Hazerfencim,göğüsucu problemlerinde emzirme gerçekten büyük bir sorun haline dönüşüyor...doğumdan sonra göğüsucu koruyucu kullanman şart! aventin ürünü en iyi olanı..ama 80 tl fiyatı olan başka bir ürün,adı niplette..vakum etkisi ile çekerek 1,5-2 ay gibi bir sürede günde toplam 6-7 saat kullanımda kesin tedavi sağlıyor...yine emzirmeden önce bir kaç dakika meme başını çekerek bebeğin yakalamasını sağlayabiliyorsun...yani niplette ve göğüsucu koruyucu farklı 2 ürün...
neyse kızlar ben kaçar hadi hepinize ii geceler....
Kızlar anegonun yazdığını kaçırmışız ama gerçekten şaşırdım. Aynen cucu nun rüyası gibi aysenin ardından qsu nun ve cucunun doğurduğunu görmüş. Bunu işaret olarak algılasak mı?
Cucu da mı aynı rüyayı görmüştü???
Precense buradamısın, sende beni mi görmüştün rüyanda, öyle hatırlıyorum nasıl görmüştün acaba çok merak ettim, hayır olsun inşallahboshayallersmile
evet canım cucuda 4 kız annesini görmüştü. Ayşe,qsu,kendisi diğerini hatırlamıyordu. İlginç bir tesadüf olmuş. qsu topun ağzında (rüyalara göre tabi)Cucu da mı aynı rüyayı görmüştü???
Precense buradamısın, sende beni mi görmüştün rüyanda, öyle hatırlıyorum nasıl görmüştün acaba çok merak ettim, hayır olsun inşallahboshayallersmile
merhaba,
moralini bozmak istemediğim için yazmamıştım,bende ilk senin doğuma gittiğini görmüştüm..ama doğru çıkmadı neyseki kaydirigubbakcemile2
Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım..Mideni üşütmüşsündür belki.Bu saatten sonra yeniden sabah bulantıları mı yaşıyacaksın:bbo: Aman Allah korusun...
küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya
bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz
Saol canım sana da geçmiş olsun, demek yalnız değilim benimde bir iki haftadır bulantım başladı. Az az sık sık yemek en iyisi herhalde hem yanma hem bulantı içinbilmiyorumkismile
Beşiğinizde çok şirinmiş, aman da aman Masal Hanım içinde mışıl mışıl uyusun büyüsün annesiii, oyunlar oynasın sağlıkla mutlulukla inşallah:Saruboceq:
sporstar beşiğiniz çok güzell güle güle kullanın
canım geçmiş olsun..aman beter bişey olmasın da..Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?