2010 Aralık Anneleri

maşallah maşallah kocaman olmuş o annesiiiiiiii:lepi:

Hadi doktora giden kıslar, sizde gelin güzel haberlerle. Cucu, Deniz nerelerdesiniz??

mrbb arklar.ilk 2 ayda yolculuk yapan warmııı???ben 2 hafta snra adanadan wan a gitmek zorundayım uçakla ya da otobsle 14 saat.ama doktora sormaya çekniyorum hyr der dieee...bi fikri olan warmıı

mrbb arklar.ilk 2 ayda yolculuk yapan warmııı???ben 2 hafta snra adanadan wan a gitmek zorundayım uçakla ya da otobsle 14 saat.ama doktora sormaya çekniyorum hyr der dieee...bi fikri olan warmıı

canım ben 1.5 aylıkken 5 sattlik yolculuk ve aynı gün bi okadar saat dönüş yaptımm..doktorumm bi sakıncası yok dedi daha cok küçük dedi..ama tabi doktoruna sormanda fayda var canım Allah korusun...bak sor muhakkak bence..

selam kizlar,uzunca yazdim ama hata verdi kapandi(

melegim sükür iyi..iki doktorum(tedavimi yapan ve simdiki dogum doktorum) arasinda yazismalar olmus ve hesaplamalara göre bebegimin 9+4 günlük oldugunu söyledi doktorum..1 gün hata var yani hesaplarda..
bu durumda SAT 5 mart ve muhtemel dogum tarihimiz 10 aralik oldu...
gelisimi iyi dedi doktorum..kipir kipir cok hareketli bir bebek massallah yavrum..
2,5 cm olmus canim benim..
benim taksoplazma,kan uyusmazligi,demir eksikligi,magnezyum eksikligi vs.tüm testlerimde iyi cikti..
yine smear aldi..o demirlerden nefret ediyorum eyvahedigeldismile

yalniz kafama takilan bisey var..2li test konusunu konustuk uzun uzun..45-50 yas üzerinde gebelik yasayan bayanlara uygulaniyor daha cok dedi..risk oldugu icin..bana tavsiye etmedi yasim kücükmüs,bosuna strese giriyor anneler dedi..
ama ben istedim tabii...ne garip..Türkiyede bildigim kadariyla sormadan yapiliyor..
neyse sonucta 1 hazirana hem normal kontrol hemde 2li test randevumuzu aldik...

ama cok hosuma giden bisey oldu..kocaman bi canta hediye ettiler bana...icinde bebek markalarinin deneme ürünleri(bez-corap-emzik..)hamilelikle ilgili kitapciklar ve brosürler var..
cok sevindim =)uygulama güzeldi yani...

bu arada 1 kilo almisim :kedi:

beni merak eden canim arkadaslarim hepinize cok tesekkürler,gecikmeden girmeye calistim..:asigim:
güzel kalpli,güzel dualar eden tüm arkadaslarim icin benimde dileklerim ayni..
Allahim hepimizin bebislerine saglik versin,sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
hayirli aksamlar

slm guzeller nasilsiniz?
bizden iyilik bugun bulantiliyiz biraz :bbo:
cucu names ne guzel gecmis doktor randevulariniz, ya ben sabirsizlikla bekliyorum, daha 2hafta var ....

cucu burdada veriyolar ama bana daha vermedi doktorum belkide belli bi haftadan sonra veriyolardir...
ikili teste filan gelince, burdada bildigim kadariyla yapmiyolar, benim kizkardesime yapildi cunki ense kalinligi anormaldi ve testede sorun cikti sonra zaten 13hafta civari bebis karninda oldu, allha sukurler olsunki su an yine hamile benden 3hafta onde gidiyo...

NAMES canimm cok sevindimmm..cok sükür meleklerimizi gördük yine...
massallah melegine,nasil büyümüsler degil mi,sok olduk bizde görünce..
elini bi ara kafasina koydu,doktorumda selam veriyor diyor kaydirigubbakcemile3
bu haftalarda bebisler haribo sekerler varya kollari ayaklari..ona benziyormus kaydirigubbakcemile3

canimm cok sagol,darisi basina insallah :Saruboceq:
ee yakin memleketlerdeyiz,cogu seylerimiz benziyor sanirim..
ay ama ben cok sevindim..deli miyim ne ama anne olucazya insallah,böyle bi kabardim gibi oldu :kedi: kaydirigubbakcemile3
demekki anormal degilmis burdaki uygulama..tuhafima gitti yani,burdan hep okuyoruzya test günü falan filan..dedim ne oluyor..orda ne kadar aliyorlar 2li test icin?
burda 153 euro aliyorlar...birde artik usg fotgraflari icin her defasinda 35 euro alcaklarmis..
20.30.haftalarda veriyorlarmis resim ama onun haricindeki resimleri böyle parayla aliyormusuz..
yakinimdan kimsenin hamileliklerine taniklik etmedigim icin her uygulama bana garip geliyor boshayallersmile

canım benim doktorum ilk 3 ay 350 km fazla yolculuk yapma dedi

ne zaman seyahat sakıncalı acaba bılen varmı?
bende 1 ay sonra ucakla seyahat edıcem bısey olmaz heralde sorsammı
doktora sızce?bilmiyorumkismile

herkese iyi aksamlar kizlar...bizim uyku saatimiz geldi :kedi:
Allahim her yeni günümüzü bir öncekinden daha hayirli kilsin..meleklerimiz her gün daha saglikla büyüsün insallah...
öpüyoruzz a.s.

meraba kızlar
bizde geldik.
bebişimizi ve kalp atışlarını gördükkkk.
artık hamileyim diyebiliyorummmmmmmm.
bebişim benimle.
kalbi nasıl güzel atıyo yavrumun.
Allah sağlıkla hayırlısıyla hepimize kucağına almayı da nasip etsin.
onları koru Yarabbimmmmmm.

valla canim test fiyati ne kadar bilmiyorum, ama bence eger usg'de sorun ciktiysa sigorta bi kismini karsilar...
valla canim elimde 3tane usg fotosu var hiçbirine para vermedim sadece muayene parasi 30 euro civari onunda bi kismini sigortadan geri aliyoruz, yari yariya filan geliyo...
ben sabirsizlikla 3boyutlu ekografiyi bekliyorum, arkadasim 4boyutlu bile yaptirmis cok guzel oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…