2010 Aralık Anneleri

ersasu gözünaydın canım benim.
ne güzel dimi o kalp atışları
inşallah bende mutlu gelirim.
ayyyyyyyyyy çok heyecanlandım şimdi..

tatlım hadi gözün aydın ama hiç orkma cnm dktr o kalp atışınuı dinlettiği anda insan o kadar mutlu oluyo ki işte o zaman bebişinin senin olduğunu anlıycaksın dünyada yok böle güzellik ya rabbim tüm arkadaşlara yaşatsın hayırlısıyla korkma tatlım keyfini çıkar :1hug:

cnm ya çok şükür gözün aydın cnm sağ salim doğduklarını da görürüz inşallah:Saruboceq:
bu arada meleğinde baya büyümüş annesi maşallah :Saruboceq:
cnm bu testleri dktrum benden de istedi ama ben zaten bebek istediğim için bunları yaptırmıştım dktr ben yaptırdım hatta baktınız hiç bi sorun yok dediniz dedim tmm o zaman yaptırmana gerek yok dedi yaptırsamıydım yoksa .:uhm:herşey normal çıkmıştı zaten çok şükür:Saruboceq:

gizemli sen nasılsın tatlım bebiş nasıl uzun zamandır denk gelemedik .

diğer güzel anneler sizlerde nasılsınız tabii.

Saol canım, amin inşallah doğumlarını da buradan paylaşırız miniklerin :)
Ne güzel yaptırmışsın işte için rahat Allah a şükür herşey güzel çıkmış niye kafana takıyosun:lepi:

Saol canım, amin inşallah doğumlarını da buradan paylaşırız miniklerin :)
Ne güzel yaptırmışsın işte için rahat Allah a şükür herşey güzel çıkmış niye kafana takıyosun:lepi:

tatlım gebelikten önce yaptırmıştım acaba bi kez daha mı yaptırsaydım diye kafama takıldı evet çok şükür herşey yolunda cnm darısı tüm arkadaşlara rabbim cümlemizin meleklerini korusun :Saruboceq:

çok sağolun kızlar güzel dileklerinzi için
dua edin haaaaaa bana
ben çıkıyorum artık.
inşallah o mutluluğu bend eyaşarım.
ozman hamile olduğumu idrak edicem.
inşallah gzüel haberler getiririrm.
byyyyyyyyyyyyyyy

hadi inşallah tüm tahlillerinin sonucu güzel çıkar tatlım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin :Saruboceq:

etmezmiyiz hiç tatlım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
gelince hemen yaz cnm merakta bırakma bizi .

canım hangi hastaneye ve hangi doktora gittin?

kizlar acayip heyecanliyimmm,saatler gecmiyooo boshayallersmile
DENIZIMM canim seninle ayni saatte gidicez..
benimde türkiye saati 6da randevum..
hayirli haberlerle geliriz insallah

Merhaba kızlar bende Aralık annesi olacağım inşallah...
Nasılsınız bakalımzemuszemus

mavrulam hoşgeldin canım
kızlar bende cuma günüü gidiyorum bebeişimii görmeyee
amaa o testler ne testtii bukadar pahalııı
karnelermii karşılamıyordaa okadar para veriliyoo anlamadımm

hadi bakalım merakla bekliyorum canım...bizi habersiz bırakma...opuyorumnanaktan

mavrulam hoşgeldin canım
kızlar bende cuma günüü gidiyorum bebeişimii görmeyee
amaa o testler ne testtii bukadar pahalııı
karnelermii karşılamıyordaa okadar para veriliyoo anlamadımm

Kan ve idrar testleri canım.Klasik tüm hamilelerden istiyorlar.hormana, hıv e herşeye bakılıyor.Karneler karşılıyor canım.Devlet hastanesi, yada araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin.Sağlık ocakalrıda bir kısmını yapıyormuş ama hepsini değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…