2010 Aralık Anneleri

Ay benim çoraplarda sıkışmıştı...
Hepsi bir kenara zavallıların sempatiksalakcinni

sezen10,
Allah yardımcın olsun.. sana çok üzülüyorum..nefes çok önemli.. ne kadar zorlanıyorsundur kimbilir. senin için en mantıklısı sezeryan görünüyor.. çünkü zaten artık gelişimini tamamladığı işin yağlanmaya kaldığı dönemdesin, senin iyi olman bebeğinin iyi olması demek.. bu şekilde o da iyi olmayacaktır zaten

ekince,
sana da geçmiş olsun canım.. kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama bebeğin içinde senin içinde herşeyin hayırlısı olsun..

ayşe,
yawrum resim süper bayıldım.. fotoğraf ustası babasından daha başarılı sevimli kareler bekliyoruz.. bize de fikir olur hem :))

10 güne kalmaz heralde canım sanmıyorum... bu arada hastane çantası önerilerin için teşekkürler çok faydalı olacağına inanıyorum

Yani genel olarak söylüyorum cnm bazı bebeklerin 1 haftada bile düşüyormuş.inşallah faydalı olur daha deneyimli annelerimizin yanında bana laf düşmez ama.. gamyoncuiremsu

Ay benim çoraplarda sıkışmıştı...
Hepsi bir kenara zavallıların sempatiksalakcinni

annenden bağlanıyorsun ha :))
çok güldüm ben o görüntüye yaa.. adam gibi durulanmamışlardır diye birde elimde yıkadım duruladım.. hele astıktan sonraki görüntüleri çok komik:)) küçücükler askılıkta durmuyolar düşüyolar :)) bayaa uğraştırdılar beni.. bende kalorifer peteğinin üzerine koydum sonunda

ayşe,
yawrum resim süper bayıldım.. fotoğraf ustası babasından daha başarılı sevimli kareler bekliyoruz.. bize de fikir olur hem :))

ay tesekkur ederiz canım.. bunu babamıza ileticem kaydirigubbakcemile3 makina elinde dolasıyor bu günlere kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bana cewap wercek arkadas yok mu :uhm:
Canım ben HacıŞakir'in bebekler için olan toz deterjanını kullandım.Yumuşatıcı olarak da dalinin yumuşatıcı aldım.Mis gibi oldular ciciler. 30 derecede hassas yıkamda yıkadım. 30 dk falan sürdü yıkamak. Zaten ilk yıkama olduğu için tozu gitsin yeterdi. Sen de yıka gari, geç kalma bence. Hem havalar da bozuk, zor kurur. Haydi kolay gelesempatiksalakcinni

Ben de hacışakir kullandım, kalıntı olmadı.Mis gibi koktu yavrumun cicileri.
Pembiş tacını al da ekle annelerin cicileri kısmına opuyorumnanaktan

Ayse'm yazsana kuzum doğum hikayeni cucunun açtığı topiğe. Merak ediyoruz yahu..

Evet yine annemdeyim...sempatiksalakcinni
Merak ediyorum sizi ne yapayım...

Ayşemmm poposunu yerim ben Durunun ya süper birpoz olmuş...

Ayşe'cim tavsiyelerini bir kenara yazdım sağolasın.:)
Sen hastaneden çıkarken bebişi ana kucağına mı koydun yoksa battaniyesine sarıp kucağına mı aldın.
Yani eğer o ana kucakları lazım olmuyorsa boşuna hastaneye getirilmesine gerek yok demektir.boshayallersmile

Ben kullandım canım içine peluş battaniye serdik de.. bana lazım oldu yani

Canım biliyorsun bizim kıyafetlerimizi annem yıkadı,hastane çantamızı hazırladı sağolsun. Ben sabun tozu kullanmayı tercih ettim. Kalıntı kalmamış ve mis gibi kokuyormuş. Bilgin olsun..

canım gidip baktım dalinin sıvı detrjanına.
zaten ben de hacışakirin bebeler için olan sabun tozu vardı. saf sabun dio
kokusu çok gzüeldi.
dalini kokladım ama pek sevmedim.
toz sabunumu kullanmaya karar evrdim açıkcası.

inşallah canım kullanmak nasip olur şöle mutlu mutlu.
demek bitirmek üzeresin şekerlerini. bitirince ekle tatlımmm

canım netten baktım da çatlak çizgisi gibi değil..bıçak atılmış yara izi gibi..
eşim de kız seni tırmalamış diyokaydirigubbakcemile3

kuzum canını sıkmak gibi olmasın ama hamilelikteki çatlakalr öle oluyoooo
kırmıız tırmalnmış gibi.
arkadaşım da dio beyaz olsa bişi demicemd e kırmızlar diyodu.
sanırım beyazlarlar ama doğumdan sonra.

ben d ehacışakirle yıkıcam canım.
ayy ben nezaman başlıcam bilmem
aldım aldım pembiş tacımı.
gecelikelimi sabahlığı falan yıksam eklerim anne cicileri kısmına hep beraber.

ayşecimmmmmmmmmm bi soru daha
şimdi ben önceden prima yenidoğan için bez almıştım.
içinde kaç tane oluyodu hatırlamıyorum.
bi paket daha alalım mı
alırsam zaten şu premium care dan almayı düşünüyorum.

Yok be canım gerek yok bence.. Hastane bez veriyor zaten,e bi de 1 paket yenidoğan bezi de var.. Bitince alıcam ben

kucukprens gozun aydın canım maşallah oğlunada...
seyracım sapol canım

Masallahhh oğluşa ne güzel canım normal normal devam ediyor işte
boylu da,bizim kız 49 cm doğdu zaten :) uzun olucak sanırım :))
böyle devam edersiniz umarım tatlım

hoyyyy maşallah kuzuyaaaaböyle devam etsin inşallah...
gözünüz aydın canım yolunda devam etsin inşallah..darısı başımıza...

Saolun hanımlar, Allah cümlemizinkini nazardan korusun

öğrendiğim iyi oldu.baaklım inşallah hiç sancı çıkmaz.
benim bebek akaşmalrı çok hareketli oluyo ama.
ya hissedemezsem hareketleini.
bişi olmaz dimi.

Ben ilk bebek hareketlerini hissetmediğim için gitmiştim sancım çıkmıştı, ama bugün gayet hareketliydi ve sancım yoktu ilginç dimibilmiyorumkismile

Bizim eğitimdeki çocuk doktoru göbeği düşene kadar yıkamayın silin demiştibilmiyorumkismile

küçükprens maşallah bebişe ben daha hiç nts ye bağlanmadım..benim doktor 34 de gitmiştim tee 37 ye gün verdi...öle 2 haftada almıo beni bende merak ediom nst olayını...

Normalde bana da bağlanmazdı ama 10 gün önce sancım çıkmıştı acile gitmiştim o yüzden bağladılar. Gerçi bizim hastanede 34 den sonra her muayenede nts ye bağlıyorlarmış.

selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s

İlk yıkama olduğu için 30 dk lık kısa programda yıkadım ben, sonra da kurutmaya attım tozunu aldırdım, hiçbişey olmadı.

maşallah paşaya.. maşallah değerler çok iyi.. koca yanakları koklamak lazım.. nst sonuçlarında güzel.. ooh maşallah..

bende ankaranın operasını özlüyorum.. istanbul bu konuda pek bi kısır

Saol canımcım, tooba nts desancıları mmHg olarak okudum, bu sıvı basınç değeri, sancıları herhalde amniyon sıvısının basıncından ölçüyorlar dimi? titreşimden falan mı anlıyorlar acababilmiyorumkismile

Ankara da yaşadığım 17 senenin 12 senesi tiyatrolarda geçmiştir, babam her hafta çocuk tiyatrosuna götürürdü bizi, ilk öğretim hayatımda da tiyatro okullarıma çok yakındı, her oyunun premier ine giderdikboshayallersmile ama nedense operaya hiç gitmedim

Yazdım kızlar..

Gidiyorummm okumayaaaa, ayyyy eşime gösterdim fotoğrafını bayıldı o daopuyorumnanaktan

ayşecim;
yeni doğum yaptığın halde bizi hiç bırakmadığın yaşadıklarını tavsiyelerini paylaştığın için çok teşekkür ederiz..iyi ki topiğimizin ilk annesi sensin..hem o güzel doğumunla hem de pozitif halinle bize çok moral oluyorsun sağol canım benim.

ay kızlar çatlak demişinizde
geçen gün giyiniyorum şöyle aynada kendime bakıyorum bişeyler varmı die..
anam bi baktım sağ kalçamda küçük küçğk 3-4 tane çatlak aynen çizilmiş gibi mor mor...
ay çok üzüldüm görünce yaa...
daha önce eşimde görmüştüm fazla kilo almadan bacakları yırtılmıştı alerji sanıp vildiyeye gitmiştik...
ama çatlak oldu işte bendede ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…