2010 Aralık Anneleri

ewet canım ya az daha sık dişini doğurma :)) inşallh hepsi gününde sağlıklı bi şekilde gelsin

kızlar bugün 1 kasım bu ay daha çok doğum haberi alırız gibi geliyor bana..
bu arada ben artık evdeyim ve bu astım krizlerinden dolayı annem yanımda yalnız değilim.
cuma gününü bekliyorum doktorumuza gidelim de ne nasıl olacak belli olsun bakalım..
dün ilk defa biraz daha rahattım sanırım göbeğim aşağıya doğru indi o da reflüyü rahatlattı heralde..dua ediyorum hep..

canım allahtan sancı falan yok daha. bi de içimde bi his 39-40da gelir diyo. ama ayşeyle özlemi görünce bi an panikledim valla.

senin bi aksilik olmazsa dediğin gibi gelir canım erkek ya,ama kendini çok yormamaya bak sen,dikkat ettiğin sürece bi aksilikte olmazsa korkma sen :)

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
Oyyy ikinci bebeğimiz de gelmiş. Canım benim, tebrik ederim, en kısa zamanda toplayacaktır bebişin, sen hiç canını sıkma, üzülme ki sütünü bebeğine verebilesin, şimdi onun en çok ihtiyacı olan şey senin sütün, emicek emicek kocaman olucak inşallah. Allah analı babalı, sağlıklı sıhatli büyütsün, uzuuuuun mutlu bi hayatı olsun oğluşunun inşallah.....
kıslar hastaneden Çıkıyorum. Hemşire yemekten önce mı sonra mı cikacaksiniz dedi bende : sonra dedim. Evde kim yemek yapacak. Dr dinlen. Dedi
Hadi gözünüz aydın canım, ama evde de bol bol dinlen, aman bi iş yapma....
İzin sana yaramadı be denizim, dinlen bol bol, benim de hafif boğazım yanıyo, ıhlamur yaptım onu içiyorum şimdi, sen de yap kendine, doğal yollarla atlatıcaz bi şekilde, ilerlemesin yeterki...

Dursunlar daha yerli yerlerinde, sıcacık, yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında, keyifleri yerinde hepsinin, zamanlarını beklesinler:) Aman canım sen de kendine dikkat et yine, yorma kendini, bırak eşin annenler kendi kafalarına göre yerleştirsinler, doğumdan sonra düzenlersin sen...

rahatlamana sevindim canım, bebeğin aşağı indiyse çok daha rahatlamışsındır. Ama yine de doktorun sezeryanı önerirse bence riske atma, ne de olsa normal doğum için nefes çok önemli. İnşallah bi daha yaşamazsın o kötü anları....

üşenmezsen et canım uğraşcak bişeyimiz olsun,etmesende bişey olmaz ama sen bilirsin yani,benim bebişin adını değiştir hiç değilse :)))) masal koycaz nasipse

şeker anneler ben geldimmmm:)
bi kızımla karnımızı doyurup geçnişe bakıp sohbete dalıcam inşallah
:):)

beraser, burxkan+, eftelya23, elfrkn+, enkeay, esra_37, hapsuruk+, kucukprens+, manasız, nerdil, sporstar+ Selam kızlar nasılsınız ?

Canım rahatlamana inan çok sevindim.
Doğru diyorsun karın aşağı inince midende rahatlıyacaktı.
Umarım geçerde zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebeni

şeker anneler ben geldimmmm:)
bi kızımla karnımızı doyurup geçnişe bakıp sohbete dalıcam inşallah
:):)

Hoşgeldin cnmmmmm

herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

canım hayırlı olsun. Allah kucağında koklayarak emzirmeyi de nasip etsin inş. bu günler geçecek merak etme. kuzunu alıp eve de götüreceksin inş.

denizim senide eklesin listeye 2. bebişimizde geldiiii

2. olur mu canım, 1. bebeğimizmiş meğer:) ikisine de kocaman maşaallah...

Sen bilirsin şekerim ama sanki devam edilse iyi olacak sanki
Tabi kendini yormadan yapacaksan aman sıkıntıya sokmada kendini
malum edit kaldırıldığında bayağı bir dert etmiştin kendine

hanımlar unnado da lansinoh ürünleri %45 indirimli, göğüs kremi 56 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.

Eklentiler

• $battaniye.webp
    23 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
üşenmezsen et canım uğraşcak bişeyimiz olsun,etmesende bişey olmaz ama sen bilirsin yani,benim bebişin adını değiştir hiç değilse :)))) masal koycaz nasipse

Ok madem masal ın hatırına bari yapayım:))

Sen bilirsin şekerim ama sanki devam edilse iyi olacak sanki
Tabi kendini yormadan yapacaksan aman sıkıntıya sokmada kendini
malum edit kaldırıldığında bayağı bir dert etmiştin kendine

Canım o kadar emek vermiştim sinir olmuştum edit kalkınca, şimdi yeni gördüm eski mesajlara edit yapabildiğimizi.

oy oy ne şirin şey o öyle güle güle kullan canım...

Bende şimdi üye oldum inceliyordum şeker anlarsın ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…