2010 Aralık Anneleri

canım valla hafta içi durumuma bakıcam, eşim zaten hiç gelme diyo, annemler de var, olmazsa gidip emirleri veririm elim belimde

canım sarılık olmamasına çok sevindim, göbişi de düşer daha, bizim 7. günde düşmüştü tam.

insallah gecicidir ben kendime sinir oldum adamcaz ne yapsin, idare et hormanlardan insallah eskiye donecem diyorum

canım ben şu kalan haftalarda acısını çıkarırım gibi geliyo

hemde nasil,cok duygulandim bende..
hayirlar o cantayi acmakta nasip olsun insallahhhhh

canım sağol, kociş bıraktı gitti valla bizimkilerle, ben de habire telefonla taciz ettim ama napıyım duramadım.
aklin ordayken normal canim..ne zaman gecmis olacaksin yeni evine ?
bebisin göbisi düsünce anneler onu eve bagli olsun istiyorsa eve saklar,okusun istiyorsa bi okulun bahcesine gömer,artik ne istiyorsa onu yapar diyelim :))) bu bir komik gelenek iste,olacagindan degil ya,bende takiliyorum simdi sana,acaba senin annen nereye atti göbeginide böyle sürekli is basindasin sen diye

evet canim ya azcik daha yag toplasinlar,bayramdan sonrasi uygundur artik :))

ay tugbacim Allahtan erken cikis tarihin buymus,yoksa vallahi düsünemiyorum..yakinda insallah senden " kizlar bi elimde kitabim,bi elimde atistirmalik biseyler,uzatmisim ayaklarimi,fonda klasik müzik,kafa dinliyorum" diye bir mesaj bekliyorum haberin olsun
benim kasilmalar ara ara oluyor ama taniyorum artik sancinin türünü,ona göre hemen gerekeni yapiyorum,böyle böyle dayanir insallah biraz daha..
bizim durumda cok zor seninki daha bir zor..hamilelikten önceki durumumu düsünüyorumda,o kriz ani cok fena hakkaten..

senden bu cay isini duyunca da icim rahatladi simdi...ben 2 günde 1 poset cayla baslayip 1 hafta sonra günde 1 taneye cikarayim diyorum,sence?

canim normaldir..hormonlar,vücudumuz derken...
malum bizler sistik,eski giydiklerimiz olmuyor..ne kadar bakimli olsakta anne adayiyiz iste..
esler tamam hos buluyorlardir mutlaka bizi ama simdi birde sevkat duygusu girdi araya..
daha bi farkli görüyorlar bizi bence..
hal böyle olunca bizim bu degisime alismamiz zaman aliyor..ama az kaldiii,sonra yine eskisi gibi olur...
ama bende az cektirmedim esime bu yüzden,birde o diger meselelerde eskisi gibi olmayinca insanin beyninde kirk tilki dolaniyor iste

Son düzenleme:
kızlar büyük oğlan oyun isityo, küçük de içerde kuduruyo, bana müsade şimdilik...

aslinda dogru son haftalar biraz tadini cikaralim

ah su hormonlar gunduz gezinen tilkiler ayri ruyalarima girenler ayri resmen psikopata bagladim durumu, insallah oglum kiskanc olmaz

bende sali gunu su cayi sorayim ama ben bitkisel caylardan nefret ediyorum internetten baktim kapsul olarakta varmis onlardan alirim herhalde...

bi soru daha kizlar, benim akinitlarim cogaldi ama su gibi sizlerdede varmi?

normaldir aysegülcüm,dogum yapalim,bi hormonlarimiz eskiye dönsün,emzirme bitsin bi kilolari atalim,o zaman kendimize geliriz
ahh banada bitki cayi olsun..ama hamilelikte adam akilli icmedim cünkü her dr baska bisey diyordu..
akinti konusunu bi sor istersen canim,benimde cogaldi ama su gibi degil daha yogun oldu..
sali günü sorucam bende :26:

valla canim benim umudum emzirmekte, insallah o zamandan itibaren kilolar gitmeye baslar, daha sonraki hedefimde tup tedavilerinden onceki formumu bulmak bakalim kismet...

bende sali gunu gidecem o zaman sorarim artik, suyum azaliyomu acaba diye endiseleniyorum

neyse kizlar ben cikiyorum gorusuruz, optmm

insallahhhh..emzirirken millete kulak tikayip yine dengeli beslenirsek bende verebilecegimize inaniyorum..zaten emzirmeyle cok kalori yakiliyormus..
ama sonrasinda aynennn yeni evlendigimdeki gibi olmak hedefim...bu kortizonlar mahvetti bizi aysecim..aticaz ama hepsini insallah
bende suyumu düsünüyorum acikcasi,gecen gün malum epey bi giden gitti..sali günü belli olur artik..
öpüyorum seni ve Tunahan pasayi,iyi geceler tatlimm

ayyyy kızlar ilk posta çamaşırlarımı yıadımm. özellkle ahstane çantamıza koyucakalrımızı.
hacışakirin garanül sabun ozu ve dalin yumuşatıcı kullandımmm
aman Allahım müthiş kokuyolarrrrr
kokuya aşık oldum
her çamaşırı asmadan koklayıp astım.
sadece bikaç çorap eldiven mendil faaln vardı aralarda
çok minikler zor oluyo asmak.
hepiyle nasıl başedicez bilmem.

cucum buarada nekadar çok şey koymuşsun. ama siz fazla kalıyomuşsunuz.
bi terslik olmadığı sürece 2 gün kalıcaz biz.
4 takım koysam yeter heralde.
bi başalasam btecek de
başlamadan ne koyacağıma bi türlü karar veremiyorumm.

toobacım artık sen de yorma kendini. neyseki bi tarih belirlemişsn kendine.
artık uzat bacakalrı da dinlen hatun ya

aynı hedef bende de var canımmmmmm
doğumdan sonra yeni evlendiğimiz zamana dönmeyi çok istiyorumm
ve uğraşıcam bunun içinnnnn

cucum senden bi göbüş istiyoruz tooba sende koymadın nezamandır .
geldiniz 35lere. merak ediyoruz ama göbüşler ne alemde.

kaçtım ben kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın iyice kalabalık olur heralde
bazı arkadaşalr yoklar günlerdir merak ediyorummm

Kızlar bugün pek giremedim nete.
Temizlik vardı. Baya bir köklü oldu.
Ohhh mis gibi olsu her yer
Artık oğlum gelse de olur, ben yerleştim ya
Öpüyorum hepinizi

cucum,
walla bu göbek geyiği çok hoşmuş :)) nasıl kaçırmışım bunu :))

çay için programın iyi bence.. ben önce rezeneyle başlayacağım humanayı almadım zaten daha.. bende gittikçe artırayım diye düşünüyorum.. izne çıkınca başlayacağım still tee'ye.. bence kapsül olarak alınmasındansa çay olarak alınması daha iyi.. çünkü asıl önemli olan sıvı almak.. genelde sadece su içmeniz yeterli derler ama ben still tee, rezene, hoşaf üçlüsünü de ekeleyeceğim.. karalıyım 6 ay sadece beni emecek.. su da yok ona.. umarım başka sorun çıkmazda hedeflerimden şaşmam :)

toobacım artık sen de yorma kendini. neyseki bi tarih belirlemişsn kendine.
artık uzat bacakalrı da dinlen hatun ya[/B][/COLOR]

inşAllah canım.. bugün bir sürü de kitap almışım doğum öncesi izninde okuyacağım diye.. ben planlar yapıyorum ama bakalım kız bana uyacak mı :))

denizim evet 3-5 gün..duruma göre uzayadabilir yani..ama valizi cok doldurmak istemedim,bu haliyle bile epey agir oldu..daha kozmetikleri falan demedim düsün..
esim kirlileri götürür,temizleri getirir artik..
canim listelere bak,sana en uygun listeyi kendin yap,ondan sonra hazirla derim..
listeli is daha kolay oluyor

en kisa zamanda kocaman göbisimi eklerim canim,aklimda zaten

ayy ev ne güzel kokmustur...benim hiiiic kokmamisti...hic bisey yoktu deterjanin icinde
artik bende bebisi koklarim insallah yakinda napiyim

Kızlar yaa, böyle sizde okuyorum filan, endişelenmeye başladım. Benim yalancı sancılarım filan olmuyo, iyi bişey mi kötü bişey mi bu? :26: Ya da oluyo da ben mi anlamıyorum acaba? Bebeğin bazı hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ve canımı çok yakıyor o değildir heralde. Bazen de adet sancıları gibi çok hafif belim ağrıyo, bunlardan mı bahsediyosunuz. Offf, yoksa çok mu erken....

Son düzenleme:

koyarım inşAllah derycım.. bu topiğe ancak yetişebildiğimden son zamanlardır boşladım diğer topikleri arada bir bakabiliyorum.. küçük ama benim göbek gittiğim doktorlarda aynı şeyi diyor.. 9. aya girdim ama 6 aylık sanıyorlar

kızlar merhaba cmt gunu kontrolumuz vardı bebıs 1680 grammısdoktor 1800 olmasını beklerdık dedı uzuldu baya bır. sıkyetlerım vardı.kahvrengı akıntımmm enfesıyon varmıs fıtıl verdı. oof ya cok uuldum oglusuma bu aya kadar normal gıdıodu ...

Kızlar bugün pek giremedim nete.
Temizlik vardı. Baya bir köklü oldu.
Ohhh mis gibi olsu her yer
Artık oğlum gelse de olur, ben yerleştim ya
Öpüyorum hepinizi
ohh mis gibi olmustur,güle güle kirletin canim
imrendim sana valla..benim eve daha baslanmadi bile

hehe,evettt keyifli bi olay diyelim..
milupa beni cok tatmin etti bakalim insallah etkiside tatmin eder..kesinlikle haklisin,kapsül etki edene kadar esas amac olan siviyi almak daha mantikli..birkac senedir dogum,annelik üzerine not aldigim kalinca bir ajandam var,orda süt artirici besinleride arastirip yazmistim..bi ara yazayim detaylari,etkisini görürüz belki
ah tugbacim insallah 6 ay emerler..ben eger sütüm cok olursa sagip buzluga atip,eger emmeyi birakirsa devam mamalarini sagdigim anne sütlerini kullanarak yapmayi düsünüyorum...bi sekilde o süt midesine girsin yani..mantikli degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…