merhaba canlar,
sonunda yorulabildim bugün :)) tüyap'ta şanıma layık bir doğum yapacaktım nerdeyse ki vücudumun "artık yoruldun git eve yat be kadın yoksa çıkaracam bu çocuğu!" mesajlarını dikkate aldım döndüm evime.. bu arada millet ne kitaba susamış arkadaş, sanki ortalık kitapsızlıktan kırılıyor.. çok kalabalıktı çok..
walla pek çalışma mantığını bilmiyorum küçükprensim.. sen bu konuda benden daha bilgili olabilirsin aslında meslek itibarıyla.. ben rahim kaslarının kasılmasını ölçüyor diye düşünüyordum açıkçası ama senin söylediğinde mantıklı geldi.. bi sorayım bunu aslında güzel soru..
tiyatroyu bende severim ama operaya gideli beri pek eskisi gibi tad alamıyorum canım.. yine tiyatroda gittiğim oyunlar müzikal tarzı olur.. müzik aşığı olduğumdan zaafım var operaya.. bu yaz istanbulda ilk defa uluslararası opera festivali vardı ve çok güzel gösteriler oldu yurtdışından da çok sanatçılar geldi.. son oyuna yetişebildik biz sadece.. haliç kongre merkezindekine..
üstelik devlet opera ve balesinin oyunları çok uygundur.. hiçbirine gitmesen bile "saraydan kız kaçırma"ya mutlaka git derim..
kız dün bizde oralardaydık.. çok kalabalıktı.. ama öğleden sonra oralardaydık.. bugün yine erken saatte patlatmaları halkın şansına oldu öğle civarı ve sonrası hele ki sınav sonrası kıyamet gibi olurdu oralar
denizim sağol canım, valla bu haftada taşınmak hiç aklıma gelmezdi ama eşimin tayini uzadıkça uzadı, hatta doğum haftası olursa diye düşünmeye başlamıştık, neyse ki eşyalar eve koyuldu havalar iyiyken.
canım sağol nivea en iyi yerlerde bile görmedim hiçç bebek için bübcheni çok duydum inşş pişman olmam ama çok güzel kokuları kızım doğsada yıkasam onu mis mis koynuma alsam yerim onları ben yerr
Güle güle oturun yeni evinizde
Günaydııın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağol canım.
gunaydın kızlar
günaydın özüm, sen de benim gibi erkencisin. Kızım uyutmadı beni, kıpır kıpır kalkmak zorunda kaldım, şimdi de o uyudu galibaAcaip cadı benimki, neyse sağlıklı olsunda, gece zaten bi sürü abuk subuk rüya gördüm, niyeyse beni çok etkiliyo rüyalar.
Kızlar bakım kremlerini konuşmuşsunuz ben kaçırmışım. Kimden duydum yada nerden okudum hatırlamıyorum ama heralde ilk 1 ay herhangi bi bakım ürünü kullanılmıyomuş, bebe yağı da dahil. Bu derilerinde doğal olarak onları koruyan madde gitmesin diye. Siz de böyle bişey duydunuz mu, yada doğru mu? Ben o yüzden almadım bebe yağı ve şampuanlarının dışında bakım ürünü, bi tek pişik kremi alıcam. Yanlış biliyosam söyleyin de ben de alayım kuzuma
Günaydın herkese canlar!!!
İyi haftalar güzel günler hepimizin olsun :)
günaydın özüm, sen de benim gibi erkencisin. Kızım uyutmadı beni, kıpır kıpır kalkmak zorunda kaldım, şimdi de o uyudu galibaAcaip cadı benimki, neyse sağlıklı olsunda, gece zaten bi sürü abuk subuk rüya gördüm, niyeyse beni çok etkiliyo rüyalar.
Kızlar bakım kremlerini konuşmuşsunuz ben kaçırmışım. Kimden duydum yada nerden okudum hatırlamıyorum ama heralde ilk 1 ay herhangi bi bakım ürünü kullanılmıyomuş, bebe yağı da dahil. Bu derilerinde doğal olarak onları koruyan madde gitmesin diye. Siz de böyle bişey duydunuz mu, yada doğru mu? Ben o yüzden almadım bebe yağı ve şampuanlarının dışında bakım ürünü, bi tek pişik kremi alıcam. Yanlış biliyosam söyleyin de ben de alayım kuzuma
herkeze günaydın hanımlarrrkarnım zil çalmakta çok acıktım valla :)) erkenden uyandım sizi özledim bakim dedim:)) kızlar şampuanlarını aldım evet aama pişik kremi almadım yalan yok doktorumuz hangisini tavsiye ederse onu alıcam almdım henüz pudra fln gerekıomu onuda almadım
kızlar bende sabahdan beri doktora ulaşmaya çalışıyourm.teleine ulaşılmıyo zaten.kendisi hastanedeymiş.ameliyatı falan yoksa rapor almaya gidicem..off offff....o kadar cok iişim varki...bi an once izne ayrılmam lazım
Herkeseee Günaydıııınnnnnn
Bende abuk sabuk rüyalar gördüm gece ağladım durdum rüyamda
Bu krem olayını ilk defa senden duyuyorum bakalım bi araştıralım canım
Günaydın, pudra kesinlikle kullanmayacakmışız, popo temizlendikten sonra kremlenecekmiş o kadar canım. Pudra ciğerlerine kaçıyormuş yavru kuşların
Aaa karar verdin izne mi çıkacaksın, hadi hayırlısı olsun inşallah
günaydınlar kızlar hayırlı haftalar olur inşaALLAH
kızlar bende sabahdan beri doktora ulaşmaya çalışıyourm.teleine ulaşılmıyo zaten.kendisi hastanedeymiş.ameliyatı falan yoksa rapor almaya gidicem..off offff....o kadar cok iişim varki...bi an once izne ayrılmam lazım
Orda tatil değil mı cucu cogu kisi çalışmıyor. İns ulaşırsın Dr una
evet canım mecburen ev taşıcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?