2010 Aralık Anneleri

kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

kızlar bu araad aranızda haftalarda baay ilerleyenler var 11- 12 haftalr.
eeeee artık bi göbüş topiği yakışır 2010 aralık annelerine.
hadi açınnnn da görelim göbüşlerin büyüyüşünü

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

canım geçmiş olsun
Allah sabır versin.
en yakın zmand tekrar göbüşüün dolmasını nasip etsin Rabbim
seebi neymiş. bellimi.9 haftalık da olmuşsun.
Rabbim hepimize hayırlısını versin.

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

canim benimm ne desem bilmiyorum ki
sok oldum :çok üzgünüm:
cok üzüldüm canimm..Allahim sana sabirlar versin..
en kisa zamandada saglikla sihhatle yeniden bir melek göndersin insallah
of yaa mafoldumben

lalehan çok üzüldüm canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inş...

sevgili cucu, çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve yazdıklarımın hepsini cevapladığın için. malesef denemediğim kalmadı bazen iyice kötü oluyo ağzıma lokma koyamıyorum. en çok da suya hasretim. içim yanıyo ama su içemiyorum. soda içiyorum bol bol...

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

çokk geçmiş olsun canımm veren allah, alan allah sabrını veren yine allah sağlıklısı olsunda boy boy olsun canım
bende ocakta oldum kürtaj martta allah yine nasip etti canım üzme kendini sakın korkmada hayırlısı allahtan sevgilerr...

canimm ne demek rica ederim..:1hug:
paylasmak icin burdayiz..maalesef aci haberler almasak,yasamasak daha iyi olacak ama elimizden bisey gelmiyor paylasmaktan baska :1no2:

hay Allah yaa,su icememekte cok fena..sodayi ihmal etme madem vücudun susuz kalmasin canim..ne zaman gideceksin doktora?

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

aaaaa canimmm...hayirdir ne oldu..bi kac doktora daha git.hemen umidini kesme..belki doktor anlamamistir.yoksa kanaman mi var.. o da olsa baska doktora git bi sor canm hemen kurtaj olma..kesinlessin bi..

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
senağlamasenağlama:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar naber.
gurbet gelini kalp atışlarını görmüşsün tebrik ederim canım.
bebeişlerini görenelrin de gözü aydın.

gözün aydın gurbet gelini.

kızlar bu gün olup biteni okuyamadım.kusura bakmayın.bebişini gören arkadaşlarımın gözü aydın olsun.kendimi 3-4 gündür cok yorgun hissediyorum.bende bulantı yok ama halsizlik ve akşamlar fena bir miğde ağrısı .şaşırdım kaldım.herkese sağlıklı günler.bu arada ayın 20 sinde gidecem dr.ama bebişi çok merak ediyorum.CADIARZUCADIARZU

kizlar hepinize iyi aksamlar...
moralim bozulunca hafif olan agrilarim artti...
Allahim her yeni günümüzü bir öncekinden daha hayirli kilsin insallah..
her yeni günle beraber güzel haberler alalim..
saglikla sihhatle meleklerimizi kucaklayalim...
Allahim kimseyi aratmasin,kimseye evlat acisi yasatmasin..
hepimizin yuvalarinida,bebeklerinide korusun,kaybeden arkadaslarimiza en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...:Saruboceq:
iyi aksamlari kizlar,iyi bakin kendinize

pazartesi ya da salı gitcem. henüz bebeği göremedik. umarım bu sefer görürüz de bulantılara sonra kafa yorarız yine... oğlum da çok seviniyo kardeşi olacağı için. onun için boş gebelik değildir inş. yoksa açıklamak zor olacak. sonuçta Allah ne verirse kabulüm benim...

aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

:gitme:senağlamasenağlama
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

lalehan ne oldu yaa çok geçmiş olsun canımm allahım sabır versinn bende 2 tane yaşadım düşük caının sıkma rabbim çok büyük ondada vardır bi hayır canım benim yaa senağlama ne olduda almak zorunda kaldılar canım benimm çok geçmiş olsun gerçekten çok morelimm bozuldu tatlım yaaa allahım hepimizn meleklerini korusunn

günaydın kızlar gerçekten çok morelim bozuldu lalehanın bide herşey norml giidordu çok canım sıkıldı yaa 9 haftalıkdı bide ya kocaman olmuş meleği kurban olurum çok zor bi durum bende 2 tane düşük yaptım ne zor allahım sabır versinn:Saruboceq::1no2:

günaydın kızlar lale geçmiş olsun canım allahım birdaha yaşatmasın
inş. hayırla ve sağlıkla tekrar hamile kalır kucağına alırsın canım çok geçmiş olsun

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

:gitme::gitme::gitme::gitme: ya ne denir ki ne sölenir hepimizin yaşamaktan kokrtuğu şey senin başına gelmiş allah yardımcın olsun en kısa zamanda meleğin sana kardeşini göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…