2010 Aralık Anneleri

Yaa Tüyap ın önünden geçtik bugün ama işimiz vardı gidemedik, sanırım 7sine kadar devam edecek kitap fuarı, gideriz bi gün Bende mahallenin en mutlu yumurcağını aldım ama başlamadım elimde başka kitaplar var, çocuk gelişimi ile ilgili tavsiye edeceğin kitaplar var mı tatlım?

Saraydan kız kaçırma yı not alıyorumm, müzikal filmleri severim aslında, hele şu eski amerikan filmlerini falan eskiden ne çok izlerdim
İstanbul un yabancısıyım artık zamanla öğrenicem nerede ne faaliyet var bakalım

Güle güle oturun yeni evinizde

Nivea yı bende hiç tavsiye etmiyorum, bazı ciltlerde alerji yapabiliyor. Büchen i ablam kullanmıştı, çok memnun sizde güle güle kullanın canım, bende mustela aldım

Günaydııın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağol canım.

günaydın özüm, sen de benim gibi erkencisin. Kızım uyutmadı beni, kıpır kıpır kalkmak zorunda kaldım, şimdi de o uyudu galiba Acaip cadı benimki, neyse sağlıklı olsunda, gece zaten bi sürü abuk subuk rüya gördüm, niyeyse beni çok etkiliyo rüyalar.

Kızlar bakım kremlerini konuşmuşsunuz ben kaçırmışım. Kimden duydum yada nerden okudum hatırlamıyorum ama heralde ilk 1 ay herhangi bi bakım ürünü kullanılmıyomuş, bebe yağı da dahil. Bu derilerinde doğal olarak onları koruyan madde gitmesin diye. Siz de böyle bişey duydunuz mu, yada doğru mu? Ben o yüzden almadım bebe yağı ve şampuanlarının dışında bakım ürünü, bi tek pişik kremi alıcam. Yanlış biliyosam söyleyin de ben de alayım kuzuma

gunaydın kızlar

günaydın canım, herkes uyuyo sanırsam uyuyabilmeyi özledim, bi de diyolar ki şimdi bol bol uyu, nasıl uyuycaksak, gece 10 kere kalk, sabah da bebişler uyutmasın. Bu konuda bi karikatür görmüştüm, bulursam ekleyeyim :)

Günaydın kızlarr nasılsınız

esracım evet canım onu bende duydum zaten gerekde olmuyormuş ilk 1 ay sadece suyla yıkamak gerekiyormuş bebeği şampuandı sabundu kullanmayın diyorlar bende kullanmayı düşünmüyorum zaten

herkeze günaydın hanımlarrr karnım zil çalmakta çok acıktım valla :)) erkenden uyandım sizi özledim bakim dedim:)) kızlar şampuanlarını aldım evet aama pişik kremi almadım yalan yok doktorumuz hangisini tavsiye ederse onu alıcam almdım henüz pudra fln gerekıomu onuda almadım

buldumm, görünce kendimi düşünüp çok gülmüştüm, sizinde hoşunuza gider belki :)

kızlar bende sabahdan beri doktora ulaşmaya çalışıyourm.teleine ulaşılmıyo zaten.kendisi hastanedeymiş.ameliyatı falan yoksa rapor almaya gidicem..off offff....o kadar cok iişim varki...bi an once izne ayrılmam lazım

Herkeseee Günaydıııınnnnnn

Bende abuk sabuk rüyalar gördüm gece ağladım durdum rüyamda

Bu krem olayını ilk defa senden duyuyorum bakalım bi araştıralım canım

Günaydın, pudra kesinlikle kullanmayacakmışız, popo temizlendikten sonra kremlenecekmiş o kadar canım. Pudra ciğerlerine kaçıyormuş yavru kuşların

Aaa karar verdin izne mi çıkacaksın, hadi hayırlısı olsun inşallah

evet canım mecburen ev taşıcam yaa

Günaydın kızlar keyifler nasıl. Bizde erkenciyiz. Makinayı bağladılar yine.. Dün burda cadılar bayramiydi malum bugün tatil. İns. Dr um gelir beni hastanede unutmaz. Sipa maşallah çok hareketli ne zaman karnıma cihazları koysalar kıpır kıpır oluyor. Seviyor mü sevmiyor mü biiyorum. Diyim seviyorsan uç kez tekmele sevmiyosan iki kafAlik at.. Dinliyor ne diyor annem diyor

Orda tatil değil mı cucu cogu kisi çalışmıyor. İns ulaşırsın Dr una

Günaydın kızlar...
Herkes iyi sanırım bir sorun yok..
Ben çok yorgunum dün temizlik yaptık kardeşim sağolsun birçok şeyi yaptı bende fazla ayakta durdum sanırım bütün gece çok fenaydım...
Benim oğlan kıpır kıpırdı ama hep.... O hiç yorulmadı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…