2010 Aralık Anneleri

gerçektenmiiiiiiiiiiiii
du abaklım en az beş makineyi bulur onalrı yıkamak
gerçi aslında minicik şeyler de
rengine göre ayırınca malesef ayrı ayrı yıkamak gerekiyooooo
bende mi öle yapsam ben hassasta yıkıyorum bir buçuk saat
yarım saattemi yıkasam
nasılolsa o da 30 derece

ben kaçtımmmmmmm
iyiden iyiye hasta oluyorum sanırım.
hapşuruyorum sürekliiii
burun da akıyo
offffffffff offfffffffffffff

Bencede kısa programda yıka, hem renklerini de ayırmak zorunda kalmazsın. Sonuçta leke yok bişey yok yepyeni kıyafetler.

ben kaçtımmmmmmm
iyiden iyiye hasta oluyorum sanırım.
hapşuruyorum sürekliiii
burun da akıyo
offffffffff offfffffffffffff

Ayyy çok geçmiş olsun, çok yorma kendini dinlen. iyi geceler..

ben de hassasta yıkıyorum 1 saat gibi, 30 derece old. için renkli beyaz ayırmıyorum

merhaba fıstıkLar..Bir çoğunuz çoktan yıkadı,ütüLedi,yerLeştirdi bebişin kıyafetLerini .ben de haLa tık yok.Odanın geLmesini bekLiyorummmm

slm hanımlar.Neyle yıkıyosunuz bebişm çamaşırlarını

Dalin aldım migros ta kampanya vardı, onunla yıkadım ben. Uyku setini battaniyelerini falanda onunla yıkadım mis gibi koktu

merhaba fıstıkLar..Bir çoğunuz çoktan yıkadı,ütüLedi,yerLeştirdi bebişin kıyafetLerini .ben de haLa tık yok.Odanın geLmesini bekLiyorummmm

Açıkçası ben yıkadım ama yerleştiremedim, mobilyaların kokusu anca çıktı. Umarım senin mobilyanda koku olmaz çünkü bizim 3 haftadan fazla oldu hergün havalandırıyorum, hala hafif bi koku var, yarın temizlenecek bakalım inşallah koku kalmaz artık

İyi geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin inşallah, mışıl mışıl uyuyalım hiç bir yerimiz ağrımadan sızlamadan.

Koku oLur demişLerdi cnm yaaa ben de sürekLi havaLandırıcam mecburen..

İyi geceler yatmaya giden hatunlar :)) Bende sütümü içiyorum 1 saate yatarım inşallah :))

Hahahaa hadi yaa, o muydu bu arkadaş ben nickini hatırlamıyorum ama kendi kendine de nazarı değmiş herhalde

Allah iyiliğini versin prensim güldürdün beni gece gece. Ben dedim abla da nasıl bir göz varsa sadece bize nazar değdirmemiş.

Ablamlar vardı giremedim bugün kızlar ama geçmişi okudum. Cucuuuuum burada mısın kuzum?? Dün gece ki rüyamı yazdım okudun mu? Beni sezeryana alacaklarmış bende doktora diyorum ki sezeryan olmaz Cucu kızar Nasıl korkuttun kız beni :)))

canim ben bugüne kadar anormal yemedimki,aksine en basindan bu yana hep ölcülü dikkatli yedim,zaten ne kadar kilolu olursa olsun normal dogum siniri diye bisey yok burda tatlim..doktor cok normal oldugunu söyledi cok sükür,hersey yolunda yani
3 defa keci boynuzu uctim,toplasan kac gram icmisimdir 3 tatli kasigi bilmiyorum :)
doktorum 28.haftadan sonra bebegin gelisimine genetigin etki ettigini söyledi..babasida bende iri bebeklermisiz,simdide öyleyiz,sipada bize cekmis iste :)
ki cok sükür anormal bi durum yok,degerleri hep grafikte normal seyrinde..
keci boynuzunu cok abartma derim canim,seker malummm
sende yarin güzel haberlerle gel insallah

sagol canimm,ayni seyi doktorumda söyledi..keci boynuzu aldirsa aldirsa hadi 100 gram fark etmis olsun ki sanmiyorum bile..3 minnacik kasiktan ne olcak..
genetik diyor doktor,ama cok sükür abes bi durum yok,gayet normal..
sende hep güzel haberler al insallah canim

heheheh kiyamam sanaaaa,kabuslarin mi oldum zuzummmm
ay cok güldüm ama hee,o can havliyle hala cucu kizar diyorsun demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…