ayy ben kötü öğretmenim galiba, yada çok bencilim, hiç öğrencileri düşünmüyorum, onlar başlarının çaresine bakar
merhaba kızlar,
bişey sorucam size. Ben geçen ay kontrole gittiğimde bebeğimin baş çevresi 3 hafta ilerde çıktı ve çok üzüldüm. doktoruma bi anormallik mi var diye sordum yok ama normal doğumu zorlaştırır dedi ve demir hapını kesmemi söyledi. Dün yine gittim ve 32 haftalık hamileyim ve bu sefer 12 gün fazla çıktı baş çevresi. Yani öncekine oranla daha iyi. Ama doktor sezeryan olması gerektiğini ima etti. Bu kocakafalıyı fazla bekletmeyelim yoksa doğuramazsın dedi. Kafasının büyük olması çok canımızı sıkıyor. Başına böyle bir durum gelen var mı
benimki de bu aralar çok hıçkırıyo, ciğerleri gelişiyoooo kuzuların
herkese merhaba,
geçmişi okumadan paylaşmak istiyorum sizlerle, 8 aylık hamileyim daha bi faydasını görmedim şimdiye kadar, ne sırada yer veriyorlar ne de 5 dakikalığına bulunduğumu bildikleri kapalı ortamda sigara yakmaya çekiniyorlar,hatta yolda yürürken ben yol veriyorum karşıdan gelenlere kenera çekiliyorum! ona rağmen üstüme yürüyolar?anlamadım valla! bi keresinde boyutlarımın farkında olmadan yan döndüm işe yaramadı tabii... sadece bi kere hastanede tahlil için sıra beklerken bi teyze hah şu kızımı kaldırayım..aaa kaldıramam o da hamileymiş dedi, buna da fayda denirse tabi..neyse kafanızı şişirdim kızlar
merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise dönücem ama acliktan bayilicam,biseyler yemem gerek önce..
bebisi anlatayim kisaca teyzeleri...
tosunuma massallah diyin teyzelerii,2860 gram ve 48 cm olmus..
2 haftada bu büyümeyi beklemiyordum ama demekki yatmak ise yaramis :))
kücük bi bebek degil dedi doktor,sanirim dogumda epey bi zorlayacak bu sipacik beni :))
agrilarim normalmis,dayanamiyorsan paracetamol icip uyumaya calis,olmazsa terapiye gönderiyim dedi..
sancilarim cok hafif cikti ama onlari bebegin o anki hareketlerine bagladi..
baskada bir sorun yok cok sükür..
darisi herkesin basina...
dogumdan sonra yardim icin eve alacagim ebe adayimizla tanistim..kadin cok tatli...
orta yasli,olgun ve belliki coook bilgili bi hatun..
bu hafta baska bir ebeyle daha randevumuz var,arasindan secim yapicam cumaya kadar..
yarinda diyet uzmaninda randevum var..bu hafta yine kosturmakla gecicek...
son sekiz iş günümmmm
daha sora izindeyim inşallaahhhh
Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)
bu arada doktora gttm. su sevıyesı aynı bu hafta.bayram sonrası bı aksılık olmazsa doğum.1514 gr olmş
inş bayramı atlatrz....
benimde son 7 günayın 9'unda eyvallahı çekecem bi süreliğine :)))
kızlar bu dizi yüreğimi parçalıyor resmen...osmanın dizisi..
iyi geceler kızlarr misafirlerim vardı giremedim pek
cucum tütütütü maşallah oğluna sen artık normal yiyerek git artık cnm doğuma bebişinde çok kilo almasın normal doğum sınırından çıkmasın ama şuanki durum çıkmıcak gibi ama pekmezi falan azaltman iyi olmuş yinede :))) bende bugün resmen ağzıma diktim içtim yani offf çok kötüydü ama napalım bakalım yarın kontrolüm var bvenimde nasılmış minik kızım görücem
kızlar hepinizeee iyi gecelerr ben yatıyorum yarın rahat rahat konuşuruz yineee
herkese merhaba,
geçmişi okumadan paylaşmak istiyorum sizlerle, 8 aylık hamileyim daha bi faydasını görmedim şimdiye kadar, ne sırada yer veriyorlar ne de 5 dakikalığına bulunduğumu bildikleri kapalı ortamda sigara yakmaya çekiniyorlar,hatta yolda yürürken ben yol veriyorum karşıdan gelenlere kenera çekiliyorum! ona rağmen üstüme yürüyolar?anlamadım valla! bi keresinde boyutlarımın farkında olmadan yan döndüm işe yaramadı tabii... sadece bi kere hastanede tahlil için sıra beklerken bi teyze hah şu kızımı kaldırayım..aaa kaldıramam o da hamileymiş dedi, buna da fayda denirse tabi..neyse kafanızı şişirdim kızlar
Çemile Allah yarattı demezsin yauw!
Cemile bu sefer katil olmazsa, kesin sinirinden felç geçirirArtık izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum, şimdi de boşanınca Osman ın velayetini almaya kalkar babası bide ona ağlarız, aha da buraya yazıyorum dediydi dersiniz
valla istiyo bu sıpa bende yiyorum bakalım sonumuz hayrola...[/QUOT
bana da oluyo özellikle akşam yemeğinden hemen sonra eşime diyorum ee şimdi ne yiycez diye bazen doymak bilmiyorum
ayyyyyyyyyyy hiç aklıma getirmemiştim
olabilir valla
pis heriffffffffffffffff
ya da caroline hamile kalırmışşşş
kızlar bugün sadece beraber yıkayacakalrımı ayırdımmm
offf hepsinin etiketini çıkarmakkkkk.tek tek acaba renk karışırmı diye karar vermek canımı çılkardı
bir d eonlar yıknıcak,kuruyacak,ütülenicek, yerleştirilecek.
1 ayda ancak bitiririm heralde
demekki çok almamak gerekiyomuşşşşşş
Allahtan kimisi 0-3 ay kimisi 3-6 ay kimisi 6-9 ayyyy
bi de onalrı ayrı ayrı yerleştirmesi varrrrrrrrrr
hadi gelin bana yardım edin
siz bitirdiniz tabiiiiiii
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?