herkes dalinin deterjanınınımı kullanıyo sıvı olanı
yoksa garnül sabun tozundan kullanan da varmı
bend ehacışakirin bebe için olanı vardı
aam kalıntı kalırmıki
dalin alsammı.
eee bayanalrrrr
cavappppppppppppp,
bebk şekerlerim gelicek
onalrı bekliyorum
getiremedi şu kargo bi türlü ya
sonra da kocişim erken gelicekmiş
çarşıda dolaşmaya çıkıcaz birazzzzz.
kendime pembiş bi lohusa tacı alıyım bariiii.
yaa sorma cantayı hazırlamaya daha hiç baslamadım ayseden tüyo almak lazım canta konusunda CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çantalar hazır olsun ben bir korku yaşadım ilk işim çantaları hazırlamak oldu ama şimdide düşünüyorum doğuma daha 1 ay var çantanın içinde ne var unutacağımkaydirigubbakcemile3
bana cewap wercek arkadas yok mu :uhm:
selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
yaa sorma cantayı hazırlamaya daha hiç baslamadım ayseden tüyo almak lazım canta konusunda CADIARZU
herkes dalinin deterjanınınımı kullanıyo sıvı olanı
yoksa garnül sabun tozundan kullanan da varmı
bend ehacışakirin bebe için olanı vardı
aam kalıntı kalırmıki
dalin alsammı.
eee bayanalrrrr
cavappppppppppppp,
bebk şekerlerim gelicek
onalrı bekliyorum
getiremedi şu kargo bi türlü ya
sonra da kocişim erken gelicekmiş
çarşıda dolaşmaya çıkıcaz birazzzzz.
kendime pembiş bi lohusa tacı alıyım bariiii.
Merhaba kızlar nasılsınz...
Herşey yolunda sanırım kşmse de doğurmadı değil mi
hoşgeldin canım..sıra sende değil mi
canım valla ayşeden sonra bende de var bir tedirginlik doktora gitsem die beklemekteyim daha perşembeye çok var((
kızlarr benim karnımda bordo çizgiler var içerden kızım çizmiş gibi, tuhaf değil mi???
canım netten baktım da çatlak çizgisi gibi değil..bıçak atılmış yara izi gibi..
eşim de kız seni tırmalamış diyokaydirigubbakcemile3
kızlar doğum için çok erken ya beklesinler benimki 38haftasında fırtlar ama olsun
beklesinler tabi yaaa..
diyorum kızıma ye iç yat keyfini çıkar oranın..zemuszemus
bende bunları düşünüyorum son sıralar.. herşeyleri var maşallah.. hatta artık kendi karaciğerlerini böbreklerini kullanıyorlar :)) daha dün kuyrukları vardı bunların :))evet :)) dogduklarindada hepimizin evinde esas tiyatro ve sinemayi görücez sempatiksalakcinni
ay yerim yaa ben onlarin patilerini :asigim:
aysenin dogumundan sonra ben iyice duygusallastim,afalladim..karnima bakiyorum,ya bebisler bu kadar büyüdümü,daha dün kollari bacaklari yeni tomurcuklanmisti,simdi saclarimi var,minnacik ellerimi var diye bi sürü sorularla dalip duruyorum..
inanasim gelmiyor :))
Allah hepimize sag salim kavusmayida nasip etsin insallah:Saruboceq:
benden bir tane daha.. ama ben aralık başında evi kapatacağım için bu kadar ayrıntıya giremediğim için kahroluyorum.. yoksa planlarım bunlardı.. artık 35'i doldurdular doğsalarda sorun olmaz inşAllah ama ana yüreği işte kış bebeği olacak biraz daha yağlasın istiyorumGünaydın herkeseee a.s. Mutlu haftasonları
Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır sancılarım başladı; ama az az. Sadece geceleri oluyor. Bu hafta içi doktoruma gideceğim, o zaman sorarım.Ama normal diye düşünüyorum.Rahim kendini doğuma hazırlıyor sanırım.
Ben de bu haftasonu temizliğe başlıyorum.Şimdi vitrinimi falan sileceğim.Yarın temizlikçim gelecek. Dün de perdeleri yıkadım, kocişim astı. Halılar da yıkamadaydı, bugün gelecek inşallah.
Evi görseniz çıplak, boş, dağınık kafamçokkarıştı
Yarın temizlik bitsin de yerleşeyim. Sonra doğurursam doğurayım diyorum :kedi:
Ev böyle dağınıkken gelme sakın oğlum vereliniortak
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
canımcım aynı sorunu bende yaşıyorum.. kaşıntı bile yapar meret. proctolog krem kullanıyorum ben.. daha da abartırsa fitilini kullanacağım mecburenkızlarrrr çokkk fenayımmm biri bana yardım etsin
3 gündür hemoroit denilen illetten oldum
yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum
3 gündür ağrıdan uyku uyuyamıyorum
hiç bişey fayda etmiyo
bütün gün evde yatıyorum öyle
benim gibi olan var mı çok acı çekiyorummafoldumben
10 güne kalmaz heralde canım sanmıyorum... bu arada hastane çantası önerilerin için teşekkürler çok faydalı olacağına inanıyorumevet tatlım 1 kez yıkadık
doktor herhangi bişe söylemedi annemler de bişe olmaz dedi..
sarmadık da üstüne bişe koyduk tabi tatlım orası oynuyor ya içim tuhaf oluyor zaten
bebeği bezlerken de göbek kısmını dışarda bırakıyorsun
10 güne kadar düşermiş..
ben 40 derecede ya da 30 derece elde yıkama programında yıkadım canım.. 2-3 defada ek durululama yaptım. kadifeler hiç bozulmadı.. peluş battaniyenin bozulmasından endişe ediyordum en çok, ona bile birşey olmadı.. ha birde çoraplar çok küçük makine kapağının kenarlarına sıkışıyor yıkanırken :)) çok komik oluyor :)) bu yüzden çamaşır filesi kullanırsan daha iyi olur bencedeselam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
Biz geldik hastaneden teyzoşlar, herşey çok güzel maşallah. Oğluşum büyümüş bir ayda 800 gram almışım bunun 600 gramı oğluşa gitmiş, çok sevindimhihoyyythihoyyyt
Bu arada kordonu yüzüne geldi biraz ama ilk defa yüzünü kapatmadı elleriyle falan koca yanak bi oğluşum var, yaaa yerim ben onun yanaklarını
Boyu 43 cm, kilosu 1850 gram olmuşTabi sizin bebişlere göre ufak ama ultrasonda tam haftasında çıktı, çok şükür:Saruboceq:
Bu arada geçen sancılarım çıktığı için nts ye bağlandım, ama bu sefer 30 dan düşük sancılar çıktı, normalmiş bu kadarı. Bundan sonra da iki haftada bir gideceğim, ve her gittiğimde nts ye bağlanacakmışımmm[
Yaa bende gitmek istiyorum tiyatroya, Ankara nın en çok tiyatrolarını özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?