2010 Aralık Anneleri

amannnnnnnnnnn kimseler kalmamış cucum.
ben de çıkayım da şu ilk çamaşırları atayım bakalımmmmmmmm.
ayyy ben bu hastane çantasına ne koysamki
karar evremiyorummmm
bebişe kaç takım koysam. 4 tane yetermiki.

evet canım onalr işe yarıyomuş zatennnnnnnn
diğerleri pek bi işe yaramıomuşş
denicez artıkkk

bak sen cadı prensese.
demek doğuştan frechli
daha bi büyüüsn ne renk ojeler sürecek kimbilir
bizim komşumun kızı var daha 2.5 yaşında
her kıyafetini kendi seçiyo
tırbaklar ojeli
bi görseniz anlatamam taltlığını
biz de öle olucazzzz
gözümde far görünce ne sürdün gözüne diyo
göstersene bakiim diyooo
kendi de istio bi meraklıki.

ilk bebisimiz,hakikaten cok seviyoruz minik prensesimizi
esime totosunu gösterdim simdi,oooooooyyy diye bir savgi cigligi kopardi
ah herhalde pamuklara sarariz aysecim vallahi bilmiyorum nasil sevilir...Allah hepimizin meleklerini bizlere bagislasin insallah..
ay ayni benim gibi desenee...
gerci bak bizim ölcümlerde misal kafasi 2 hafta önde,kilosu 2 hafta önde,boyu 1 hafta önde gibi kisim kisim ayriliyordu..ama büyük yani..bakalim bizim minnik beyfendi ne zaman tesrif edecek buna göre

canim sen hic oturmaz misin,azcik dinlen tatlim yaa.vallahi dogum haberini tv den falan almaktan korkar oldum..ne zaman cikiyorsun sen izine?

:)) canımcım zaten maniktim gebelik beni daha bi manik yaptı:)) hayır zaten hipoglisemim var biryerlerde yığılıp kalacam bigün neyime güveniyorum bilemiyorum :))
hedefim 9 kasım'da bırakmak burcum.. benim kız elini daha çabuk elini tutmazsa tabii.. bu hafta programım çok yoğun bırakamam da 9'unda bi toplantıyla finali yapacam gibi

bizde bugün babamizla hazirladik cantamiziiii
valla denizim ben cok esya koydum bebek icin,minnaciklar zaten yer kaplamiyorlar..
5 takim,1 hastane cikisi,5 uzun kollu ayaksiz tulum,5 sadece ayakli alt,5 hem ayakli hem uzun kollu tulum,1 kadife esofman takimi,1 hastaneden cikarken giyecegi cicisi,5 battaniye,bol corap,mendil,sapka koydum..cünkü ben 3 yada 5 gün rahat yatarim,normal yada sezaryen fark etmiyor...
ama kendim icin 2 takim koydum,gerisini hazirladim esim dolabina koydu cantayla..ev yakin,kendisi getirecek artik..kendim icinde bol bol camasir koydum..
coooook zevkliydi hazirlamak :)))

canımmmm nazar değer yaaaa. Ne tatlı ne içten gülmüş kuzu. Allah gülen yüzünü hiiiç soldurmasın inşallah...

amanin tugbacim minik melegine söyle az daha dayansin,ha gayret..cok sevindim valla..bayram sonrasi deseydin eger küt diye bayilirdim burda..
annen senin göbegini nereye atti acaba,bi ögrenmek gerek :)))
hipoglisemi ataklarindan ne haber bu arada?hersey yolunda degil mi?

Yeni doğdum diye gülemem mi sandınız?? :)

Kuzular alıntılamayın da silicem hemen..

aysecimm sen böyle bi prensesin resimlerini ekle ekle,benim oglusumu burda hareketlendir dur,sonrada ay yok veremem kizimi kimselere falan deme ama
kirkbin kere massallahhhhh,Allahim nazarlardan saklasin bu güzel melegi

ayşeciğim gözün aydın.çok şaşırdım.prenses erken gelmiş.sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısıda bizlere olsun.

Yaa öyle teyzesi,şimdiki çocuklar bi başka..
Herkes eşime bu kız ayşeye çekerse yandın diyor :))

Çok teşekkür ederiz teyzesi.. bizde sizleri çok seviyoruz tabiki.. Ah bi de doğsunlar daha nasıl sevilicekler..
Şimdi anlıyorum ki 2010 Aralık Anneleri başlığı yetersiz Anneleri-Babaları olmalıymış :)
Çook duygulandım ya gerçekten.. Çünkü günlerdir sizlerden gelen sevgi ifadelerini duyuyorum ya,ne şanslıymış benim kızım ne kadar seviliyormuş..
Bilmiyorum ki tatlım rüyalara göre topun ağzındaki sensin :)

Ben hazırlarken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım eşim de yanımda :) Yalancı sancılar da vardı ya gel artık kızım da kavuşayım diye diye hazırlamıştım
Ama çok ayrı bi keyif oo doğuma ne kadar yaklaştıldığını hatırlattı dimi??

canımmmm nazar değer yaaaa. Ne tatlı ne içten gülmüş kuzu. Allah gülen yüzünü hiiiç soldurmasın inşallah...

Değmez inşallah.. Benim maşallah demeye sizler kadar dikkat eden arkadaşlarım yok pelincim değmez o yuzden :)
Amiiinnn

canım valla annemlerdeydim, bizimkiler hallettiler ama yerleşme aşamasında gidicem dedim valla, dayanamazsam yapmıycam ama.
evet ayşecim 2 saatte bir emzirmek lazım, uykuda acıktıklarını anlamıyolar. ben alarm kuruyodum geceleri unutmayım diye. duru hanım uykuyu seviyo demek!
sarılık belirtisi yok di mi ayşecim? dikkat et canım.
ilk banyonuzu yaptınız demek? göbeği düştü mü? daha düşememiştir di mi?
öpüyorum o mis kokan prensesiii

hadi gözünaydınnnnn.
senin ne işin var zaten
otur dinlen canımmmmmm
maşallah 35. haftaya gelmişsin.....

denizim sağol canım, valla bu haftada taşınmak hiç aklıma gelmezdi ama eşimin tayini uzadıkça uzadı, hatta doğum haftası olursa diye düşünmeye başlamıştık, neyse ki eşyalar eve koyuldu havalar iyiyken.

çok tatlı gülmüş maşallah.. alnında hala doğum derisi kalıntıları :)) pek sevimli Allah nazardan saklasın

yawrum ben bilmiyorum bak o göbeği atma geyiğini? nedir de bakem bana bi :))

bayramda artık mecburi almam lazım da biraz gebeliğimi yaşayayım diye 1 hafta erken çıkacağım izne kısmetse.. ben böyle planlar kuruyorum ama her an gelebilir aslında.. ilerden ilerden gidiyoruz.. yinede bayram sonrası gel kuzum deyip duruyorum.. biraz daha yağlansın kış çocuğu birde burada şu sıralar havalar dengesiz bi sıcak bir soğuk.. uyum sağlamakta zorlanır diye korkuyorum.. normalde gelişim olarak 35 bitti mi en geç endişelenmenin alemi yoktur..

ataklarım geliyorum dediği an meyve suyu ya da şeker atıştırıyorum hemen burcum.. milletin şekeri çıkar gebelikte benim tam tersi.. kötü ama onu dengede tutmaya çalışıyorum gün boyu.. son haftalar arttı çünkü..

senin kasılmalar nasıl? hazırlıklarıda tamamlamışın.. ooh mis.. bende still tee henüz almadım ama rezeneye başlayacağım artıkın.. hem sevgili hemeorodimide rahatlatır belkim :))

kizlar bisey soracam sizlere bakalim sadece bendemi var yoksa sizlerdede aynio seyi yasiyomusunuz

ben normal zamanda kiskanc bi insan degilimdir, 7yillik evliyiz cok nadirdir kiskancliklarim ama su son zamanlar tavan yapti, esimi cok kiskaniyorum ya valla catliyorum

canım benim kociş 4 aydır gidip geliyo yanımıza, tayini olmamıştı, o yüzden adamı sıkacak vakit bulamadım, şimdi geldi ama kıskançlık yapacak vaktim kalmadı doğurucam nerdeyse.
geçici bi durum zaten belli canım, hamileyiz malum.

insallah gecicidir ben kendime sinir oldum adamcaz ne yapsin, idare et hormanlardan insallah eskiye donecem diyorum

aysecimm sen böyle bi prensesin resimlerini ekle ekle,benim oglusumu burda hareketlendir dur,sonrada ay yok veremem kizimi kimselere falan deme ama
kirkbin kere massallahhhhh,Allahim nazarlardan saklasin bu güzel melegi

Ayy yerim ben onuu :)) hareketlenirmiymiş de hemeeen :)
Masallahhh amin tatlımm..

ayşeciğim gözün aydın.çok şaşırdım.prenses erken gelmiş.sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısıda bizlere olsun.

tesekkur ederiz canım.. aminn.. darısı başınıza.

aman canım düzeltme için de talimatları ver eşin falan yardım etsin.. yorma kendini oldu mu?
hemde ne seviyorr.. gece uyumadığımız için gece emzirmede problem olmuyor!
ama gündüz işkence gibi uyanmıyor..
yok canım allaha şükür herhangi bişe yok.. henüz düşmedi,düşse de bende kızımı giydirsem,soysam bezini değiştirsem..

çok tatlı gülmüş maşallah.. alnında hala doğum derisi kalıntıları :)) pek sevimli Allah nazardan saklasın

çok teşekkür ederiz tuğbacım.. evett :)) duruyor hala :)
Aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…