2010 Aralık Anneleri

slm kızlar .. ben özel hastaneye gidiyorum .. sigorta ile anlaşmalı ... her muayene için 30 tl alıyorlar ... bugün kan - idrar kültür testi yaptırdım : onlara da ekstra 25 tl verdim ... bana uygun geldi bayağı .. usg ler için bişi almıyorlar .. hatta istemeden 3 resim verdi.. ayrıca 2 li testte 90 tl tutuyormuş ... sizinkilere göre bu da çok ucuz sanki... şehirden şehire bile farkediyor .. ne garip .. herkes özel muayenehaneye mi gidiyor yoksa özel hastaneleriniz de mi aynı .. özel de bile sigortalı olmam işe yaradı ..

teşekkür ederim canım ..ben de çok sevindim sizlerin de mutlu mutlu haberlerinizi okuyunca ... bugün ayrı bi mutluyum sanki... hiç gözümün önünden gitmiyor ... bunun yanında mide bulantım bu saate kadar devam ediyor ve bu gece vardiyam yüzünden saat 4 e kadar oturacağız bebişimle ... o yüzden sizin de hiç uyumanızı - gitmenizi istemiyorum :gitme::gitme::gitme: ... ya da benim yerime de bol bol uyuyun...

slm kizlar
dr randevum yarin insallah bende pit pitlari
duydugumun mujdesini veririm

inş. canım ... güzel haberlerini bekliyoruz... bu duygular hayatımızda yaşayabileceğimiz en değerli duygular... bambaşka bişi.. insan kendini bebişine 1 adım ... hayır hayır 10 adım daha yaklaşmış hissediyor... halbuki tahminimizden de yakındalar ...

insallah canim:1hug:

akşam elektrikler kesildi deli oldum resmen ya...bak normalde 8'de kalkıyorum ama saatimi kurdum 6:30 a :)).......çok sevindim herşeyin ii olmasına demek senin minik kıpır kıpır he teyzesi onu yer ayrıca ikili test konusundada ısrarcı olman bence ii olmuş çünkü yaptırmasan yaptıracağından daha çok strese girerdin eminim...bu bebek ve anne çantası uygulamasıda çok hoşmuş keşke tr'de de olsa...1 kilo sabah akşam bile fark ediyo sen onu almamış say ..dualara gelince burda herkes birbirini hiç tanımadan hep dua ediyo sakinleştiriyo ii dileklerde bulunuyo ve gerekirse dertlerini paylaşıyo yada sevinçlerini...dediğin gibi hepimiz inşallah bebeğimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız ii geceler ben hemen uyumalıyım yoksa pc başında uyuya kalıcam

günaydın arkadaşlar,dün erkenden uyudum güzel haberleri kaçırmışım cucu names ve denizim tebrik ederim kızlar ne kadar sevindim sağlıkla bebişlerinizi görmenize,allah inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder

[sıze="2"][/sıze] kızlar günaydın ne zmandır giremedim miğde problemi ve uyku yüzünden gözümü açamıyorum dün bebeğimi görmeye gittikkkk kocaman olmuşş yawrum 8 haftalık olmuş kesesi büyümüş 13.5mm olmuş yerim onu ben tahlil verdi sonuçları bugün alıcam 3 hafta sonra yeniden çağırdı ikili taarama testi var allahım çok güzel bi duygu onun büyüdüğünü görmek karnımda içim yedii bitirdi ben, bide eşimin o güzel erkeksi duyguları yokmuuu öldürüo benii nasıl sizce kızı mm boyu fln doktorum tam haftalık ölçülerinde gayet iyi dedii sizlr nasılsınızzz neyapıosunuzz

günaydın cnm,bende 8 hafta 2 günlükken gitmiştim bebişin boyu 1.8cm çıkmıştı,ama herkeste aynı olmayabiliyormuş döllenme günlerine göre farklılık gösterir heralde senin bebişin kaç cm çıktı cnm,ayy çok sevindim buarada ne güzel kocaman oluyorlar,zaten ultrason resimlerinde çıkan günle senin sat uyumluysa uyumlu gidiyordur cnm,bide her bünyede farklılık gösterebiliyor hiç düşünme bunları önemli olan doğum sırasındaki boyu kilosu :)))

kızlar günaydın
daha 2 hafta var kontrole, geçen hafta gittik ama ne uzun geliyo sanki 1 ay önce gitmişim gibi...

canım yaa doktrum hiç ayrıntılı bişi anlatmıoo anlamadım gitti gıcık oldum şimdii sadece 8 haftalık olmuşşsun dedi bide ultrasona soktu anlamadım bişi ben kağıtda hiçbii açıklama yokkkk ressimden başkaaa sadece 13.5 mm yazıoo

kızlar günaydın
daha 2 hafta var kontrole, geçen hafta gittik ama ne uzun geliyo sanki 1 ay önce gitmişim gibi...
yaa bizede 1 y sonraya randevu vermişti bende dayanamadım 2 gün önce burda polikliniğe gittim :))))) aslında 21 mayısta gidicem kendi dr.uma :)) zor ya zaman geçmiyor gerçekten

cnm sen 8 haftalığı doldurdun 9un içindesin aslında o 13.5mm sanırm kesesi,bak o rsimde crl diye bişey varsa ve yanında rakamlar yazıyorsa o bebeğin boyudur,cnm dr.undan memnun değilsen değiştir istersen,benimki yarım saat anlatıyor herşeyi hiç aklımda soru kalmıyor çıkarken,sanırım seninle aramızda 1 gün var cnm benimde 8+4 günüm,hemen hemen aynıdır bizim ölçülerimiz

günaydın arkadaşlar,
doktora gidip iyi haberler alanlara gözün aydın diyorum ne güzel duygular bunlar
doktora gitmeyi bekleyenlere de bir an önce bebişlerini görecekleri anın gelmesini diliyorum..
hep güzel haberler alalım hep güzel şeyler paylaşalım inşallah..

Amiiin canım, hep güzel haberler paylaşırız inşallah.

kizlar nasilsiniz biz bebegimle iyiyiz cok sukur bende cikarmalar basladi sizler nasilsiniz hepinizi optum allaha emanet olun

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım..maşallah
diğer arkadaşlara da gözünüzaydın diyorum..
ben de toksoplazma ,rubella falan daha başka şeyler de var.kan verdim geldim.

gunaydin kizlar
doktora gitmeye saatler kaldi
cok korkuyorum kotu bi haber alacagim diye
insallah icerde hersey yolundadir

Gurbet Gelini insallah hersey yolundadir, aklina kötü seyler getirme, olumlu düsün hep :))

Arkadaslar benim sat tarihim 17 martti, bugün 8 haftalik hamileyim. Allah izin verirse bebegimin dogacagi gün 22 aralik 2010 :)) Hamile kaldigimda 64 kiloydum... benide listeye ekleyebilirmisiniz :)
Yasim 23.
Gecen hafta ilk doktor kontrolune gittim, bebegimin kalp atisini dinledik esimle. Cok heyecanlandim, haftaya tekrar jinekologuma gidecegim.

kızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…