2010 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s

Günaydın canım
İkinci bi ayse-cucu vakası görüyorum :bbo:
Amaniiinnn eyvahedigeldismile Yav ben de doğurmak isterim ama daha erken sanki.Kuzucuğum biraz daha büyüsün :hulya:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kuru kayısı, kuru incir ye, ardından su iç bol bol. Bu da kar etmezse yoğurda zeytinyağı karıştır ye. Bu içini yumuşatır sanırım bilmiyorumkismile

Canım baksana bebişler gelmeye başladı. Temiz eve, mis gibi gelsinler. Ben de yarın bitiriyorum temizlik işini. Sonra ayaklarımı uzatıp kuzumun gelmesini bekleyeceğim.
Teyzecikler buyrun ısırmak serbest :)
Ayyy, yerin senin ben o tontiş poponu opuyorumnanaktan
Çok tatlısın Duru bebek, maşallah 41 kere

Ayşee ben yirim onu hele o ayakların hali ne öyle çoraplarını o ayakların duruşunu yisinler.opuyorumnanaktan

Desire'cim hemoroid sorunu bendede var gerçi hamilelikten öncede olan birşeydi.
Hamileliğimde hayatım boyunca yemediğim kadar lifli gıda tüketmeme hatta doğal mineralli su içmeme rağmen yine kabızım hatta arada kanamam bile oluyor.
Bu hafta doktoruma gittiğim zaman soracağım bakalım ne diyecek.
Çok şükür bu hamilelik sürecinde şimdiye kadar hemoroidim beni çok zorlamadı yada ağrısına alışık olduğum için dayanamayacak durumda olmadım inşallah son kalan günlerimide olabildiğince sorunsuz atlatırım.
Sana önerim asla acı yeme hatta yemeklere azıcık biber salçası koyuyorsan bile koyma muz yeme baharat yeme tarçın yeme bunlar kabız yapan şeyler aman uzak dur derim.
Bu arada bildiğim kadarıyla hemoroid sorunu olan hamilelerde özellikle kanamalı olanlarda normal doğumu pek önermiyorlar.
Çarşamba günü inşallah doktora gittiğimde bu mevzuyu iyicene konuşacağım bir de alerjik astımım var ben napacağım bilmiyorum.:sinifsinif:

Teyzecikler buyrun ısırmak serbest :)

Allahımmmmmmmmmmmmmmm
maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ısırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bana cewap wercek arkadas yok mu :uhm:

canım ben d edaha yıkamaya başalmadımmmm
ama arkadaşım yeni doğum yapan şöle demişti.
içinde renk olan kıyafetelri ki çoğunda var
kaynar suya daldır çıkar
ağer renleleri karışıyo ayrı at demişti
aam ben hassasta yıkıcam sanırım
aam sonrasında kullanılmaya başlanınca ne kusmuk lekeleri ne de kak lekeleri hassasta çıkıyomuş
hep 60 ta 90 da yıkıyorum dedi arakdaşım
ondan çok minik şeyelr alma diyodu.

saol canım

onlar gelince onlarada bi sorayım sanırım artık yıkamanın zamanı geldi.. kullanmadan kullanılmıs gibi olmalarından korkuyorum CADIARZU

herkes dalinin deterjanınınımı kullanıyo sıvı olanı
yoksa garnül sabun tozundan kullanan da varmı
bend ehacışakirin bebe için olanı vardı
aam kalıntı kalırmıki
dalin alsammı.
eee bayanalrrrr
cavappppppppppppp,

bebk şekerlerim gelicek
onalrı bekliyorum
getiremedi şu kargo bi türlü ya
sonra da kocişim erken gelicekmiş
çarşıda dolaşmaya çıkıcaz birazzzzz.
kendime pembiş bi lohusa tacı alıyım bariiii.

hmm dogru diyosun herseyi birlikte atamayız hadi hassasta karısmaz belki ama ilerde dediğiin gibi 60 90 derecede yıkayınca nolur bilinmez

ya bende dalinin bulamamıstım omonun bebek deterjanını aldım inşallah iyidir.. cozulmesse hassasta o zaman sııvı deterjan alırım artık bilmiyorumkismile
ay ne guzel sekerleri de halletmissin
ben hala karar weremedim ya .. gelince resimlerini ekle de gorelim a.s

Canım ben dalin'in bebek deterjanını ve yumuşatıcısı aldım.
Gerçi henüz kullanmadım ama sabun tozları kalıntı bırakır gibime geliyor.boshayallersmile

slm kizlar, nasilsiniz??

bebek kiyafetlerini ben hep yikadim utuledim yerlestirdim..
turkiyede bebek deterjanlari neler var bilmiyorum ama ben burdan bebek deterjani(sivi) ve yumusaticisi aldim, herseyi onla yikadim mis gibi oldu, birtek nevresim takimi ve yatak suslemeleri kaldi

Son düzenleme:

Canım ben Dalan Roxy aldım toz sabun tozu memnun kaldım.Kızımda Dalin kullanmıştım lekeleri çok çıkarmıyor ama kokusu süper.Hacı Şakirde kullandım Dalan daha iyi ama kalıntı bırakmaz sen yinede ilave durulama yap derim
Bebek şekerini nereden bekliyorsun canım nasıl birşey aldın ben halen karar veremedim.Ben birde süslü kutularda satılan çikolatalar varya onlardan bakıp alacağım hastanede dağıtmak için bir kutuda ameliyat ekibine bir kutuda servis hemşiresine bırakacağım.
Bende pembe bant baktım ama her renk vardı pembe yoktu aslında
Sana iyi gezmeler

Çok teşekkür ederiz teyzeciklerrr..
Bol bol okuyoruz kızımı,qsucum düz yatırınca ağlıyor biz de mecburen öyle koyuyoruz

selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s

Proğramı kendim ayarlıyorum 40 derecede 1200 devirde yıkadım ek olarak 3 durulama yaptım çünkü leke çıkarıcıda kullanmıştım.Sen hepsi yeniyse 30 derecede 1000 devirde yıka güzelce çırpıp as hiçbirşey olmaz.

tamam hatunalr. herkes farklı bişi almış yani deterjanda.
olmadı bunu bi deneyeyim.
şekerlerimi kargoda bekliyorum işte gelseler bi eklerim en yakın zmanda.
inşallah gzüeldir
gittigidiyordan siapriş ettim.
kırmızı tacım var
bitanede pembe olsun istiyorumm.
bakalım bulabilecekmiyim.
biz kaçtık hatunlar.
görüşürüz.

cok sagol olumunekankayizsmile onumuzdeki hafta baslıyım diyorum şekerleride ayarlamak lazım artık ayse iki ayagımızı bi pabuca soktu

cok sagol olumunekankayizsmile onumuzdeki hafta baslıyım diyorum şekerleride ayarlamak lazım artık ayse iki ayagımızı bi pabuca soktu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çantalar hazır olsun ben bir korku yaşadım ilk işim çantaları hazırlamak oldu ama şimdide düşünüyorum doğuma daha 1 ay var çantanın içinde ne var unutacağımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…