2010 Aralık Anneleri

günaydın fıstıkkk hoşgeldinn
Hoşbulduk balım :)

Ohhh temizliklerde bitiyor artık doğuma hazırız annişler dimi ama :))

Bendde tüm gece CUCU QSU AYSEEYLUL ile uğraştım. Benim doğumuma yardım ediyorlardı Cucu dayanamadı kendi benden önce doğurdu hadi hayırlısı bakalım

Pardon ezo :)) cucu dedim sana ins alırsın raporu olmazzsa klinigine yada hastaneye gidersin

önemli değil canım...ulaştım doktora hastanedeymiş....bakalım gididcem şimdi inş bi sorun çıkmaz
Boşver takma kafana her işte bir hayır vardır, bunda da bir hayır vardır. Tuttunuz mu evi bari?

tatlım bugun bakalıcak eve .kayınvalidemin karşında var ona bakılacak.

kızlar cooook heyecanlıyım inş bir sorun cıkmadan hallederim şu işi .....1 aydrı gormuyorum bebşimi zaten...onunda heyecanı var raporun heyecanı var...vard var

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

Aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiii
Canım hayırlı uğurlu olsun
Normal mi sezeryan mı?
Kaç kilo boyu ne kadar hangi haftandaydın ??????
Ayyy anlat çatlıcam valla

Valla hazırlanıyoruz ama benimkinin gelmeye hiç niyeti yok sanki
Vay be doğumlarla ığraştın he cucu öne geçti hadi bakalım hayırlısı

Ezo sen taşınıyor musun ne oldu ki ???

Ayy canım hayırlı olsun.
Çok haftalık doğum yaptın?
İnşallah minik kuzun sağlıklıdır
Allah analı babalı büyütsün

ayyy canım allah bağışlasın oğlunu,niye erken geldi tatlım haftası falan öndemiydi,inşallah ikinizde sorunsuz atlatırsınızz,kaç kg doğdu miniğin cnm

günaydınnnn kızlarrr

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

Günaydın kızlarrrr
Bugün mis gibi güneşli bir havaya uyandım.
Dün temizlik de bitti.Ohhh misss
İşler bitince içim rahatladı.
Okula da 1 hafta gideceğim, sonra izne çıkıyorum.
Pek mutluyum
Karnım acıktı, ben kahvaltı yapmaya gidiyorum

ayyy canım allah bağışlasın oğlunu,niye erken geldi tatlım haftası falan öndemiydi,inşallah ikinizde sorunsuz atlatırsınızz,kaç kg doğdu miniğin cnm

günaydınnnn kızlarrr

suyum geldi ne olduğunu bende anlamadan doğumhanede buldum kendimi 1 gece sancı çektim sabah ameliyata aldılar çok zordu hiç beklemiyordum erken olasını ama böylesi kısmetmiş

hayırlı olsun arkadaşım. ne zaman yaptın doğumunu?
neden göremedin oğlunu ciddi bir problem yoktur inşallah.

özlemcim ne süpriz olmuştur ya inşallah çabuk toparlıcak canım,sonra emmeye bi başlar ohh hemen büyürr sağlığı yerinde olsunda,yakında kucağınada alırsın cnm

Son düzenleme:
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

Sağlığı yerinde ya önemli olan o ...
İnşallah bir an önce kucağına alırsın bebeğini...

özlemcim ne süpriz olmuştur ya inşallah çabuk toparlıcak canım,sonra emmeye bi başlar ohh hemen büyürr sağlığı yerinde olsunda,yakında kucağınada alırsın cnm

hemde ne sürpriz inşallah canım dua edin bizim için beslenmeye başlayınca toparlar inşallah biraz kilo alsa çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…