2010 Aralık Anneleri

Sagol canim,darisi sana insallah..
cok zordur eminim,ne kadar kaldi izine cikmana?

[/B]

bayramda sonra izine ayrılıcam, 1 hafta da bayram tatilinden kazancım oluyo böylece, yani bu haftayla birlikte 2 hafta daha çalışıcam, bayram tatiline kadar

Cucu
Maşallah bebişine, tam tosun olmuş
Ben de yarın gideceğim, bakalım benim oğlan kaç kilo oldu.
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Pes etmek yok Esracığım
Benim de son 1 haftam
Pek mutluyum; ama arada öğrencilerimi düşününce onları bırakmak zor olacak diyorum.
Sonra bebişim geliyor aklıma, aman boşver diyorum

ayy ben kötü öğretmenim galiba, yada çok bencilim, hiç öğrencileri düşünmüyorum, onlar başlarının çaresine bakar

Braxton-Hicks kasılmaları nedir?

Braxton Hicks kasılmaları çoğunlukla üçüncü trimesterde görülür, ancak bazen ikinci trimesterde başladığı da olur. Rahim kasları 30-60 saniye boyunca toplanır. Anneyi gerçek kasılmalara hazırladığı ve nefes egzersizlerini uygulamasına olanak verdiği için Braxton Hicks kasılmalarına alıştırma kasılmaları da denir.

Braxton Hicks kasılmaları şu özellikleri taşır:

• Yoğunluğu düzensizdir.

• Çok sık olma.

• Önceden tahmin edilemez.

• Ritmik değildir.

• Sancılı değildir, ancak rahatsızlık verir.

• Yoğunluk veya sıklığı artmaz.

• İyice azalır ve birden kaybolur.

Her durumda, kasılmalarınız giderek hafifliyorsa, bunlar Braxton Hicks kasılmalarıdır ve rahim ağzının açılmasıyla bağlantısı olmadığı ancak rahim ağzının yumuşamasına yardımcı olabildiği düşünülmektedir. Buna karşın, doğum yaklaşırken yoğunlaşan Braxton Hicks kasılmalarına yalancı doğum kasılmaları da denir ve bunlar rahim ağzının açılma ve incelme sürecine yardımcı olabilir.

Cucu
Maşallah bebişine, tam tosun olmuş
Ben de yarın gideceğim, bakalım benim oğlan kaç kilo oldu.
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş
sagol teyzesi,senin pasanda tosuncuk olmustur annesiii,yerim ben onlarin totolarini
süper haberler alicaz sendende insallah fistigim

bayramda sonra izine ayrılıcam, 1 hafta da bayram tatilinden kazancım oluyo böylece, yani bu haftayla birlikte 2 hafta daha çalışıcam, bayram tatiline kadar

ha gayret esracim,az kalmis..sonrasi insallah keyif dolu olacak

Uyuyamıyorum ki,o uyuyunca evin işleri batıyor gözüme. 2 gündür gündüzle gecenin yerini değiştirdik..

İnsallah,hiç öyle görünmüyor ama..
Yok be canım ya.. hiç alakası yok anne karnıyla.. eveeeeeet :))

ayşecim sen acıbademde doğum yaptın değil mi?
kısmetse ben de acıbademde yapacağım..
bebek için herşeyi veriyorlarmış doğru mu? hatta battaniyesine kadar..bez falan?

evet canım,bezi,unibaby'si daha bir sürü şeyler var..

Hemde nasıl.. Çok kötü yaa,hiç sanmıyorum :26:

Masallahhh kuzuyaaa yerim ben onu..
Böyle devam etsin inş. tatlım..
Ay orda öyle bi güzellik var dmi,doğumdan sonra ebe..

fosur fosur uyuyor napsın.. geceleyinde işkenceye devam

Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)

Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)

canim benim cok sagol..sanirim oglusum büyümeyi hizlandirdi Duru´su onu begensin,sen daha kücüksün demesin diye
evet canim annemde yanimda olacak ama bi uzmanin olmasi tabiki harika bisey..
eee ne olmus kasim annesine,bakmadim daha

Duru'su beğenir yahu onu zamanında gelsin o
Doğurmuş benle aynı gün

cucu bebeğine maşallah ne güzel büyümüş öle.boyu falanda uzamış. kendine iyi bakıyor seninki.

ayy ben kötü öğretmenim galiba, yada çok bencilim, hiç öğrencileri düşünmüyorum, onlar başlarının çaresine bakar

Yok canım ya, kötü öğretmen olur musun hiç?
Ağırlaştık artık, yoruluyoruz ondan öyle geliyor sana.

cucu bebeğine maşallah ne güzel büyümüş öle.boyu falanda uzamış. kendine iyi bakıyor seninki.

sagol teyzesiii,son zamanlarda hizlaniyor sanki büyümeleri..
bu hafta yedim ictim yattim,iyi geldi sanirim..
keyifci zaten teyzesi,haftalardir eli agzinda,cuk cuk su yutuyor,sürekli hickiriyor sipa..
son usg resimleri birebir hep ayni

Dun gece yalnızca 15 dk uyuduk kızlar benim yerime de uyuyun tamam mı?

tamamdir,oglusuma anlaticam,heyecan yapmasin
ay sen onu diyorsunnnn,o degildi sanki,ben baskasi diye hatirliyorum,hala dogurmadi benim dedigim kisi :26:
gecmisede dönemem ki cook gecmiste kaldi..

Ben onu hatırlıyorum canım neyse cok onemli değil

keyifci zaten teyzesi,haftalardir eli agzinda,cuk cuk su yutuyor,sürekli hickiriyor sipa..

maşallah maşallah. sen yedin içtin oda seni yedi içti yaradı demekki. bi kere şahit oldum hıçkırmasına oda çok komik çok tatlı oluyormuş izlemesi.bende hft başı gitcem ikiyi rahat geçmiştir sanırım benimkide hayırlısı

benimki de bu aralar çok hıçkırıyo, ciğerleri gelişiyoooo kuzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…