canım geçmiş olsun..aman beter bişey olmasın da..
hani bulantılar ağrılar korkular hiç ama hiç bişey nefessiz kalmaktan daha kötü değil..aman buna şükür..Allahım beterinden korusun..
[/B]günaydın kızlar saatleri geri almayıca erkenden kalkıvermiş olduk:)))
arkadaşıma kahvaltıya gidicez neyseki erkenden gidip çalmadık kapıyı:))
küçükprens geçmiş olsun canım, bir başlar bir de sonlar..hayırlısıyla gelsin de kuzular unutucaz inşallah..[/B]
Günaydın kızlar. Keyifler nasıl ben yatağımı ozledim. Hastanede 7.30 da kahvaltı veriyolar uyku mutlu kalmıyor Eve ciksamda bı gusel uyusam
Günaydın kızlar. Keyifler nasıl ben yatağımı ozledim. Hastanede 7.30 da kahvaltı veriyolar uyku mutlu kalmıyor Eve ciksamda bı gusel uyusam
Canım yaa, arada bende de oluyo bulantı, midem zaten hassastır benim ama 4.aydan sonra oh be kurtuldum demiştim, bazılarında son zamanlar böyle tekrar nüksedebiliyomuş, gerçi her sabah olmuyo, geçen hafta 2 sabah oldu, ama dediğin gibi açlıktan, bişeyler atıştırınca geçiyo ama yinede berbat bişey -tatlicadiarzu-Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
Günaydın canım, nasıl oldun kuzum, herşey yolunda mı? olumunekankayizsmileGünaydın kızlar. Keyifler nasıl ben yatağımı ozledim. Hastanede 7.30 da kahvaltı veriyolar uyku mutlu kalmıyor Eve ciksamda bı gusel uyusam
Kızım kıpır kıpır içimde, sanırım hıçkırık tuttu:) Ama uyanık da aynı zamanda, iki hıçkırık arasında hareket de ediyo, sanırım sinir oluyo kaydirigubbakcemile3 Ya ben artık baya rahatsız hissetmeye başladım kendimi, sizde de var mı kızlar, bir an önce doğsun istiyorum, nefes almak zorlaştı, hareketlerim ağırlaştı, 32. haftaya kadar çok iyi, çok enerjiktim, 32.haftadan sonra düğmeye basılmış gibi herşey değişti :sinifsinif: Sağolsun bebişim de çok hareketli, hiç durmuyo, bazen çok canımı yakıyo, kasıklarıma vurduğu zaman. Bu arada bende sizin bahsettiğiniz yalancı ağrılar da yok, yada ben hissetmiyorum. Yoksa vücudum kendini doğuma hazırlamıyo muuuu mafoldumben
küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya
bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz
kahvaltımızı edip geliyoruzz
Kızım kıpır kıpır içimde, sanırım hıçkırık tuttu:) Ama uyanık da aynı zamanda, iki hıçkırık arasında hareket de ediyo, sanırım sinir oluyo kaydirigubbakcemile3 Ya ben artık baya rahatsız hissetmeye başladım kendimi, sizde de var mı kızlar, bir an önce doğsun istiyorum, nefes almak zorlaştı, hareketlerim ağırlaştı, 32. haftaya kadar çok iyi, çok enerjiktim, 32.haftadan sonra düğmeye basılmış gibi herşey değişti :sinifsinif: Sağolsun bebişim de çok hareketli, hiç durmuyo, bazen çok canımı yakıyo, kasıklarıma vurduğu zaman. Bu arada bende sizin bahsettiğiniz yalancı ağrılar da yok, yada ben hissetmiyorum. Yoksa vücudum kendini doğuma hazırlamıyo muuuu mafoldumben
Dün Dr açılma varmi diye baktı yokmuş Allah tan. Kan sonuclarını aldım iyi. İdrar ve akinti sonuclarını bekliyoz yarın çıkarsın dedi Dr. Şimdi makinaya bagliyim nst dediğiniz sanırım bu onuda gecen gece öğrenmiş oldm. İlk gece bes dk bı sancılar dün yoktu bügünde fazla ağrım yok . Ama haftada iki sefer hemşire eve gelecek makinaya bagliyacak. Burda eve geliyo hemşireler.sancılar için ADALATE diye mercimek kadar hap veriyorlar.. Demir aliyorum magnezyum onceden beri alıyordum bide bas ağrım için Ağrı kesici.. Makinaya baktım sancım çıkmadı daha 10 dkk dir.geceleri oluyor bende bide Dr um kabizlikta sancı verir dedi.. Herhalde poktan sebebten erken doguma almazlar
Bizim eğitimdeki çocuk doktoru göbeği düşene kadar yıkamayın silin demiştibilmiyorumkismile
Gidiyorummm okumayaaaa, ayyyy eşime gösterdim fotoğrafını bayıldı o daopuyorumnanaktan
ayşecim;
yeni doğum yaptığın halde bizi hiç bırakmadığın yaşadıklarını tavsiyelerini paylaştığın için çok teşekkür ederiz..iyi ki topiğimizin ilk annesi sensin..hem o güzel doğumunla hem de pozitif halinle bize çok moral oluyorsun sağol canım benim.
birkaç gündür bakmamışım buraya ve dün gece bir baktım ilk bebeğimiz Duru gelmiş nasıl heyecanlandım anlatamam doğuma daha yakın histeetim kendimi dün geceden beri bir telaş anlatamam..ve dün gece burayı okumanın etkisiyle rüyamda ikinci olarak gsu üçüncü olarak cucu'nun doğum yaptığını okuduğumu gördüm :)
Ayşecim seni tebrik ederim..doğum hikayenide az önce okudum gözyaşlarımı tutamadım çok güzel anlatmışsın..kızını öpüyorum darısı başımıza...
Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya
bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz
kahvaltımızı edip geliyoruzz
günaydin kizlar..6 sayfa birikmis biraz okudum ama tamamini sonra okucam..
doguran yok demi?
dün oglusumun uyku tulumunu,benim still tee,hastane terligi ve süt posetini,pampers alt acma bezlerini,yedek pampersini,maxi cosi ve araba örtüsünüde aldik..hersey bittiii cok sükürrrrr..
magazadan yataginin perdesi gelicek,birde anneannesinin getirecegi ciciler ve uyku seti yikanacak..
kizlar uyuyamiyorum ben yaaa...
su wc isini iyice abarttim...geceleri 6-7 defaya cikti..
uyku arasinda 2 litre su iciyorum..
cati agrisindan uyuyamiyorum..
dönemiyorum...
dünden bu yana kasinmaktan canim cikti..
iyice agirlasti göbisim,bacaklarimi acmazsam hic oturamiyorum...
akintilarim yogunlasti ve artti..
galiba iyiden iyiye doguma hazirlaniyor vücudum ne dersiniz?
bu arada saatler alinmis,yani daha 9.30 burda,ben az daha yuvarlaniyim yatakta,kocis hayatta kalkmaz bu saatte :))
öpüyoruz siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?