Ayy yerim ben onuu :)) hareketlenirmiymiş de hemeeen :)
Masallahhhamin tatlımm..
tesekkur ederiz canım.. aminn.. darısı başınıza.
aman canım düzeltme için de talimatları ver eşin falan yardım etsin.. yorma kendini oldu mu?
hemde ne seviyorr.. gece uyumadığımız için gece emzirmede problem olmuyor!
ama gündüz işkence gibi uyanmıyor..
yok canım allaha şükür herhangi bişe yok.. henüz düşmedi,düşse de bende kızımı giydirsem,soysam bezini değiştirsem..
çok teşekkür ederiz tuğbacım.. evett :)) duruyor hala :)
Aminn..
insallah gecicidir ben kendime sinir oldum adamcaz ne yapsin, idare et hormanlardan insallah eskiye donecem diyorum
hemde nasil,cok duygulandim bende..Yaa öyle teyzesi,şimdiki çocuklar bi başka..
Herkes eşime bu kız ayşeye çekerse yandın diyor :))
Çok teşekkür ederiz teyzesi.. bizde sizleri çok seviyoruz tabiki.. Ah bi de doğsunlar daha nasıl sevilicekler..
Şimdi anlıyorum ki 2010 Aralık Anneleri başlığı yetersiz Anneleri-Babaları olmalıymış :)
Çook duygulandım ya gerçekten.. Çünkü günlerdir sizlerden gelen sevgi ifadelerini duyuyorum ya,ne şanslıymış benim kızım ne kadar seviliyormuş..
Bilmiyorum ki tatlım rüyalara göre topun ağzındaki sensin :)
Ben hazırlarken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım eşim de yanımda :) Yalancı sancılar da vardı ya gel artık kızım da kavuşayım diye diye hazırlamıştım
Ama çok ayrı bi keyif oo doğuma ne kadar yaklaştıldığını hatırlattı dimi??
Değmez inşallah.. Benim maşallah demeye sizler kadar dikkat eden arkadaşlarım yok pelincim değmez o yuzden :)
Amiiinnn
aklin ordayken normal canim..ne zaman gecmis olacaksin yeni evine ?canım sağol, kociş bıraktı gitti valla bizimkilerle, ben de habire telefonla taciz ettim ama napıyım duramadım.
bebisin göbisi düsünce anneler onu eve bagli olsun istiyorsa eve saklar,okusun istiyorsa bi okulun bahcesine gömer,artik ne istiyorsa onu yapar diyelim :))) bu bir komik gelenek iste,olacagindan degil ya,bende takiliyorum simdi sana,acaba senin annen nereye atti göbeginide böyle sürekli is basindasin sen diyeyawrum ben bilmiyorum bak o göbeği atma geyiğini? nedir de bakem bana bi :))
bayramda artık mecburi almam lazım da biraz gebeliğimi yaşayayım diye 1 hafta erken çıkacağım izne kısmetse.. ben böyle planlar kuruyorum ama her an gelebilir aslında.. ilerden ilerden gidiyoruz.. yinede bayram sonrası gel kuzum deyip duruyorum.. biraz daha yağlansın kış çocuğu birde burada şu sıralar havalar dengesiz bi sıcak bir soğuk.. uyum sağlamakta zorlanır diye korkuyorum.. normalde gelişim olarak 35 bitti mi en geç endişelenmenin alemi yoktur..
ataklarım geliyorum dediği an meyve suyu ya da şeker atıştırıyorum hemen burcum.. milletin şekeri çıkar gebelikte benim tam tersi.. kötü ama onu dengede tutmaya çalışıyorum gün boyu.. son haftalar arttı çünkü..
senin kasılmalar nasıl? hazırlıklarıda tamamlamışın.. ooh mis.. bende still tee henüz almadım ama rezeneye başlayacağım artıkın.. hem sevgili hemeorodimide rahatlatır belkim :))
kizlar bisey soracam sizlere bakalim sadece bendemi var yoksa sizlerdede aynio seyi yasiyomusunuz
ben normal zamanda kiskanc bi insan degilimdir, 7yillik evliyiz cok nadirdir kiskancliklarim ama su son zamanlar tavan yapti, esimi cok kiskaniyorum ya valla catliyorum
canım valla hafta içi durumuma bakıcam, eşim zaten hiç gelme diyo, annemler de var, olmazsa gidip emirleri veririm elim belimde
canım sarılık olmamasına çok sevindim, göbişi de düşer daha, bizim 7. günde düşmüştü tam.
canım ben şu kalan haftalarda acısını çıkarırım gibi geliyo
hemde nasil,cok duygulandim bende..
hayirlar o cantayi acmakta nasip olsun insallahhhhh
aklin ordayken normal canim..ne zaman gecmis olacaksin yeni evine ?
bebisin göbisi düsünce anneler onu eve bagli olsun istiyorsa eve saklar,okusun istiyorsa bi okulun bahcesine gömer,artik ne istiyorsa onu yapar diyelim :))) bu bir komik gelenek iste,olacagindan degil ya,bende takiliyorum simdi sana,acaba senin annen nereye atti göbeginide böyle sürekli is basindasin sen diye
evet canim ya azcik daha yag toplasinlar,bayramdan sonrasi uygundur artik :))
ay tugbacim Allahtan erken cikis tarihin buymus,yoksa vallahi düsünemiyorum..yakinda insallah senden " kizlar bi elimde kitabim,bi elimde atistirmalik biseyler,uzatmisim ayaklarimi,fonda klasik müzik,kafa dinliyorum" diye bir mesaj bekliyorum haberin olsun
benim kasilmalar ara ara oluyor ama taniyorum artik sancinin türünü,ona göre hemen gerekeni yapiyorum,böyle böyle dayanir insallah biraz daha..
bizim durumda cok zor seninki daha bir zor..hamilelikten önceki durumumu düsünüyorumda,o kriz ani cok fena hakkaten..
senden bu cay isini duyunca da icim rahatladi simdi...ben 2 günde 1 poset cayla baslayip 1 hafta sonra günde 1 taneye cikarayim diyorum,sence?
canim normaldir..hormonlar,vücudumuz derken...
malum bizler sistik,eski giydiklerimiz olmuyor..ne kadar bakimli olsakta anne adayiyiz iste..
esler tamam hos buluyorlardir mutlaka bizi ama simdi birde sevkat duygusu girdi araya..
daha bi farkli görüyorlar bizi bence..
hal böyle olunca bizim bu degisime alismamiz zaman aliyor..ama az kaldiii,sonra yine eskisi gibi olur...
ama bende az cektirmedim esime bu yüzden,birde o diger meselelerde eskisi gibi olmayinca insanin beyninde kirk tilki dolaniyor iste
aslinda dogru son haftalar biraz tadini cikaralim
ah su hormonlargunduz gezinen tilkiler ayri ruyalarima girenler ayri resmen psikopata bagladim durumu, insallah oglum kiskanc olmaz
bende sali gunu su cayi sorayim ama ben bitkisel caylardan nefret ediyorum internetten baktim kapsul olarakta varmis onlardan alirim herhalde...
bi soru daha kizlar, benim akinitlarim cogaldi ama su gibi sizlerdede varmi?
normaldir aysegülcüm,dogum yapalim,bi hormonlarimiz eskiye dönsün,emzirme bitsin bi kilolari atalim,o zaman kendimize geliriz
ahh banada bitki cayi olsun..ama hamilelikte adam akilli icmedim cünkü her dr baska bisey diyordu..
akinti konusunu bi sor istersen canim,benimde cogaldi ama su gibi degil daha yogun oldu..
sali günü sorucam bende :26:
valla canim benim umudum emzirmekte, insallah o zamandan itibaren kilolar gitmeye baslar, daha sonraki hedefimde tup tedavilerinden onceki formumu bulmak bakalim kismet...
bende sali gunu gidecem o zaman sorarim artik, suyum azaliyomu acaba diye endiseleniyorum
neyse kizlar ben cikiyorum gorusuruz, optmm
insallahhhh..emzirirken millete kulak tikayip yine dengeli beslenirsek bende verebilecegimize inaniyorum..zaten emzirmeyle cok kalori yakiliyormus..
ama sonrasinda aynennn yeni evlendigimdeki gibi olmak hedefim...bu kortizonlar mahvetti bizi aysecim..aticaz ama hepsini insallah
bende suyumu düsünüyorum acikcasi,gecen gün malum epey bi giden gitti..sali günü belli olur artik..
öpüyorum seni ve Tunahan pasayi,iyi geceler tatlimm
toobacım artık sen de yorma kendini. neyseki bi tarih belirlemişsn kendine.
artık uzat bacakalrı da dinlen hatun ya[/B][/COLOR]
ayyyy kızlar ilk posta çamaşırlarımı yıadımm. özellkle ahstane çantamıza koyucakalrımızı.
hacışakirin garanül sabun ozu ve dalin yumuşatıcı kullandımmm
aman Allahım müthiş kokuyolarrrrr
kokuya aşık oldum
her çamaşırı asmadan koklayıp astım.
sadece bikaç çorap eldiven mendil faaln vardı aralarda
çok minikler zor oluyo asmak.
hepiyle nasıl başedicez bilmem.
cucum buarada nekadar çok şey koymuşsun. ama siz fazla kalıyomuşsunuz.
bi terslik olmadığı sürece 2 gün kalıcaz biz.
4 takım koysam yeter heralde.
bi başalasam btecek de
başlamadan ne koyacağıma bi türlü karar veremiyorumm.
toobacım artık sen de yorma kendini. neyseki bi tarih belirlemişsn kendine.
artık uzat bacakalrı da dinlen hatun ya
cucum senden bi göbüş istiyoruz tooba sende koymadın nezamandır .
geldiniz 35lere. merak ediyoruz ama göbüşler ne alemde.
cucum senden bi göbüş istiyoruz tooba sende koymadın nezamandır .
geldiniz 35lere. merak ediyoruz ama göbüşler ne alemde.
ohh mis gibi olmustur,güle güle kirletin canimKızlar bugün pek giremedim nete.
Temizlik vardı. Baya bir köklü oldu.
Ohhh mis gibi olsu her yer
Artık oğlum gelse de olur, ben yerleştim ya
Öpüyorum hepinizi
cucum,
walla bu göbek geyiği çok hoşmuş :)) nasıl kaçırmışım bunu :))
çay için programın iyi bence.. ben önce rezeneyle başlayacağım humanayı almadım zaten daha.. bende gittikçe artırayım diye düşünüyorum.. izne çıkınca başlayacağım still tee'ye.. bence kapsül olarak alınmasındansa çay olarak alınması daha iyi.. çünkü asıl önemli olan sıvı almak.. genelde sadece su içmeniz yeterli derler ama ben still tee, rezene, hoşaf üçlüsünü de ekeleyeceğim.. karalıyım 6 ay sadece beni emecek.. su da yok ona.. umarım başka sorun çıkmazda hedeflerimden şaşmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?