2010 Aralık Anneleri

6 sayfa okudumm ohh doguran falan yok henüz :))

canim saclari yok muu?kiz nerden biliosun,vardir belki :))
ben o konuda oglumdan yüksek bi performans bekliyorum,cünkü bende babasida killi dogmusuz

canim benim massallah koca yanakli melegine,dogsunnn pofidik pofidik cok seker olur o nanaklar yaa
haftasina göre bebisin cok iyi bence de canim,massallahhhh
sanci cikmamasinada sevindim canim,hep böyle devam edersin insallah

ah kuzum kiyamam sana yaa..hemoroid cok büyük bi illet..
herseyide denemissin ama acaba daha ne yapilir ki :18:

selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
tatlim ben renklerine göre ayirdim ve 40 derecede yikadim hepsini...sadece havlularini ve agiz-yüz bezlerini 60 derecede yikadim..
kadife takimlarimiza hic bisey olmadi,korkma yani,biseycik olmuyor..

evet tugbacim yaa,usg resim albümüne baktigimizda ben cok duygulaniyorum..daha bir nokta kadardi..simdi büyümüste bik bik hickiriyo,tepkiler veriyor sipa
ooo bende kacirmisim...okuyunca hadi canim dedim birden
ben ilk 5 te kesin varim gibi geliyor ama buda sanki 28 kasimdan önce olmayacak gibi :)

Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
canim gecmis olsun,ac kalmak yokk..
benim sipa kurulmus saat gibi 6 da uyaniyor,resmen sarsiyor tekmeleriyle,bende kalkip süt icip geri yatiyorum,iyi oluyor yani..sabahlari uyaninca tavsiye ederim,bulanmazsin en azindan

oyy hayirli olsun canim cicileriniz,güle güle kullanin insallahhhh..
o besikten bize pozlar mi vericek acaba

slm kizlar nasilsiniz???

sut icin cay demissiniz?ne cayi bu? bizim hamilelik kursundada rezeneden bahsettiler cok faydaliymis

Evet cucu dinleniyorum hastanede yaaa mayistim kaldim. Yarın benim Dr. Um gelecek o karar verecek çıkıp cikmayacagima evde dinlenirim artik. Hava guzellessin bebesin elbiseleride yikayip utulucem çantaya yerlestirem. Esim yardım eder kv ile k. Peder yokken onla yapariz.

canim evet önceden baslayin diyor herkes ama ne kadar önceden kimse bilemiyor,cünkü malum miniklerin bazilari daha aceleci oluyor
bilemedim bende,diyorum ki acaba 2 günde 1 poset cayla baslasam..1 hafta öyle kullansam..
sonra günde 1 poset caya düsürsem..1-2 haftada öyle kullansam zaten 38 falan oluyorum..
nasil yapsak ki
canim burda humananin hicbir yerde cayi yok..cok istedim ama olmadi..
internetede ben güvenmedim,gida sonucta..milupanin aldim..
alman test sonuclarindan en iyisidir patentini almis,ki bunu almak kolay bisey degil..deneyim bakalim,insallah faydasini görürüm..

Kızlar yaaa, taksimde bomba patlamış, daha dün akşam orada geziyorduk fıldır fıldır hemde bugün cumhuriyet bayramı kutlanacaktı!!

Çook sinirim bozuldu Allah kahretsin bu terörü, lanet olsun hepsine!!

canim benim yaa,Allahim korusun herkesi..
azmaya basladilar yine ama hadi hayirlisi..duyunca benimde icime bi tas oturdu

slm kizlar nasilsiniz???

sut icin cay demissiniz?ne cayi bu? bizim hamilelik kursundada rezeneden bahsettiler cok faydaliymis
canim still teeden bahsediyoruz..icinde melisa,rezene,anason falan var..
sadece rezenede etkili ama bu emzirme caylari hepsini barindiriyor..heryerde satiliyor,marketlerde bile

canim hakkinda hayirlisi olsun,kendini yormaman kaydiyla cikarirlar belkide..ama sen simdiden yormaya hazirlamissin sanki..
acil lazim olanlari yika,onlar hazirlaninca yavas yavas kendini iyi hissettikce yaparsin,hepsini ayni gün yapmaya calisma cok yoruyor...

Merhaba güzel anneler. Eşimi arkadaşlarıyla oyuna gönderdim,ohh keyif yapıyorum.
Cucu'm hoş geldin tatlım. Hani milupadan paketler geldi ya bize içine süt arttırıcı çaydan da koymuşlardı bir tane numune. Faydalarını kitapçıkta okuyunca etkilendim. Bende ondan kullanacağım ama erken başlamayı düşünmüyorum açıkcası.
Kucukprensim Allah bunları ıslah etsin ne diyeyim,bende sabah haberleri dinleyince topiğe baktım hemen neyseki sende,hapsuruk da(dün gezmede olanlar) yazmıştınız..

hmm sagol zuzum bende bi arastirayim bakim
arastir tatlimmm,rica ederimmm

pelinimm hosbuldum..
bende tesadüfen milupanin emzirme cayi oldugunu ögrenmis oldum..bende milupa cocuguyum,cok güvenirim bu markaya :))
burda her ürün bi standart testinden geciyor,coraptan,bicaga kadar hersey..
en iyisidir diye tescillenmesi cidden cok zor,o yüzden gözüm kapali aldim:))
insallah faydasini görürüz
bu hafta baslamak erken olur mu acaba..malum rüyalar,isaretler falan

ayy misafir durumlarindan nasil cikicaksin hakkaten aysecim?
kiz 3 gunluk bebek gezmeee gidermi yahu

evet canım bi süre devam eder bu bebek görme olayları..
görsen akrabalar arkadaşlar iş arkadaşları..
ve artı olarak kayınvalide ve annenin arkadaşları..
ay benim babyslinge koyup gezdiresim var

oy sen bide parmakları görsen
çok komik oluyo gerçekten :)) eşim bırak ya uyanınca emzirirsin diyor ben ya acıkır aç kalır diye korkuyorum
yaa teyzesi bi de güzel kokuyoruz ki
ben doğumdan önce başlamamıştım tatlım sadece doğumdan bi gün önce gözüme çarptı bi tane içtim.. sabaha da doğdu zaten :))
bence başlayın ilk zamanlar süt gelmeyince insanın siniri baya bozuluyor.. şimdi içiyorum maşallah hiç bi kesinti fln yok.

Kızlar yaaa, taksimde bomba patlamış, daha dün akşam orada geziyorduk fıldır fıldır hemde bugün cumhuriyet bayramı kutlanacaktı!!

Duyunca içime bişe oturdu ya çok kötü oldum..
Hemde eylemsizlik kararının tam bittiği güne denk gelmiş bakar mısın!!
Sabahtan beri duruyla konusuyorum kuzum seni bu kötü dünyaya getirdiğim için özür dilerim diye

ayyyy kızlar ben de sabahtan beri tvyi açmamışştım şimdi duydummm
acayip üzüldüm yaaaaaaaaaa
bunlaara insan faaln denemz. Rabbim ıslah etsin onalrıııııııı
kötülükleirnden korusun herkesiii.
belki 1 saat önce ordan geçmiş olabilirisn düşünsene.
bu nasıl bi kader
nasıl bi acımasızlıkkkk

ayşecimmmm yeni bir popo resmi daah gelmişşşşş
yicez bak biz o popişi de minik ayakları da
ya öle kıvrılarak yatıyolar demkki.
ahhhhhhh kıyamam

evet ilk çamaşırlarımızı atmaaya başlıyoruzzzzzzzzzzzz
haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allahım hayrlı et herşeyimizi.
merasim yapıcam şimdi.

merhaba canlar,
sonunda yorulabildim bugün :)) tüyap'ta şanıma layık bir doğum yapacaktım nerdeyse ki vücudumun "artık yoruldun git eve yat be kadın yoksa çıkaracam bu çocuğu!" mesajlarını dikkate aldım döndüm evime.. bu arada millet ne kitaba susamış arkadaş, sanki ortalık kitapsızlıktan kırılıyor.. çok kalabalıktı çok..

walla pek çalışma mantığını bilmiyorum küçükprensim.. sen bu konuda benden daha bilgili olabilirsin aslında meslek itibarıyla.. ben rahim kaslarının kasılmasını ölçüyor diye düşünüyordum açıkçası ama senin söylediğinde mantıklı geldi.. bi sorayım bunu aslında güzel soru..
tiyatroyu bende severim ama operaya gideli beri pek eskisi gibi tad alamıyorum canım.. yine tiyatroda gittiğim oyunlar müzikal tarzı olur.. müzik aşığı olduğumdan zaafım var operaya.. bu yaz istanbulda ilk defa uluslararası opera festivali vardı ve çok güzel gösteriler oldu yurtdışından da çok sanatçılar geldi.. son oyuna yetişebildik biz sadece.. haliç kongre merkezindekine..
üstelik devlet opera ve balesinin oyunları çok uygundur.. hiçbirine gitmesen bile "saraydan kız kaçırma"ya mutlaka git derim..

kız dün bizde oralardaydık.. çok kalabalıktı.. ama öğleden sonra oralardaydık.. bugün yine erken saatte patlatmaları halkın şansına oldu öğle civarı ve sonrası hele ki sınav sonrası kıyamet gibi olurdu oralar

buarada geçen soranalr olmuştu burun aspiratörü için otribebenin burun aspiratörü
eczanelerde satılıyormuş kızlarrr
ağızla çekilmek için bi aparatı var sanırırm
arkadaşım normal olandan da almış
sonra fayda görmeyince bunu almışşşş

bişi kalmadıııııııı
bi otribebe burun aspiratörüüü
ıslak mendil
canbebenin altaçmalarından
humana still tee yada milupa stiil tee alıcam
bir de anakucağı alıcammmmmmmmm
bitcek inşallah.

canim ben totosunuda yerim,patilerinide,minnacik parmaklarinidaaa
Duru´yu gördükce oglusumda mi böyle acaba diye düsünüp duruyorum..
tam kac haftalikti Duru prenses dogdugunda tatlim?
o zaman ben bu cay isina baslayim yavas yavas..sali günüde sorarim doktoruma yine..

evet ilk çamaşırlarımızı atmaaya başlıyoruzzzzzzzzzzzz
haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allahım hayrlı et herşeyimizi.
merasim yapıcam şimdi.

haydi bi bismillahta bizden

ayşecimmmm yeni bir popo resmi daah gelmişşşşş
yicez bak biz o popişi de minik ayakları da
ya öle kıvrılarak yatıyolar demkki.
ahhhhhhh kıyamam

Babamız bi normal çekerse ben makinayı alıp 2 böyle çekiyorum...
Ay denizim her anı öyle bi keyif eli ayakları tırnakları..
Hele bi tırnaklarımız var görsen frenchli mübarek :))

Duruyu bu kadar seviyorsunuz.. Kendi yavrularınız kendi canınızdan onu görünce kanınız nasıl kaynayacak düşünsene cucum??
Ben 35 haftalıktım da canım 37 görünüyordu.

canim sen hic oturmaz misin,azcik dinlen tatlim yaa.vallahi dogum haberini tv den falan almaktan korkar oldum..ne zaman cikiyorsun sen izine?

denizim o burun aspiratöründen bende aldim ama chicco marka..
evet cekmek icin bi aparat ve hortumu var..icindede degisebilir bi filtre var,yedekleride icinde zaten..
iyi diyorlar ama bakalim denicez artik..
oh sende bitirmissin alinacaklari falan,massallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…