2010 Aralık Anneleri

heheheh kiyamam sanaaaa,kabuslarin mi oldum zuzummmm
ay cok güldüm ama hee,o can havliyle hala cucu kizar diyorsun demek

he heee :) Korkutmuşun beni kuzumm. Ayy inşallah şöyle acısız ağrısız doğururuz tatlım... Sen bu saatte neden ayaktasın,uyuyamadın mı?

kizlar bugün coook yorulduk...
esim gelme sakin cok sürer demesine ragmen, 3 gün göremicem diye büroda yaninda kalayim dedim ama canim cikti resmen..
saatlerdir sandalye tepelerinde süründüm,evle arasi uzak,sözümdende dönemedim..kaldim öylece..
ama vallahi pestilim cikti...
simdi uyku(!) zamaniii,öpüyoruz siziii

he heee :) Korkutmuşun beni kuzumm. Ayy inşallah şöyle acısız ağrısız doğururuz tatlım... Sen bu saatte neden ayaktasın,uyuyamadın mı?

insallahhhhhhhh...hergün hepimize dualar ediyorum valla..sag salim kucaklayalim miniklerimizi...
ay yok yaa yeni geldik,attim kendimi yataga ama esimde daha yanimda calisiyor..
yatiyorum simdi,sözde uyuyacagim bakalim nasil olacaksa
benim kabusumda simdi basliyor iste...

kızlar herkeze günaydın güzel sabahlar. dün doktora gittik ellerimin şişmesini ayklarımın şişmesini söyledim idrar testiyle hemn çıktı neolduğu çok az miktarda protein bulundu albüm tehlikesi olabilir dedi tuz 0 olcak artık dedi tuzu kestim kızlar hergün tansiyonumu ölçuoruz artık evde ve yazıcam çocuğumun hareketlerinde yavaşlılık çok fark edilirse hemen doktoruma başvurucakmışım canım sıkılıdı kızlar kızımın başı hala aşşağıda hiç yer değiştirmemeiş doktorum dedki bide kızının yeri çok dar annesi dedi karnım çok sivri benim yeri yok dio ve sürekli yatıp dinlenmem lazımmış sizce anormal bişilermi var canım çok sıkkın kızlar bebeğimi sağ salim kucağımıza alalım hepbreaber eşimin benden bişileri sakladığını hissediorum erken doğum gibi bana dio akşam gece ben işe gitttikten sonra telf yanında olsun hep dio sizce anlattıklarım bebeğimin tehlikde olduğunumu gösterioo

yok csanım içini ferah tut..artık tehlılı haftalar dıye doktorlar daha tedrgın klasık sözler bunlar...sıkma canını....

hayatım gözünaydın valla maşallah oğluşunaa allahım sağsalım kucağına almayı nasip etsin canım benim benim kzımda 33 haftalık 43 cm 1kg 780 olmuş doktorum güzel dedii bazı morelimi bozan şeyler oldu cuucmm inşş erken doğum olmaz kızımın başı 3 ay olcak hala aşşağıda yarum nasıl duruo öyle acaba canı m çok sıkkın yeri de çok darmış kızımın teyzesii

elif, inşallah atlatırsınız bayramı hatta daha da fazla kalabilir umarım. Bol su içiyorsun dimi, ne kadar içiyorsun günde?

gunde 3-4 litre içiyorum hemen hemen.faydası var sanırım.bu hafta düşmemiş su.

Gebeliğin son 3 ayında yüksek kan basıncı (Hipertansiyon),idrarda protein ve ödem görülmesi gebelik zehirlenmesinin belirtileridir. Küçük tansiyon 8,5,büyük tansiyon 16-18 olanlarda yüz, göz, el, ayak, parmak ve karında şişme, vulvada şişme olan gebelerde toksemi başlamış demektir. Hemen hastanede kontrol altına alınmalıdır. Vücudunda fazla şişlikler görülen, tansiyonu yüksek bulunan ve idrarında albümin
cinsi protein bulunan gebelere pre eklemsi teşhisi konulur. Pre eklemsi krizi sonucu anne ve bebek ölümleri olabilir. Hastanede gerekli tıbbi tedavi uygulanır. Gebelik zehirlenmesinden korunmak için gebelere tuzsuz yemeleri istirahat etmeleri ve bol sıvı almaları önerilir. Doktor kontrolünde tansiyon düşürücü ilaçlar almalıdırlar.(Kaynak : MEGEP)

kızlar bunlar hep beni anlatıo çok cnım sıkkın dualrınıızı esirgemyin benden korkyurum çokkk allahtan tansiyonum düşük ne zor anne olmak allahım

evet.bende aynı şeyi söylüyorum hep ne zormuş anne olmak.....biri doğum yaptı dıye duyuverıyoz.......kolay gıbı gelıyodu ama degılmış...

hiç ama hiç değilmiş canım çok sıkkın sürkli tansiyonuma bakıp bakıp duruourm iyice kafayı yicem artıkk

içini rahat tut canım..stres yaparsan daha kötu olur...benımde suyum azalıyo...ilk zamanlar cok agladım..üzüldüm..şimdi hersey olucagına varırı.allah yardım ederdıyorum daha rahatım..yoksa uykularım kaçıyodu...inş hersey guzel olur..bebışlerı kucagımıza aldık mı unnutcaz inş...

benimki de canım ya..çok hıçkırıyor bu aralar...bu iyi bişey mi?

hıçkırdığını nasıl anlıyor sunuz kızlar?[/QUOTE]

düzenli bi rşekilde yani pıt pıt hıçkırıyor çok belli oluyor hani hareket değil o an göbişteki de hıçkırma diyebiliyorsun canım.

ben kaçtımmmmmmm
iyiden iyiye hasta oluyorum sanırım.
hapşuruyorum sürekliiii
burun da akıyo
offffffffff offfffffffffffff

aman denizim aman bana hastalık demeyin aman..çok dikkat et olur mu canım geçmiş olsun..

kıslar hafif bi sallandık .. çanakkalede olmuş deprem ..

ben bursadayım ve duydum depremi uyandım

canım çok haklısın endişelenmekte..ama sendeki bu şişmeler bu dönemde çok hamilede oluyor bence normal bir durum..sen doktorun dediği gibi dinlen bence ama tehlikede bir şey yok inan buna...herşey bebişini kucağına alınca nasıl da geçecek..azıcık sabır

canim benim öncelikle melegine massallah,gelisimi cok güzel cadinin
tatlim moralini bozma hemen,evet seni anlatiyor ama bu demek degil ki sende bunlar yasanacak...
iyi tarafindan bakmalisin,sisliklerin sebebi ögrenildi ve tedbir alindi cok sükür..bilmedende devam edebilirdin canim..simdi en azindan ne yapman gerektigini biliyorsun,kontrol altindasin..cok sükür meleginde sende iyisin..
hem cok ileri seviyede bi durum olsaydi daha yakin takibe alirlardi kesin,sana sadece dikkat et demis doktorun..sende bol bol dinlen,yüzdük kuyruguna geldik artik tatlim..
moralini bozma annesii,sen strese girdikce bebis orda strese girer..
bebisin basi asagida demissin,bu cok iyi bisey bence..kafasi asagida daha rahat ediyorlarmis bebisler,benimkide aylardir öyle bosver..
bikac hafta daha sabret,doktorun dediklerini yap, sonra hersey olacagina varir canim,gelselerde Allahin izniyle hic bi sorun yasamazsin bence..ki bence senin yaramaz hic sorun cikarmayacak gününde gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…