2010 Aralık Anneleri

Herkese merhaba kızlar.Gelebildim sonunda...ışyerinde olduğum için arada bir girebiliyorum nete.Yazamasam da okuyorum çoğunu, maşallah pıt pıtları duyanlar, keseyi görenler...Yeni arkadaşlar da gelmiş, hayırlı olsun.Allah hepimize sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmeyi ve bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin:)

selam kızlar ...göbişlerimiz hafiften büyüyo artık..benimde pantolonlar olmuyoo artık zaten darlardı..kendime acilen hamile pantolonu almalıyım..bebiş içinde daha cok erken ama içim gidio kıyafetlere alasım gelio ama cinsiyeti öğğrenelim hemen alcaz...bbu arda cinsiyet üç ayın sonunda mı öğrenilio arkadaslar...merak işte..CADIARZU

slm kizlar mutfak igrenc kokuyooookafamçokkarıştı
aksamlarida midem cok bulaniyo
allahtan sabahlari bulanmiyoda kocacima kahvaltisini hazirliyorum rahatca
ama koku mevzusu cok fena yaboshayallersmile
bu arada test icin fiyat aldim su tam kan sayimi hiv testi falan istiyolar ya
ilk test oluyo galba
medcana 590 dedi yahuohaoldumsmile

cnm ya benim göbişim hiç büyümedii (( sadece pantalonda rahat edemiyorum hep eşofman altı giyiyorum yada elbise,benimde içim gidiyor bebek elbiselerine ya,mağazaları geziyorum sadece,3 ayda pozisyonu uygunsa gözükür cnm ama 4-5 aya kadarda sarkabiliyo,bakalım bende çok merak ediyorum,ne olursa olsun önemli değilde merak işte

Canım benden de doktorum tüm bu testleri istemişti.Özel hastane olduğu için senin dediğin gibi baya yüklü çıktı.Sonra bende gittim devlet hastanesine randevü aldım, ordaki doktorda tüm bu tahlilleri istedi.yaptırdım .bugün alıcam.Ne kadar veririm bilmiyorum ama cüzzi yada hiç almazlar.bu gün öğrencem bakalım.İstersen sende bi devlet kuruluşunda tahlillerini yaptırabilirsin..

cnm ben tüp bebek öncesi yaptırmıştım hıv hepatiti kansayımı falan 200 küsür verdim niye o kadarmış çüş yani bide medicalparka sor doktorun istek yapsın ssk farkı öde bitek

devlet hastaneleri kalabalik falan olur diye hic cesaret edemedim walla
randevumu almak gerekiyor peki?

cnm bende öyle,özele gidiyorum ama testlerimi semt polikliniğinde yaptırdım,bomboştu şansıma ertesi günde aldım,ben direk gtmiştim randevusuz sanırım eşiminde maaşından kesildi günü gelince,ne kadar bilmiyorum ama çok değildir cnm,ben özele gitseydim belki beklemeden yapılcaktı ve ertesi gün öğrenicektim ama 600 lira vericektim tek fark o gibi geldi bana,dr.umda kabul etti o testleri zaten kimi yönlendiriyo seni cnm,boşuna verme okadar ya,

slm kızlar bende dün tahlillerimi yaptırdım benim doktorum zaten fakültenin doktoru fakültenin onkoloji merkezi var ordada tahlil yapılıyo dün elisa testi kan sayımı idrar testi idrar kültürü trioid ölçümü bunların hepsini yaptırdım bi tek sonucu çıkmayan idrar kültürüm var oda üc günde çıkıyomuş onu bekliyorum hiç bir ücrette ödemedim sağlık güvencen varsa ne gerek var o kadar parayı vermeye 600 lira cok fazla bi para ben hiç ücret ödemeden sağlık güvencem dahilinde yaptırdım

devlet hastaneleri kalabalik falan olur diye hic cesaret edemedim walla
randevumu almak gerekiyor peki?
internetten randevu aldım.Randevu saatinde gittim..Belki 10 dk beklemişimdir oda normal.Özelede gitsen okadar beklersin.sonra doktor muayene etti, bebeği gördük.Çok güzel ilgilendi.ÖZelden bir farkı yoktu.Tahlilleride söyledim.Zaten bütün doktorlar aynı şey istiyormuş.Ertesi gün sabah 8 de gittimhiç sıra bişi yoktu.İnan 8.15 te kanımı idrarımı verdim çıktım.bugünde alıcam.

Kızlar ben bu ilk yapılan toksoplazma, tiroit, vs. testi için bursa medical parkta 118 lira verdim ama sgklı olduğumdan indirimli fiyattı bu.

meraba kızlar.
nasılsınız.
günlerdir heeycanlıyım diye diye randevu gününü getirdim.
akşam 6da randevum var
bebişimi görücem, kalp atışını duyucam nasipse.
inşallah sorunsuz çok güzel geçer.
glince size haber veririm
dua edin olur mu.
gerçekten çoook heyecanlıyım ve korkuyorummmmm

Merhaba tatlişkolarım,

Geldim ben doktordan, bebişim 8,8 mm çıktı, haftasıyla uyumlu ve kalp atışlarını dinletti bana güm güm güm çoooooooooooook güzel bir duygu. Kanamam da tamamen geçmiş ama 3 ay bitene kadar çok dikkat et dedi.
Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın:Saruboceq: o kadar hoşuma gitti ki, ağladım sevinçten.

Testleri benden de istedi, yarın sabah vericem, Allah tan bizim sigortamız karşılıyor hamilelik için daha önce yükseltmişti eşim.

cnm hayırlı sonuçlarla gel inşallah bizleride merakta bırakma olur mu

Aynen bende elim ayağım titreyerek yattım koltuğa. O kadar heyecanlıydım ki seni çok iyi anlıyorum güzelim inşallah sende güzel haberlerle geleceksin.:Saruboceq: Dualarımız seninle!

inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın canım benim allah gönlüne göre verir inşallah

Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…