canim sen hic oturmaz misin,azcik dinlen tatlim yaa.vallahi dogum haberini tv den falan almaktan korkar oldum..ne zaman cikiyorsun sen izine?
denizim o burun aspiratöründen bende aldim ama chicco marka..
evet cekmek icin bi aparat ve hortumu var..icindede degisebilir bi filtre var,yedekleride icinde zaten..
iyi diyorlar ama bakalim denicez artik..
oh sende bitirmissin alinacaklari falan,massallahhhh
Babamız bi normal çekerse ben makinayı alıp 2 böyle çekiyorum...
Ay denizim her anı öyle bi keyif eli ayakları tırnakları..
Hele bi tırnaklarımız var görsen frenchli mübarek :))
Duruyu bu kadar seviyorsunuz.. Kendi yavrularınız kendi canınızdan onu görünce kanınız nasıl kaynayacak düşünsene cucum??
Ben 35 haftalıktım da canım 37 görünüyordu.
Babamız bi normal çekerse ben makinayı alıp 2 böyle çekiyorum...
Ay denizim her anı öyle bi keyif eli ayakları tırnakları..
Hele bi tırnaklarımız var görsen frenchli mübarek :))
Duruyu bu kadar seviyorsunuz.. Kendi yavrularınız kendi canınızdan onu görünce kanınız nasıl kaynayacak düşünsene cucum??
Ben 35 haftalıktım da canım 37 görünüyordu.
canim sen hic oturmaz misin,azcik dinlen tatlim yaa.vallahi dogum haberini tv den falan almaktan korkar oldum..ne zaman cikiyorsun sen izine?
amanin tugbacim minik melegine söyle az daha dayansin,ha gayret..cok sevindim valla..bayram sonrasi deseydin eger küt diye bayilirdim burda..:)) canımcım zaten maniktim gebelik beni daha bi manik yaptı:)) hayır zaten hipoglisemim var biryerlerde yığılıp kalacam bigün neyime güveniyorum bilemiyorum :))
hedefim 9 kasım'da bırakmak burcum.. benim kız elini daha çabuk elini tutmazsa tabii.. bu hafta programım çok yoğun bırakamam da 9'unda bi toplantıyla finali yapacam gibi
Yeni doğdum diye gülemem mi sandınız?? :)
Kuzular alıntılamayın da silicem hemen..
bak sen cadı prensese.
demek doğuştan frechli
daha bi büyüüsn ne renk ojeler sürecek kimbilir
bizim komşumun kızı var daha 2.5 yaşında
her kıyafetini kendi seçiyo
tırbaklar ojeli
bi görseniz anlatamam taltlığını
biz de öle olucazzzz
gözümde far görünce ne sürdün gözüne diyo
göstersene bakiim diyooo
kendi de istio bi meraklıki.
ilk bebisimiz,hakikaten cok seviyoruz minik prensesimizi
esime totosunu gösterdim simdi,oooooooyyy diye bir savgi cigligi kopardi
ah herhalde pamuklara sarariz aysecim vallahi bilmiyorum nasil sevilir...Allah hepimizin meleklerini bizlere bagislasin insallah..
ay ayni benim gibi desenee...
gerci bak bizim ölcümlerde misal kafasi 2 hafta önde,kilosu 2 hafta önde,boyu 1 hafta önde gibi kisim kisim ayriliyordu..ama büyük yani..bakalim bizim minnik beyfendi ne zaman tesrif edecek buna göre
bizde bugün babamizla hazirladik cantamiziiii
valla denizim ben cok esya koydum bebek icin,minnaciklar zaten yer kaplamiyorlar..
5 takim,1 hastane cikisi,5 uzun kollu ayaksiz tulum,5 sadece ayakli alt,5 hem ayakli hem uzun kollu tulum,1 kadife esofman takimi,1 hastaneden cikarken giyecegi cicisi,5 battaniye,bol corap,mendil,sapka koydum..cünkü ben 3 yada 5 gün rahat yatarim,normal yada sezaryen fark etmiyor...
ama kendim icin 2 takim koydum,gerisini hazirladim esim dolabina koydu cantayla..ev yakin,kendisi getirecek artik..kendim icinde bol bol camasir koydum..
coooook zevkliydi hazirlamak :)))
canımmmm nazar değer yaaaa. Ne tatlı ne içten gülmüş kuzu. Allah gülen yüzünü hiiiç soldurmasın inşallah...
Canım otur dinlen en güzeli.. Bu haftadan sonra gezmenin kendini yormanın bi yararı yok ki .. dikkat et kendine
Biz gayet iyiyiz canım,ama bu bebek uyanmıyor ya doktor 2-2 bucuk saatte bir emzirin dedi.. uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.
Bi de ilk banyomuzu yaptık teyzesi.. bebek bi rahatladı sanki :)
hadi gözünaydınnnnn.
senin ne işin var zaten
otur dinlen canımmmmmm
maşallah 35. haftaya gelmişsin.....
canim iyi yapmissin gitmemekle,hayirli ugurlu olsun yeni eviniz insallahhhh
amanin tugbacim minik melegine söyle az daha dayansin,ha gayret..cok sevindim valla..bayram sonrasi deseydin eger küt diye bayilirdim burda..
annen senin göbegini nereye atti acaba,bi ögrenmek gerek :)))
hipoglisemi ataklarindan ne haber bu arada?hersey yolunda degil mi?
aysecimm sen böyle bi prensesin resimlerini ekle ekle,benim oglusumu burda hareketlendir dur,sonrada ay yok veremem kizimi kimselere falan deme ama
kirkbin kere massallahhhhh,Allahim nazarlardan saklasin bu güzel melegi
kizlar bisey soracam sizlere bakalim sadece bendemi var yoksa sizlerdede aynio seyi yasiyomusunuz
ben normal zamanda kiskanc bi insan degilimdir, 7yillik evliyiz cok nadirdir kiskancliklarim ama su son zamanlar tavan yapti, esimi cok kiskaniyorum ya valla catliyorum
canım benim kociş 4 aydır gidip geliyo yanımıza, tayini olmamıştı, o yüzden adamı sıkacak vakit bulamadım, şimdi geldi ama kıskançlık yapacak vaktim kalmadı doğurucam nerdeyse.
geçici bi durum zaten belli canım, hamileyiz malum.
aysecimm sen böyle bi prensesin resimlerini ekle ekle,benim oglusumu burda hareketlendir dur,sonrada ay yok veremem kizimi kimselere falan deme ama
kirkbin kere massallahhhhh,Allahim nazarlardan saklasin bu güzel melegi
ayşeciğim gözün aydın.çok şaşırdım.prenses erken gelmiş.sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısıda bizlere olsun.
canım valla annemlerdeydim, bizimkiler hallettiler ama yerleşme aşamasında gidicem dedim valla, dayanamazsam yapmıycam ama.
evet ayşecim 2 saatte bir emzirmek lazım, uykuda acıktıklarını anlamıyolar. ben alarm kuruyodum geceleri unutmayım diye. duru hanım uykuyu seviyo demek!
sarılık belirtisi yok di mi ayşecim? dikkat et canım.
ilk banyonuzu yaptınız demek? göbeği düştü mü? daha düşememiştir di mi?
öpüyorum o mis kokan prensesiii
çok tatlı gülmüş maşallah.. alnında hala doğum derisi kalıntıları :)) pek sevimli Allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?