2010 Aralık Anneleri

bende tam tersi oğlumdan iz kalmasını istediğim halde olmadı diğer oğlumdada bundada.hiç bişide kullanmadım takma ilerde bebişine bak senin hediyen dersinn:lepi::lepi:

kızlar diğer topiğe odamızın resimlerini ekledim bakalım beğenecekmisiniz?

bende tam tersi oğlumdan iz kalmasını istediğim halde olmadı diğer oğlumdada bundada.hiç bişide kullanmadım takma ilerde bebişine bak senin hediyen dersinn:lepi::lepi:

üzüldüm ya aslında buzaman kadar olmayınca ama ilk tepkimdi o...
ya zaten hergün bikini falan giyip podyumua çıktığımda yok..
sonradan fazla takmamaya başladım...

üzüldüm ya aslında buzaman kadar olmayınca ama ilk tepkimdi o...
ya zaten hergün bikini falan giyip podyumua çıktığımda yok..
sonradan fazla takmamaya başladım...

takmada zaten kolaymı karnımızda bebişlerimizi taşımak tabikide olacaktırr

kızlar benim yırtılma bacaktan başladı
karnı yırtılan var mı

Son düzenleme:
birkaç gündür bakmamışım buraya ve dün gece bir baktım ilk bebeğimiz Duru gelmiş nasıl heyecanlandım anlatamam doğuma daha yakın histeetim kendimi dün geceden beri bir telaş anlatamam..ve dün gece burayı okumanın etkisiyle rüyamda ikinci olarak gsu üçüncü olarak cucu'nun doğum yaptığını okuduğumu gördüm :)

Ayşecim seni tebrik ederim..doğum hikayenide az önce okudum gözyaşlarımı tutamadım çok güzel anlatmışsın..kızını öpüyorum darısı başımıza...

herkese iyi akşamlar kıslarrr... biz de bugün annişle eminönüne gittik havuzlu han.a.. oğluşumun küvetini, bakım setini, nevresimini, emzikdi biberondu vs aldık aldık geldik ama yorgunluktan ölmüşüm bizimki de halınden memnunmus gıbı pıtır pıtır hiç durmadı maaşallah... aklıma bişey takıldı kıslar yaa benim gögüs ucum hiç yok çıkmadı da annemde de hiç yokmuş hamılelıgınde cok zorlanmıs.. sizce hangi markanın alsam kararsız kaldıgım ıcın almadık bugun chicco, avent, lansinoh hangısını alacagımı sasırdım yalnız en pahalısı aventın kı 80 TL. modelleri de aynı acaba o başka bişey mi çıkarıyor dedim içimdenkaydirigubbakcemile3 bazıları da gögüs koruyucu kullanıyolarmış uç çıkarıcı yerine kaydirigubbakcemile2 bu ürünlerden alan yada alacak olan varmı acabaaa fikirlere açığımsempatiksalakcinni

canım benimde öle kocammannnn değil
hani bebek emince iyice belirginleşiyomuş zatennnnn
yine de her ihtimale karşı meme ucu gibi bişi var ondan almıştım
ama markasını hatırlamıyorum.
10 liralık faaln bişidi ama
basit bişidi.
umarım gerek kalmaz.

bak şöle bişidir sanırım.
bilmeden almıştım yani
belki lazım olur die.

Son düzenleme:

canım benimde bi arkadaşım var 9 aylık oğlu var..
onunda gögüs ucu yok ve yanılmıyosam weenin göğüs ucunu kullandı oğlunu onunla emzirdi şimdi bile onu kullanıo çünkü minik sıpa ısırıo...

merhaba kızlar akşam üzeri fark ettimki karnım aşağıaya doğru düşmüş kasıklarıma doğru ve aşağıda kasıklarımın orası dolu dolu olmuş şişmiş düne kadar oraları boşluktu sancımda yok ama bide oğluşum sabah bi oynadı bidaha tık yok panik oldum

ay bende daha yeni okudum kağan kocatepede...bak paylaşıyım..(alıntı)
Bu haftadan itibaren "karnınızın birden aşağı indiğini" farkedebilirsiniz. Bunun sizin açınızdan en önemli sonucu mide yanması, nefes darlığı, kaburga ağrısı gibi şikayetlerden büyük oranda kurtulmanızdır.
Bebeğin doğum kanalına girdiğini gösteren bu bulgu doğumun yaklaştığını göstermesi açısından da değerli olmakla birlikte kesin bir gösterge değildir.
36,hafta(35+0-35+6)

ama sende panik yapma canım ya...

Son düzenleme:
tatlım sanırım işte bu gögüs kalkanı oluyor ben pek anlayamadım bu nasıl uç çıkarcak diye benim dediğim de minik bişey ucunda pompası var.. aventinkini almak mantıklı gelmedi belki de ucu cıkar yani inşallah çıkar yoksa halim vahim hiç yok çünkü ucum mafoldumben

wee nin gögüs ucunu görmemiştim canım bi bakayım netten nasıl bişeymiş merci şekerr kaydirigubbakcemile5

nebiliyim canım yaa sanki daha erken nekadar fazla durursa okadar iyi bebeğimin sağlığı için diye düşünüyorum nerden baktın bende bakim linki yollarmısın

Hazerfencim,göğüsucu problemlerinde emzirme gerçekten büyük bir sorun haline dönüşüyor...doğumdan sonra göğüsucu koruyucu kullanman şart! aventin ürünü en iyi olanı..ama 80 tl fiyatı olan başka bir ürün,adı niplette..vakum etkisi ile çekerek 1,5-2 ay gibi bir sürede günde toplam 6-7 saat kullanımda kesin tedavi sağlıyor...yine emzirmeden önce bir kaç dakika meme başını çekerek bebeğin yakalamasını sağlayabiliyorsun...yani niplette ve göğüsucu koruyucu farklı 2 ürün...

tamam uçurum buldum gerek kalmadı canım linke ay ya hayırlısı bakalım hepimiz hakkında aslında bi yandada sabırsızlanıyorum ne bilim insan karma karışık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…