heheheh kiyamam sanaaaa,kabuslarin mi oldum zuzummmm
ay cok güldüm ama hee,o can havliyle hala cucu kizar diyorsun demek
he heee :) Korkutmuşun beni kuzumm. Ayy inşallah şöyle acısız ağrısız doğururuz tatlım... Sen bu saatte neden ayaktasın,uyuyamadın mı?
kıslar hafif bi sallandık .. çanakkalede olmuş deprem ..
günaydın kızlarr nasılsınız
kızlar herkeze günaydın güzel sabahlar. dün doktora gittik ellerimin şişmesini ayklarımın şişmesini söyledim idrar testiyle hemn çıktı neolduğu çok az miktarda protein bulundu albüm tehlikesi olabilir dedi tuz 0 olcak artık dedi tuzu kestim kızlar hergün tansiyonumu ölçuoruz artık evde ve yazıcam çocuğumun hareketlerinde yavaşlılık çok fark edilirse hemen doktoruma başvurucakmışım canım sıkılıdı kızlar kızımın başı hala aşşağıda hiç yer değiştirmemeiş doktorum dedki bide kızının yeri çok dar annesi dedi karnım çok sivri benim yeri yok dio ve sürekli yatıp dinlenmem lazımmış sizce anormal bişilermi var canım çok sıkkın kızlar bebeğimi sağ salim kucağımıza alalım hepbreaber eşimin benden bişileri sakladığını hissediorum erken doğum gibi bana dio akşam gece ben işe gitttikten sonra telf yanında olsun hep dio sizce anlattıklarım bebeğimin tehlikde olduğunumu gösterioo
merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise dönücem ama acliktan bayilicam,biseyler yemem gerek önce..
bebisi anlatayim kisaca teyzeleri...
tosunuma massallah diyin teyzelerii,2860 gram ve 48 cm olmus..
2 haftada bu büyümeyi beklemiyordum ama demekki yatmak ise yaramis :))
kücük bi bebek degil dedi doktor,sanirim dogumda epey bi zorlayacak bu sipacik beni :))
agrilarim normalmis,dayanamiyorsan paracetamol icip uyumaya calis,olmazsa terapiye gönderiyim dedi..
sancilarim cok hafif cikti ama onlari bebegin o anki hareketlerine bagladi..
baskada bir sorun yok cok sükür..
darisi herkesin basina...
dogumdan sonra yardim icin eve alacagim ebe adayimizla tanistim..kadin cok tatli...
orta yasli,olgun ve belliki coook bilgili bi hatun..
bu hafta baska bir ebeyle daha randevumuz var,arasindan secim yapicam cumaya kadar..
yarinda diyet uzmaninda randevum var..bu hafta yine kosturmakla gecicek...
Msallah cnm bebisine bayram sonrasi en iyisi biraz daha kilo alir suyunda normalde azalma mi vardi
günaydın kızlarr nasılsınız
Gebeliğin son 3 ayında yüksek kan basıncı (Hipertansiyon),idrarda protein ve ödem görülmesi gebelik zehirlenmesinin belirtileridir. Küçük tansiyon 8,5,büyük tansiyon 16-18 olanlarda yüz, göz, el, ayak, parmak ve karında şişme, vulvada şişme olan gebelerde toksemi başlamış demektir. Hemen hastanede kontrol altına alınmalıdır. Vücudunda fazla şişlikler görülen, tansiyonu yüksek bulunan ve idrarında albümin
cinsi protein bulunan gebelere pre eklemsi teşhisi konulur. Pre eklemsi krizi sonucu anne ve bebek ölümleri olabilir. Hastanede gerekli tıbbi tedavi uygulanır. Gebelik zehirlenmesinden korunmak için gebelere tuzsuz yemeleri istirahat etmeleri ve bol sıvı almaları önerilir. Doktor kontrolünde tansiyon düşürücü ilaçlar almalıdırlar.(Kaynak : MEGEP)
kızlar bunlar hep beni anlatıo çok cnım sıkkın dualrınıızı esirgemyin benden korkyurum çokkk allahtan tansiyonum düşük ne zor anne olmak allahım
evet.bende aynı şeyi söylüyorum hep ne zormuş anne olmak.....biri doğum yaptı dıye duyuverıyoz.......kolay gıbı gelıyodu ama degılmış...
hiç ama hiç değilmiş canım çok sıkkın sürkli tansiyonuma bakıp bakıp duruourm iyice kafayı yicem artıkk
benimki de canım ya..çok hıçkırıyor bu aralar...bu iyi bişey mi?
ben kaçtımmmmmmm
iyiden iyiye hasta oluyorum sanırım.
hapşuruyorum sürekliiii
burun da akıyo
offffffffff offfffffffffffff
kıslar hafif bi sallandık .. çanakkalede olmuş deprem ..
kızlar herkeze günaydın güzel sabahlar. dün doktora gittik ellerimin şişmesini ayklarımın şişmesini söyledim idrar testiyle hemn çıktı neolduğu çok az miktarda protein bulundu albüm tehlikesi olabilir dedi tuz 0 olcak artık dedi tuzu kestim kızlar hergün tansiyonumu ölçuoruz artık evde ve yazıcam çocuğumun hareketlerinde yavaşlılık çok fark edilirse hemen doktoruma başvurucakmışım canım sıkılıdı kızlar kızımın başı hala aşşağıda hiç yer değiştirmemeiş doktorum dedki bide kızının yeri çok dar annesi dedi karnım çok sivri benim yeri yok dio ve sürekli yatıp dinlenmem lazımmış sizce anormal bişilermi var canım çok sıkkın kızlar bebeğimi sağ salim kucağımıza alalım hepbreaber eşimin benden bişileri sakladığını hissediorum erken doğum gibi bana dio akşam gece ben işe gitttikten sonra telf yanında olsun hep dio sizce anlattıklarım bebeğimin tehlikde olduğunumu gösterioo
hayatım gözünaydın valla maşallah oğluşunaa allahım sağsalım kucağına almayı nasip etsin canım benim benim kzımda 33 haftalık 43 cm 1kg 780 olmuş doktorum güzel dedii bazı morelimi bozan şeyler oldu cuucmm inşş erken doğum olmaz kızımın başı 3 ay olcak hala aşşağıda yarum nasıl duruo öyle acaba canı m çok sıkkın yeri de çok darmış kızımın teyzesii
Gebeliğin son 3 ayında yüksek kan basıncı (Hipertansiyon),idrarda protein ve ödem görülmesi gebelik zehirlenmesinin belirtileridir. Küçük tansiyon 8,5,büyük tansiyon 16-18 olanlarda yüz, göz, el, ayak, parmak ve karında şişme, vulvada şişme olan gebelerde toksemi başlamış demektir. Hemen hastanede kontrol altına alınmalıdır. Vücudunda fazla şişlikler görülen, tansiyonu yüksek bulunan ve idrarında albümin
cinsi protein bulunan gebelere pre eklemsi teşhisi konulur. Pre eklemsi krizi sonucu anne ve bebek ölümleri olabilir. Hastanede gerekli tıbbi tedavi uygulanır. Gebelik zehirlenmesinden korunmak için gebelere tuzsuz yemeleri istirahat etmeleri ve bol sıvı almaları önerilir. Doktor kontrolünde tansiyon düşürücü ilaçlar almalıdırlar.(Kaynak : MEGEP)
kızlar bunlar hep beni anlatıo çok cnım sıkkın dualrınıızı esirgemyin benden korkyurum çokkk allahtan tansiyonum düşük ne zor anne olmak allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?