2010 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar
doktora gitmeye saatler kaldi
cok korkuyorum kotu bi haber alacagim diye
insallah icerde hersey yolundadir
inşallah cnm korkma ve kötü düşünme
hoş geldin cnm aramıza allah tamamına erdirsin
cnm ters rahim ve çift rahmi olan duydum ama hareketle geçtiğini ilk defa duydum ne güzel böle bi uygulama olması

cnm ters rahim ve çift rahmi olan duydum ama hareketle geçtiğini ilk defa duydum ne güzel böle bi uygulama olması[/QUOTE]

Şimdi netten araştırdımm hamileliğin 12. haftasında düzelmeye başlıyormuş falan yazıyor.Ama doktorun gösterdiği hareketide yapimm belki daha çabuk düzelir:)Şimdi 6+4 deyim..nası geçicekk bu haftalarr yaa

cnm ters rahim ve çift rahmi olan duydum ama hareketle geçtiğini ilk defa duydum ne güzel böle bi uygulama olması

Şimdi netten araştırdımm hamileliğin 12. haftasında düzelmeye başlıyormuş falan yazıyor.Ama doktorun gösterdiği hareketide yapimm belki daha çabuk düzelir:)Şimdi 6+4 deyim..nası geçicekk bu haftalarr yaa[/QUOTE]

cnm sen dua ette hareketle çözülebilcek bişey ya hastaneyeyatman gerekseydi ya bi operasyon gerekseydi allah korusun ayyy sen ihmal etme hareketini düzenli yap
devamlı yapsan gün içinde olmazmıymış acaba

uzun bi aradan sonra yaklaşık bir aydır yoktum memlekete gitmiştim yeni geldim aralık anneleri çoğalmış ne güzel inşallah hepsi sağlıklı hamilelik geçirip yavrularını kucaklarına alır. yalnız kızlar ben kayıtlıydım listede şim baktım yokum niye sildiler acaba.

canım korkulacak bır sey yok ablanım da rahını terstı
dunya tatlısı bır kızı var normal doğum yaptı
doktorlar bıraz fazla geriyorlar insanı
bırde ılk hamılelık olunca ıyıce panıklıyorsun

cnm sen dua ette hareketle çözülebilcek bişey ya hastaneyeyatman gerekseydi ya bi operasyon gerekseydi allah korusun ayyy sen ihmal etme hareketini düzenli yap
devamlı yapsan gün içinde olmazmıymış acaba[/QUOTE]

dogru söylüorsun cnm ama yinede içim bir tuhaf korkuyorum bise olur diye.15 gün sonra tekrar gidcem dktora inşallah harktler işe yarar tsk edermm kendne dkkt et

meraba kızlar .
nasılsınız.
keyifler iyidir umarım.
yoksa mide bulantıları bezdiriyomu.
bende henüz bişey yok ama biraz iştahsızlık var
canım bişey istemiyor pek.

gunaydin kizlar

canım korkma.
Rabbim yardım eder inşallah
eminim gzüel haberlerle geliceksin.
bekliyoruz haberlerini canım benim.

canım korkma.
bak bu şekilde olup da doğum yapanlar varmış
sıkma canını.doğum yapmana engel bi durum yok gibbi.
eeee niye bozucaksın morlaini.
hamielliğinin tadını çıkar,doktorun vediği hareketelri yap
korkma canım.

canım korkma.
bak bu şekilde olup da doğum yapanlar varmış
sıkma canını.doğum yapmana engel bi durum yok gibbi.
eeee niye bozucaksın morlaini.
hamielliğinin tadını çıkar,doktorun vediği hareketelri yap
korkma canım.
[/QUOTE]

aslında ben bgn başka doktora gittim doktorumu değiştirdim yani.Önceki doktora 3 defa gittm böyle bişe sölemedi banaa ama bu grür grmez söyledi..demekki çok ciidi bişe değil diemi dşnmek lazım yoksa ilk doktor anlamadımı die yorum yapmam lazım bilemedimm...Dua edelim birbiirmize kızlarrr....

canimm cok sevindim herseyin yolunda olmasinaa
massallah bebklerimizee,kocaman oluyorlar demii :lepi:

bendende suana kadar para almadilar..önemlide degil zaten toplu vermeyi düsünüyorum,bazi anneler 20.haftaya kadar merak etmiyormus düsünebiliyor musun canim?
biz resimlerinden albüm yapiyoruz,nasil istemem yavrumun resimlerini..moral oluyor resmen..
bak bizdede muayene parasi ödenmiyor..ayda 1 defa 10 euro ödeniyor sadece..
Allah vermesin sorun ciksa zaten sigorta karsiliyor..
bakalim bizde 3d ve 4d resimleri yaptiricaz ama ben 7.ve 8. aylarina geldigimde istiyorum..daha belli olur eli yüzü melegimin:1rolleyes:
ayyy canimm yaa sag salim gecirsek su günleri,cok heyecanliyimm..
bebisi düsündükce icim pirpir ediyor :asigim:

canim benimm..Allahim bu mutluluklarimizi kat kat artirsin insallah :Saruboceq:
simdi sen uyuyorsundur misil misil..dinlen bol bol,onca saat uykusuz kalmisin

canim benimm,cok sagol fistigimm..teyzesinede selam gönderdi minnigim kaydirigubbakcemile3
ay evet 1 kilo almissin diyince üzülmüstüm ama karnim tika basa doluydu ve söylemesi ayip 1 haftadir kabizim yine..cok etkisi var eminim cünkü bu sabah evde tartildim ayni kilomdayim sositososito
ben en cok demir eksikligi cikarda demir ilaci alirim diye korkuyordum,cünkü kilo yapiyormus ama cok sükür cikmadi..sabahlari 1 yemek kasigi pekmeze borcluyum sanirim bunu,aklinda bulunsun yerimseniben
senin randevu ne zaman?simdi seninkine gün sayalim :lepi:

sagol canimmm,darisi sana insallahhh,hepimiz güzel haberler verelim sonuna kadar insallah..:Saruboceq:
canimm massallah melegine..kocaman oldular yaa,Allahim devamini getirsin insallah..
tatlim doktorun iyi dediyse tamamdir..her bebis her bünye farkli farkli oluyor,kimseyle kiyaslama yapma sakin..kimininki daha büyüktür,kimininki daha minik..
doktorlar öyle söylüyorlar..bosuna strese gerek yook :lepi:
bebisine massallahhh

aminnnnn :Saruboceq:

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım..maşallah
diğer arkadaşlara da gözünüzaydın diyorum..
ben de toksoplazma ,rubella falan daha başka şeyler de var.kan verdim geldim.
cok sagol canim arkadasim benimm Şeniz
darisi sana insallah..hadi bakalim testlerde temiz cikicak insallah :Saruboceq:
sonuclari haber ver oke

gunaydin kizlar
korkma canimmm
Allahin izniyle hayirli haberlerle gelirsin insallah :Saruboceq:
haber vermeyi unutma canimm yerimseniben

aramiza hosgeldin canimmm :lepi:
tebrik ediyorum seni..saglikla gelsin melegin insallah..
bi arkadas daha geldi bebislerimize hihoyyyt

canim bozma moralini..Allahim dermansiz dert vermesin..
bende rahmi ters,perdeli kisileri duydum ama hareketlerle normale dönüyorsa ki öyleymis madem cok sanslisin..ihmal etme kontrolleri ve hareketleri,Allahin izniyle sag salim dogacaktir bebegin..strese sokma canim ikinizide :teselli:

önce alintilari yaptim simdi kocaman merhaba kizlar a.s.
dün gece cok fenaydim..belimden...
tam kuyruk sokumu denilen yer..yürüyemedim,esim tasidi iceri kadar,öylece kilitlendim kaldim resmen..
her yerde normal yaziyor ama böyle 9 ay nasil gecer,özellikle kilo aldikca,agirlik bindikce..
ve farkettim sadece aksamlari oluyor,cok garip dimi...
egzersizlere baslayacagim günü iple cekiyorum,belki bi nebze ordaki kaslar güclenirde agrim hafifler boshayallersmile

hepinizi kocaman öpüyorum kizlar,kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile

güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?

canım sakın moralini bozma..rahimi ters olan ve doğum yapan çok tanıdığım var..lütfen içini ferah tut..

kızlar bende pazartesi gittim dr bazı tahliller yaptılar pazartesi alıcam sonucu bebğim 2,23cm ve çok güzel gelişmişşş 9+1buğünn

bütün güzel annelere merhaba,
ben de aralık 2010 annesi olacağım inş. sat: 17 mart. beklenen doğum tarihi 22 aralık eğer bi sürpriz olmazsa. keseyi gördük ama bebeği göremedik henüz. haftaya gitcem doktora. inş görürüz. bu arada ağustos 2006 doğumlu bi oğlum var.kardeşi olacağı için çok mutlu. boş gebelik falan olursa ona nasıl açıklarız bilemiyorum. henüz ailelerin bile haberi yok. bebeğimizi görmeden ortalığı ayağa kaldırmak istemedim. geç döllenme olabilir dedi doktor. bu arada oğlum da 7 hafta 5 günlük iken ancak göstermişti kendini:)

güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
Canım bunlar normal şeyler..bende de oluyor.Benim karnım ağrımda devam ediyor.bulantıdan daha çok karnım ince ince ağrıyor.sanırım rahim genişliyor.

Merhaba Canlarım, Herkes nasıl bakalım?

ohh ohh maşallah! Tüm geçmişi okuyamadım ama Cucu ve Deniz bebişleriniz iyiymiş çok sevindim. Diğer arkadaşlar dan da güzel haberler var.

Bende iyiyim çok şükür bu sabah erkenden doktora gittim, kan ve idrar tahlillerimi verdim. İnşallah bir sorun çıkmaz. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…