ben 40 derecede ya da 30 derece elde yıkama programında yıkadım canım.. 2-3 defada ek durululama yaptım. kadifeler hiç bozulmadı.. peluş battaniyenin bozulmasından endişe ediyordum en çok, ona bile birşey olmadı.. ha birde çoraplar çok küçük makine kapağının kenarlarına sıkışıyor yıkanırken :)) çok komik oluyor :)) bu yüzden çamaşır filesi kullanırsan daha iyi olur bencede
10 güne kalmaz heralde canım sanmıyorum... bu arada hastane çantası önerilerin için teşekkürler çok faydalı olacağına inanıyorum
Ay benim çoraplarda sıkışmıştı...
Hepsi bir kenara zavallıların sempatiksalakcinni
ayşe,
yawrum resim süper bayıldım.. fotoğraf ustası babasından daha başarılı sevimli kareler bekliyoruz.. bize de fikir olur hem :))
Canım ben HacıŞakir'in bebekler için olan toz deterjanını kullandım.Yumuşatıcı olarak da dalinin yumuşatıcı aldım.Mis gibi oldular ciciler. 30 derecede hassas yıkamda yıkadım. 30 dk falan sürdü yıkamak. Zaten ilk yıkama olduğu için tozu gitsin yeterdi. Sen de yıka gari, geç kalma bence. Hem havalar da bozuk, zor kurur. Haydi kolay gelesempatiksalakcinnibana cewap wercek arkadas yok mu :uhm:
herkes dalinin deterjanınınımı kullanıyo sıvı olanı
yoksa garnül sabun tozundan kullanan da varmı
bend ehacışakirin bebe için olanı vardı
aam kalıntı kalırmıki
dalin alsammı.
eee bayanalrrrr
cavappppppppppppp,
bebk şekerlerim gelicek
onalrı bekliyorum
getiremedi şu kargo bi türlü ya
sonra da kocişim erken gelicekmiş
çarşıda dolaşmaya çıkıcaz birazzzzz.
kendime pembiş bi lohusa tacı alıyım bariiii.
annenden bağlanıyorsun ha :))
çok güldüm ben o görüntüye yaa.. adam gibi durulanmamışlardır diye birde elimde yıkadım duruladım.. hele astıktan sonraki görüntüleri çok komik:)) küçücükler askılıkta durmuyolar düşüyolar :)) bayaa uğraştırdılar beni.. bende kalorifer peteğinin üzerine koydum sonunda
Aaa evet tamamen unuttum :)) geçiyorum pelincim hemen :)
Aaa evet tamamen unuttum :)) geçiyorum pelincim hemen :)
Ayşe'cim tavsiyelerini bir kenara yazdım sağolasın.:)
Sen hastaneden çıkarken bebişi ana kucağına mı koydun yoksa battaniyesine sarıp kucağına mı aldın.
Yani eğer o ana kucakları lazım olmuyorsa boşuna hastaneye getirilmesine gerek yok demektir.boshayallersmile
Canım biliyorsun bizim kıyafetlerimizi annem yıkadı,hastane çantamızı hazırladı sağolsun. Ben sabun tozu kullanmayı tercih ettim. Kalıntı kalmamış ve mis gibi kokuyormuş. Bilgin olsun..
canım ben daha almadım ama dalininkini almaya karar verdim.
biz de bebek şekerlerimizi kolayladık yapmak çok keyifli ya eşim de oturdu yanıma bir tek kurdeleleri kaldı bağlancak..bir de ismi yazılcak o kadar...
deryacım ben de aldım taçlarımı 3 tane hevesim vardı takmak nasip olur inşallah.
canım netten baktım da çatlak çizgisi gibi değil..bıçak atılmış yara izi gibi..
eşim de kız seni tırmalamış diyokaydirigubbakcemile3
Canım ben HacıŞakir'in bebekler için olan toz deterjanını kullandım.Yumuşatıcı olarak da dalinin yumuşatıcı aldım.Mis gibi oldular ciciler. 30 derecede hassas yıkamda yıkadım. 30 dk falan sürdü yıkamak. Zaten ilk yıkama olduğu için tozu gitsin yeterdi. Sen de yıka gari, geç kalma bence. Hem havalar da bozuk, zor kurur. Haydi kolay gelesempatiksalakcinni
Ben de hacışakir kullandım, kalıntı olmadı.Mis gibi koktu yavrumun cicileri.
Pembiş tacını al da ekle annelerin cicileri kısmına opuyorumnanaktan
ayşecimmmmmmmmmm bi soru daha
şimdi ben önceden prima yenidoğan için bez almıştım.
içinde kaç tane oluyodu hatırlamıyorum.
bi paket daha alalım mı
alırsam zaten şu premium care dan almayı düşünüyorum.
kucukprens gozun aydın canım maşallah oğlunada...
seyracım sapol canım
Masallahhh oğluşane güzel canım normal normal devam ediyor işte
boylu da,bizim kız 49 cm doğdu zaten :) uzun olucak sanırım :))
böyle devam edersiniz umarım tatlım
hoyyyy maşallah kuzuyaaaaböyle devam etsin inşallah...
gözünüz aydın canım yolunda devam etsin inşallah..darısı başımıza...
öğrendiğim iyi oldu.baaklım inşallah hiç sancı çıkmaz.
benim bebek akaşmalrı çok hareketli oluyo ama.
ya hissedemezsem hareketleini.
bişi olmaz dimi.
evet tatlım 1 kez yıkadık
doktor herhangi bişe söylemedi annemler de bişe olmaz dedi..
sarmadık da üstüne bişe koyduk tabi tatlım orası oynuyor ya içim tuhaf oluyor zaten
bebeği bezlerken de göbek kısmını dışarda bırakıyorsun
10 güne kadar düşermiş..
küçükprens maşallah bebişe ben daha hiç nts ye bağlanmadım..benim doktor 34 de gitmiştim tee 37 ye gün verdi...öle 2 haftada almıo beni bende merak ediom nst olayını...
selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
maşallah paşaya.. maşallah değerler çok iyi.. koca yanakları koklamak lazım.. nst sonuçlarında güzel.. ooh maşallah..
bende ankaranın operasını özlüyorum.. istanbul bu konuda pek bi kısır
Yazdım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?