2010 Aralık Anneleri

Canım biliyorsun bizim kıyafetlerimizi annem yıkadı,hastane çantamızı hazırladı sağolsun. Ben sabun tozu kullanmayı tercih ettim. Kalıntı kalmamış ve mis gibi kokuyormuş. Bilgin olsun..

yaa sorma cantayı hazırlamaya daha hiç baslamadım ayseden tüyo almak lazım canta konusunda CADIARZU

bana cewap wercek arkadas yok mu :uhm:

tatlım ben dalan roxy almıştım,40 derecede hassas da yokadım çekebilir diye kadifelere felan hiçbişey olmadı,sonra güzelce ütüledim.hiç kalıntı felan bırakmadım ama camasır filesi çok iyi oluyor minicilker ya aralara sıkısmıyor...

selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s

ben 30 derecede yıkadım.kadifeler falan bişey olmadı.kısa bı progamım var tozu gtsın dıye.

yaa sorma cantayı hazırlamaya daha hiç baslamadım ayseden tüyo almak lazım canta konusunda CADIARZU

Valla ben bekliyorum da soru yok hiç

2 gecelik koymuştum ben pijama koymamıştım ne bileyim bu kadar kolay olacağını :) dikiş olmadığı için geceliğin bi esprisi olmadı benim için..
banyo gereçlerine ihtiyac duymuyorsunuz kızlar sezeryanları bilemem de normalde çok kısa kalınıyor zaten hastanede.. gelenden gidenden ve tabiki bebekten duş almak aklınıza bile gelmiyor
İç çamaşırı ve ped mutlaka bulunsun yanınızda kızlar fazladan.. keşke almasaymışım diyeceğinizi düşüneceğiniz çok şey olucak o yuzden onlar yerine ped ve iç çamaşırı bulunsun yanınızda..
emzirme sütyenini yanıma aldım ve kullandım.
göğüs kalkanı ve pedi,kalkanı hala kullanmadım.. pedler çok işe yarıyor zaten lansinoh kullanıcaksınız emzirirken ilk günlerde fazlaca acı oluyor korkutmak gibi olmasın da.. lansinoh+göğüs pediyle hallettim (hallediyorum) ben.
makyaj malzemelerine gerek duymadım ben.. zaten bebekle sürekli bi yakınlaşma oluyor o kimyasalları bebeğe yaklaştırmak istemedim.
ama bi saçınızı tararsınız lohusa tacını takarsınız bence en güzeli bu..
çorap ve terlik,tabiki kullandım..

bebek içinsee..
bebek bezi yanınızda bolca yanınızda bulunsun kızlar.. o kadar kimyasalı tasımaktansa kuzunun başlıca ihtiyacını tasımak daha yararlı :)) ben yanıma 15 tane almıştım 10'unu kullandım..
Islak mendile tabiki ihtiyacınız oluyor.
yanıma aldığım 2 hastane çıkışını da almıştım ben. hastane bebeği giydiriyor ama benim pek hoşuma gitmedi,değiştim..
bi tanesini de hastaneden çıkacağımız sabah giydirdik..
ben tuluma gerek duymamıştım.. gerek olmadı da.
2 tane zıbın koymuştum 2'sini de kullandım.. birine kakasını yaptı çünkü :1ninca: keşke bi kaç tane daha koysaymışım dedim ama çok kalmadık zaten hastanede.
çorap ve eldiven kesinlikle lazım oluyor,yeni doğan bebişin elleri ayakları ılık oluyor zaten.
ağız mendilini götürdüm ve kullandım zira emdikten sonra kusuyorlar..
1 penye-1 peluş battaniye ikisini de kullandım özellikle hastane çıkışında..

Ve ayrıca..

• Telefonlarınızın şarj aletleri
    Fotoğraf makinesi
    Kağıt havlu ve mendil
    Islak mendil
    Kitap götürmeye gerçekten gerek yok çünkü o an odada hiç bişe olmasa bile bebeği düşünmek bile oyalıyor insanı
    Bebek şekerleri-kurabiyeler..
    En önemlisi laptop :)) biz garibanları habersiz bırakmak istemezsiniz dimi? :))

Merhaba kızlar nasılsınz...
Herşey yolunda sanırım kşmse de doğurmadı değil mi

canım ben daha almadım ama dalininkini almaya karar verdim.

biz de bebek şekerlerimizi kolayladık yapmak çok keyifli ya eşim de oturdu yanıma bir tek kurdeleleri kaldı bağlancak..bir de ismi yazılcak o kadar...

deryacım ben de aldım taçlarımı 3 tane hevesim vardı takmak nasip olur inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınz...
Herşey yolunda sanırım kşmse de doğurmadı değil mi

hoşgeldin canım..sıra sende değil mi

canım valla ayşeden sonra bende de var bir tedirginlik doktora gitsem die beklemekteyim daha perşembeye çok var((

kızlarr benim karnımda bordo çizgiler var içerden kızım çizmiş gibi, tuhaf değil mi???

Anam bilmirum ki öyle diyorlar ama benim ki gelmeyecek zannımca erken boshayallersmile

Bordo çizgiler mi?Sanırım çatladın canım kızın çatlattı mı seni eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
canım netten baktım da çatlak çizgisi gibi değil..bıçak atılmış yara izi gibi..
eşim de kız seni tırmalamış diyokaydirigubbakcemile3

bilmiyorum canım ya..zaten bugün birisi beyzalar yaramaz olur dedi..
beyza ismi de çok sindi içime...

birkaç hafta daha dursunlar içimizde de sonra kudursunlar:))

bende bunları düşünüyorum son sıralar.. herşeyleri var maşallah.. hatta artık kendi karaciğerlerini böbreklerini kullanıyorlar :)) daha dün kuyrukları vardı bunların :))
benden bir tane daha.. ama ben aralık başında evi kapatacağım için bu kadar ayrıntıya giremediğim için kahroluyorum.. yoksa planlarım bunlardı.. artık 35'i doldurdular doğsalarda sorun olmaz inşAllah ama ana yüreği işte kış bebeği olacak biraz daha yağlasın istiyorum
canımcım aynı sorunu bende yaşıyorum.. kaşıntı bile yapar meret. proctolog krem kullanıyorum ben.. daha da abartırsa fitilini kullanacağım mecburen
10 güne kalmaz heralde canım sanmıyorum... bu arada hastane çantası önerilerin için teşekkürler çok faydalı olacağına inanıyorum
selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
ben 40 derecede ya da 30 derece elde yıkama programında yıkadım canım.. 2-3 defada ek durululama yaptım. kadifeler hiç bozulmadı.. peluş battaniyenin bozulmasından endişe ediyordum en çok, ona bile birşey olmadı.. ha birde çoraplar çok küçük makine kapağının kenarlarına sıkışıyor yıkanırken :)) çok komik oluyor :)) bu yüzden çamaşır filesi kullanırsan daha iyi olur bencede

maşallah paşaya.. maşallah değerler çok iyi.. koca yanakları koklamak lazım.. nst sonuçlarında güzel.. ooh maşallah..

bende ankaranın operasını özlüyorum.. istanbul bu konuda pek bi kısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…