kızlar dua edin de ben yerleşmeden oğlan gelmesin!!! eşimin tayini gecikicek diye annemlerde bi odayı ayormıştık bebişe, şimdi herşey altüst tabi. öğleden sonra yeni evime gidicem düzenlemeler için, bakalım yavaş yavaş, bizimkilerle yapıcaz artık.
ewet canım ya az daha sık dişini doğurma :)) inşallh hepsi gününde sağlıklı bi şekilde gelsin
canım allahtan sancı falan yok daha. bi de içimde bi his 39-40da gelir diyo. ama ayşeyle özlemi görünce bi an panikledim valla.
Oyyy ikinci bebeğimiz de gelmiş.herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
Hadi gözünüz aydın canım, ama evde de bol bol dinlen, aman bi iş yapma....kıslar hastaneden Çıkıyorum. Hemşire yemekten önce mı sonra mı cikacaksiniz dedi bende : sonra dedim. Evde kim yemek yapacak. Dr dinlen. Dedi
İzin sana yaramadı be denizim, dinlen bol bol, benim de hafif boğazım yanıyo, ıhlamur yaptım onu içiyorum şimdi, sen de yap kendine, doğal yollarla atlatıcaz bi şekilde, ilerlemesin yeterki...ayyy hastyım kızlarrrrrrrrrrrr
boğazım acıyo
aarsıra da öksürüyorummmm
boğaz acısı neyse de öksürüğüm geçsin yaaaaaa
karnım bi garip oluyooooo öksürünceeee.
uamrım iyileşirim.
az uzanayım ben hatunlarr.
kızlar dua edin de ben yerleşmeden oğlan gelmesin!!! eşimin tayini gecikicek diye annemlerde bi odayı ayormıştık bebişe, şimdi herşey altüst tabi. öğleden sonra yeni evime gidicem düzenlemeler için, bakalım yavaş yavaş, bizimkilerle yapıcaz artık.
kızlar bugün 1 kasım bu ay daha çok doğum haberi alırız gibi geliyor bana..
bu arada ben artık evdeyim ve bu astım krizlerinden dolayı annem yanımda yalnız değilim.
cuma gününü bekliyorum doktorumuza gidelim de ne nasıl olacak belli olsun bakalım..
dün ilk defa biraz daha rahattım sanırım göbeğim aşağıya doğru indi o da reflüyü rahatlattı heralde..dua ediyorum hep..
Canım rahatlamana inan çok sevindim.kızlar bugün 1 kasım bu ay daha çok doğum haberi alırız gibi geliyor bana..
bu arada ben artık evdeyim ve bu astım krizlerinden dolayı annem yanımda yalnız değilim.
cuma gününü bekliyorum doktorumuza gidelim de ne nasıl olacak belli olsun bakalım..
dün ilk defa biraz daha rahattım sanırım göbeğim aşağıya doğru indi o da reflüyü rahatlattı heralde..dua ediyorum hep..
şeker anneler ben geldimmmm:)
bi kızımla karnımızı doyurup geçnişe bakıp sohbete dalıcam inşallah
:):)
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
denizim senide eklesin listeye 2. bebişimizde geldiiii
Aaaa eski mesajlara edit geri gelmişşşşEee ama artık o listeye devam etmeye gerek var mı bilemedim hanımlar:26:, nasıl olsa doğumlar başladı ne diyosunuz, ne yapayım ben şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
üşenmezsen et canım uğraşcak bişeyimiz olsun,etmesende bişey olmaz ama sen bilirsin yani,benim bebişin adını değiştir hiç değilse :)))) masal koycaz nasipse
Sen bilirsin şekerim ama sanki devam edilse iyi olacak sanki
Tabi kendini yormadan yapacaksan aman sıkıntıya sokmada kendini
malum edit kaldırıldığında bayağı bir dert etmiştin kendine
hanımlar unnado da lansinoh ürünlerl %45 indirimli, göğüs kremi 50 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
hanımlar unnado da lansinoh ürünlerl %45 indirimli, göğüs kremi 50 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
oy oy ne şirin şey o öyle güle güle kullan canım...
Bende şimdi üye oldum inceliyordum şeker anlarsın ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?