bugün uyuyamadımmmmmm
ayyy topladım çamaaşırlrımı.
bi makine daha attım yıkandı
onları da astımm
ayyy bi makineye ne çok şey giiryo
çamaşır askım yetmedi yani
sıkış sıkış astımmm.
ütüyüde yarı yapaıcam biraz
buakşam diziler var
Dun gece yalnızca 15 dk uyuduk kızlarbenim yerime de uyuyun tamam mı?
ne diyorsun sadece 15 dk mı? Aman Allah'ım bu günlerin tadını iyice çıkarım bari gözümü korkuttu senin minik hatun. güzel zor uykusuz günler bizimi bekliyor ne
Ayynen öyle.ay minik hatun ne güzel oldu
Ayynen öyle.ay minik hatun ne güzel oldu
biraz daha büyüsün sen o zaman gör o minik hatun başta babası olmak üzere bütün erkekleri peşinden koşturucak.hem gülücük atıp hem nazlanıcak. eh o zamanda senin papuç dama artık.
biraz daha büyüsün sen o zaman gör o minik hatun başta babası olmak üzere bütün erkekleri peşinden koşturucak.hem gülücük atıp hem nazlanıcak. eh o zamanda senin papuç dama artık.
Şimdiden damın taaa arkasında benim pabuc
6.hissin hakkaten cok kuvvetliymis :))slm millettt..ben biraz dinlendim geldim..;;cucu masallah oglusuna valla 6.hissim.en az 2800 gr olur dedi..en son 2300 muydu kilsou oyle bi seydi sanirim..yaaa ne guzel burda yok acil bir eyin yoksa kilosuna boyuna felan bakmiyolar ayda bir dr kalp atisini ufak cihazla dinler ve dinletttirir. sonra parmakla asagiya bakar.;;uc ayda birde ultrasondan gecersin.her ay yine labaratuvaro gidersin kan ve idrar testi icin.
yerim ben onlari yaabenimki de bu aralar çok hıçkırıyo, ciğerleri gelişiyoooo kuzuların
maşallah maşallah. sen yedin içtin oda seni yedi içti yaradı demekki. bi kere şahit oldum hıçkırmasına oda çok komik çok tatlı oluyormuş izlemesi.bende hft başı gitcem ikiyi rahat geçmiştir sanırım benimkide hayırlısı
6.hissin hakkaten cok kuvvetliymis :))
sen nerde yasiyorsun canim?simdi nasilsin,bir sorun yok degil mi?
fransadayim cnm iyiym cnm sagol dinleniyom bi sorun yok simdilik allaha sukur
bugün uyuyamadımmmmmm
ayyy topladım çamaaşırlrımı.
bi makine daha attım yıkandı
onları da astımm
ayyy bi makineye ne çok şey giiryo
çamaşır askım yetmedi yani
sıkış sıkış astımmm.
ütüyüde yarı yapaıcam biraz
buakşam diziler var
kapi süsümüzün bitmis halini ve göbisimi ekledim kizlar,bakmak isteyenlere duyrulur
6.hissin hakkaten cok kuvvetliymis :))
sen nerde yasiyorsun canim?simdi nasilsin,bir sorun yok degil mi?
fransadayim cnm iyiym cnm sagol dinleniyom bi sorun yok simdilik allaha sukur
cok sükür canim..sakin yorma kendini,yavas yavas yap yikanacak-ütülenecekleri...
ama artik sanirim senide daha cok kontrol ederler degil mi?
Ben baktım
Göbüş kocaman olmuş
Kapı süsü de pek cici.
Sen de marifetli annelerdensin
Ben de böyle beceriler yok
cok sükür canim..sakin yorma kendini,yavas yavas yap yikanacak-ütülenecekleri...
ama artik sanirim senide daha cok kontrol ederler degil mi?
ayin 9 unda randevum var aylik rutin kontrol..uc haftada bir gorurum artik..tabi dogurmassamhavalar guzellessin yavas yavas yaparim utulerim;;; senin gobisede bakiyim bende eklicem ama nasil ekleniyo beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?