33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
özlemece tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün diyelim. İnşalllah bir an önce emmeye başlat,tosuncuk olur.
Herkese günaydın bu arada..
Günaydın Pelin, nazar değdi topiğe nazar, sen bilirsin kim olduğunu
Biliyorum biliyorum.. Ahhhh ne göz varmış sende apppla,maşallah dediğin kırk gün yaşıyo :)))
Biliyorum biliyorum.. Ahhhh ne göz varmış sende apppla,maşallah dediğin kırk gün yaşıyo :)))
dökülüyoz valla teker teker,ben seni tek bırakmıcam pelincim son zamana kadar yanındayım 18aralıkta doğurcam tam,1hafta tek durursun sende artık bişey olmaz,
kızlar nasılsınız yaramazlık yokdur inşş. geçmişe dönemedim daha okuyucam ama. bugün yoruucu bigündü kızlar temizlik yaptık kocişle duvarları sildikk cam perde derken bitti şükür olsun sonrda son alışverişlerini yaptık kızımın küvetini kovasını maşrabasını aldıkkannem çok tatlı herşeyi dhaa teyzelri birde bu arada şampuanı vucut losyonu vucut kremini aldık kızımın kızlar sebamette az da olsa kimyasal varmış dediler araşltırdım çok
Bübchen marka adlıkk alman malı tamamen bitkisel onu aldım sizce nasıl
buldumm, görünce kendimi düşünüp çok gülmüştüm, sizinde hoşunuza gider belki :)
kızlar bende sabahdan beri doktora ulaşmaya çalışıyourm.teleine ulaşılmıyo zaten.kendisi hastanedeymiş.ameliyatı falan yoksa rapor almaya gidicem..off offff....o kadar cok iişim varki...bi an once izne ayrılmam lazım
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
Vallaa yaaa aplaya bak topiğe kurşun mu döktürsek acebaa
Aman dur sporstarın kızın iyice serpilsin büyüsün öyle doğur, merak etme son hafta da yalnız değil Pelin, ben varım hapşuruk vaaar..
Vallaa yaaa aplaya bak topiğe kurşun mu döktürsek acebaa
Aman dur sporstarın kızın iyice serpilsin büyüsün öyle doğur, merak etme son hafta da yalnız değil Pelin, ben varım hapşuruk vaaar..
kıslar hastaneden Çıkıyorum. Hemşire yemekten önce mı sonra mı cikacaksiniz dedi bende : sonra dedim. Evde kim yemek yapacak. Dr dinlen. Dedi
evet hiç doğurasım yok :))) 18aralık sata göre ogün doğurcam işte,önce gelmesin,biz hepberaber takılırız iştearalıkta :)))) bnece kasımda 5-6tane fire veriri gibi geliyor bana
canım gözünaydın ama sakın evde yorma kendini
bencede yemek kim yapıcak ye yemeğini gittttt
uzan bolca ok.
huuuuuuuuuuuuuuu asıl sonlaar doğru kalıcak olan benimmmmmmm
aralıkta boş bırakmıcaz topiği
bizim kuzular inşallah zamnında gelirler.
önce gelmesinlerrrrrrrrr lütfennnnnn
benimki daha çoook küçükkkk.
korkuyorum böle haberler duyunca.
kızlar özlemeceyi de ekledim listeye.
aam eksik bilgileri var
ben yokken uğrarsa söleyin olurmuu.
oraya yazsınnnnnn
ben eklerimmmm
haberimiz yokken ikinci bebiş de gelmişşş
hatta ilk bebişmiş sanırım.
sağlıkla büyüsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?