2010 Aralık Anneleri

ben yaptırdım o testlerin hepsini özel hastanede 100 lira tuttu
ama emekli sandığına bağlıyım ben ondan indirim olmuşutr

ben yaptırdım o testlerin hepsini özel hastanede 100 lira tuttu
ama emekli sandığına bağlıyım ben ondan indirim olmuşutr
seninkide fazla tutmamış arkadaşım.bendende yüklübir miktar istediler..bende gittim devlet hastanesine herşeyimi yaptırdım.para falan ödemedim.Şimdi 2 li 3 lü test zamanı gelicek.Devlet hastanesindeki doktor onlarıda istersen araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin dedi.

benim de az kaldı 2 li teste
ikili test ii çıkarsa 3lü yaptırmayı düşünmüorum ben
zaten geçerliliği güvenirliği tartışılır yani o testlerin dekafamçokkarıştı

benim de az kaldı 2 li teste
ikili test ii çıkarsa 3lü yaptırmayı düşünmüorum ben
zaten geçerliliği güvenirliği tartışılır yani o testlerin dekafamçokkarıştı

bende yaptırmakta kararsızım ama yaptırmazsamda aklımda kalıcak.Gerçi Allah göstermesin kötü bişi çıksa aldırmak falan düşünemiyorum.Çok zor bir durum.

bende yaptırmakta kararsızım ama yaptırmazsamda aklımda kalıcak.Gerçi Allah göstermesin kötü bişi çıksa aldırmak falan düşünemiyorum.Çok zor bir durum.

şekerim benim çok etrafımda hatalar çıktı bu testten ben ondan güvenmiorum
ama 2liyi yaptırırım tabii dediğin gibi aklımızda kalmasın
ama Allah esirgesin bi problem varsa da karşıyım kocaman bebeği aldırmaya
ne olursa olsun Allahın verdiği bi can
bizde öle bi hak yok sonlandırmak gibi

aynen katılıyorum arkadasım
allah kımseyı evledıyla sınamasın
cok acı tabııkı
ama allahtan gelene boynumuz kıldan ınce
herseyın karsılıgı vardır
allahın adaletıne ınanıyorsak
boyle bır evladın bıze kayıp degıl kazanc oldugunu bılırız
allah korusun hepımızın bebegı saglıklı olsun ınsallah
a.s.

amin şekerimmmm:1hug:

çok doğru sölüyosun ben bazen aldırırım herhalde diyodum ama sizleri okuyunca kendimden utandım çünkü aldırsan diğer çocuğuna bişey olur kendimize bişey olur rabbimin gazabına uğrarız walla hayırlı olsunda bebeklerimiz ben yaptırcam ama yinede bütün testlerini

ben de yaptırcam canım testlerimizi
sadece 3lü testi pek yaptırmayı düşünmüorum
zaten 2lide bişe çıkmazsa yaptırmaya gerek kalmaz 3lüyü

slm kızlar... bugün bebişimi gördüm ... .3,29 cm olmuş sırnaşık şey bebişim annesine şımarıklık bile yaptı ( sanırım doktorun da hareketleri sebebi ile tabi) döndü falan .. çok komikti.. 2 hafta sonra da 2 li test için çağırdı, ben de 3 lü testi düşünmüyorum ... bu arada progestan içmeme gerek yokmuş artık .. inş. bulantılarım azalır böylece ... kansızlık var diye ilaç verdi.. folikasiti de günde 3 defa iç dedi.. istersen 3 ünü de aynı anda içebilirsin dedi... hep unuttuğum için işime geldi doğrusu . her gün 10 bardak su içmeliymişiz...bütün dualarım sizinle ve bebişlerinizle ... Allaha emanet...

3lu testın guvenılırlıgı yokmus sanırım,
bu testı yaptırıp bebegınde problem oldugu halde
kurtaj olmayan ve saglıklı bebek dunyaya getıren cok ınsan varmıs
farzedelımkı bebegımız saglıklı dogdu ama 2-3 yasında allah korusun kotu bı hastalıga
yakalandı napıcaz atacakmıyız satacakmıyız
evlat sonucta
daha mınıcık bı noktayken bıle bısey olmasın dıye her hareketımıze dıkkat
edıyoruz:ecrin_bebek:
yerım ben onlarııııı:CüvCüv:

kızlar bu arada yumurtanın pişirilme durumunu da sordum ... haftada en az 2 kez ye, çok seviyorsan her gün yiyebilirsin dedi... ve nasıl piştiği çok önemli değilmiş... bi ara yazışıyordunuz ya rafadan mı olmalı diye .. ille de rafadana gerek yokmuş... herkes farklı söylüyor işte... en azından içim rahat etti... ve yapılması en zor olan da haftada 2 kez balık eyvahedigeldismile normalde bile çok geldi bana ama.. napalım .. bulantılar geçtikten sonra inş. bi düzene koymamız gerek... bu arada baş ağrılarınız geçti galiba ... kimse bahsetmiyor da merak ettim ...

ben de yaptırcam canım testlerimizi
sadece 3lü testi pek yaptırmayı düşünmüorum
zaten 2lide bişe çıkmazsa yaptırmaya gerek kalmaz 3lüyü
doğru haklısın
ayyyyyy yerim ben onu şımarık yaaaa baksana ya minicik ama bi insan formatında rabbime be kadar şükür etsek azdır ya walla

çoook haklısın sana yürekten katılıyorum canım

walla benim doktorum 3 ay boyunca kendini bişey yemeğe zorlama öle süte ete balığa dadanmana gerek yok dedi

tiksinirsin bi anda dedi ki nitekim öle oldu balık ve et yiyemiyorum süt içemiyosan sütlü tatlı ye sağlıklı beslen yeter ama hafta 2 kere şundan 3 kere bunadan yapmana gerek yok dedi baksana doktordan doktora farkediyo hemen

kesinlikle katılıyorum canım ... onlar sadece bize Allah'ın bir emaneti ... yaşam kaderlerine biz karar veremeyiz.. bizim ve eşlerimizin bile yarın ne olacağı belli değil .. ve ben de duydum test sonuçları olumsuz çıktığı halde sağlıklı bebişler olabiliyormuş ... biri vardı hatırlarsanız .. eşi ile karar verecekti aldırıp aldırmayacağına .. planları dışında olduğu için .. haberiniz var mı ?

Ah kızlar Allah kimseyi evladıyla sınamasın tabi, 2li testi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Down sendromlu bir çocuğun teyzesi olarak eğitilebilir zeka geriliği durumunda bile çocuk ve ailenin neler yaşadığını bizzat yaşayarak bildiğimden bu konuda hiç yorum yapamıyorum. Ne verirse hayırlısını versin Allahım.

ben de hiç br şey yiyemediğimi söyledim (neredeyse içimde peynirli tost ağacı çıkacak zemuszemus ) o da geçer dedi...daha sonra başlarsın dedi..sanırım bu 3 ayıçok önemsemiyorlar.. ama en çokta zayıflamadığıma sevindim var yaaaa.... yoksa kendimi gerçekten zayıflamış hissediyordum..evlere tartı şart Şeniz

[QUOTE=gizemli83;
ayyyyyy yerim ben onu şımarık yaaaa baksana ya minicik ama bi insan formatında rabbime be kadar şükür etsek azdır ya walla

evet çok şükürler olsun... düne kadar kalbi atıyor mu derken... istemsizce hareket edebileceğini düşünmüştüm de...beni güldürecek kadar kollarını kulaç atar gibi yapacağını düşünmemiştim... ne bileyim hepiniz ağlamışsınız ya : yüz ifadem o moddaydı heyecandan tabi ; şımarınca bütün yelkenler foraaaaaa....:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…