor sırtımada vuruyor ağrı sanırım sığamıyolar artık kemiklerim ağrıyo resmen....
önemli değil canım kimin saçları o ? :uhm:
Kötü gelin he kahretsiz durumlar beni bu hale getirdi
merak da var tabi ama insan merak ettiğini sorar o problem değil de benimki biraz boğar soru sorarken. bi de kafası biraz farklı çalışıyo diyeyim. ince ayrıntılara gereksiz takılıp anlamsız sorular sorabiliyo. doktor ya bi daha getirme ya da sen de gelme diyebilir o derece yani... yalnız ne abarttım be.........:) üzüldüm bak şimdi. kıyamıyorum da. 50 yaşında ve bu duyguları hiç yaşamamış bi kadıncağız o da. dur erken gelirse götüreyim bari, hevesi vardır...
sürekli geri yaslanmam gerekiyor sırtımada vuruyor ağrı sanırım sığamıyolar artık kemiklerim ağrıyo resmen....
önemli değil canım kimin saçları o ? :uhm:
Bak sonra pişman olma götürdüm diye...
hadi hayırlı olsun canım. başlamışsın ya o da yeter. pek bişey de kalmamış geriye. kuzunun kıyafetlerini de koydun mu tamam işte...
hayırdır bişey mi isteyecekler acaba... şaka şaka hadi iyisin yemek derdi yok akşama... benim de görümcem gelecekmiş yarın. 29 ekim tatilimiz var ya onun için. üstelik eşim de haftasonundan beri yok. yarın ya da cuma gelecek. hep beraber hasret gideririz artık:) yarın bi de kontrolüm var ona da gelmeye kalkmaz umarım. doktora çok ilginç sorular soracağına eminim zira...
onuda bir deneyeyim o zaman canım.. kaşıntı beni çok yoruyor.. mustelanın ürünlerinde kararlıyım zaten bebe için, ama konak için olanı almayı düşünmemeiştim. kozmetikte her zaman fransa tercihimdir zaten, giyimde ispanya, Türkiye, elektronik ve metalde almanya, ayakkabıda italya aklinialirimsmile
dünde grupfonide doğum fotoğrafçısı vardı.. sağlam indirim yapmıştı, tükenmişti kaçırdımmafoldumben
benden bir tane daha:)) bende yıkadım koca çantayı.. öyle titiz de değilim ama bu eşimi çok güldürdü nedense.. sallaştırıyordum içini hazırlamayı.. sonra bi akşam şüphelenince erken doğumdan can havliyle hazırladım, o zaman daha heyecanlı oluyor :))
ay kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım ama sanırım ve de umarım herkes iyidir:)
biz iyiyiz ama bende mide bulantıları başladı aranızda böle olan var mı:2:
merak da var tabi ama insan merak ettiğini sorar o problem değil de benimki biraz boğar soru sorarken. bi de kafası biraz farklı çalışıyo diyeyim. ince ayrıntılara gereksiz takılıp anlamsız sorular sorabiliyo. doktor ya bi daha getirme ya da sen de gelme diyebilir o derece yani... yalnız ne abarttım be.........:) üzüldüm bak şimdi. kıyamıyorum da. 50 yaşında ve bu duyguları hiç yaşamamış bi kadıncağız o da. dur erken gelirse götüreyim bari, hevesi vardır...
nerdilcim saç kısmını sana sordum msjlar karışmışbenimde kaburgalarım bebiş yukarı baskı yaptığında ağrıyor şöyle geriye yaslan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?