Ay benim zavallı oğluşum bi makinede yıkandı bitti bütün kıyafetleriGerçi sonra bi kaç bişey daha aldım onlarda yıkanacak
Bide ben 30 dakikalık kısa programda yıkadım, öyle 2 saat yıkatmadım. Sonuçta hepsi yeni bi su yıkansın dedim.
hıçkırdığını nasıl anlıyor sunuz kızlar?
ayyyy almasınlar osmanı yaa
pislerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gerçektenmiiiiiiiiiiiii
du abaklım en az beş makineyi bulur onalrı yıkamak
gerçi aslında minicik şeyler de
rengine göre ayırınca malesef ayrı ayrı yıkamak gerekiyooooo
bende mi öle yapsam ben hassasta yıkıyorum bir buçuk saat
yarım saattemi yıkasam
nasılolsa o da 30 derece
ben kaçtımmmmmmm
iyiden iyiye hasta oluyorum sanırım.
hapşuruyorum sürekliiii
burun da akıyo
offffffffff offfffffffffffff
ne bıçım ınsanlr ben cok faydasını gördum.bı kaç tgelekoma gttm hç sıraya grmeden aldılar.alışvers merkzndede hap yer verıyolar:
gerçektenmiiiiiiiiiiiii
du abaklım en az beş makineyi bulur onalrı yıkamak
gerçi aslında minicik şeyler de
rengine göre ayırınca malesef ayrı ayrı yıkamak gerekiyooooo
bende mi öle yapsam ben hassasta yıkıyorum bir buçuk saat
yarım saattemi yıkasam
nasılolsa o da 30 derece
slm hanımlar.Neyle yıkıyosunuz bebişm çamaşırlarını
merhaba fıstıkLar..Bir çoğunuz çoktan yıkadı,ütüLedi,yerLeştirdi bebişin kıyafetLerini .ben de haLa tık yok.Odanın geLmesini bekLiyorummmm
İyi geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin inşallah, mışıl mışıl uyuyalım hiç bir yerimiz ağrımadan sızlamadan.
Açıkçası ben yıkadım ama yerleştiremedim, mobilyaların kokusu anca çıktı. Umarım senin mobilyanda koku olmaz çünkü bizim 3 haftadan fazla oldu hergün havalandırıyorum, hala hafif bi koku var, yarın temizlenecek bakalım inşallah koku kalmaz artık
İyi geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin inşallah, mışıl mışıl uyuyalım hiç bir yerimiz ağrımadan sızlamadan.
bu arada doktora gttm. su sevıyesı aynı bu hafta.bayram sonrası bı aksılık olmazsa doğum.1514 gr olmş
inş bayramı atlatrz....
Hahahaa hadi yaa, o muydu bu arkadaş ben nickini hatırlamıyorum ama kendi kendine de nazarı değmiş herhalde
canim ben bugüne kadar anormal yemedimki,aksine en basindan bu yana hep ölcülü dikkatli yedim,zaten ne kadar kilolu olursa olsun normal dogum siniri diye bisey yok burda tatlim..doktor cok normal oldugunu söyledi cok sükür,hersey yolunda yaniiyi geceler kızlarr misafirlerim vardı giremedim pek
cucum tütütütü maşallah oğluna sen artık normal yiyerek git artık cnm doğuma bebişinde çok kilo almasın normal doğum sınırından çıkmasın ama şuanki durum çıkmıcak gibi ama pekmezi falan azaltman iyi olmuş yinede :))) bende bugün resmen ağzıma diktim içtim yani offf çok kötüydü ama napalım bakalım yarın kontrolüm var bvenimde nasılmış minik kızım görücem
kızlar hepinizeee iyi gecelerr ben yatıyorum yarın rahat rahat konuşuruz yineee
ooh maşallah.. bence yediklerinle alakalı değil senin yapınla alakalı canım. ha kafanın rahat olup dinlenmende önemli stress etkiliyor tabii. keçiboynuzunu yemesende böyle güzel kilo alırdı oğlun.. güzel gidiyorsun Allah nazardan saklasın..
benimde son 7 günayın 9'unda eyvallahı çekecem bi süreliğine :)))
Allah iyiliğini versin prensim güldürdün beni gece gece. Ben dedim abla da nasıl bir göz varsa sadece bize nazar değdirmemiş.
Ablamlar vardı giremedim bugün kızlar ama geçmişi okudum. Cucuuuuum burada mısın kuzum?? Dün gece ki rüyamı yazdım okudun mu? Beni sezeryana alacaklarmış bende doktora diyorum ki sezeryan olmaz Cucu kızarNasıl korkuttun kız beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?