2010 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar NAsılsınız. Kızlar ben bu ara sağıma çok yatmaya başladım ya gece uyuyamayınca sağa dönünce uyuyorum sabah uyanıyorum hala sağımdayım napcaz bilmem.

Günaydın kızlar NAsılsınız. Kızlar ben bu ara sağıma çok yatmaya başladım ya gece uyuyamayınca sağa dönünce uyuyorum sabah uyanıyorum hala sağımdayım napcaz bilmem.

bu yatarkenki pozisyon sıkıntısı bendede var çok zor ya... uyanıyorum bi bakıyorum acaba sıkıştırdım mı diye sonra bekleki hareket etsin rahatliim...

bu yatarkenki pozisyon sıkıntısı bendede var çok zor ya... uyanıyorum bi bakıyorum acaba sıkıştırdım mı diye sonra bekleki hareket etsin rahatliim...

Aynen canım ya artık sol tarafım ağrıyor zaten yakında içine çökecek

Allah iyiliğini versin prensim güldürdün beni gece gece. Ben dedim abla da nasıl bir göz varsa sadece bize nazar değdirmemiş.

Ayşe söyleyince bende çok güldüm, neyse gülme komşuna gelir başına demişler

kıslar hafif bi sallandık .. çanakkalede olmuş deprem ..

Biz hiç hissetmedik aman yaa, olmasın hiç deprem falan

Bak doktorun tavsiyelerde bulunmuş, eğer ciddi bişey olsa hemen yatırırdı hastaneye bence. Sen onun dediklerini harfiyen uy canım, tansiyonunu da ölç sık sık, Allah ın izniyle bişeycik olmaz.

Ayrıca başının aşağıda olması çok normal, dönmeyenlerde sorun oluyor takma kafana

gunde 3-4 litre içiyorum hemen hemen.faydası var sanırım.bu hafta düşmemiş su.

Mutlaka olur faydası, ama ben 3 litre içiyorum su sen daha da çok içmeye bak bence, böyle devam edersen hiç azalmaz inşallah

İlahi Tellinaz, Cadi Caroline yaaa, bende izlemeyeyim diyorum ama izletiyo namussuz dizi kendini

Bende sağda daha rahat yatıyorum solumada dönüyorum ama sağ rahat oluyo işte. Gerçi ben detaylı usg mi yapan amcaya sormuştum iki tarafa da yatabilirsin, sırt üstü yatmamaya çalış demişti

Cucum kolay gelsin... ne güzel bizim beslenme uzmanımız bile yok kendi kendimizin uzmanı olduk....
tellinaz alemsin kız
sagol canim..2 haftada bir kontrol ediliyorum ya..ne yemisim,sekerim kac cikmis,nerde hata yapmisim,nerde dogru yapmisim ...neresi iyi tatlim...

cucum ne yoğunsun yaa!!!
maalesef...kocisim 3 günlügüne sehir disina gidiyor ve ben onu ugurlayamicam,cünkü doktordayim moralim cooook bozuk

alemsin canimm..azcik moralimi yerine getirdinn

Son düzenleme:

ay ben iki tarafımada yatamıyorum sola yatınca sol ayağım altta eziliyo uyuşuyo sağa yatınca kaburgama ağrı giriyo sabaha kadar dönüp duruyom

hahaha bak rüyam işe yaradı hayırdır neden moralin bozuk

ay canım benim yazmışsın ama nasıl okuyosam artık neyse sıkma canını altı üstü 3 gün ya benimki gibi gidip 1 ay sonra gelseydi napcaktın bak bunuda düşün moralin düzelsin

bende soluma yatamıyorum kıpır kıpır başlıyor hareketlenmeye uyutmuyor benide. mecburen sağa dönüyorum hatta bazen sabah kalkıyorum bi bakıyorum sırtüstüyüm asıl ben napcam bilmem

ay canım benim yazmışsın ama nasıl okuyosam artık neyse sıkma canını altı üstü 3 gün ya benimki gibi gidip 1 ay sonra gelseydi napcaktın bak bunuda düşün moralin düzelsin

kızlar allah sabır versin çok zor ya biz alışmışız aynı iş merkezinde beraber git gel işe öğlenleri görmeye git düşünüyorumda bir ay kocamdan ayrı çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun....

Cnm canini sikma eger cok onemli birsey olsaydi dr un yada esin soylerdi sonucta s'en doguracan.. Inan bende korkuyorum bende de enfeksiyon var idrarda ve akintimda.. Su icerek gecirmeye calisiyorum. Senin tansiyon genelde kac cikiyor.. albumin i Ben her ay yapiyorum ve ve bazen ayda iki sefer kan veriyorum.. Hamilikte herseyle karsilasiyoruz bunlarida atlaticaz ama moral lazim yedigine ictigine dikkat et 36 haftaya kadar sabir

canım işte insan mecbur alışıyo mutlaka zor oluyo ama yapacak bişey yok

Deprem mi olmus ins kimseye birsey olmamistir.. Turkiyede afyona yakin oldugumuzdan surekli deprem sarsintisiyla uyanirdik.. Bazi zamanlar cadir kurardik bos arsaya bazen disarda sabahlardik.. Evimize baktigimda evon catisindaki pencere sanki uzerime gelecekti. Ablam korkudan camdan atlamisti allahtan bisey olmadi.. Ve simdi fransadayim uyurken birisi oturdugum yada yattigim yéri kimildatsa korkudan bagiriyorum.. Bigun ruyamda apartmanin coktugunu gordum deli gibi bagirmisim.. Esime demisim ki kalk gidelim tasinalim bu apartmanda gocecek. Cok zor yaaa Allah kimseye aci gostermesin

canım benim, moralini bozma. Allah'ın izniyle bi problem çıkmayacak. sen takibini yap, doktorun söylediklerine dikkat et ve bol bol dinlen yeter. doktoruna güven bence. güven vermiyosa başka bi doktora daha gidebilirsin yeter ki gereksiz yere canını sıkma. bende de şeker çıktığında doktorum herşeyi güzelce açıklamış yapmam gerekenleri söylemişti ve sakın internetten araştırıp kafanı karıştırma demişti. haklıydı da, ben dayanamayıp bakmıştım ve aynen bebek ölümlerine kadar neler neler okumuştum. çok ciddi olsa durum farklı önlemler alırdı diye düşünüyorum. hadi üzme bebeğini artık...

canım ne tarafta rahat ediyosan o tarafına yat bence. zaten uyumak işkence geceleri daha da zorlaştırma kendin için. benim doktorum da rahatsan istediğin tarafa hatta sırt üstü bile yatabilirsin demişti. şimdi sırt üstü yatamıyorum ama iki tarafıma da yatıyorum. sürekli bi tarafta uyunmuyo...

canım benimki de bu ara sürekli şehir dışında. geçen hafta yoktu haftasonu geldi pazar yine gitti. bugün geliyo ama tekrar gidecek. böyle giderse yollarda alacak doğum haberimi:)

Selam arkadaşlar okuduğum kadarıyla herkes iyi :)Valla iyiki burayı bulmuşum okuyup okuyup rahatlıyorum :) Çoğumuzda aynı sorunlar var diye rahatlamam bencillik belki ama rahatlıyorum işte napim
Bir kaç kişi kan sorunundan bahsetmiş.Ben hamile kalmadan önce kan değerim 6.00 dı.Evlenmek için yaptırdıgımız testlerden sonra hastahaneden eşimi arayıp mutlaka nişanlınızı tam teşekküllü bir hastaneye götürün demişlerdi.Gittik hastahaneye doktor sen nasıl ayakta durabiliyorsun demişti.demir depolarım tamamemn boşalmış ölüm sınırındaymışım yani.Hatta hemen kan vereceklerdi.Sonra ferrosanol verdiler günde 2 tane içtim.o sıra hamile kalmayı çok istediğim için et yemediğim halde bol bol kıyma tükettim :) tatlıyı hiç sevmediğim halde pekmez yedim.Sonra yavaş yavaş kan değerlerim yükseldi 1 ay sonra da hamile kaldım.Riskli gebelik grubunda hamile kaldım ama şimdi doktorum değerlerimin çok çok iyi oldugunu söylüyor.Demir hapını hiç kesmedi,hala kullanıyorum.Doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dedi.değerlerim 12.3 e kadar çıktı.Zaten en yükseği 13 müş .Ondan sonra herkes benden cesaret alıp hamile kalmaya başladı :)

Ne demişler Allah dermansız dert vermesin, ne güzel düzenli beslenme ve doktorunla aşmışsın sorununu :13:

Ne demişler Allah dermansız dert vermesin, ne güzel düzenli beslenme ve doktorunla aşmışsın sorununu :13:
Evet ,çok şükür :) Yanlız bu demir hapları fena kilo aldırıyor onu anladım :) Aman hayatta en çok istediğim şey karnımda ya gerisi boş :) Varsın 100 kilo olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…