herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
hemde ne sürpriz inşallah canım dua edin bizim için beslenmeye başlayınca toparlar inşallah biraz kilo alsa çok daha iyi olur
hadi inşallah.Allah analı babalı büyütsün bi ömür mutlu olun inşallah
etmezmiyiz canım hep dua edicem senin için,iş falanmı yapıyordun durup durukenmi geldi suyun,emme refleksine baksınlar bi inşallah emebiliyordur,emmeye başladığı ana 10gün kalma hemennn kilo almış bile olur canım, sen doğum tarihini boyunu kilosunu falan 2010 aralık bebeişleri geliyor topiğine ya canım denizim eklesin senide bebiş listemizee
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
çok hareketliydim canım bigün önce alışverişe gittim yoruldum ertesi günde böyle oldu dayanamadı o kadar harekete demmekki
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
suyum geldi ne olduğunu bende anlamadan doğumhanede buldum kendimi 1 gece sancı çektim sabah ameliyata aldılar çok zordu hiç beklemiyordum erken olasını ama böylesi kısmetmiş
hemde ne sürpriz inşallah canım dua edin bizim için beslenmeye başlayınca toparlar inşallah biraz kilo alsa çok daha iyi olur
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
ayy bende yatıyorum valla hep korkuyorum erken doğurcam diye benimde bebişim 2kg.larda daha,yormıyalım kendimizi demekki inşallah kısa sürede kilo alır bebişin sende kavuşursun cnm çantan falan hazırmıydı hazırlıklı mı yakalandım,doğum hikayenide paylaş bizimle
canıııııım hayırlı uğurlu olsuuun
allah analı babalı büyütsün
hiç endişe etme canım
tez zamanda çıkar inşallah bebişin küvözden
erken olması geç olması değil önemli olan bebişinin sağlıklı olması.
herşey çok güzel olacak canım öyle düşün
Canım Allah analı babalı büyütsün.
Herşeyyin hayırlısı cnm benim bir an önce bebeğin emme reflexide gelişirde inşallah evinize geçersiniz.
Hangi hastane özeldemiydi peki ?
çok hareketliydim canım bigün önce alışverişe gittim yoruldum ertesi günde böyle oldu dayanamadı o kadar harekete demmekki
evet canım hep yat boşver herşeyi çantayı bırak bebğimin kıyafetlerini yıkamamıştım bile sonradan annemler halletti ben bi kaç pijama aldım öyle gittim hastaneye dr ciğerleri gelişmesi için iğne yaptı 12 saate ihtiyacımız var ama beklemez galiba dedi ama yavrum sabaha kadar durdu normal doğum ağrsıda çektim bu arada sabahta ameliyata aldı ben atlattım allahım sizinde yardımcınız olsun
saliha 27 sweethome tellinaz ekince iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
evet canım hep yat boşver herşeyi çantayı bırak bebğimin kıyafetlerini yıkamamıştım bile sonradan annemler halletti ben bi kaç pijama aldım öyle gittim hastaneye dr ciğerleri gelişmesi için iğne yaptı 12 saate ihtiyacımız var ama beklemez galiba dedi ama yavrum sabaha kadar durdu normal doğum ağrsıda çektim bu arada sabahta ameliyata aldı ben atlattım allahım sizinde yardımcınız olsun
saliha 27 sweethome tellinaz ekince iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?