2010 Aralık Anneleri

hemde ne sürpriz inşallah canım dua edin bizim için beslenmeye başlayınca toparlar inşallah biraz kilo alsa çok daha iyi olur

etmezmiyiz canım hep dua edicem senin için,iş falanmı yapıyordun durup durukenmi geldi suyun,emme refleksine baksınlar bi inşallah emebiliyordur,emmeye başladığı ana 10gün kalma hemennn kilo almış bile olur canım, sen doğum tarihini boyunu kilosunu falan 2010 aralık bebeişleri geliyor topiğine ya canım denizim eklesin senide bebiş listemizee

çok hareketliydim canım bigün önce alışverişe gittim yoruldum ertesi günde böyle oldu dayanamadı o kadar harekete demmekki

ozlem ece tebrık ederım alah analı babalı buyutsun ıns. bı an once kucagına almayı nasıp etsın ıns rabbım. dualarımız senınle opuyorumm

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah..

çok hareketliydim canım bigün önce alışverişe gittim yoruldum ertesi günde böyle oldu dayanamadı o kadar harekete demmekki

ayy bende yatıyorum valla hep korkuyorum erken doğurcam diye benimde bebişim 2kg.larda daha,yormıyalım kendimizi demekki inşallah kısa sürede kilo alır bebişin sende kavuşursun cnm çantan falan hazırmıydı hazırlıklı mı yakalandım,doğum hikayenide paylaş bizimle

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

suyum geldi ne olduğunu bende anlamadan doğumhanede buldum kendimi 1 gece sancı çektim sabah ameliyata aldılar çok zordu hiç beklemiyordum erken olasını ama böylesi kısmetmiş

hemde ne sürpriz inşallah canım dua edin bizim için beslenmeye başlayınca toparlar inşallah biraz kilo alsa çok daha iyi olur

Canım Allah analı babalı büyütsün.
Herşeyyin hayırlısı cnm benim bir an önce bebeğin emme reflexide gelişirde inşallah evinize geçersiniz.
Hangi hastane özeldemiydi peki ?

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

Allah anali babali büyütsün cnm saglicakla emzirir buyutursun cnm. Kilosuda zamanla yükselir..Aralık anneleri doguma başladı :))

canıııııım hayırlı uğurlu olsuuun
allah analı babalı büyütsün
hiç endişe etme canım
tez zamanda çıkar inşallah bebişin küvözden
erken olması geç olması değil önemli olan bebişinin sağlıklı olması.
herşey çok güzel olacak canım öyle düşün

evet canım hep yat boşver herşeyi çantayı bırak bebğimin kıyafetlerini yıkamamıştım bile sonradan annemler halletti ben bi kaç pijama aldım öyle gittim hastaneye dr ciğerleri gelişmesi için iğne yaptı 12 saate ihtiyacımız var ama beklemez galiba dedi ama yavrum sabaha kadar durdu normal doğum ağrsıda çektim bu arada sabahta ameliyata aldı ben atlattım allahım sizinde yardımcınız olsun
saliha 27 sweethome tellinaz ekince iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

canım çok teşekkür ederim şu zor zamanları atlatalım gerisi iyi olucak inşallah

Canım Allah analı babalı büyütsün.
Herşeyyin hayırlısı cnm benim bir an önce bebeğin emme reflexide gelişirde inşallah evinize geçersiniz.
Hangi hastane özeldemiydi peki ?

özel hastaneydi canım bebek bakım ünitesi çok iyi aslında başka hast. doğum yapıcaktım ama burasının çocuk dr ları ve bakım ünitesi çok iyi olduğu için burayı seçtik son anda dr umum tavsiyesiyle birde

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

özlemcim çok şaşırdım kısmet böyleymiş demek ki..hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah..en kısa zamanda toparlar merak etme sen moralini yüksek tut.darısı başımıza..

canımm erken yada geç bebişine sağ salim kavuştun ya çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah benim çok tanıdığım var erken doğum yapıp bebişi küvözde olan ve hepsi de sonradan öyle tombiş oldular ki senin meleğin de öle olcak eminim.. Tekrar tabrik ediyorum canım...

Aaaaa bende şok oldum şimdi, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canımm, durumunun iyi olmasına da çok sevindim, dualarımız sizinle. Ayyy inşallah bir an önce emmeye başlarda kilo alır anneesiiiii

Bence hiç alakası yok senin hareketlerinle falan geleceği varmış gelmiş, yoksa hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri

Oyyyy bir minik kuzu daha gelmiş yaaaa, Rabbim sen bahtlarını açık et hepsinin inşallaaahhhhh

Son düzenleme:

canım ya ne korkmuşsundur,hiç beklenmedik bianda geliveriyor,aman neyse sağlıkla atlattınız ya,bebğin büyüüynce anlatırsın onada :)))amin canım inşallah bizde sağ salim atlatırız,allah onu sana bağışlamışki sabaha kadar durmuş,sen korkma artık hıla toparlıcak bebişin adını ne koydunuz

günaydın kılzar...

özlemece canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin... olsun sıkmacanını en ksıa zmanda toparlar inşallah mamaları yiyince bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…