2010 Aralık Anneleri

nasıl oldun cnm,hala tıkanıyomusun,benimde sola yatınca çarpıntım oluyor ama normalmibilmiyorum kalbe basınç gidiyor diye düşünüyorum ama,sen ne durumdasın umarım azalmıştır biraz

ah canım ya nasıl anlatsam ki..geçen hafta pazardan beri her gün atak şeklinde mutlaka tıkanıyorum..öyle böyle değil sıfır nefes..hatta bir defasında balkondan aşağıya atmayı düşündüm o anda kendimi..bir sprey var o da sıktıktan 5 dk sonra etkisini gösteriyor ancak..benim yaşadığımı ancak yaşayan bilir..aynı filmlerdeki gibi hani astım krizine girer tıkanır ölürler ya o kadar kötü bir durum ki eşim karşımda o anda bakıyor sadece yapacak hiç bişey yok..kuş gibi çırpınıyorum sadece..belki oğlum accık daha aşağıya inerse reflü azalır ve ataklar da azalır böylelikle inşallah..sadece dua ediyorum bol bol..bol bol..

canım sağlıklı günlerde kullanın aldıkalrınızı.
herşeyi tamam egehan beyin.
sıra kendisinin teşrif etmesinde.
bana da en az ilk beşte yer alırsın gibi geliyo
hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler de gerisi boşşşş
daha aramızda en az 3 hafta varrrrr
bakalım ben ne durumda olucam o haftaalrda.
merakalrdayımmmm
ama yatakta dönüşler gerçekten zor oldu
arabadan dıaşrı çıkışlar faaln tutunmadan olmuyoooo artıkkk

stiil tee aldın ya humana still tea mi aldınn

selam sekerler
gezdim gezdim geldim:dance:
bugunde hava cok guzelmis yaa
belki kocisle cikariz acccikkaydirigubbakcemile3

ohhhhhhh gezin bakalım
bend egezdim ama akşamüstüydü.
eee evdede biraz iş yapmıştım
akşaam popişim çok ağrıdı.

hadi gözünaydınnnnn.
senin ne işin var zaten
otur dinlen canımmmmmm
maşallah 35. haftaya gelmişsin.....

güzel anneler tünaydın hepinise :) çok belim sırtım ağrıyo benimmm cmt. dr. gittik nst ye girdim bi sorun yok şükür ki kızım 2100 gr olmuş ... bel daha doğrusu sırt ağrımdan bahsettim galiba omurilikte s şekline gelme durumu olmuş başka bi isim söyledi ama benim neticede anladığım bu :bbo: hayırlısıyla bi doğum yapsaydım sonra masaj spor falan çözerim umarım ....

canım oyun parkın hayırlı olsun bende beğeniyorum daha almadım kaça aldın acaba birde uyku seti yatağı filan fiyata dahil mi yoksa değil mi eşim netten alalım diyor herşeyi içinde olarak daha uygun fiyatlı senin fikrinin almak istedim. ha birde oyun parkı aldın ama peki bebeğin giysi ve eşyalalrını nereye koyacaksın onun içinde ayrı bir dolap mı aldın kusura bakma çok soru sordum.

hanımlar birde size bebek çantalarını soracağım ben pek klasik kullanmak istemiyorum ama chicconun setli çantaları var ya onlardan alan var mı içinizde nasıl sizce?

hanımlar birde size bebek çantalarını soracağım ben pek klasik kullanmak istemiyorum ama chicconun setli çantaları var ya onlardan alan var mı içinizde nasıl sizce?

canım ben bu bakım çantasını aldırdım kayınpederime çantasınıda bebek arabasında gezdirirken kullanırım die düşündüm öyle kola takılıp gezilecek gibi değil ama biyerden biyere giderken işimi görür ...

Bübchen Gezi Çantası Lacivert - NAR BEBE – Bebek Gereçleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tüm markalarda bebek ürünlerini en uygun fiyata alın

büyük çanta olarakda vakkodan almak istiyorum ama outletine gelmedi bitürlü istediğim model yeni sezonda çok pahalı ((

ayşe naapıyo acaba?

Canım otur dinlen en güzeli.. Bu haftadan sonra gezmenin kendini yormanın bi yararı yok ki .. dikkat et kendine
Biz gayet iyiyiz canım,ama bu bebek uyanmıyor ya doktor 2-2 bucuk saatte bir emzirin dedi.. uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.
Bi de ilk banyomuzu yaptık teyzesi.. bebek bi rahatladı sanki :)

Son düzenleme:
aysecim bol bol emzir bebisi
ama uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme
sariligi cogaliyomus yoksa
cocuk dru anlatmisti
banyo yapinca mayismistir annesi
bizde pinekliyoruz bugun
aksamustu cikip koctasa gidicez biraz bakalim

aysecim bol bol emzir bebisi
ama uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme
sariligi cogaliyomus yoksa
cocuk dru anlatmisti
banyo yapinca mayismistir annesi
bizde pinekliyoruz bugun
aksamustu cikip koctasa gidicez biraz bakalim

canım emzirmeye çalışıyorum da uyanmıyor ki..
ayaklarıyla,yanaklarıyla oynuyoruz.. bazen öyle uyanıyor
mecburen bazen uyurken emziriyorum
bugün hava güzele benziyor,benimde dışarı çıkasım var ama kader :))

birazcik cikip hava alsan iyi gelir aysecim
ama duruyu cikarma sakin
eve tikilmamak lazim fazla

Ayy kızlarrr KVdeyle bişeyler almaya çıkmıştık geldim.
geçmişi okuyayım dedim
Uykum geldi valla ay biraz kestireyim gelirim aranıza :)

banada öyle geliyor ama bizim sipaninda sagi solu belli olmaz tatlim,hayirlisi artik :)
sen nasilsin?hastanede dinlenmeye devam ediyorsun degil mi?

aysecim sagol canim..sona yaklastigimi hissediyorum ama hayirlisi..
senin meleginin su minnacik ayaklarini gördükce dogurma istegim geliyor vallaa

canim iyi yapmissin gitmemekle,hayirli ugurlu olsun yeni eviniz insallahhhh
aynen öyle denizim..bakalim kacinci olucaz :)
bu haftalar artik zorluyor gercektende ama deger:))
tatlim humanayi aramadigim yer kalmadi,bulamadim..internettende almadim acikcasi..
milupanin cayini buldum,yapilan testlerden en iyisi patentini almis,bende onu aldim..

oy massallah miniginee :)
gecmis olsun canim,ah o sirt agrilari...kacinci haftandasin canim sen?

aysecim epey güldüm hayal edince
massallah massallah..ilk banyomuzuda yapmisiz,misler gibi olmusuzz,tabi uyuruz annesiiii
uykuda ver bosver..
dogumdan önce sütünün gelmesi icin cay falan iciyor muydun canim?ben cayi aldim ama ne zaman baslasam diye düsünüyorum..
acaba 2 günde 1 poset cayla baslasammi yavas yavas??

cucu geçen ekim veya kasım annelerinde okumuştum sütü fazlaymış sanırım nedeninide çaylara doğumdan önce başladığını yazıyordu ama ne kadar önce olduğunu belirtmemişti bende erken başlamak istiyorum ama şöyle 1 hafta kala filan.Humananın çayını önceden kullanmıştım eczanelerde olması lazım aslında

Kızlar yaaa, taksimde bomba patlamış, daha dün akşam orada geziyorduk fıldır fıldır hemde bugün cumhuriyet bayramı kutlanacaktı!!

Çook sinirim bozuldu Allah kahretsin bu terörü, lanet olsun hepsine!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…