canim endiselendigin seye bak..sanci...Kızlar yaa, böyle sizde okuyorum filan, endişelenmeye başladım. Benim yalancı sancılarım filan olmuyo, iyi bişey mi kötü bişey mi bu? :26: Ya da oluyo da ben mi anlamıyorum acaba? Bebeğin bazı hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ve canımı çok yakıyor o değildir heralde. Bazen de adet sancıları gibi çok hafif belim ağrıyo, bunlardan mı bahsediyosunuz. Offf, yoksa çok mu erken....
kızlar merhaba cmt gunu kontrolumuz vardı bebıs 1680 grammısdoktor 1800 olmasını beklerdık dedı uzuldu baya bır. sıkyetlerım vardı.kahvrengı akıntımmm enfesıyon varmıs fıtıl verdı. oof ya cok uuldum oglusuma bu aya kadar normal gıdıodu ...
bu yalancı sancı olayı ne zaman başlıyo ki...
bende hiç yaşamadım ama,belkide benim için erkendir zaten:26:
ohh mis gibi olmustur,güle güle kirletin canim
imrendim sana valla..benim eve daha baslanmadi bile
hehe,evettt keyifli bi olay diyelim..
milupa beni cok tatmin etti bakalim insallah etkiside tatmin eder..kesinlikle haklisin,kapsül etki edene kadar esas amac olan siviyi almak daha mantikli..birkac senedir dogum,annelik üzerine not aldigim kalinca bir ajandam var,orda süt artirici besinleride arastirip yazmistim..bi ara yazayim detaylari,etkisini görürüz belki
ah tugbacim insallah 6 ay emerler..ben eger sütüm cok olursa sagip buzluga atip,eger emmeyi birakirsa devam mamalarini sagdigim anne sütlerini kullanarak yapmayi düsünüyorum...bi sekilde o süt midesine girsin yani..mantikli degil mi
kızlar merhaba cmt gunu kontrolumuz vardı bebıs 1680 grammısdoktor 1800 olmasını beklerdık dedı uzuldu baya bır. sıkyetlerım vardı.kahvrengı akıntımmm enfesıyon varmıs fıtıl verdı. oof ya cok uuldum oglusuma bu aya kadar normal gıdıodu ...
oy massallah miniginee :)
gecmis olsun canim,ah o sirt agrilari...kacinci haftandasin canim sen?
koyarım inşAllah derycım.. bu topiğe ancak yetişebildiğimden son zamanlardır boşladım diğer topikleri arada bir bakabiliyorum.. küçük ama benim göbek gittiğim doktorlarda aynı şeyi diyor.. 9. aya girdim ama 6 aylık sanıyorlar
bu yalancı sancı olayı ne zaman başlıyo ki...
bende hiç yaşamadım ama,belkide benim için erkendir zaten:26:
denizim evet 3-5 gün..duruma göre uzayadabilir yani..ama valizi cok doldurmak istemedim,bu haliyle bile epey agir oldu..daha kozmetikleri falan demedim düsün..
esim kirlileri götürür,temizleri getirir artik..
canim listelere bak,sana en uygun listeyi kendin yap,ondan sonra hazirla derim..
listeli is daha kolay oluyor
en kisa zamanda kocaman göbisimi eklerim canim,aklimda zaten
ayy ev ne güzel kokmustur...benim hiiiic kokmamisti...hic bisey yoktu deterjanin icinde
artik bende bebisi koklarim insallah yakinda napiyim
canim -18 derecedeki derin dondurucularda 6 aya kadar saklanabilir diyor..buzlukta 3-4 ay saklaniyormus maksimumçok güzel düşünmüşsün ama buzlukta anne sütü 3 ay kalabiliyor ancak onu bıraktıktan max. 3 ay sonraya kadar kullanabilirsin.. keçi sütü düşünüyorum ben ama yinede ama birkaç hekime daha danışmayı düşünüyorum. anne sütüne en yakın süt keçi sütü çünkü
tatlim niye üzmüsler seni böyle..120 gram icin mi üzülmüs doktor
e o ölcümlerde zaten +- 300 gramlik bir yanilma payi var zaten...sakin kafana takma bence...
koy tatlım .
büyüklüğü küçüklüğü değil önemli olan.
önemli olan içindeki güzelliğin sağlığı.
bi sıkıntıda olmadığına göre endişe edicek bi durum yokkk
her bünye farklı
ne gzüel işte sen doğumdan sonra hemn ebru şallı gibi eski haline dönüveririsin.
canım bencede okadar az bi fark için canını sıkma.
gebelik. orgda alt ve üst sınırlar yazıodu bi bak istersen oraya
ama ultrasonlarında yanılma payı var.
hegün bi kaşık pekmez ye
öle diyoalrdı.
topikte biçok kişi de bunu uyguluyo sanırım.
ben dahillll
bende sordum geçen doktoruma onalr sancı değil dedi.
bebğin o gerinmeleri faaln da olabilir demişti.
rahim kendini kasılmalara hazırlıyo dedi.
amannn boşverinnn ya yaaşamyalım işte
daha ne istiyosunuz.
ama bende oluyoda benmi farketmiyorum diye merak etmio değilim
bidahaki kontrolde nstye bağlanıcam sanırım
bakalım sonuç ne olucak
sorma mis yaaaaaaaaa
nasıl güzel bebk gibi kokuyooooooo sankiiiiii.
bi d ebebişi onalrın içinde hayal edemiyorummmm
kızlar nasılsınız yaramazlık yokdur inşş. geçmişe dönemedim daha okuyucam ama. bugün yoruucu bigündü kızlar temizlik yaptık kocişle duvarları sildikk cam perde derken bitti şükür olsun sonrda son alışverişlerini yaptık kızımın küvetini kovasını maşrabasını aldıkkannem çok tatlı herşeyi dhaa teyzelri birde bu arada şampuanı vucut losyonu vucut kremini aldık kızımın kızlar sebamette az da olsa kimyasal varmış dediler araşltırdım çok
Bübchen marka adlıkk alman malı tamamen bitkisel onu aldım sizce nasıl
kızlar nasılsınız yaramazlık yokdur inşş. geçmişe dönemedim daha okuyucam ama. bugün yoruucu bigündü kızlar temizlik yaptık kocişle duvarları sildikk cam perde derken bitti şükür olsun sonrda son alışverişlerini yaptık kızımın küvetini kovasını maşrabasını aldıkkannem çok tatlı herşeyi dhaa teyzelri birde bu arada şampuanı vucut losyonu vucut kremini aldık kızımın kızlar sebamette az da olsa kimyasal varmış dediler araşltırdım çok
Bübchen marka adlıkk alman malı tamamen bitkisel onu aldım sizce nasıl
oh misler gibi olmustur canim eviniz,güle güle oturun..darisi bana insallah:))
kiz ben burda inanir misin masrapha bulamadim,neyle su dökücem oglusuma bilmiyorum hee,sinir oldum
bübchen burda coook yaygin bir marka,ürünleride cok kalitelidir ayrica..
kesinlikle iyi bir secim yapmissin canim
ne güzel alışerişler tamamlanmış.benımde kremlerim kaldı.Bübchen çok iyi dedıler...bende kararsozım.nıvea mı alsam Bübchen mi bilemedim...güle güle kullanın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?