6 sayfa okudumm ohh doguran falan yok henüz :))
ben o konuda oglumdan yüksek bi performans bekliyorum,cünkü bende babasida killi dogmusuz
haftasina göre bebisin cok iyi bence de canim,massallahhhh
sanci cikmamasinada sevindim canim,hep böyle devam edersin insallah
herseyide denemissin ama acaba daha ne yapilir ki :18:
kadife takimlarimiza hic bisey olmadi,korkma yani,biseycik olmuyor..
ben ilk 5 te kesin varim gibi geliyor ama buda sanki 28 kasimdan önce olmayacak gibi :)
benim sipa kurulmus saat gibi 6 da uyaniyor,resmen sarsiyor tekmeleriyle,bende kalkip süt icip geri yatiyorum,iyi oluyor yani..sabahlari uyaninca tavsiye ederim,bulanmazsin en azindan
o besikten bize pozlar mi vericek acaba
canim saclari yok muu?kiz nerden biliosun,vardir belki :))
kaydirigubbakcemile3
aynı yaaaa benimki de uyuyor benim de kahvaltıyı hazırlamam lazım..ütüyü bile bitirdim ben..
burcuuu benim kzıımın saçları yok dahaben de kel doğmuşum
bakalım bu aralar çıkacak mı saçları beyzamın...
ben o konuda oglumdan yüksek bi performans bekliyorum,cünkü bende babasida killi dogmusuz
canim benim massallah koca yanakli melegine,dogsunnn pofidik pofidik cok seker olur o nanaklar yaaBiz geldik hastaneden teyzoşlar, herşey çok güzel maşallah. Oğluşum büyümüş bir ayda 800 gram almışım bunun 600 gramı oğluşa gitmiş, çok sevindimhihoyyythihoyyyt
Bu arada kordonu yüzüne geldi biraz ama ilk defa yüzünü kapatmadı elleriyle falan koca yanak bi oğluşum var, yaaa yerim ben onun yanaklarını
Boyu 43 cm, kilosu 1850 gram olmuşTabi sizin bebişlere göre ufak ama ultrasonda tam haftasında çıktı, çok şükür:Saruboceq:
Bu arada geçen sancılarım çıktığı için nts ye bağlandım, ama bu sefer 30 dan düşük sancılar çıktı, normalmiş bu kadarı. Bundan sonra da iki haftada bir gideceğim, ve her gittiğimde nts ye bağlanacakmışımmm
Hay Allah yaa, bayram üstü iş çıktı desenebilmiyorumkismile ama bide düşünki yeni eve yeni bebek gelecek, inşallah herşey gönlüne göre yolunda gider:Saruboceq:
Ayyy teşekkür ederim tatlım:kedi: Aslında çok kolaymış, bende beceremezdim ama isteyen fotoğraflarını gönderebilirimyerimseniben
Senin randevuna da az kalmış, biz güzel haberler aldık elhamdülillah inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz opuyorumnanaktan
Sezencim, hakkında hayırlısı olur umarım, yaa sahiden dua ediyorum eminim arkadaşlarda ediyorlardır. Çok geçmiş olsun.
Nerden çıktı ki bu sancılar, kaçıncı haftadaydın sen canım. Sancın kaç çıktı nts de?? Çok geçmiş olsun, inşallah zamanında geliryerimseniben
Yaa bende gitmek istiyorum tiyatroya, Ankara nın en çok tiyatrolarını özledim.
haftasina göre bebisin cok iyi bence de canim,massallahhhh
sanci cikmamasinada sevindim canim,hep böyle devam edersin insallah
ah kuzum kiyamam sana yaa..hemoroid cok büyük bi illet..kızlarrrr çokkk fenayımmm biri bana yardım etsin
3 gündür hemoroit denilen illetten oldum
yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum
3 gündür ağrıdan uyku uyuyamıyorum
hiç bişey fayda etmiyo
bütün gün evde yatıyorum öyle
benim gibi olan var mı çok acı çekiyorummafoldumben
herseyide denemissin ama acaba daha ne yapilir ki :18:
tatlim ben renklerine göre ayirdim ve 40 derecede yikadim hepsini...sadece havlularini ve agiz-yüz bezlerini 60 derecede yikadim..selam kızlar nasılsınız... ben bişey sorcam bebişin elbiselerini hangi programda yıkıyosunuz ya kadifeler yıkanınca nasıl oluyo bozulmuyo mu bende yıkamaya baslıım diyorum artık yawas yawas a.s
kadife takimlarimiza hic bisey olmadi,korkma yani,biseycik olmuyor..
evet tugbacim yaa,usg resim albümüne baktigimizda ben cok duygulaniyorum..daha bir nokta kadardi..simdi büyümüste bik bik hickiriyo,tepkiler veriyor sipabende bunları düşünüyorum son sıralar.. herşeyleri var maşallah.. hatta artık kendi karaciğerlerini böbreklerini kullanıyorlar :)) daha dün kuyrukları vardı bunların :))
benden bir tane daha.. ama ben aralık başında evi kapatacağım için bu kadar ayrıntıya giremediğim için kahroluyorum.. yoksa planlarım bunlardı.. artık 35'i doldurdular doğsalarda sorun olmaz inşAllah ama ana yüreği işte kış bebeği olacak biraz daha yağlasın istiyorum
canımcım aynı sorunu bende yaşıyorum.. kaşıntı bile yapar meret. proctolog krem kullanıyorum ben.. daha da abartırsa fitilini kullanacağım mecburen
10 güne kalmaz heralde canım sanmıyorum... bu arada hastane çantası önerilerin için teşekkürler çok faydalı olacağına inanıyorum
ben 40 derecede ya da 30 derece elde yıkama programında yıkadım canım.. 2-3 defada ek durululama yaptım. kadifeler hiç bozulmadı.. peluş battaniyenin bozulmasından endişe ediyordum en çok, ona bile birşey olmadı.. ha birde çoraplar çok küçük makine kapağının kenarlarına sıkışıyor yıkanırken :)) çok komik oluyor :)) bu yüzden çamaşır filesi kullanırsan daha iyi olur bencede
ooo bende kacirmisim...okuyunca hadi canim dedim birdenKızlar anegonun yazdığını kaçırmışız ama gerçekten şaşırdım. Aynen cucu nun rüyası gibi aysenin ardından qsu nun ve cucunun doğurduğunu görmüş. Bunu işaret olarak algılasak mı?
ben ilk 5 te kesin varim gibi geliyor ama buda sanki 28 kasimdan önce olmayacak gibi :)
canim gecmis olsun,ac kalmak yokk..Günaydın güzeller, güne hastalanarak başladımmm, midemde bişey yoktu ama bu sabah bulantıları yeniden başladı bende yaaa, banyoya zor yetiştimkafamçokkarıştı
benim sipa kurulmus saat gibi 6 da uyaniyor,resmen sarsiyor tekmeleriyle,bende kalkip süt icip geri yatiyorum,iyi oluyor yani..sabahlari uyaninca tavsiye ederim,bulanmazsin en azindan
oyy hayirli olsun canim cicileriniz,güle güle kullanin insallahhhh..küçükprens çok geçmiş olsun cnm ya,bende de buara mide yanması başladı inanamıyorum hayatta ilk defa böle bişey çekiyorum 2gündür,tabi büyüklerimiz bu işe bebek saçlanıyor diyor ama doktorlar normal diyor bende de hafif hafif bulantılar var ama ara ara az az,umarım geçer canım ya
bizde düün oyun poarkımızı da aldık sonunda grili pembeliden,içine yatağını ve uykusetini de aldık,bebişime tırnak makası aldım :)) benim geceliklerim dışında hiçbişey kalmadı artık,onuda lohusa geceliği istemediğim için bulamadık bakalım araştırma içerisindeyiz
kahvaltımızı edip geliyoruzz
o besikten bize pozlar mi vericek acaba