2010 Aralık Anneleri

hmmm şimdi daha iyi anladım canım yani gögüs kalkanı da kullanmam şart en iyisi ben fazla beklemeden halledeyim onları da çünkü bu benim için problem olacağa benziyor tavsiyen için teşekkür ederim tatlım...kaydirigubbakcemile5

Kızlar anegonun yazdığını kaçırmışız ama gerçekten şaşırdım. Aynen cucu nun rüyası gibi aysenin ardından qsu nun ve cucunun doğurduğunu görmüş. Bunu işaret olarak algılasak mı?

Cucu da mı aynı rüyayı görmüştü???

Precense buradamısın, sende beni mi görmüştün rüyanda, öyle hatırlıyorum nasıl görmüştün acaba çok merak ettim, hayır olsun inşallahboshayallersmile

merhaba asucum,
moralini bozmak istemediğim için yazmamıştım,bende ilk senin doğuma gittiğini görmüştüm..ama doğru çıkmadı neyseki kaydirigubbakcemile2

offff uyku tutmadı...
bu doğumu düşündükçe beni daha çok uyku tutmayacak gibi kızlar ya....

evet canım cucuda 4 kız annesini görmüştü. Ayşe,qsu,kendisi diğerini hatırlamıyordu. İlginç bir tesadüf olmuş. qsu topun ağzında (rüyalara göre tabi)
Ayy sırlar dünyası gibi...

Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı

Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım..Mideni üşütmüşsündür belki.Bu saatten sonra yeniden sabah bulantıları mı yaşıyacaksın:bbo: Aman Allah korusun...

Geçmiş olsun canım..Mideni üşütmüşsündür belki.Bu saatten sonra yeniden sabah bulantıları mı yaşıyacaksın:bbo: Aman Allah korusun...

Saol canım, benim bulantılar açlıktan oluyor, hamileliğimin başında da açlıktan oluyordu. Demekki içimdeki fabrika yine çok çalışmaya başladı, sık sık bişeyler yemem gerekboshayallersmile

küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya

bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz

kahvaltımızı edip geliyoruzz

Eklentiler

• $Kraft-Tp-504-Oyun-Parki-Yatak-Dahil-259-TL-PEMBE__31647256_0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Hahahahaaa hayrolsun bu arada rüyamda evin içinde deli gibi dans ediyordum, çoook komiktiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saol canım sana da geçmiş olsun, demek yalnız değilim benimde bir iki haftadır bulantım başladı. Az az sık sık yemek en iyisi herhalde hem yanma hem bulantı içinbilmiyorumkismile

Beşiğinizde çok şirinmiş, aman da aman Masal Hanım içinde mışıl mışıl uyusun büyüsün annesiii, oyunlar oynasın sağlıkla mutlulukla inşallah:Saruboceq:

amin canım inşallahhh,kaybolcak içinde valla,çok geniş gibi geldi bana ama neyse kullanır baya,odama beşiğini koyduk bunuda salona kurcaz bugün gürültüye falan alışır bari,gündüz salonda uyuyturum nasipse,inşallah allah hepimize yaşatsın o günleri ya:Saruboceq:,

bende biraz yemek yiyip geliyorum kızlarr

canım geçmiş olsun..aman beter bişey olmasın da..
hani bulantılar ağrılar korkular hiç ama hiç bişey nefessiz kalmaktan daha kötü değil..aman buna şükür..Allahım beterinden korusun..

[/B]günaydın kızlar saatleri geri almayıca erkenden kalkıvermiş olduk:)))
arkadaşıma kahvaltıya gidicez neyseki erkenden gidip çalmadık kapıyı:))

küçükprens geçmiş olsun canım, bir başlar bir de sonlar..hayırlısıyla gelsin de kuzular unutucaz inşallah..[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…