2010 Aralık Anneleri

SElam kızlar iki günüdr doğru düzgün giremiyordum misafirler vardı anca girdim.Geçmiş almış başını gitmiş tabi :)) Herkes iyidir umarım.Bebişlerini görenler gözleriniz aydın.Küçükprensim maşallah kusuna canım.SEnle ben tam günlerimizde gidiyoruz hayırlısı bakalım :))

kızlarrrr çokkk fenayımmm biri bana yardım etsin
3 gündür hemoroit denilen illetten oldum
yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum
3 gündür ağrıdan uyku uyuyamıyorum
hiç bişey fayda etmiyo
bütün gün evde yatıyorum öyle
benim gibi olan var mı çok acı çekiyorum
mafoldumben

küçükprens maşallah canım oğluşuna.
kilo almayız inşallah. bende 15 günde hiç kilo almamışım.
ama bebişim almış tabi. çok sevindim. hep böle olsa
ama izne çıktınm ya öle olurmu bilmem
evde hafifi tempoda koşu bandımda yürücem ama
ben d ebirdahaki gidişte bağlanıcam nstye.
kaç dk kalınıyo
nasıl oluyo anlatsana hiç bağlanmadım ben bilmiyorum.

sezencim sıkma canının. sen yine pozitif düşünmeye devam et.
bebişini de üzme annesiii.

desirecim bazen bende d eoluyo
aam oturamıyacak kadar faaln değil
özellikle acılı faaln yiyince
kabız olunca acı veriyo.
oda sadece tuvalet anında.
ama kayısı iyi geldi bana
bi dene istersen.

evet ya names de yokkkkk
gerçekten bazı arakdaşalr uğramamaya başaldı
umarım bi sorun yokturrrrr
iyilerdirrrrr.

ayyy benim boğazım yanıyo kızlar ya
hemen limon mandalişna takviyesine başaldımmmm
tam izne çıktım rahat edicem.
hasta olmam inşallah.

ayyy benim boğazım yanıyo kızlar ya
hemen limon mandalişna takviyesine başaldımmmm
tam izne çıktım rahat edicem.
hasta olmam inşallah.

Aman hastalanma canım ya.Benimde bir iki gün yanar gibi oldu geçti Allahtan.

ayşecim hastaneye gittiğinde kaç cm açıklıkla gittin canımm

benimde önceleri öyleydi cnm sadece wc çıktığım zaten arada acı oluyodu. şimdi o acı hiç gitmiyo ağlıyorum ağrımdan çok kötü bişiymiş aman siz dikkat edin bol bol meyve sıvı tüketin hele de doğuma yakın olması çok daha kötü oldu.sanırım normal doğum yapamıycammafoldumben

Küçükprens Maşallah oğluşuna kocaman olmuş
Ezouygun hayırlısı olsun canım belki yeni ev daha bir mutluluk getirir size zaten taşıma şirketi hemen toplayıp yerleştiriyor eşyaları
S

Bizim ebenin dediği gibi doğurunca hepsi geçecek:lepi: İnşallah pozitif pozitif büyütürsün yavrunu canım, sen yine içini ferah tut her işte bir hayır vardır, biz bilemeyizyerimseniben

Evet tam günümüzde gidiyoruz, maşallah:lepi:

Canım eşimde de vardı bu illet, ilacı kaysı kurusu, komposto olabilir. Kabak tatlısı (mutlaka denemelisin) ve zeytinyağlı yemekler. Allah şifa versin, eşimden biliyorum çok zordur ama sebat edip bu dediklerimi sürekli yersen geçiyor, eşiminki geçti. İnşallah seninkide geçer.

Saolasın canım. Nst de iki tane bant bağlıyorlar beline, birisi kalp atışlarını ölçüyor, diğeride sancılarını ölçüyor. mmHg olarak gözüken sancı 0-100 arası değerler var, sancı o aralıkta değişiyor. Birde eline buton veriyorlar, bebek hareket ettikçe basıyorsun, aslında cihaz hareketlerini de gösteriyor ama senin kaçta kaçını hissettiğini bastıkça anlıyorsun.
15-20 dk. boyunca sol yanına yatarak bebeğinin kalp atışlarını dinliyorsun, bide doktorum ne yedin dedi süt ve çikolatalı ekmek dedim. Git karnını doyur meyva suyuda iç öyle bağlasınlar dedi bilgin olsun.

Küçükprens Maşallah oğluşuna kocaman olmuş
Ezouygun hayırlısı olsun canım belki yeni ev daha iyi gelir size değişiklik iyi bence zaten taşıma şirketi hemen toplayıp kuruyor eşyaları
Sezen10 hakkında hayırlısı olsun canım zor zamanları atlattın çok zorlanırsan sezeryanla alınır bebeğin 2.bebeğimiz seninki olacak bence :)
Ekince canım anlıyorum seni aynen bende yaşadım bunları sıkma canını doktorunu dinle herşey yoluna girer İnşallah
Desire hemoroid için bitkisel kremler var netten araştırsana ağrı kesici özellikleride var birde saf zeytinyağlı pamuk koyuyorlar oda rahatlatıyormuş Ahmet Maranki tavsiye etmişti sanırım.İnşallah geçer canım

Şöyle geçmişe baktımdaa herkezzz ev temizliğii yapıyoor
Benimde bu hafta eve parke döşendii evin heryerii dağınıkkk,yapamıyorumda birşeyy dönemiyorummmm hemen yoruluyorumm birde artık son haftalar fazla iş yapmamalıyızz

Annem yarın istanbuldan geliyoo
1 aylığına kızkardeşimin yanınaa gezmeye gitmiştii,kıızımm ellem teyzen sen ben 3 müzü yaparız bir elden dediiii,onlaı bekliyorumm
pazartesii başlarızzz 2günde herşeyii temizlerizz artıkk ,
daha park yatak bakacamm ama bir türlüü çıkamadımmmmm
onuda halletmemm lazımmm

canım ya hayran oldum senin enerjine zatennnnn
yeni doğum yaptınnnnn ama hep buradasın ne gzüellllllllllllllll
maşallah duruya da sanad a
ama buralarda olman çok iyi
sana bi sürü sorumuz olucak kesinnn.

insallah sizde böyle olursunuz ya :) siz doğum yaptıgınızda duru 2-3 aylık olucak ben yalnız kalıcam :)
maşallahhh
bekliyorum sorularınızı:ecrin_bebek:

Ben hep burdayım canım kaydirigubbakcemile3 Durucuk iyi uyandırmaya çalışıyorum :)) Çoookk teşekkür ederiz teyzesii ısır tabii kaydirigubbakcemile3

ayşecim hayırlı olsun maşallah çok güzel meleğin allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çok duygulandım ya valla:))

cok tesekkurler canım,aminn
bütün kuzularımıza masallah

Masallahhh oğluşa ne güzel canım normal normal devam ediyor işte
boylu da,bizim kız 49 cm doğdu zaten :) uzun olucak sanırım :))
böyle devam edersiniz umarım tatlım

ah canım benim ya,çok geçmiş olsun :1no2:

ayşecim hastaneye gittiğinde kaç cm açıklıkla gittin canımm

cnm benim 1 cm açıklığım vardı zaten,gittiğimde toplam 3 olmuştu

hoyyyy maşallah kuzuyaaaaböyle devam etsin inşallah...
gözünüz aydın canım yolunda devam etsin inşallah..darısı başımıza...

canımmmm çok geçmiş olsunnn...
ılık suya oturmak önerilir ama bilemiyorum faydası olur mu ya da doğru mu...

Desire banada hemoroid dediler biray önce büyük tuv. Gelmiyordu.. Dr kabizlik için toz verdi bir bardak su ile iciyon.. Benim fenaydi afedersin batıyordu pipona birseyler sandalyeden kalkamiyom egilmiyom. Ama gaz da fena yapıyor.. Şimdi toz kullaniyom. Önceki kadar değil Allah tan kanama olmuyordu

Bu arada bol bol lifli besin yedim. Kayısının kuru eriğin incirin yasini Cook yedim midemdeki gazlar ciktikca biraz rahatladım.. Bol bol su iç sıcak suya otur ayaklarını usutme

öğrendiğim iyi oldu.baaklım inşallah hiç sancı çıkmaz.
benim bebek akaşmalrı çok hareketli oluyo ama.
ya hissedemezsem hareketleini.
bişi olmaz dimi.

insallah sizde böyle olursunuz ya :) siz doğum yaptıgınızda duru 2-3 aylık olucak ben yalnız kalıcam :)
maşallahhh
bekliyorum sorularınızı:ecrin_bebek:

[/B]

evet biz daha yeni telaşlar içindeysen ohhh sen ayalrı devirmiş lucaksınnn.
ilk sorumu sorıyım ozmaan.
şimdi göbeği düşmedi ya
eve gelince yıkadınızmı
yoksa doktorlar yıkamayın mı dediler.
göbeğinin üstüne bişi sardınızmı.
hergün pansuman falan yapıyomusunuz.
çok korkuyorum o göbek meselesinden.

Bu arada bol bol lifli besin yedim. Kayısının kuru eriğin incirin yasini Cook yedim midemdeki gazlar ciktikca biraz rahatladım.. Bol bol su iç sıcak suya otur ayaklarını usutme

aynen cnm benim de batıyo şuan. geçecek gibi değill çok büyükk. sıvı beslenmeye çalışıyorum işte dr umu aradım krem verdi fitil verdi sıcak suya otur dedii ama fitili kullanamam kesinlikle dokunamıyorum bile. 3 gündür sıcak suya oturuyorum zeytin yağı sürüyorum krem kullanıyorum yok gram fayda etmedi. hiçbişeyim yoktu nasıl oldu durup dururken bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…