ay kızlar çatlak demişinizde
geçen gün giyiniyorum şöyle aynada kendime bakıyorum bişeyler varmı die..
anam bi baktım sağ kalçamda küçük küçğk 3-4 tane çatlak aynen çizilmiş gibi mor mor...
ay çok üzüldüm görünce yaa...
daha önce eşimde görmüştüm fazla kilo almadan bacakları yırtılmıştı alerji sanıp vildiyeye gitmiştik...
ama çatlak oldu işte bendede ya...
bende tam tersi oğlumdan iz kalmasını istediğim halde olmadı diğer oğlumdada bundada.hiç bişide kullanmadım takma ilerde bebişine bak senin hediyen dersinn:lepi::lepi:
üzüldüm ya aslında buzaman kadar olmayınca ama ilk tepkimdi o...
ya zaten hergün bikini falan giyip podyumua çıktığımda yok..
sonradan fazla takmamaya başladım...
takmada zaten kolaymı karnımızda bebişlerimizi taşımak tabikide olacaktırr
herkese iyi akşamlar kıslarrr... biz de bugün annişle eminönüne gittik havuzlu han.a.. oğluşumun küvetini, bakım setini, nevresimini, emzikdi biberondu vs aldık aldık geldik ama yorgunluktan ölmüşüm bizimki de halınden memnunmus gıbı pıtır pıtır hiç durmadı maaşallah... aklıma bişey takıldı kıslar yaa benim gögüs ucum hiç yok çıkmadı da annemde de hiç yokmuş hamılelıgınde cok zorlanmıs.. sizce hangi markanın alsam kararsız kaldıgım ıcın almadık bugun chicco, avent, lansinoh hangısını alacagımı sasırdım yalnız en pahalısı aventın kı 80 TL. modelleri de aynı acaba o başka bişey mi çıkarıyor dedim içimdenkaydirigubbakcemile3 bazıları da gögüs koruyucu kullanıyolarmış uç çıkarıcı yerine kaydirigubbakcemile2 bu ürünlerden alan yada alacak olan varmı acabaaa fikirlere açığımsempatiksalakcinni
merhaba kızlar akşam üzeri fark ettimki karnım aşağıaya doğru düşmüş kasıklarıma doğru ve aşağıda kasıklarımın orası dolu dolu olmuş şişmiş düne kadar oraları boşluktu sancımda yok ama bide oğluşum sabah bi oynadı bidaha tık yok panik oldum
ay bende daha yeni okudum kağan kocatepede...bak paylaşıyım..(alıntı)
Bu haftadan itibaren "karnınızın birden aşağı indiğini" farkedebilirsiniz. Bunun sizin açınızdan en önemli sonucu mide yanması, nefes darlığı, kaburga ağrısı gibi şikayetlerden büyük oranda kurtulmanızdır.
Bebeğin doğum kanalına girdiğini gösteren bu bulgu doğumun yaklaştığını göstermesi açısından da değerli olmakla birlikte kesin bir gösterge değildir.
36,hafta(35+0-35+6)
ama sende panik yapma canım ya...
nebiliyim canım yaa sanki daha erken nekadar fazla durursa okadar iyi bebeğimin sağlığı için diye düşünüyorum nerden baktın bende bakim linki yollarmısın
herkese iyi akşamlar kıslarrr... biz de bugün annişle eminönüne gittik havuzlu han.a.. oğluşumun küvetini, bakım setini, nevresimini, emzikdi biberondu vs aldık aldık geldik ama yorgunluktan ölmüşüm bizimki de halınden memnunmus gıbı pıtır pıtır hiç durmadı maaşallah... aklıma bişey takıldı kıslar yaa benim gögüs ucum hiç yok çıkmadı da annemde de hiç yokmuş hamılelıgınde cok zorlanmıs.. sizce hangi markanın alsam kararsız kaldıgım ıcın almadık bugun chicco, avent, lansinoh hangısını alacagımı sasırdım yalnız en pahalısı aventın kı 80 TL. modelleri de aynı acaba o başka bişey mi çıkarıyor dedim içimdenkaydirigubbakcemile3 bazıları da gögüs koruyucu kullanıyolarmış uç çıkarıcı yerine kaydirigubbakcemile2 bu ürünlerden alan yada alacak olan varmı acabaaa fikirlere açığımsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?