evet biz daha yeni telaşlar içindeysen ohhh sen ayalrı devirmiş lucaksınnn.
ilk sorumu sorıyım ozmaan.
şimdi göbeği düşmedi ya
eve gelince yıkadınızmı
yoksa doktorlar yıkamayın mı dediler.
göbeğinin üstüne bişi sardınızmı.
hergün pansuman falan yapıyomusunuz.
çok korkuyorum o göbek meselesinden.
evet tatlım 1 kez yıkadık
doktor herhangi bişe söylemedi annemler de bişe olmaz dedi..
sarmadık da üstüne bişe koyduk tabi tatlım orası oynuyor ya içim tuhaf oluyor zaten
bebeği bezlerken de göbek kısmını dışarda bırakıyorsun
10 güne kadar düşermiş..
deniz hayırlı olsun ayrılmışsın izne canım.darısı başıma..
32.hafta calışamazı alınca..doğumdan sonra tekrar izin almaya gerek varmı.hani doğum erken olursa falan...yoksa bir kere calışamazı alıncca yeterli oluyormu?
offfff hava çok güzel. eşime görev vermişler 29 ekim dolayısıyla
evde yokkk akşama gelicek
bu havaa gezmek isterdimmmmmm
evde iplerim vardı
sıkıntıdan kızıma ciciye başladımmmmmmmmmm
hımmmm anladım. soarız zaten doktora hastaneden çıkmadannnnnnnn
slm kızlarr,
alıyoruz ezocum o verdikleri rapor doğuma kadar oluyor,doğumdan sonra tekrar rapor alıyoruz..
ewet benim rapor aralık a kadar dı eğer raporun verdiği tarihte doğurmazsan yeniden bi 10 günlük rapor alabılıyorsun,ama erken doğum olursa dogumdan sonraki 8 hafta hemen yeni raporla başlıyor.benim bildiğim bu yani..hemde günler ilerledikçe hareketler cok kısıtlanıyor,cabuk yoruluyor ınsan, ezocum yıne de sen bilirsin..anaaa demek erken doğarsa yine yanan gunler oluyor..demekki 32. hafta ne olur ne olmaz cıkıp dinlenmeli işi riske atmamalı
ewet benim rapor aralık a kadar dı eğer raporun verdiği tarihte doğurmazsan yeniden bi 10 günlük rapor alabılıyorsun,ama erken doğum olursa dogumdan sonraki 8 hafta hemen yeni raporla başlıyor.benim bildiğim bu yani..hemde günler ilerledikçe hareketler cok kısıtlanıyor,cabuk yoruluyor ınsan, ezocum yıne de sen bilirsin..
Ayşeee o ne güzel popo öyle vlla şimdi gelip ısırıcam artık dayanımıcam,maşallah..nasıl yatıyor öyle siz mi koyuyorsunuz yüz üstü...
doğru ya soylmişdin.aklım başka yerde demekki..oh temizliğe başlamışsın ne guzel.darısı benim başım abneimki kople tenizlik olacak zaten belli..maşallah duru bebeğe allah nazarlardan saklasın yeim onu ben ya cok tatlı bu ezocum valla kadın geldi bugün temizlikle ugraşıyo ben artık kolumu bile kaldıramıyorum bi ağırlaştım hantallaştım tembelleştim hic bisey yapmak gelmiyo icimden kadın temizliyo bende yatak odamda yatıyorum valla napim elimi biseye sürcek halimde yok acıkcası bebeşin mobilyaları geleli cok oldu silinmeyi bekliyolar bugün kadın siler bende yarın bebeğin eşyalarını yıkar ütüler yerleştiririm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?