nasıl oldun cnm,hala tıkanıyomusun,benimde sola yatınca çarpıntım oluyor ama normalmibilmiyorum kalbe basınç gidiyor diye düşünüyorum ama,sen ne durumdasın umarım azalmıştır biraz
günaydin kizlar..6 sayfa birikmis biraz okudum ama tamamini sonra okucam..
doguran yok demi?
dün oglusumun uyku tulumunu,benim still tee,hastane terligi ve süt posetini,pampers alt acma bezlerini,yedek pampersini,maxi cosi ve araba örtüsünüde aldik..hersey bittiii cok sükürrrrr..
magazadan yataginin perdesi gelicek,birde anneannesinin getirecegi ciciler ve uyku seti yikanacak..
kizlar uyuyamiyorum ben yaaa...
su wc isini iyice abarttim...geceleri 6-7 defaya cikti..
uyku arasinda 2 litre su iciyorum..
cati agrisindan uyuyamiyorum..
dönemiyorum...
dünden bu yana kasinmaktan canim cikti..
iyice agirlasti göbisim,bacaklarimi acmazsam hic oturamiyorum...
akintilarim yogunlasti ve artti..
galiba iyiden iyiye doguma hazirlaniyor vücudum ne dersiniz?
bu arada saatler alinmis,yani daha 9.30 burda,ben az daha yuvarlaniyim yatakta,kocis hayatta kalkmaz bu saatte :))
öpüyoruz siziii
selam sekerler
gezdim gezdim geldim:dance:
bugunde hava cok guzelmis yaa
belki kocisle cikariz acccikkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar, eşyalarımız geldi yeni evimize, bugün yerleşiyo ama kociş ve babamlar beni götürmediler, ev kombili şimdi buz gibidir, naapıcaksın onca saat ayakta vs. dediler, kaldım böyle, neyse düzeltmeleri sonradan yaparım artık.
zaten dün azıcık dışarı çıkalım dedim annem ve oğlumla, yürüyemedim 5 dakka, eve döndük, bacaklarım ve belim bazen kopacak gibi ağrıyo.
küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya
bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz
kahvaltımızı edip geliyoruzz
hanımlar birde size bebek çantalarını soracağım ben pek klasik kullanmak istemiyorum ama chicconun setli çantaları var ya onlardan alan var mı içinizde nasıl sizce?
günaydın kızlar, eşyalarımız geldi yeni evimize, bugün yerleşiyo ama kociş ve babamlar beni götürmediler, ev kombili şimdi buz gibidir, naapıcaksın onca saat ayakta vs. dediler, kaldım böyle, neyse düzeltmeleri sonradan yaparım artık.
zaten dün azıcık dışarı çıkalım dedim annem ve oğlumla, yürüyemedim 5 dakka, eve döndük, bacaklarım ve belim bazen kopacak gibi ağrıyo.
ayşe naapıyo acaba?
aysecim bol bol emzir bebisi
ama uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme
sariligi cogaliyomus yoksa
cocuk dru anlatmisti
banyo yapinca mayismistir annesi
bizde pinekliyoruz bugun
aksamustu cikip koctasa gidicez biraz bakalim
canım emzirmeye çalışıyorum da uyanmıyor ki..
ayaklarıyla,yanaklarıyla oynuyoruz.. bazen öyle uyanıyor
mecburen bazen uyurken emziriyorum
bugün hava güzele benziyor,benimde dışarı çıkasım var ama kader :))
birazcik cikip hava alsan iyi gelir aysecim
ama duruyu cikarma sakin
eve tikilmamak lazim fazla
ahh ahonsuz çıkmak istemiyorum işte..
bugün de gelen gidenin haddi hesabı yok gerçi :44:
banada öyle geliyor ama bizim sipaninda sagi solu belli olmaz tatlim,hayirlisi artik :)Cucu sen daha kalkma erkensanirim dogum listesinde ilk üçden biri olacan gibi me geliyor bebisinde iyi masallah. 6 hissim. Bu arada su içmen iyi sudan dolayı wc ye daha sık gidiyorsun. Bide bebisin baskı yapiyor. Yat uzan. Sen 34 haftadamisin
aysecim sagol canim..sona yaklastigimi hissediyorum ama hayirlisi..Canım o doktordan doktora değişiyor.. Biz göbeği düşene kadar 1 kez yıkadık
Yıkarken de göbeğinin üstünü kapattık..
Çok teşekkür ederiiiz :ecrin_bebek:
Canımm.. asıl ben çok teşekkür ederim doğum sürecinde beni burdan hep birlikte desteklediğiniz,şimdi de mutluluğumu paylaşıp daha da artırdığınız için . opuyorumnanaktan
Teşekkür ederiiiz opuyorumnanaktan Darısı başınıza..
Ayy canım yaa.. dikkat et kendine. geçmiş olsun
Hayırlı olsun annesi.. Güzel günlerde kullanın inşallah.
Hayırlı olsun canım.. güzel zamanlarda kullanın inşallah.
Ve geçmiş olsun.. son zamanlara geldin artık canım benim.. son sıkıntılar artık bunlar opuyorumnanaktan
canim iyi yapmissin gitmemekle,hayirli ugurlu olsun yeni eviniz insallahhhhgünaydın kızlar, eşyalarımız geldi yeni evimize, bugün yerleşiyo ama kociş ve babamlar beni götürmediler, ev kombili şimdi buz gibidir, naapıcaksın onca saat ayakta vs. dediler, kaldım böyle, neyse düzeltmeleri sonradan yaparım artık.
aynen öyle denizim..bakalim kacinci olucaz :)canım sağlıklı günlerde kullanın aldıkalrınızı.
herşeyi tamam egehan beyin.
sıra kendisinin teşrif etmesinde.
bana da en az ilk beşte yer alırsın gibi geliyo
hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler de gerisi boşşşş
daha aramızda en az 3 hafta varrrrr
bakalım ben ne durumda olucam o haftaalrda.
merakalrdayımmmm
ama yatakta dönüşler gerçekten zor oldu
arabadan dıaşrı çıkışlar faaln tutunmadan olmuyoooo artıkkk
stiil tee aldın ya humana still tea mi aldınn
ohhhhhhh gezin bakalım
bend egezdim ama akşamüstüydü.
eee evdede biraz iş yapmıştım
akşaam popişim çok ağrıdı.
hadi gözünaydınnnnn.
senin ne işin var zaten
otur dinlen canımmmmmm
maşallah 35. haftaya gelmişsin.....
oy massallah miniginee :)güzel anneler tünaydın hepinise :) çok belim sırtım ağrıyo benimmm cmt. dr. gittik nst ye girdim bi sorun yok şükür ki kızım 2100 gr olmuş ... bel daha doğrusu sırt ağrımdan bahsettim galiba omurilikte s şekline gelme durumu olmuş başka bi isim söyledi ama benim neticede anladığım bu :bbo: hayırlısıyla bi doğum yapsaydım sonra masaj spor falan çözerim umarım ....
Canım otur dinlen en güzeli.. Bu haftadan sonra gezmenin kendini yormanın bi yararı yok ki .. dikkat et kendine
Biz gayet iyiyiz canım,ama bu bebek uyanmıyor ya doktor 2-2 bucuk saatte bir emzirin dedi.. uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.
Bi de ilk banyomuzu yaptık teyzesi.. bebek bi rahatladı sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?