2010 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun..aman beter bişey olmasın da..
hani bulantılar ağrılar korkular hiç ama hiç bişey nefessiz kalmaktan daha kötü değil..aman buna şükür..Allahım beterinden korusun..

nasıl oldun cnm,hala tıkanıyomusun,benimde sola yatınca çarpıntım oluyor ama normalmibilmiyorum kalbe basınç gidiyor diye düşünüyorum ama,sen ne durumdasın umarım azalmıştır biraz

günaydın cnm ayy evet bende bi baktım saat daha 7.15 nasıl geççek gün diye stress sardı şimdiden, :)))

Günaydın kızlar. Keyifler nasıl ben yatağımı ozledim. Hastanede 7.30 da kahvaltı veriyolar uyku mutlu kalmıyor Eve ciksamda bı gusel uyusam

Günaydın kızlar. Keyifler nasıl ben yatağımı ozledim. Hastanede 7.30 da kahvaltı veriyolar uyku mutlu kalmıyor Eve ciksamda bı gusel uyusam

Günaydınlar herkese ekince İnşallah yatağına kavuşursun hastanede ne tedavisi görüyorsun şu anda ilaç falan kullanıyormusun

Günaydın kızlar ben de kocişi sınava gönderdim, Kpss sınavına. İyice oyuncak ettiler bu yıl, neyse artık, hakkımızda hayırlısı.........

Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
Canım yaa, arada bende de oluyo bulantı, midem zaten hassastır benim ama 4.aydan sonra oh be kurtuldum demiştim, bazılarında son zamanlar böyle tekrar nüksedebiliyomuş, gerçi her sabah olmuyo, geçen hafta 2 sabah oldu, ama dediğin gibi açlıktan, bişeyler atıştırınca geçiyo ama yinede berbat bişey -tatlicadiarzu-
Günaydın canım, nasıl oldun kuzum, herşey yolunda mı? olumunekankayizsmile

Kızım kıpır kıpır içimde, sanırım hıçkırık tuttu:) Ama uyanık da aynı zamanda, iki hıçkırık arasında hareket de ediyo, sanırım sinir oluyo kaydirigubbakcemile3 Ya ben artık baya rahatsız hissetmeye başladım kendimi, sizde de var mı kızlar, bir an önce doğsun istiyorum, nefes almak zorlaştı, hareketlerim ağırlaştı, 32. haftaya kadar çok iyi, çok enerjiktim, 32.haftadan sonra düğmeye basılmış gibi herşey değişti :sinifsinif: Sağolsun bebişim de çok hareketli, hiç durmuyo, bazen çok canımı yakıyo, kasıklarıma vurduğu zaman. Bu arada bende sizin bahsettiğiniz yalancı ağrılar da yok, yada ben hissetmiyorum. Yoksa vücudum kendini doğuma hazırlamıyo muuuu mafoldumben

Son düzenleme:

canım yazdıklarrının aynısı birebir eksiksiz bende deoldu 32. haftaya başlarken hoooop bitti bütün enerji ama bebişişn maşallahı var,nefes aynı dediğin gibi bide üstüne sola yatınca hafif çarpıntı kolumu kaldırasım gelmiyor resmen ama bazende koşturasım geliyor :))) bende ara ara minik sancılar oluyor ama ayyy bide gece tuvaletleri cabasıı ama benimki 40. haftaya kadar çıkmıcak cezalı :)))) hiç doğurasım yok daha

Dün Dr açılma varmi diye baktı yokmuş Allah tan. Kan sonuclarını aldım iyi. İdrar ve akinti sonuclarını bekliyoz yarın çıkarsın dedi Dr. Şimdi makinaya bagliyim nst dediğiniz sanırım bu onuda gecen gece öğrenmiş oldm. İlk gece bes dk bı sancılar dün yoktu bügünde fazla ağrım yok . Ama haftada iki sefer hemşire eve gelecek makinaya bagliyacak. Burda eve geliyo hemşireler.sancılar için ADALATE diye mercimek kadar hap veriyorlar.. Demir aliyorum magnezyum onceden beri alıyordum bide bas ağrım için Ağrı kesici.. Makinaya baktım sancım çıkmadı daha 10 dkk dir.geceleri oluyor bende bide Dr um kabizlikta sancı verir dedi.. Herhalde poktan sebebten erken doguma almazlar

günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrr.
kızlar boğazım yanıyo benim ya.
gıcık oldummmmmm.
ve bugün nasipse kendi gecelikelrimden ve hastane çantamıza koyacakalrımızdan başlıyarak çamaşırları yıkamaya başlıyorummmmmmm
hadi bismillahhh. hayırlı olsun inşallah herşeyyyyyyyyyyyyy.

canım beşiğiniz çok gzüelmiş gerçekten.
sağlıkla mışıl mışıl uyumak nasip olsun masal kıza

canım azıcık daha sabret doktorlar emin olsunalr çıkartırlar zatenn.
herşey bebişleirn sağlığı için
napalımmmm

ayyyy hafiften benim d ehareketelrim zorlandı. senin haftana gelince daha damı zor olucakkkkkkkkk
yandıkkkkk ozmannnnn.
yığınla iş bekliyo yapılacakkkkkkkkkkkk
neyseki evdeyimmmmmmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
nisbet yapayım biraz.

inşallah canım problem olmasında.
bak herşey yapılmış
çıakrsın belki bugün yarınnnn.

Kızlar ayy çok korktum yaaa takip ediyorum hıçkırık tutmadan bir iki saniye önce kızımın kalp atışı birden 170 kadar cikti hemen arkasından bir iki ufak pitirdi hissettim sonra tekrardan 135 -150 arasına geri dondü kalp atislari sipaaa maşallah çok hareketli geceleri sagdan sola donsem tetikte hemen uyanıyor benide uyutmuyor anası gibi enerjik:)))

Hazırlamaz olurmu icerde yapım çalısmaları var.. Arkadasım bir buçuk aydır açılması var ilk bir cm sonra 2.5 cm acilmayla evde yatıyor ama hiç sancım yok diyor. Oncden o mağaza senin bu mağaza benim geziyordu şimdi yok. Belki şimdi acilmasi 3 cm olmuştur:)) ama 36 haftasını bekliyor belin agrimiyormu arada kasıkların felan .. Ne gusel fazla Ağrı cekmiyon iste

günaydin kizlar..6 sayfa birikmis biraz okudum ama tamamini sonra okucam..
doguran yok demi?

dün oglusumun uyku tulumunu,benim still tee,hastane terligi ve süt posetini,pampers alt acma bezlerini,yedek pampersini,maxi cosi ve araba örtüsünüde aldik..hersey bittiii cok sükürrrrr..
magazadan yataginin perdesi gelicek,birde anneannesinin getirecegi ciciler ve uyku seti yikanacak..

kizlar uyuyamiyorum ben yaaa...
su wc isini iyice abarttim...geceleri 6-7 defaya cikti..
uyku arasinda 2 litre su iciyorum..
cati agrisindan uyuyamiyorum..
dönemiyorum...
dünden bu yana kasinmaktan canim cikti..
iyice agirlasti göbisim,bacaklarimi acmazsam hic oturamiyorum...
akintilarim yogunlasti ve artti..
galiba iyiden iyiye doguma hazirlaniyor vücudum ne dersiniz?

bu arada saatler alinmis,yani daha 9.30 burda,ben az daha yuvarlaniyim yatakta,kocis hayatta kalkmaz bu saatte :))
öpüyoruz siziii

Cucu sen daha kalkma erken sanirim dogum listesinde ilk üçden biri olacan gibi me geliyor bebisinde iyi masallah. 6 hissim. Bu arada su içmen iyi sudan dolayı wc ye daha sık gidiyorsun. Bide bebisin baskı yapiyor. Yat uzan. Sen 34 haftadamisin

Bizim eğitimdeki çocuk doktoru göbeği düşene kadar yıkamayın silin demiştibilmiyorumkismile

Gidiyorummm okumayaaaa, ayyyy eşime gösterdim fotoğrafını bayıldı o daopuyorumnanaktan

Canım o doktordan doktora değişiyor.. Biz göbeği düşene kadar 1 kez yıkadık
Yıkarken de göbeğinin üstünü kapattık..
Çok teşekkür ederiiiz :ecrin_bebek:

Canımm.. asıl ben çok teşekkür ederim doğum sürecinde beni burdan hep birlikte desteklediğiniz,şimdi de mutluluğumu paylaşıp daha da artırdığınız için . opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiiiz opuyorumnanaktan Darısı başınıza..

Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı

Ayy canım yaa.. dikkat et kendine. geçmiş olsun

Hayırlı olsun annesi.. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Hayırlı olsun canım.. güzel zamanlarda kullanın inşallah.
Ve geçmiş olsun.. son zamanlara geldin artık canım benim.. son sıkıntılar artık bunlar opuyorumnanaktan

selam sekerler
gezdim gezdim geldim:dance:
bugunde hava cok guzelmis yaa
belki kocisle cikariz acccikkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar, eşyalarımız geldi yeni evimize, bugün yerleşiyo ama kociş ve babamlar beni götürmediler, ev kombili şimdi buz gibidir, naapıcaksın onca saat ayakta vs. dediler, kaldım böyle, neyse düzeltmeleri sonradan yaparım artık.

zaten dün azıcık dışarı çıkalım dedim annem ve oğlumla, yürüyemedim 5 dakka, eve döndük, bacaklarım ve belim bazen kopacak gibi ağrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…