- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
ayyy benim boğazım yanıyo kızlar ya
hemen limon mandalişna takviyesine başaldımmmm
tam izne çıktım rahat edicem.
hasta olmam inşallah.
tesekkurler canım.. insallah. bilmiyorum canım bende kesi fln yok ben doğuma çok sakin gittim dualar hep benimleydi
kendimi strese sokmadım doktorum da sezeryan karsıtı bi doktordur mecbur kalınmadıkça..
doğum doktorunu iyi seç tatlım o doktor seni kesme niyetinde bence :bbo:
küçükprens maşallah canım oğluşuna.
kilo almayız inşallah. bende 15 günde hiç kilo almamışım.
ama bebişim almış tabi. çok sevindim. hep böle olsa
ama izne çıktınm ya öle olurmu bilmem
evde hafifi tempoda koşu bandımda yürücem ama
ben d ebirdahaki gidişte bağlanıcam nstye.
kaç dk kalınıyo
nasıl oluyo anlatsana hiç bağlanmadım ben bilmiyorum.
sezencim sıkma canının. sen yine pozitif düşünmeye devam et.
bebişini de üzme annesiii.
desirecim bazen bende d eoluyo
aam oturamıyacak kadar faaln değil
özellikle acılı faaln yiyince
kabız olunca acı veriyo.
oda sadece tuvalet anında.
ama kayısı iyi geldi bana
bi dene istersen.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..hayatım boyunca sorunsuz pozitif bir insan oldum ama şimdi hep hastalıklı biriymişim gibi geliyor böyle olsun istemezdim..hepimiz için hayırlısı..canım dostlarım..
SElam kızlar iki günüdr doğru düzgün giremiyordum misafirler vardı anca girdim.Geçmiş almış başını gitmiş tabi :)) Herkes iyidir umarım.Bebişlerini görenler gözleriniz aydın.Küçükprensim maşallah kusuna canım.SEnle ben tam günlerimizde gidiyoruz hayırlısı bakalım :))
kızlarrrr çokkk fenayımmm biri bana yardım etsin
3 gündür hemoroit denilen illetten oldum
yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum
3 gündür ağrıdan uyku uyuyamıyorum
hiç bişey fayda etmiyo
bütün gün evde yatıyorum öyle
benim gibi olan var mı çok acı çekiyorummafoldumben
küçükprens maşallah canım oğluşuna.
kilo almayız inşallah. bende 15 günde hiç kilo almamışım.
ama bebişim almış tabi. çok sevindim. hep böle olsa
ama izne çıktınm ya öle olurmu bilmem
evde hafifi tempoda koşu bandımda yürücem ama
ben d ebirdahaki gidişte bağlanıcam nstye.
kaç dk kalınıyo
nasıl oluyo anlatsana hiç bağlanmadım ben bilmiyorum.
Küçükprens Maşallah oğluşuna kocaman olmuş
Ezouygun hayırlısı olsun canım belki yeni ev daha bir mutluluk getirir size zaten taşıma şirketi hemen toplayıp yerleştiriyor eşyaları
S
canım ya hayran oldum senin enerjine zatennnnn
yeni doğum yaptınnnnn ama hep buradasın ne gzüellllllllllllllll
maşallah duruya da sanad a
ama buralarda olman çok iyi
sana bi sürü sorumuz olucak kesinnn.
Ayyy Ayşe de gelmiş, hoşgeldin canım. Durucuk napıyo? Hepimizin sevgilisi oldu valla çitlembik... Ben de avatarına bittim, nasıl güzel bi popiş o öyle, tam ısırmalık, nasılsa bezi var, acıtmayız da, 1 kerecik ısırabilirmiyim annesiiiii kaydirigubbakcemile3
ayşecim hayırlı olsun maşallah çok güzel meleğin allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çok duygulandım ya valla:))
Biz geldik hastaneden teyzoşlar, herşey çok güzel maşallah. Oğluşum büyümüş bir ayda 800 gram almışım bunun 600 gramı oğluşa gitmiş, çok sevindimhihoyyythihoyyyt
Bu arada kordonu yüzüne geldi biraz ama ilk defa yüzünü kapatmadı elleriyle falan koca yanak bi oğluşum var, yaaa yerim ben onun yanaklarını
Boyu 43 cm, kilosu 1850 gram olmuşTabi sizin bebişlere göre ufak ama ultrasonda tam haftasında çıktı, çok şükür:Saruboceq:
Bu arada geçen sancılarım çıktığı için nts ye bağlandım, ama bu sefer 30 dan düşük sancılar çıktı, normalmiş bu kadarı. Bundan sonra da iki haftada bir gideceğim, ve her gittiğimde nts ye bağlanacakmışımmm
hiç bişey fayda etmiyo
ayşecim hastaneye gittiğinde kaç cm açıklıkla gittin canımm
Biz geldik hastaneden teyzoşlar, herşey çok güzel maşallah. Oğluşum büyümüş bir ayda 800 gram almışım bunun 600 gramı oğluşa gitmiş, çok sevindimhihoyyythihoyyyt
Bu arada kordonu yüzüne geldi biraz ama ilk defa yüzünü kapatmadı elleriyle falan koca yanak bi oğluşum var, yaaa yerim ben onun yanaklarını
Boyu 43 cm, kilosu 1850 gram olmuşTabi sizin bebişlere göre ufak ama ultrasonda tam haftasında çıktı, çok şükür:Saruboceq:
Bu arada geçen sancılarım çıktığı için nts ye bağlandım, ama bu sefer 30 dan düşük sancılar çıktı, normalmiş bu kadarı. Bundan sonra da iki haftada bir gideceğim, ve her gittiğimde nts ye bağlanacakmışımmm
hiç bişey fayda etmiyo
Saolasın canım. Nst de iki tane bant bağlıyorlar beline, birisi kalp atışlarını ölçüyor, diğeride sancılarını ölçüyor. mmHg olarak gözüken sancı 0-100 arası değerler var, sancı o aralıkta değişiyor. Birde eline buton veriyorlar, bebek hareket ettikçe basıyorsun, aslında cihaz hareketlerini de gösteriyor ama senin kaçta kaçını hissettiğini bastıkça anlıyorsun.
15-20 dk. boyunca sol yanına yatarak bebeğinin kalp atışlarını dinliyorsun, bide doktorum ne yedin dedi süt ve çikolatalı ekmek dedim. Git karnını doyur meyva suyuda iç öyle bağlasınlar dedi bilgin olsun.
insallah sizde böyle olursunuz ya :) siz doğum yaptıgınızda duru 2-3 aylık olucak ben yalnız kalıcam :)
maşallahhh
bekliyorum sorularınızı:ecrin_bebek:
[/B]
Desire banada hemoroid dediler biray önce büyük tuv. Gelmiyordu.. Dr kabizlik için toz verdi bir bardak su ile iciyon.. Benim fenaydi afedersin batıyordu pipona birseyler sandalyeden kalkamiyom egilmiyom. Ama gaz da fena yapıyor.. Şimdi toz kullaniyom. Önceki kadar değil Allah tan kanama olmuyordu
Bu arada bol bol lifli besin yedim. Kayısının kuru eriğin incirin yasini Cook yedim midemdeki gazlar ciktikca biraz rahatladım.. Bol bol su iç sıcak suya otur ayaklarını usutme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?