canim massallah melegineekızlar bende pazartesi gittim dr bazı tahliller yaptılar pazartesi alıcam sonucu bebğim 2,23cm ve çok güzel gelişmişşş 9+1buğünn
hosgeldin aramiza canimm,saglikla gelsin ikinci melegin insallah :1hug:bütün güzel annelere merhaba,
ben de aralık 2010 annesi olacağım inş. sat: 17 mart. beklenen doğum tarihi 22 aralık eğer bi sürpriz olmazsa. keseyi gördük ama bebeği göremedik henüz. haftaya gitcem doktora. inş görürüz. bu arada ağustos 2006 doğumlu bi oğlum var.kardeşi olacağı için çok mutlu. boş gebelik falan olursa ona nasıl açıklarız bilemiyorum. henüz ailelerin bile haberi yok. bebeğimizi görmeden ortalığı ayağa kaldırmak istemedim. geç döllenme olabilir dedi doktor. bu arada oğlum da 7 hafta 5 günlük iken ancak göstermişti kendini:)
canimm korkma..her yerde normal yaziyor akintilar icin...sadece agrili yada kasintili olursa enfeksiyon yada mantar riskine karsi uyariyorlar..güzel anneler,
bugün sarı akıntım var çok..ıslaklık hissim çok bir de çamaşırım sarı leke olmuş..
hafif de karın ağrım var..
benim gibi olan var mı acaba merak ettim?
sükür kanama falan olmasinda akinti normal canimm :1hug:
sagol canim benimmm :1hug:Merhaba Canlarım, Herkes nasıl bakalım?
ohh ohh maşallah! Tüm geçmişi okuyamadım ama Cucu ve Deniz bebişleriniz iyiymiş çok sevindim. Diğer arkadaşlar dan da güzel haberler var.
Bende iyiyim çok şükür bu sabah erkenden doktora gittim, kan ve idrar tahlillerimi verdim. İnşallah bir sorun çıkmaz. :Saruboceq:
seninde insallah tahlillerin süper cikar :Saruboceq:
ah denizimm,ne berbat bi agriydi..her aksam zorluyordu ama bu derece degil..hamile bi arkadasimla daha konustum o simdi 5 aylik ama ondada varmis..cucum gece benim de belim ağrıdı biraz.
hatat korktum ama geçti sabaha Allahtan.
hep olucak diye düşünme tatlım ya.
bugün yok mesela bende.
dün doktora gittik ya yoruldum heralde
bi d eçantam ağırdı biraz omzumda belki ondan
aam sonra bi poşet alıp çantamı koydum içine taşıttım eşime valla.
benim de biraz oluyo canım.
ben d etakılmıştım
aam doktoruma sordum normal olur dedi.
ben de önemsemedim artık
annelik iste annelik demii :asigim:
canimm gözün aydinn,massallah melegineeayy allahima binlerce sukurler olsun
benda kalp atislarini duydum
cok mutlu oldum rahatladim
7 haftalik cikti
iki hafta sonrasina randevu verdi
canim bu topikten önce bikac sorun yasandi,digerleri o yüzden kapandi..arkadaşlar birşey sorucam 2010 aralık anneleri başlığı altında çok topic var.hepsinde de sanırım aynı kişiler var.anlamadım.yoksa hepsi ayrı mı?bilgilendirirseniz sevinirim
güncel sohbet ve paylasim topigimiz burasi ama ayrica bir tanede listelerimizin oldugu topigimiz var..zemuszemus
hadi bakalim canimm,güzel haberlerle gelirsin insallah :lepi:cuma günüü bende gidiyorummm bebişimi görmeyeee
merhaba arkadaşlar cumartesi günü dr a gidicem ense kalınlığını ölçücekmiş
annemde gelecek dr a oda duyacak torununun kalp atışlarını ilk torunu bakalım napıcak
canimm ne güzel..2 li test yapilcak yani degil mi..ay yaa ne cabuk büyüdüler bebisler..
sag salim büyüsünler insallah,testlerden hepsi sorunsuz gecsin insallah canimm..
mutlaka haber ver..olumunekankayizsmile
annen icinde cok güzel bi tecrübe olacaktir eminim :1rolleyes: