canım hadi hayırlısı benim de 24 mayısta ense kalınlığı ve ikili test var sana da ikili test yapacaklar..merhaba arkadaşlar cumartesi günü dr a gidicem ense kalınlığını ölçücekmiş
annemde gelecek dr a oda duyacak torununun kalp atışlarını ilk torunu bakalım napıcak
lalehancım..kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
canım hadi hayırlısı benim de 24 mayısta ense kalınlığı ve ikili test var sana da ikili test yapacaklar..
güzel haberler alalım inşallah hepimiz..amin
kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
Gözün aydın:lepi:
Hadi sende güzel haberle gel inşallaaaaaaaaaaahhhhhhh:Saruboceq:
çok sağol canımmmiiyiz cnm fena değil işte biraz uyku biaraz halsizlik uğraşıyoruz melekler ii olsunda sen nasılsın bakalım
akıntı olması çok normal cnm bu sağlıklı bi gelişme korkma devamlı iç çamaşırı değiştir ki mantar falan olma
ay yerim onu ben ya güm gümler çok güzel dimi cicim süper bi duygu allah daim etsin hepimizinkini
hayırlı haberler alırsın inşallah bizide haberdar et cnm
topluca cevapliyorum fistigimm zemuszemus
ee hiziniza yetisemiyorum ki massallah kaynativeriyorsunuz :lepi:
cok sükür canimm,iyi diyelim iyi olsunn...
bebisle beraber keyif yapiyoruz
söylemeye cekiniyorum ama sanirim bulanti evrelerim bitti hihoyyyt(insallahhhh bi daha gelmez)
ee senden naber bakalim?bebis nasilll?
anladim canimcimm..
bulantilar cekilecek gibi degil yaa,bende cok fenaydim hem mide hem bas agrisi..
yine basim agriyor,belim agriyor ama napalim..annelik iste :1rolleyes:
Almanyadayim canim ben maalesef..maalesef cünkü buz gibi buralar,6 derece düsün kafamçokkarıştı
esim dogma büyüme burali ama ben sonrada geldim canim
mrb kizlar nasilsinz? gripten kafami kaldirip yazayim dedim..ins hepiniz iyisnzdir.ben giderek iyi oluyorum allaha sukur.artik 12. haftnn icindeym ve en guzeli mide bulantilarim hafiflemeye basladi.hala sabahlari devam ediyo ama o kadar..ayrica cucu cm bel agrisi bende de oluyodu ama o da gecmeye basladi ins seninkide gecicidir..hepinize agrisiz sizisiz hamilelikler..
aaa ne güzel alman mı eşin o zaman sarışın mı eğer öleyse sapsarı bebeğiniz olur ben çok isterdim sarı bebeğim olsun
6 derecemiiiii donuyomusun cucum sen orda of yaa biz burda sıcaktan nefes alamıyoruz istanbul bugün çekilicek gibi değildi walla
hahahahahah güldüm kendime ay ne biliyim öle sandım bi an bak biz bizim topicte resimlerimizi koyduk bende koydum bak bana istersen sende koyda bende seni göriim bariavatarıma tıklayınca çıkıyo sağ köşede
kizlarrr arada kasim annelerine bakiyorum..
2li teste giden arkadaslar ilk cinsiyet tahminlerinide ögrenmeye baslamislar...
süper dimiiii
darisi bize insallah
cok heyecanli yaaa alkisalkisalkis
gizemmmmmmmm bende görmekk istiyorumm senii
nereye koydunn resimm
bende avatardakiii kişiyimmm
ne güzel kızlar bazılarınızın bulantıları geçmeye başlamış. ne kadar özeniyorum size anlatamam. bulantılarım çok şiddetli dayanacak gibi değil. en kötüsü de ne zaman geçeceğini bilememek. belki de hiç geçmez. ilk hamileliğimde sonuna kadar bulantı kusma devam etmişti. hatta doğum yaptım hastanede hala midem bulanıyodu. o derece yani...Allah'ım daha yolun başındayım 10 gün oldu bulantılar başlayalı ve önümdeki 7,5 ayı düşündükçe oturup ağlıyorum... önümüzdeki hafta gitcem doktora ve ilaç isticem. oğlumda inat etmiştim kullanmıcam ilaç diye. bikaç serum falan yemiştim ama fayda etmemişti. bu sefer o kadar güçlü değilim galiba. ya da çocuklu hamile olmak daha zormuş. oğlum da ilgi bekliyo...umarım hepinizin bütün sıkıntıları en kısa zamanda geçer ve hamileliğin tadını çıkarırsınız...
çok geçmişş olsunn canımm inşallah bundann sonraa geçer bulantılarınnlalehan çok üzüldüm canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inş...
sevgili cucu, çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve yazdıklarımın hepsini cevapladığın için. malesef denemediğim kalmadı bazen iyice kötü oluyo ağzıma lokma koyamıyorum. en çok da suya hasretim. içim yanıyo ama su içemiyorum. soda içiyorum bol bol...
gizem ben adanadayımm halılarıı bilee kaldırdımm kapıı pencere açık oturuyorumm şuannnn
adananın yemekleri çok güzelmiş
ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin
bu haftadann sonraa rahatlarsınn inşallah canımm
internette da yazıyoo bu haftadann sonraa birazz hafifliyomuşş bulantılarr
benimm hiçç olmadıı sadecee uykuu dışındaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?