2010 Aralık Anneleri

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
benim bebişimi çok hıçkırık tutuyo neden olabilir acaba
fikri olan varmı

Boyu uzuyordur canım

Ben Bellayı kullandım Lieraca göre çok farklı daha kremsi Bella kremim bitince Lierac aldım şimdi onu kullanıyorum İnşallah çatlağımız olmaz ama benim göbek etrafımda beyaz beyaz açılmalar oldu

Canım Maşallah bebeğine ne güzel iyi beslemişsin aynen devam et

sweethome
canım İnşallah suyun gelmemiştir doktorada gittin zaten sancı falan yok demekki dikkat et kendine

gözün aydınsportstar aynen böyle devam artık kendini de yorma hiçbirşeye,yat dinlen iyice gelişsin bebiş..
teşekkürler cnm,evet ya,mutlaka yatmanında faydası var bana çünkü normalde de metabolimam çok hızlı çalışıyo yakıyorum yediğimi hemen açıkcası sancılarda artmaması için yatarım hep işimde yok zaten

teşekkür ederim canım yok ben keçiboynuzu pekmezi aldım o çok etkiliymiş direk kan yapıyormuş ve bebeğede kilo yapıyormuş mutlaka sende hergün ye canım şeker problemin yoksa

hımm keçiboynuzu ok sağol canım... şekerim yok çok şükür....

Ohh maşallah gözün aydın canım, çok sevindim:13: Dur aklıma gelmişken bende içeyim pekmezimi
teşekkür ederiz teyzesii iç hemen unutma valla bide hoooop sola kıvrıl hemen :))
teşekkür ederim canım ya evet ceviz badem fındıkta yiyorum hep ya sorma bütün yemekleri birbiriyle yan yana yiyorum hep etli yemek varsa balıkta yiyorum yanında valla ne yapcağımı şaşırdım neyse 1 ay daha devam böle az kaldı :)) büyüsünlerde sağlıkla

teşekkürler canım öle valla aynen devam

Kızlar selam;
Geçmişi okumadan hemen daldım
Dün oğlumu gördük. Maşaallah boyu 48 cm olmuş.
Kilosu 2.182 olmuş. Suyum iyiymiş.
Kum dökmeye devam ediyormuşum.
Birazcık iltihapım varmış. Miyomlarımın ölçüsünü artık alamıyoruz oğlum onları kapatmış durumda :)
Kısaca herşey yolunda sezeryan olmayabilirim. Şuanki şartlar normal doğumu gösteriyor gibiymiş doktorum yinede konuşmak için erken dedi.
aşağı doğru bıçak batmalarının fazla olduğunu söyledim. Bunu kum dökmemin tetiklemiş olma olasığının yüksek olduğunu söyledi. batmalar için ilaç yazdı.
Kısadan hisse herşey yolunda Allah'ıma şükür oğlumun sağlığı iyi ve yine koca kafalı :))

canım öncelikle geçmiş olsun
doktorunun onerilerini yerine getir tatlım
içinide ferah tut

saol canım düşününce matıklı evet
kendini hazırlıyo bebekler

slm kızarrrrr,

benimde cok oluyo gunde 4-5 kez merak etme doktor normal olabılır dedi...

ggecmiş olsun canım,dikkatt et kendine...

Fazla gazdan olabilir mi acaba ? Ama hıçkırması iyidir ,sorun etme bence :)

evet normalmiş çok şükür bi sorun olmasında
şu an bile tık tık atlıyo yavrumm
ayyy onu içerde hıçkırırken düşünüyorum
çok komik

oyy maaşallah bebeğine canım
o kum dökmeyi hiç sorma bende de devam
aynen benimde alt kısımda kasılma batma gibi oluyo hele gece
dönemiyorum allahım yardım etsin hepimize

Ohhh maşallah maşallah, hep böyle güzel haberler alalım :13: Başta miyomlar bizi korkutmuştu ama şimdi oğluşun miyomları korkutuyor, afferim ona annesi

burxkan Maşallah bebeğine bende yarın yeni doktorumla tanışacağım bakalım ne diyecek ultrasona bakarmı bilmiyorum belki sezeryan için gün verebilir

Kızlar sizdede oluyormu ben yürürken filan hep aşağıya doğrı baskı hissi oluyor çok rahat yürüyemiyorum bebekmi sıkıştırıyor anlamıyorum

kızlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı gerçekten büyük morel oldu. denizim 33 hafatlık olduk kızımla doktorum sağolsu herşeyi ayrı ayrı analtıı şükür olsun tansiyonum 13 8 üstüne çıkmadı şükür olsun hiçç her hafta gidicem doktora artık doktoum dedi zaten akşam eşimi aradı her hafta kontrollerimiz yapalım kendimizi garantiye alalım dedii çok iligli doktorumu değiştiridm zaten gerizakalı doktora gittğimde şişliklerim için adam bana normal dedi ya herşeyi şaşaırmıştım yani bu şişlikelr birden oldu normal olabilrimi dedim doktorumu değiştridm tuzu 0 artık kullanmıorum ve şu 1 hafta tuzu kestim ayaklarımda baya bi farklılık gördüm yanii doktorum çok duyarlı allah razı olsun içim rahatdlı ama tedirginim iştee yinee allahtan bişi kalmadı dişimi sıkıcam yawrum için 33 hafta 36 oldumu içim rahat eder inşş kızlar erken doğumdan çok korkuorum işte dualrınız eksik etmeyin benden kızımla

Doktorunun ilgili olmasına çok sevindim, çünkü daha önce deniziminde dediği gibi idrarına baktır diyorduk öteki doktor normal diyordu!
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın, bak bu doktorun bir idrar testinde teşhisi koydu. Senin dikkat etmene daha da çok sevindim canım.
Bende bi ara şişmiştim. Hergün soda içtiğim içinmiş, hemen kestim sodayı ve tuzada çok dikkat ediyorum, yoksa bi potansiyelim var yani farkettim hemen ellerim ayaklarım şişebiliyor.

gözün aydın canım maşallah oğluna boyu baya uzamış kilosuda süper sevindim... bende cumartesi gidicem...

ay benimkide midemi kaburgalarımı ağrıtıyo henüz aşağıya inmedi seninki indi ondan olabilir az kaldı dayanıcaz...

kızlar hepınıze cok tesekkurederım ınshersey yolunda gıdercunku oglum daha cok kucukk.. llah hepımızın bebıslerını korusun opuyorummm..

cibedemiroğlu,seyracım inşallah herşey yolunda gider dualrım sizinle

burxkancım maşallah miniğine bende bugün doğumu konuştum birazcık normal doğum engelin yok boyun kilon ve kemik yapın müsait bi aksilik çıkmazsa norml yaparız dedi,2 hafta sonraki kontrolümde gerekirse çatı muayenenide yaparız dedi,bugün okdar mutlu mutlu çıktımki odasından inşallah hep sonuna kadar böyle gider,benim bebişmde 46cm çıktı buarada :))

maşallah maşallah oğluna. inşallah böle devam ederde sağlıklı sıhatli sorunsuz bi doğumun olur. kum olayı bendede var. ama artık dert etmiyorum alıştım onunla yaşamaya

canım gözünaydınnnnnnn.
maşalllahhhhh oğluşuna. kocamannnn olmuşşşşşşş.
herşeyin younda olmasına çok sevindim tatlımmmmm
bebişler nasıl büyüyoalr ya
zamnında 100 grlaı konuşuyoduk.

canım çok sevindim doktorunun ilgişli olmasına.
zaten doktorun gerekli bilgilendirmeyi yapmışşşş
14/9 ve üstü olunca doktorlar arayın diyoalr zatennnnnnn.
işte bazı salak doktorlar hiç önemsemiyolar.
korkma canım sen.içini ferah tut strese girme.
kontrolleirni ihmal etme kuzum.
dualrımız tabiki seninle.

ayyyy doğumlar mı konuşulmaya başalndı.
ben bu gidişimizde değilde kasım 25i gibi ikinci defa gidicem ozamn dorucam bakalım
sezeryan tarihi verirmiki.
maşallah kızına bu arada.
boylu poslu maşallah.

ay ne güzel ya doğumu oturup konuşmuşsunuz tabi değelernin de iyi olması süper. umarım aksilik falanda çıkmaz.aklına hep iyisini getir sen. bende doğum şeklimi oturup nörolog ile konuşcam doğum dr ile değil o ne derse ol olcakmış dr öle dedi. pazartesi benim için büyük gün anlıcanız

inşallah canım bi aksilik çıkmaz bakalım,inşallah senin içinde güzel gelişir cnm pazartesi herşey

kuzucuklarını gören anneler maşaALLAH bebişlerinize.
RABBİM esirgesin hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…