2010 Aralık Anneleri

bu yalancı sancı olayı ne zaman başlıyo ki...
bende hiç yaşamadım ama,belkide benim için erkendir zaten:26:

canim endiselendigin seye bak..sanci...
herkes yasamiyor diye biliyorum ben,keske bende yasamasam..
ki zaten öyle önemli biseyde degil ki..kasiliyorsun,karnin sertlesiyor..biraz sonrada geciyor..
belkide daha ileri haftalarda yasarsin..takma bunu fistigim

tatlim niye üzmüsler seni böyle..120 gram icin mi üzülmüs doktor
e o ölcümlerde zaten +- 300 gramlik bir yanilma payi var zaten...sakin kafana takma bence...

çok güzel düşünmüşsün ama buzlukta anne sütü 3 ay kalabiliyor ancak onu bıraktıktan max. 3 ay sonraya kadar kullanabilirsin.. keçi sütü düşünüyorum ben ama yinede ama birkaç hekime daha danışmayı düşünüyorum. anne sütüne en yakın süt keçi sütü çünkü

e o ölcümlerde zaten +- 300 gramlik bir yanilma payi var zaten...sakin kafana takma bence...
[/QUOTE]

valla bende ck uzuldum ya . ınsallah yolunda gıder hersey hepımızz allahın ıznıyle kuzularmıza kavusuruz.. bu arada bıde dedıkı 32 . haftayı atlatık yeı hedef 34 u atlatmak ıcıme bı korku dstu dedım erken dogurcam herlde

canım sakın sıkma canını ultrason ölçümleri her zaman doğru olmuyor yanılma payı çok yüksek hem çok az bir fark için canını sakın sıkma..her gün bir kaşık pekmez iyi olur diyorlar ama..bir dene istersen..

Ayşeeeeeeeee hoşgeldin, Duru napıyo? ay canımcım yaa, ben sana bişey soracaktım, hasta bezi almaya gerek var mı yoksa eve çıktıktan sonra normal pedler idare ediyo mu. Ben bu ped olayına takmış durumdayım, o hasta bezlerini kullanmak istemiyorum çünkü........

koy tatlım .
büyüklüğü küçüklüğü değil önemli olan.
önemli olan içindeki güzelliğin sağlığı.
bi sıkıntıda olmadığına göre endişe edicek bi durum yokkk
her bünye farklı
ne gzüel işte sen doğumdan sonra hemn ebru şallı gibi eski haline dönüveririsin.

canım bencede okadar az bi fark için canını sıkma.
gebelik. orgda alt ve üst sınırlar yazıodu bi bak istersen oraya
ama ultrasonlarında yanılma payı var.
hegün bi kaşık pekmez ye
öle diyoalrdı.
topikte biçok kişi de bunu uyguluyo sanırım.
ben dahillll

bu yalancı sancı olayı ne zaman başlıyo ki...
bende hiç yaşamadım ama,belkide benim için erkendir zaten:26:

bende sordum geçen doktoruma onalr sancı değil dedi.
bebğin o gerinmeleri faaln da olabilir demişti.
rahim kendini kasılmalara hazırlıyo dedi.
amannn boşverinnn ya yaaşamyalım işte
daha ne istiyosunuz.
ama bende oluyoda benmi farketmiyorum diye merak etmio değilim
bidahaki kontrolde nstye bağlanıcam sanırım
bakalım sonuç ne olucak

sorma mis yaaaaaaaaa
nasıl güzel bebk gibi kokuyooooooo sankiiiiii.
bi d ebebişi onalrın içinde hayal edemiyorummmm

canim -18 derecedeki derin dondurucularda 6 aya kadar saklanabilir diyor..buzlukta 3-4 ay saklaniyormus maksimum
keci sütünü ben burda nasil bulurum bilmiyorum ama büyük ihtimalle doktorunda önerdigi dogrultuda devam sütlerini kullanirim napiyim
ay dur bi o zamanlara kadaaaar,insallah uzun uzun emziririzde bu muhabbetler yalan olur :))

valla bende ck uzuldum ya . ınsallah yolunda gıder hersey hepımızz allahın ıznıyle kuzularmıza kavusuruz.. bu arada bıde dedıkı 32 . haftayı atlatık yeı hedef 34 u atlatmak ıcıme bı korku dstu dedım erken dogurcam herlde[/QUOTE]

valla canim neye göre dedi hala anlamadim cünkü dedigim gibi ölcümler cihazdan cihaza degisiyor..
ayni anda baska bi cihazla ölcse belki haftasindan kilolu cikacak..takilma buna yani..
bence o hedefi hani 34-35 ten sonra bebek dogmak istesede artik herseyi tamam oldugu icin müdahele etmiyorlar ya pek,ondan demistir...ah zuzumm takma lütfen,sen strese girdikce bebis bundan daha cok etkilenir..

gidemedim bi türlü hatunlar
eşimmmm maç özetlerin izlio daraldımmmmmm
offfffff boğazım ynıo birz
halsizlik de çöktü
arasıra öksürüyorum da
sanırım hasta oluyorummmm
daha geçen içimden geçirdim hasta olmadım bu mevsim hayret dedim.
açtım şom ağzımı yine galiba.
tam izne çıktım hasta oluorummmmmmmm

ayyy yerim ben onlari yaa...
tatlim sen demistin ya coraplari falan sermek zor diye,yazmayi unutmusum,ben masaya temiz büyük bir havlu serdim,onun üzerine serdim minik parcalari..düsme riski yasamadik yani,hemde sergi gibi girip cikip sevdik

bende çamaşır askılığı var
onun telelrinin üzerine serdim bakalımmmmm.
ama bütün çorapalr faln yıkanınca nasıl uğraşıcaz bilmem
sanki yıkanınca bn daha da minik geldiler.

kızlar nasılsınız yaramazlık yokdur inşş. geçmişe dönemedim daha okuyucam ama. bugün yoruucu bigündü kızlar temizlik yaptık kocişle duvarları sildikk cam perde derken bitti şükür olsun sonrda son alışverişlerini yaptık kızımın küvetini kovasını maşrabasını aldıkk annem çok tatlı herşeyi dhaa teyzelri birde bu arada şampuanı vucut losyonu vucut kremini aldık kızımın kızlar sebamette az da olsa kimyasal varmış dediler araşltırdım çok
Bübchen marka adlıkk alman malı tamamen bitkisel onu aldım sizce nasıl

ne güzel alışerişler tamamlanmış.benımde kremlerim kaldı.Bübchen çok iyi dedıler...bende kararsozım.nıvea mı alsam Bübchen mi bilemedim...güle güle kullanın....

oh misler gibi olmustur canim eviniz,güle güle oturun..darisi bana insallah:))
kiz ben burda inanir misin masrapha bulamadim,neyle su dökücem oglusuma bilmiyorum hee,sinir oldum
bübchen burda coook yaygin bir marka,ürünleride cok kalitelidir ayrica..
kesinlikle iyi bir secim yapmissin canim

kizlar iyi geceler herkeseee,biz kaciyoruz..
bugün burda cadilar bayrami,yarinda tatil o yüzden..
cook seviyorum bu tatilleri yaa
öpüldünüzzzzzz

canım cuucm sen evinin adresini yolla bana özelden doğum hediyem olsun sana gerçekten eşim bile hemen biz yollıualım dedi özelden bana msj at yollarım hayatım nedemek çok tatlılar görsenn teşşekkür edeerim canım sen diosan güzel bi seçim die güzeldir kesinn

ne güzel alışerişler tamamlanmış.benımde kremlerim kaldı.Bübchen çok iyi dedıler...bende kararsozım.nıvea mı alsam Bübchen mi bilemedim...güle güle kullanın....

canım sağol nivea en iyi yerlerde bile görmedim hiçç bebek için bübcheni çok duydum inşş pişman olmam ama çok güzel kokuları kızım doğsada yıkasam onu mis mis koynuma alsam yerim onları ben yerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…