meraba kızlar.
nasılsınız.
günlerdir heeycanlıyım diye diye randevu gününü getirdim.
akşam 6da randevum var
bebişimi görücem, kalp atışını duyucam nasipse.
inşallah sorunsuz çok güzel geçer.
glince size haber veririm
dua edin olur mu.
gerçekten çoook heyecanlıyım ve korkuyorummmmm
Merhaba tatlişkolarım,
Geldim ben doktordan, bebişim 8,8 mm çıktı, haftasıyla uyumlu ve kalp atışlarını dinletti bana güm güm gümçoooooooooooook güzel bir duygu. Kanamam da tamamen geçmiş ama 3 ay bitene kadar çok dikkat et dedi.
Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın:Saruboceq: o kadar hoşuma gitti ki, ağladım sevinçten.
Testleri benden de istedi, yarın sabah vericem, Allah tan bizim sigortamız karşılıyor hamilelik için daha önce yükseltmişti eşim.
ersasu gözünaydın canım benim.
ne güzel dimi o kalp atışları
inşallah bende mutlu gelirim.
ayyyyyyyyyy çok heyecanlandım şimdi..
cnm ya çok şükür gözün aydın cnm sağ salim doğduklarını da görürüz inşallah:Saruboceq:
bu arada meleğinde baya büyümüş annesi maşallah:Saruboceq:
cnm bu testleri dktrum benden de istedi ama ben zaten bebek istediğim için bunları yaptırmıştım dktr ben yaptırdım hatta baktınız hiç bi sorun yok dediniz dedim tmm o zaman yaptırmana gerek yok dedi yaptırsamıydım yoksa .:uhm:herşey normal çıkmıştı zaten çok şükür:Saruboceq:
Saol canım, amin inşallah doğumlarını da buradan paylaşırız miniklerin :)
Ne güzel yaptırmışsın işte için rahat Allah a şükür herşey güzel çıkmış niye kafana takıyosun:lepi:
slm kızlar bende dün tahlillerimi yaptırdım benim doktorum zaten fakültenin doktoru fakültenin onkoloji merkezi var ordada tahlil yapılıyo dün elisa testi kan sayımı idrar testi idrar kültürü trioid ölçümü bunların hepsini yaptırdım bi tek sonucu çıkmayan idrar kültürüm var oda üc günde çıkıyomuş onu bekliyorum hiç bir ücrette ödemedim sağlık güvencen varsa ne gerek var o kadar parayı vermeye 600 lira cok fazla bi para ben hiç ücret ödemeden sağlık güvencem dahilinde yaptırdım
çok sağolun kızlar güzel dileklerinzi için
dua edin haaaaaa bana
ben çıkıyorum artık.
inşallah o mutluluğu bend eyaşarım.
ozman hamile olduğumu idrak edicem.
inşallah gzüel haberler getiririrm.
byyyyyyyyyyyyyyy
internetten randevu aldım.Randevu saatinde gittim..Belki 10 dk beklemişimdir oda normal.Özelede gitsen okadar beklersin.sonra doktor muayene etti, bebeği gördük.Çok güzel ilgilendi.ÖZelden bir farkı yoktu.Tahlilleride söyledim.Zaten bütün doktorlar aynı şey istiyormuş.Ertesi gün sabah 8 de gittimhiç sıra bişi yoktu.İnan 8.15 te kanımı idrarımı verdim çıktım.bugünde alıcam.
meraba kızlar.
nasılsınız.
günlerdir heeycanlıyım diye diye randevu gününü getirdim.
akşam 6da randevum var
bebişimi görücem, kalp atışını duyucam nasipse.
inşallah sorunsuz çok güzel geçer.
glince size haber veririm
dua edin olur mu.
gerçekten çoook heyecanlıyım ve korkuyorummmmm
Merhaba kızlar bende Aralık annesi olacağım inşallah...
Nasılsınız bakalımzemuszemus
Merhaba kızlar bende Aralık annesi olacağım inşallah...
Nasılsınız bakalımzemuszemus
Canım sonuçlarımı aldım geldim.Sanada özel mesaj attım ,orda bilgi verdim canım..Tahlillerim güzel çıktı.Hemen doktoruma gösterdim bir sorun yokmuş.canım hangi hastaneye ve hangi doktora gittin?
mavrulam hoşgeldin canım
kızlar bende cuma günüü gidiyorum bebeişimii görmeyee
amaa o testler ne testtii bukadar pahalııı
karnelermii karşılamıyordaa okadar para veriliyoo anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?