2010 Aralık Anneleri

herkese merhaba,
geçmişi okumadan paylaşmak istiyorum sizlerle, 8 aylık hamileyim daha bi faydasını görmedim şimdiye kadar, ne sırada yer veriyorlar ne de 5 dakikalığına bulunduğumu bildikleri kapalı ortamda sigara yakmaya çekiniyorlar, hatta yolda yürürken ben yol veriyorum karşıdan gelenlere kenera çekiliyorum! ona rağmen üstüme yürüyolar?anlamadım valla! bi keresinde boyutlarımın farkında olmadan yan döndüm işe yaramadı tabii...sadece bi kere hastanede tahlil için sıra beklerken bi teyze hah şu kızımı kaldırayım..aaa kaldıramam o da hamileymiş dedi, buna da fayda denirse tabi..neyse kafanızı şişirdim kızlar

ben canım ben...bizim de 3-4 hafta önde gidiyor kafası..benim eşim de koca kafalı doğmuş annesi inanılmaz zor bir doğum yapmış vakumla çekmişler..benim oğlum da babasına benzemiş..benim astım ve şu nefes olayından dolayı zaten normal doğum olamayacak gibi..ama olsaydı da kafa boyutu nedeni ile zor olur dedi doktor..

benimki de bu aralar çok hıçkırıyo, ciğerleri gelişiyoooo kuzuların

benimki de canım ya..çok hıçkırıyor bu aralar...bu iyi bişey mi?

iyi geceler kızlarr misafirlerim vardı giremedim pek

cucum tütütütü maşallah oğluna sen artık normal yiyerek git artık cnm doğuma bebişinde çok kilo almasın normal doğum sınırından çıkmasın ama şuanki durum çıkmıcak gibi ama pekmezi falan azaltman iyi olmuş yinede :))) bende bugün resmen ağzıma diktim içtim yani offf çok kötüydü ama napalım bakalım yarın kontrolüm var bvenimde nasılmış minik kızım görücem

kızlar hepinizeee iyi gecelerr ben yatıyorum yarın rahat rahat konuşuruz yineee

ne bıçım ınsanlr ben cok faydasını gördum.bı kaç tgelekoma gttm hç sıraya grmeden aldılar.alışvers merkzndede hap yer verıyolar:

bu arada doktora gttm. su sevıyesı aynı bu hafta.bayram sonrası bı aksılık olmazsa doğum.1514 gr olmş
inş bayramı atlatrz....

ooh maşallah.. bence yediklerinle alakalı değil senin yapınla alakalı canım. ha kafanın rahat olup dinlenmende önemli stress etkiliyor tabii. keçiboynuzunu yemesende böyle güzel kilo alırdı oğlun.. güzel gidiyorsun Allah nazardan saklasın..

son sekiz iş günümmmm
daha sora izindeyim inşallaahhhh

benimde son 7 gün ayın 9'unda eyvallahı çekecem bi süreliğine :)))

Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)

Hahahaa hadi yaa, o muydu bu arkadaş ben nickini hatırlamıyorum ama kendi kendine de nazarı değmiş herhalde

bu arada doktora gttm. su sevıyesı aynı bu hafta.bayram sonrası bı aksılık olmazsa doğum.1514 gr olmş
inş bayramı atlatrz....

elif, inşallah atlatırsınız bayramı hatta daha da fazla kalabilir umarım. Bol su içiyorsun dimi, ne kadar içiyorsun günde?

benimde son 7 gün ayın 9'unda eyvallahı çekecem bi süreliğine :)))

Hadi az kalmış seninde, şafak 7:13:

kızlar bu dizi yüreğimi parçalıyor resmen...osmanın dizisi..

Cemile bu sefer katil olmazsa, kesin sinirinden felç geçirir Artık izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum, şimdi de boşanınca Osman ın velayetini almaya kalkar babası bide ona ağlarız, aha da buraya yazıyorum dediydi dersiniz

canım güzel haberlerle gel inşallah .
bence kızın güzel kilo aldı bu kontrolde görüceksin
aam ben çok stres yapma derim.
tabiki yararlı şeyelri ye ama hep içinden bebeğim kilo alsın diye geçirirsen ters etki yapar gibi gelio
ben d ekilo konusunda öleyim
ayy şunu yemiiyim kilo yapıcak
aman şunu koymıyım derken o ay 2 kilo aldım
ama olması gerektiği gibi yediğim an kilom daha azdı.
sen merak etme masal bebek çok sağlıklı tatlı mı ttalı olucak annesi

ayyyy ben çok faydasını gördümm.
okulda arkadaşalrım bişey yerken amann ye neolur
dıalşrda öğrencilerin başında durmak gerektiğinde siz istisnasınız dediler durmadımm
ailemde eşim tarafından yada çevremdeki kişilwer hep özel hissettirdiler sağolsunlarrrr

Çemile Allah yarattı demezsin yauw!

değmez be kuzum
değmezzzzzzz
ama insanın ne bulursan kafalarına atası geliyo
ne iğrenç insanalrrrrrrrrrr
yazık cemileye
osmannnn yavrum benim

ayyyyy elifcim bayram sonrası doğum gözüküyo sanırım
canını sıkma neolr
dktorların bi bildiği vardır
sen bolca dinlennn.
vitaminli şeyelr yeeeeee
Allah herşeyin hayırlısını versin.
sağlıkla gelsin miniğin
sakın bizi haberdar etmeyi ihmal etme

ayyyyyyyyyyy hiç aklıma getirmemiştim
olabilir valla
pis heriffffffffffffffff
ya da caroline hamile kalırmışşşş

kızlar bugün sadece beraber yıkayacakalrımı ayırdımmm
offf hepsinin etiketini çıkarmakkkkk.tek tek acaba renk karışırmı diye karar vermek canımı çılkardı
bir d eonlar yıknıcak,kuruyacak,ütülenicek, yerleştirilecek.
1 ayda ancak bitiririm heralde
demekki çok almamak gerekiyomuşşşşşş
Allahtan kimisi 0-3 ay kimisi 3-6 ay kimisi 6-9 ayyyy
bi de onalrı ayrı ayrı yerleştirmesi varrrrrrrrrr
hadi gelin bana yardım edin
siz bitirdiniz tabiiiiiii
:18::18::18:

ayyyyyyyyyyy hiç aklıma getirmemiştim
olabilir valla
pis heriffffffffffffffff
ya da caroline hamile kalırmışşşş

Caroline hamile kalsa keşke bize ne, sen gör nasıl velayet kavgası çıkacak. Cemile de maaş yok bişey yok, Caroline cadısı da Ali nin gözüne girmek için Osman ı isteyecek bence

Ay benim zavallı oğluşum bi makinede yıkandı bitti bütün kıyafetleri Gerçi sonra bi kaç bişey daha aldım onlarda yıkanacak

Bide ben 30 dakikalık kısa programda yıkadım, öyle 2 saat yıkatmadım. Sonuçta hepsi yeni bi su yıkansın dedim.

benimki de canım ya..çok hıçkırıyor bu aralar...bu iyi bişey mi?[/QUOTE]

hıçkırdığını nasıl anlıyor sunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…