Hoşbulduk balım :)günaydın fıstıkkk hoşgeldinn
Günaydın kızlar...
Herkes iyi sanırım bir sorun yok..
Ben çok yorgunum dün temizlik yaptık kardeşim sağolsun birçok şeyi yaptı bende fazla ayakta durdum sanırım bütün gece çok fenaydım...
Benim oğlan kıpır kıpırdı ama hep.... O hiç yorulmadı sanırım...
Pardon ezo :)) cucu dedim sana ins alırsın raporu olmazzsa klinigine yada hastaneye gidersin
Boşver takma kafana her işte bir hayır vardır, bunda da bir hayır vardır. Tuttunuz mu evi bari?
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
Hoşbulduk balım :)
Ohhh temizliklerde bitiyor artık doğuma hazırız annişler dimi ama :))
Bendde tüm gece CUCU QSU AYSEEYLUL ile uğraştım. Benim doğumuma yardım ediyorlardı Cucu dayanamadı kendi benden önce doğurdu hadi hayırlısı bakalım
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
ayyy canım allah bağışlasın oğlunu,niye erken geldi tatlım haftası falan öndemiydi,inşallah ikinizde sorunsuz atlatırsınızz,kaç kg doğdu miniğin cnm
günaydınnnn kızlarrr
hayırlı olsun arkadaşım. ne zaman yaptın doğumunu?
neden göremedin oğlunu ciddi bir problem yoktur inşallah.
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
özlemcim ne süpriz olmuştur ya inşallah çabuk toparlıcak canım,sonra emmeye bi başlar ohh hemen büyürr sağlığı yerinde olsunda,yakında kucağınada alırsın cnm
Sağlığı yerinde ya önemli olan o ...
İnşallah bir an önce kucağına alırsın bebeğini...
bugün 6. günümüz canım görüyorum ama küvözde emme refleksine bakıcaklar sonra emzirmye başlıycam inşallah
denizim senide eklesin listeye 2. bebişimizde geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?