kızzzlaaaarrr doktora gittm geldimmm ama moralim çok bozuldu yaasenağlama...rahmimin ters olduğunu söyledi doktor we bi hareket gösterdi sabah öğle akşam yapmam gerektiğini söyledi...hiç böyle bişeyi olan yada duyan warmıı kızlar aramızdaa
güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
Güzel anne adayları, Aralık anneleri listesine girmek için lütfen buraya değil aşağıda ki sayfaya bilgilerinizi yazın.
Bilgilerini güncellemeyen arkadaşları diğer ayların listelerinde olduğu gibi siliyoruz arkadaşlar, bilgilerinize.
Sevgilerimlea.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
çizelgeler çok güzel bi fikir canım, ellerine sağlık, uğraşıyosun bizim için. a.s.
Saol tatlıma.s.
Evet ama 50 grafikten fazlasını ekleyemiyorum malesef, yeni gelen arkadaşlara da ayıp olacak ama olmazsa ana sayfada değil ama iki mesaj halinde devam sayfalarında devam edeceğim. .Ya da Cibel arkadaşımızdan yardım alacağım, benden sonra ki mesaj ona aitDemokraside çare tükenmezmiş:lepi:
Saol tatlıma.s.
Evet ama 50 grafikten fazlasını ekleyemiyorum malesef, yeni gelen arkadaşlara da ayıp olacak ama olmazsa ana sayfada değil ama iki mesaj halinde devam sayfalarında devam edeceğim. .Ya da Cibel arkadaşımızdan yardım alacağım, benden sonra ki mesaj ona aitDemokraside çare tükenmezmiş:lepi:
cnm bende kendi topiğimde yetmediği için iki parçada yayınlıyorum çizelge ekledim bende bi tam gün uğraştım ama değdi seninde ellerine sağlık sinir bi iş hakkını helal et
canım benim de rahmim tersmiş, doktorlar normal önemli değil dedi. sonradan düzeliyomuş zaten. İnternette bi yerde kadınların bi kısmının rahminin ters olduğunu yazıyodu bi de eklemişti, rahmin ters olması sağ el değil de sol el kullanmak gibi bişey diyodu, bu kadar normal yani. Benim 2 doktorum normal dedi, 3. sü bişey demedi bile...
evet canımm düzeldiğini bende okudumm bideee duydukçaa ters olup doğum yapanları falan braz olsun rahatladım ama sabah doktordan geldimde çok gergndimm. grmceminde tersmiş 2 tanede çocuğu war şimdii...bnmde ilk doktorum hiç bişe dememiştii yeni doktor söyleyncee şaşırdımm...hayırlısı olur inşş...:Saruboceq:
önce alintilari yaptim simdi kocaman merhaba kizlar a.s.
dün gece cok fenaydim..belimden...
tam kuyruk sokumu denilen yer..yürüyemedim,esim tasidi iceri kadar,öylece kilitlendim kaldim resmen..
her yerde normal yaziyor ama böyle 9 ay nasil gecer,özellikle kilo aldikca,agirlik bindikce..
ve farkettim sadece aksamlari oluyor,cok garip dimi...
egzersizlere baslayacagim günü iple cekiyorum,belki bi nebze ordaki kaslar güclenirde agrim hafifler boshayallersmile
hepinizi kocaman öpüyorum kizlar,kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile
güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
tatlım aynı şikayetler bugün bende devar
Canım bunlar normal şeyler..bende de oluyor.Benim karnım ağrımda devam ediyor.bulantıdan daha çok karnım ince ince ağrıyor.sanırım rahim genişliyor.
sezencim sorma benim başım da akıntıyla dertte, bu ara nasıl arttı. karın ağrım yok ama şişkinlik ve kabızlık var maalesef.[/QUO
benim de biraz oluyo canım.
ben d etakılmıştım
aam doktoruma sordum normal olur dedi.
ben de önemsemedim artık
ayy allahima binlerce sukurler olsun
benda kalp atislarini duydum
cok mutlu oldum rahatladim
7 haftalik cikti
iki hafta sonrasina randevu verdi
ayy allahima binlerce sukurler olsun
benda kalp atislarini duydum
cok mutlu oldum rahatladim
7 haftalik cikti
iki hafta sonrasina randevu verdi
cuma günüü bende gidiyorummm bebişimi görmeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?