2010 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar cumartesi günü dr a gidicem ense kalınlığını ölçücekmiş
annemde gelecek dr a oda duyacak torununun kalp atışlarını ilk torunu bakalım napıcak
canım hadi hayırlısı benim de 24 mayısta ense kalınlığı ve ikili test var sana da ikili test yapacaklar..
güzel haberler alalım inşallah hepimiz..amin

kızlar beni listeden silin
bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile
lalehancım..
canım..
ne diyeceğimi bilemiyorum..
iş yerindeyim yazdığını okuyunca istem dışı çığlık atmışım..
herkes korktu..ne oldu dediler
o kadar üzüldüm ki anlatamam sana..

canım hadi hayırlısı benim de 24 mayısta ense kalınlığı ve ikili test var sana da ikili test yapacaklar..
güzel haberler alalım inşallah hepimiz..amin

ayyy çok heycanlı ya ben devamlı ikili test yüzünden komplo teorileri üretiyorum :çok üzgünüm: allah yardımcımız olsun

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

Güzelim, inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile olursun. Kalp atışlarını da duymuştunuz oysa, demek ki hakkında hayırlısı buymuş. Bence Ocakta kaybettim, Martta yeniden hamile olduğumu öğrendim, korkular içinde günlerim geçiyor. Seni çok iyi anlıyorum canım.

bebeğimi kaybettim
yarın sabh kürtaj olacam
dua ile

canımmmmmmcok üsüldümmmmmm...Rabbim inşallahh sağlıklı bir bebek veririr en kısa zamanda ...vardır bir hayır muhakkak ...Rabbim acını dinidrsin..senağlama

bende az önce doktordan geldimm benim yumurtlama gec olmus o yüzden bebiş 7+5 görünüyo muhtemel doğum tarihi de 25 aralık ...doktor cok sağlıklı dedi.. boyu 1.40 cm haftasıyla cok uyumlu dedi...AYY yine kalp atışlarını duyduk nasılda atıyo tatlımın kalbi...RAbbim korusun bebişlerimizi böle bebeğini kaybeden arkadasları duyunca cok üsülüyorumm..cok gecmiş olsun onlarada tez zamanda bebiş nasip etsin inş...

çok sağol canımmm
sen gittinmii bidahaaaa bebişii görmeyee

bu haftadann sonraa rahatlarsınn inşallah canımm
internette da yazıyoo bu haftadann sonraa birazz hafifliyomuşş bulantılarr
benimm hiçç olmadıı sadecee uykuu dışındaaaaa

bende almanyaya dahaa önce berlin,numberg,bamberg gelmiştimm
senn oralara yakınmısınnn
tam yılbasında ordaydım 2 yıl önceeee
dahaa öncede 3 yıl kadar polonyada yaşadımm temmuz ayındaa bileee üşüdüğümüzüü bilirimm

çok geçmiş olsunnnn
inanırmısınızzz ultrasonda görmesem hamile olduğumaa inanmayacağım,hiç belirti yok bendeeeee
bulantılar azaldıkça sizler için çok seviniyorummmm
sabahlarıı uyanırken bennn çok mutluu kalkıyorumm öyle bulantııı falan hiçç yokkk
amaa kurtt gibi aç oluyorummmmmm

gizem ben adanadayımm halılarıı bilee kaldırdımm kapıı pencere açık oturuyorumm şuannnn

hahahahahah güldüm kendime ay ne biliyim öle sandım bi an bak biz bizim topicte resimlerimizi koyduk bende koydum bak bana istersen sende koyda bende seni göriim bariavatarıma tıklayınca çıkıyo sağ köşede

gizemmmmmmmm bende görmekk istiyorumm senii
nereye koydunn resimm
bende avatardakiii kişiyimmm

kizlarrr arada kasim annelerine bakiyorum..
2li teste giden arkadaslar ilk cinsiyet tahminlerinide ögrenmeye baslamislar...
süper dimiiii
darisi bize insallah
cok heyecanli yaaa alkisalkisalkis

2 haftaa sonraaaa bizde öğrenmeyee başlayacağızz
bende kasım ve ocak annelerinee bakıyorumm
bizim heyacanlarıı şimdii ocakk annelerii yaşıyoooo

çok geçmişş olsunn canımm inşallah bundann sonraa geçer bulantılarınn
su içerkenn sabahlarrıı bendee içemiyorummm

gördüm canım sağoll
kimle yazıştığımıı bilmek dahaa güzell
bende dahaa önceden koymuştumm resimlerii amaa şimdii olmuyoo yapamıyorumm izin verilmiyoo yazıyooo

adananın yemekleri çok güzelmiş

ay sıcak mıııııı biz burdaki 20 küsür derecede yanıyoruz ayol sen orda buharlaşırsın göbüşün çıkınca allah sabır versin

adananınn yemeklerinii sormaa
ya ben en çokta kıymaa kebabına dayanıyorumm bazen aklımm düşüyoooo gidip hemenn yiyorumm
şuda kötüü hiç bişeyden tiksinmedimmm herşeyii yiyorummm çokk kilo alacağımmmm belliii
burası yazın 40 ın üstündee tam hamileliğin son zamanlarıı denk gelmedii yaza

bu haftadann sonraa rahatlarsınn inşallah canımm
internette da yazıyoo bu haftadann sonraa birazz hafifliyomuşş bulantılarr
benimm hiçç olmadıı sadecee uykuu dışındaaaaa

Karabiberim benimde senin gibi sadece uykum oluyo, ve sürekli acıkıyorum. eğer yemezsem midem bulanıyo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…