2010 Aralık Anneleri

hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız sizlerle paylaşmak çok güzel darısı hepinizin başına inşallah kolay doğum geçirirsiniz

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

Canım Allah analı babalı büyütsün.Bir an önce çıkar inşallah annesinin kollarına gelir inşallah canım.

özlemece tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün diyelim. İnşalllah bir an önce emmeye başlat,tosuncuk olur.

Herkese günaydın bu arada..

Biliyorum biliyorum.. Ahhhh ne göz varmış sende apppla,maşallah dediğin kırk gün yaşıyo :)))

Vallaa yaaa aplaya bak topiğe kurşun mu döktürsek acebaa

dökülüyoz valla teker teker,ben seni tek bırakmıcam pelincim son zamana kadar yanındayım 18aralıkta doğurcam tam,1hafta tek durursun sende artık bişey olmaz,

Aman dur sporstarın kızın iyice serpilsin büyüsün öyle doğur, merak etme son hafta da yalnız değil Pelin, ben varım hapşuruk vaaar..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrr

ohhhh güle güle kullanın cicilerinizi tatlımmmmm.

buldumm, görünce kendimi düşünüp çok gülmüştüm, sizinde hoşunuza gider belki :)

süper ttalım yaaaaa
sanki şimdi çok rahatız.uyuyoruz ya dimiiii

hadi gözünaydın al da gel iznini bakemmm

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım canım yaaaaa.
hayırlısı böleymiş demekki.
erken gelmek istemiş annesii.
bebiş sağlıklı olsun da gerisi boşşşşş
inşallah en yakın zamanda küvezden de çıkarrr.
emmeye başalsın zaten bianda kocaamn oluveriri.
ayyy ne heyecanlanmışsındırrrrrrrr.
Allah işlerinize kolaylık evrsinn.

Aman dur sporstarın kızın iyice serpilsin büyüsün öyle doğur, merak etme son hafta da yalnız değil Pelin, ben varım hapşuruk vaaar..

aaaaaaaaaa olurmu dha sonlara doğru ben d evarımmmmmmmm
aşk olsun nasıl unutursunuz.
erken olmasınnn neolurrrrrrrrrrrrrrrr

kıslar hastaneden Çıkıyorum. Hemşire yemekten önce mı sonra mı cikacaksiniz dedi bende : sonra dedim. Evde kim yemek yapacak. Dr dinlen. Dedi

evet hiç doğurasım yok :))) 18aralık sata göre ogün doğurcam işte,önce gelmesin,biz hepberaber takılırız iştearalıkta :)))) bnece kasımda 5-6tane fire veriri gibi geliyor bana

kıslar hastaneden Çıkıyorum. Hemşire yemekten önce mı sonra mı cikacaksiniz dedi bende : sonra dedim. Evde kim yemek yapacak. Dr dinlen. Dedi

canım gözünaydın ama sakın evde yorma kendini
bencede yemek kim yapıcak ye yemeğini gittttt
uzan bolca ok.

evet hiç doğurasım yok :))) 18aralık sata göre ogün doğurcam işte,önce gelmesin,biz hepberaber takılırız iştearalıkta :)))) bnece kasımda 5-6tane fire veriri gibi geliyor bana

huuuuuuuuuuuuuuu asıl sonlaar doğru kalıcak olan benimmmmmmm
aralıkta boş bırakmıcaz topiği
bizim kuzular inşallah zamnında gelirler.
önce gelmesinlerrrrrrrrr lütfennnnnn
benimki daha çoook küçükkkk.
korkuyorum böle haberler duyunca.

kızlar özlemeceyi de ekledim listeye.
aam eksik bilgileri var
ben yokken uğrarsa söleyin olurmuu.
oraya yazsınnnnnn
ben eklerimmmm
haberimiz yokken ikinci bebiş de gelmişşş
hatta ilk bebişmiş sanırım.
sağlıkla büyüsünler inşallah

Son düzenleme:
ayyy hastyım kızlarrrrrrrrrrrr
boğazım acıyo
aarsıra da öksürüyorummmm
boğaz acısı neyse de öksürüğüm geçsin yaaaaaa
karnım bi garip oluyooooo öksürünceeee.
uamrım iyileşirim.
az uzanayım ben hatunlarr.

evet benim tam oratalarda sayılır bende çok korkuyorum doğurmıyım valla, ya da ille gelcekse 2.5uğu geçsişn bari 37lerde falan olsun hanidaha erken olmaz inşallah,yinde gününde olsa en iyisis tabi,

ben dedim ama arada kaynadı 6gün önce doğmuş yani 33+0da sezeryanla 2kg oğlan okadar bilgi var gerisi yok ama sağlığı iyimiş maşallah küvezdeymiş bide

özlemece bebişin doğmuş, gözün aydın canım, inşallah evinize de çabucak gelirsiniz birlikte.

Özlem'cim bebeğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda küvözden çıkar ve sende onu kucağına alırsın.

Aralık anneleri topiğindekiler ekim sonu itibariyle bebeklerini dünyaya getirmeye başladılar.
Valla korkuyorum Aralık ayında doğum yapan kalmayacak.:)
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

kızlar dua edin de ben yerleşmeden oğlan gelmesin!!! eşimin tayini gecikicek diye annemlerde bi odayı ayormıştık bebişe, şimdi herşey altüst tabi. öğleden sonra yeni evime gidicem düzenlemeler için, bakalım yavaş yavaş, bizimkilerle yapıcaz artık.

bi bebişimiz daha gelmiş maşallah .. özlemece Allah analı babalı buyutsun en kısa zamanda bebişin küvözden cıkar ve hızlıca buyur inşallah. ya benim daha hangi hastanede hangi dr da dogum yapcagım bile belli diil bole olunca korkuyorum hastane cantamda hazır diil biraz acele etmem gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…