slm kızlar... bugün bebişimi gördüm ... .3,29 cm olmuş sırnaşık şey bebişim annesine şımarıklık bile yaptı ( sanırım doktorun da hareketleri sebebi ile tabi) döndü falan .. çok komikti.. 2 hafta sonra da 2 li test için çağırdı, ben de 3 lü testi düşünmüyorum ... bu arada progestan içmeme gerek yokmuş artık .. inş. bulantılarım azalır böylece ... kansızlık var diye ilaç verdi.. folikasiti de günde 3 defa iç dedi.. istersen 3 ünü de aynı anda içebilirsin dedi... hep unuttuğum için işime geldi doğrusu . her gün 10 bardak su içmeliymişiz...bütün dualarım sizinle ve bebişlerinizle ... Allaha emanet...
mrbb arklar.ilk 2 ayda yolculuk yapan warmııı???ben 2 hafta snra adanadan wan a gitmek zorundayım uçakla ya da otobsle 14 saat.ama doktora sormaya çekniyorum hyr der dieee...bi fikri olan warmıı
canım ben 1.5 aylıkken 5 sattlik yolculuk ve aynı gün bi okadar saat dönüş yaptımm..doktorumm bi sakıncası yok dedi daha cok küçük dedi..ama tabi doktoruna sormanda fayda var canım Allah korusun...bak sor muhakkak bence..[/QUOTE
aslında doktoruma sordum ama 1.5 ay geçsin yani 3.ayı geçirp düzlüğe çıkana kadr biyere gitme dedi banaa..ama yarın doktor değişikliği yapıcamm bakalımmm...inş gitme demezzz eşimin yanına gitcem wan'a bendeehyırlısı olsun inş... çok tşk ederim cnm buarada sanaa..
slm guzeller nasilsiniz?
bizden iyilik bugun bulantiliyiz biraz :bbo:
cucu names ne guzel gecmis doktor randevulariniz, ya ben sabirsizlikla bekliyorum, daha 2hafta var ....
cucu burdada veriyolar ama bana daha vermedi doktorum belkide belli bi haftadan sonra veriyolardir...
ikili teste filan gelince, burdada bildigim kadariyla yapmiyolar, benim kizkardesime yapildi cunki ense kalinligi anormaldi ve testede sorun cikti sonra zaten 13hafta civari bebis karninda oldu, allha sukurler olsunki su an yine hamile benden 3hafta onde gidiyo...
canım ben 1.5 aylıkken 5 sattlik yolculuk ve aynı gün bi okadar saat dönüş yaptımm..doktorumm bi sakıncası yok dedi daha cok küçük dedi..ama tabi doktoruna sormanda fayda var canım Allah korusun...bak sor muhakkak bence..[/QUOTE
aslında doktoruma sordum ama 1.5 ay geçsin yani 3.ayı geçirp düzlüğe çıkana kadr biyere gitme dedi banaa..ama yarın doktor değişikliği yapıcamm bakalımmm...inş gitme demezzz eşimin yanına gitcem wan'a bendeehyırlısı olsun inş... çok tşk ederim cnm buarada sanaa..
canimm banada doktorum 13 hafta olana kadar yasak dedi..birkac saatlik araba yolculuklarindada her yarim satte bir durup bacaklarini hareket ettir,yürü dedi..
bende haziran sonunda Allah izin verirse ucak yolculugu yapicam..o zamanda bebis 16-17 haftalik falan oluyor sanirim...ama varis corabi giymek,ucak icinde yürümek ve bol su icmek sartiyla boshayallersmile
sen bi sor canim..kesinlikle cok önemli bu konu bence
rica derim canım ne demek..ya esin senin yanına elsin mümkünse..gerci siz düşünmüssünüzdür..aman ne bielyim bebeklr kıymetli ona göreD ama doktordan doktorada değişio benimö doktorum cok rahat biriydi hemen git dedi..sormadı bile kac saat die...inş git der esini görürsün insan hamileyken cok ilgi istiyo canım seni cok iyi anlıyorumm..
canım benim doktorum ilk 3 ay 350 km fazla yolculuk yapma dedimrbb arklar.ilk 2 ayda yolculuk yapan warmııı???ben 2 hafta snra adanadan wan a gitmek zorundayım uçakla ya da otobsle 14 saat.ama doktora sormaya çekniyorum hyr der dieee...bi fikri olan warmıı
rica derim canım ne demek..ya esin senin yanına elsin mümkünse..gerci siz düşünmüssünüzdür..aman ne bielyim bebeklr kıymetli ona göreD ama doktordan doktorada değişio benimö doktorum cok rahat biriydi hemen git dedi..sormadı bile kac saat die...inş git der esini görürsün insan hamileyken cok ilgi istiyo canım seni cok iyi anlıyorumm..
kızlar hepinizee çok tşk ederimmm.yarın doktora gitcem sorayım bakalımm ne diceekkk...merak eden arkadaşlarda aydınlanmış olurr...kendinize ii bakınnnn...
canimm cok sagol,darisi basina insallah :Saruboceq:
ee yakin memleketlerdeyiz,cogu seylerimiz benziyor sanirim..
ay ama ben cok sevindim..deli miyim ne ama anne olucazya insallah,böyle bi kabardim gibi oldu :kedi: kaydirigubbakcemile3
demekki anormal degilmis burdaki uygulama..tuhafima gitti yani,burdan hep okuyoruzya test günü falan filan..dedim ne oluyor..orda ne kadar aliyorlar 2li test icin?
burda 153 euro aliyorlar...birde artik usg fotgraflari icin her defasinda 35 euro alcaklarmis..
20.30.haftalarda veriyorlarmis resim ama onun haricindeki resimleri böyle parayla aliyormusuz..
yakinimdan kimsenin hamileliklerine taniklik etmedigim icin her uygulama bana garip geliyor boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?