2010 Aralık Anneleri

tünaydınlar efem inş iyisinizdir bebişler de tabi, keçiboynuzunu niye içtiğinizi anlamadım acap sorsam neden ni?
bende el ayak şişmesi oluyor ama tuzlu yiyince eh annem hamilelerde olur tuzlu yeme dedi korksamda rahatım biraz bu konuda bende akıntı çok oluyor kızlar bende suyumun gidip benim fark etmememden korkuyorum hani bazı bayanlarda sızıntı şeklinde oluyormuşta hissedemiyorlarmış ya.

canım içini ferah tut dr. dediklerini harfiyet yapıyosundur zaten ama sen yinede bi tuhaflık hissedersen hemen git dr.... ben gebeliğimin başından beri her hafta dr. gidiyorum eşimde bende hiç üşenmedik yılmadık .. ama kendini endişendirmede içini ferah tut sonuçta moral çok çok önemli çünkü tansiyonu tetikler ben inanıyorumki sağlık sıhhatli güzeller güzeli bi bebek dünyaya getireceksin hiçbir pürüzde olmıycak birazcık erkende gelseler olsun sağlıkla gelsinlerde ...

merhaba arkadaşım bunlar hamilelikte olağan şeyler sanırım. artı bi tehlike için endişelenme bence üzme kendinide bebeğinide. ayrıca herşeyin farkında olman önlem almanda çok güzel. içini ferah tut yat dinlen vakti gelincede inşallah sağlıklı sıhatli kavuşursun yavruna

canım sen dikkat ediyosun, önlem almışsın, içini rahat tut, stres yapma.

kizlar beslenme uzmaninda randevum var..biktim ya valla...
bi saat laklak edicez simdi...hazirlanayim yavas yavas..
öpüyoruz sizi

günaydınn , gerçektenmi , hiç duymadık şiddeti neymiş acaba , Allah korusun Cümlemizi inşallah felaketlerden....

ben uyanıktım canım ondan duydum çok hissedilecek gibi değildi zati 5.3 olmuş

günaydın kızlarr nasılsınız

günaydın canım

hıçkırdığını nasıl anlıyor sunuz kızlar?

ben bursadayım ve duydum depremi uyandım

sarozda olmuş denizden dolayı bu kadar hissedildi galiba

[/QUOTE]

kızlar günaydın bu arada, hemen daldım topiğe selamsız sabahsız.
dün evi yerleştirmeye gittim, ama anladım ki 9 aylık gebe biri ev yerleştiremezmiş! iş yavaşlattım resmen, öyle bişey ki bizimkiler burda ama iş çıkışı yardıma gelebiliyolar, artık akşam 5-6 dan sonra kocişle yapıcaklar bişeyler. ben kıyafet kısmını oturduğum yerde katladım koydum sadece, neyi nereye koyduğumu biliyim diye istemiştim gitmeyi ama ağır vasıta olmuşum resmen.

çanakkalede deprem olmuş, ablam orda öğretmen, gece kalkmışlar, baya salladı diyo. korkutuyo bu depremler, inşallah tekrarlanmaz.

ben de birazdan oğlum uyanınca paldır küldür kaçarım kızlar, beyefendi eskiden yanıma gelirdi kalkıp, şimdi ayağına çağırıyo, yatakta bi saat sohbet etmeye çalışıyo şımarık.

kızlarr nasılsınız ay bu gün o kadar yoğunumki artık izinden önce çoğu hesabı kapatmam gerek bu arada dün akşamki dizinin öyle bi etkisinde kalmışımki rüyamda kocam Caroline'i bize getirip benle defne su'yu evden atıyodu totom açık kalmış galiba

süpermiş valla!!!

kızlar bu arada aselcik hiç girmiyo mu ben mi görmedim yoksa?

Son düzenleme:
Cucum kolay gelsin... ne güzel bizim beslenme uzmanımız bile yok kendi kendimizin uzmanı olduk....

tellinaz alemsin kız

ayy sorma bende her hafta izliyorum gecesine rüyamda onlarla uğraşıyorum zeten üç kuruşluk uykum var oda kaçıyoo .. izlemiyim diyorum meraktan duramıyorum bu seferde

süpermiş valla!!!

Cucum kolay gelsin... ne güzel bizim beslenme uzmanımız bile yok kendi kendimizin uzmanı olduk....

tellinaz alemsin kız

ayy sorma bende her hafta izliyorum gecesine rüyamda onlarla uğraşıyorum zeten üç kuruşluk uykum var oda kaçıyoo .. izlemiyim diyorum meraktan duramıyorum bu seferde
ay kızlar bide benim kocada kaptan olunca nasıl izliyorum diziyi gömeniz gerek sinirden tırnaklarımı yiyodum dün akşam eşim yasakladı izlemiycen diyo ama ben zorla izliyom sonrada böyle acayip rüyalar görüyom işte
kızlar bu arada aselcik hiç girmiyo mu ben mi görmedim yoksa?

canım aynur izne ayrıldı evindede internet yokmuş anneme gittikçe girerim dedi ama pek giremiyor

ben de bişey mi oldu diye düşündüm, bi ara girer belki o zaman.

ay canım bence izleme sen onu yaa!!!
geçen burda bi kıskançlık muhabbeti yaptık, gece rüyama girdi hemen, sabah kocişe iyice tavır yaptım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…