inşallah cnm korkma ve kötü düşünmegunaydin kizlar
doktora gitmeye saatler kaldi
cok korkuyorum kotu bi haber alacagim diye
insallah icerde hersey yolundadir
hoş geldin cnm aramıza allah tamamına erdirsinGurbet Gelini insallah hersey yolundadir, aklina kötü seyler getirme, olumlu düsün hep :))
Arkadaslar benim sat tarihim 17 martti, bugün 8 haftalik hamileyim. Allah izin verirse bebegimin dogacagi gün 22 aralik 2010 :)) Hamile kaldigimda 64 kiloydum... benide listeye ekleyebilirmisiniz :)
Yasim 23.
Gecen hafta ilk doktor kontrolune gittim, bebegimin kalp atisini dinledik esimle. Cok heyecanlandim, haftaya tekrar jinekologuma gidecegim.
cnm ters rahim ve çift rahmi olan duydum ama hareketle geçtiğini ilk defa duydum ne güzel böle bi uygulama olmasıkızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa
cnm ters rahim ve çift rahmi olan duydum ama hareketle geçtiğini ilk defa duydum ne güzel böle bi uygulama olması
Şimdi netten araştırdımm hamileliğin 12. haftasında düzelmeye başlıyormuş falan yazıyor.Ama doktorun gösterdiği hareketide yapimm belki daha çabuk düzelir:)Şimdi 6+4 deyim..nası geçicekk bu haftalarr yaa
gunaydin kizlar
kızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa
canimm cok sevindim herseyin yolunda olmasinaameraba kızlar
bizde geldik.
bebişimizi ve kalp atışlarını gördükkkk.
artık hamileyim diyebiliyorummmmmmmm.
bebişim benimle.
kalbi nasıl güzel atıyo yavrumun.
Allah sağlıkla hayırlısıyla hepimize kucağına almayı da nasip etsin.
onları koru Yarabbimmmmmm.
bendende suana kadar para almadilar..önemlide degil zaten toplu vermeyi düsünüyorum,bazi anneler 20.haftaya kadar merak etmiyormus düsünebiliyor musun canim?valla canim test fiyati ne kadar bilmiyorum, ama bence eger usg'de sorun ciktiysa sigorta bi kismini karsilar...
valla canim elimde 3tane usg fotosu var hiçbirine para vermedim sadece muayene parasi 30 euro civari onunda bi kismini sigortadan geri aliyoruz, yari yariya filan geliyo...
ben sabirsizlikla 3boyutlu ekografiyi bekliyorum, arkadasim 4boyutlu bile yaptirmis cok guzel oluyomus
canim benimm..Allahim bu mutluluklarimizi kat kat artirsin insallah :Saruboceq:teşekkür ederim canım ..ben de çok sevindim sizlerin de mutlu mutlu haberlerinizi okuyunca ... bugün ayrı bi mutluyum sanki... hiç gözümün önünden gitmiyor ... bunun yanında mide bulantım bu saate kadar devam ediyor ve bu gece vardiyam yüzünden saat 4 e kadar oturacağız bebişimle ... o yüzden sizin de hiç uyumanızı - gitmenizi istemiyorum :gitme::gitme::gitme: ... ya da benim yerime de bol bol uyuyun...
canim benimm,cok sagol fistigimm..teyzesinede selam gönderdi minnigim kaydirigubbakcemile3akşam elektrikler kesildi deli oldum resmen ya...bak normalde 8'de kalkıyorum ama saatimi kurdum 6:30 a :)).......çok sevindim herşeyin ii olmasına demek senin minik kıpır kıpır he teyzesi onu yerayrıca ikili test konusundada ısrarcı olman bence ii olmuş çünkü yaptırmasan yaptıracağından daha çok strese girerdin eminim...bu bebek ve anne çantası uygulamasıda çok hoşmuş keşke tr'de de olsa...1 kilo sabah akşam bile fark ediyo sen onu almamış say ..dualara gelince burda herkes birbirini hiç tanımadan hep dua ediyo sakinleştiriyo ii dileklerde bulunuyo ve gerekirse dertlerini paylaşıyo yada sevinçlerini...dediğin gibi hepimiz inşallah bebeğimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız ii geceler ben hemen uyumalıyım yoksa pc başında uyuya kalıcam
sagol canimmm,darisi sana insallahhh,hepimiz güzel haberler verelim sonuna kadar insallah..:Saruboceq:günaydın arkadaşlar,dün erkenden uyudum güzel haberleri kaçırmışım cucu names ve denizim tebrik ederim kızlar ne kadar sevindim sağlıkla bebişlerinizi görmenize,allah inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder
canimm massallah melegine..kocaman oldular yaa,Allahim devamini getirsin insallah..[sıze="2"][/sıze] kızlar günaydın ne zmandır giremedim miğde problemi ve uyku yüzünden gözümü açamıyorum dün bebeğimi görmeye gittikkkk kocaman olmuşş yawrum 8 haftalık olmuş kesesi büyümüş 13.5mm olmuş yerim onu ben tahlil verdi sonuçları bugün alıcam 3 hafta sonra yeniden çağırdı ikili taarama testi var allahım çok güzel bi duygu onun büyüdüğünü görmek karnımda içim yedii bitirdi ben, bide eşimin o güzel erkeksi duyguları yokmuuu öldürüo benii nasıl sizce kızı mm boyu fln doktorum tam haftalık ölçülerinde gayet iyi dedii sizlr nasılsınızzz neyapıosunuzz
aminnnnn :Saruboceq:günaydın arkadaşlar,
doktora gidip iyi haberler alanlara gözün aydın diyorum ne güzel duygular bunlar
doktora gitmeyi bekleyenlere de bir an önce bebişlerini görecekleri anın gelmesini diliyorum..
hep güzel haberler alalım hep güzel şeyler paylaşalım inşallah..
cok sagol canim arkadasim benimm Şeniz
bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım..maşallah
diğer arkadaşlara da gözünüzaydın diyorum..
ben de toksoplazma ,rubella falan daha başka şeyler de var.kan verdim geldim.
korkma canimmmgunaydin kizlar
aramiza hosgeldin canimmm :lepi:Gurbet Gelini insallah hersey yolundadir, aklina kötü seyler getirme, olumlu düsün hep :))
Arkadaslar benim sat tarihim 17 martti, bugün 8 haftalik hamileyim. Allah izin verirse bebegimin dogacagi gün 22 aralik 2010 :)) Hamile kaldigimda 64 kiloydum... benide listeye ekleyebilirmisiniz :)
Yasim 23.
Gecen hafta ilk doktor kontrolune gittim, bebegimin kalp atisini dinledik esimle. Cok heyecanlandim, haftaya tekrar jinekologuma gidecegim.
kızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa
hoşgeldin vildancımmmselam kızlar bizgeldik
canım sakın moralini bozma..rahimi ters olan ve doğum yapan çok tanıdığım var..lütfen içini ferah tut..kızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa
güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
Canım bunlar normal şeyler..bende de oluyor.Benim karnım ağrımda devam ediyor.bulantıdan daha çok karnım ince ince ağrıyor.sanırım rahim genişliyor.güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?