evet bi soru daha kimsecikelr yok ama
yarın okuyunca cevap evrin haç
şimdi hep suyummu geliyo diye korkuyorum hep yokluyorum kendimi.
iç çamaşırım nemli hissediyorum sanki
bu kendiliğinden olan bişimi sizce.yoksa su faaln geliomudur
ama ıslak değilll
değiştiriyorum.
mesela uzanıyorum 1-2 saat sanki enmli nemli hissediyorum
sizin de öle oluyomu.
kızlar gunaydın umarım herkes iyidir.işe cağırdılar umarım oğlene cıkabilirim .inş herkes iyidir..ben dun bi ev buldum sanırım .hayırlısı ise olur inş.haftaya cuma ancak teslim edebilecekmiş.benimde 2 gun içinde yerleşmem gerek pazarrtesi annemler gelicek cunku...doğalgaz falan yeni bağlanıyor onumuzdeki haftya oyunca onlarla uğraşılcak.hiç dinlenemedim. hepinizi opuyorum
hoşbuldum isis'imToobam hoşgeldin canımAyşem hayırlı olsun Duru kızımıızın göbişi düşmüş :81: Funah gözün aydım canım maşallah bebişine.
eğer kaşıntılı koyu sarı ya da süt kesiği gibi bir akıntın varsa ve kokuluysa yaptırmanda fayda var canımToobacım, çok geçmiş olsun. Derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye, lütfen şu tedavini ol bir an önce, lütfeeennnnn:94:
Bizimde baktırmamız gerek mi Tooba, ben ne okudum ne de doktorum söyledi böyle testleri ilk defa duyuyorum
:
Merhaba Hatunlar, geçmişi okuyamam çabuk söyleyin bakalım doğuran var mı:82:
Ay ben hava atayım, Hapşuruktan geliyorumBol sohbet ve bana hazırladığı güzel şeylerle hem gönlümü hem karnımı doyurdum
Bu arada hapşuruk cum eşim aradı akşam yemeğe gelemem sen ye dediKörün istediği bir göz, Allah verdi iki göz
kızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
düşürdü rahatlatmıştır sizi de ayşecim...
vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
emmekle meşguldu.yüzünü kukusunu her yerini gösterdi.
bu sefer fotoğraflarımızı da videomuzu da aldık şükür.
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
enfeksiyon kontrolü için.ozamana kadar dur kız dedi içerde:))
rahatlamış bir şekilde yazıyorum kızlar...pek sevindirik olduk.
bir öğlen girmedim birkmiş gene anca okurum şimdi
günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
Günaydın canımmm, aah ahh seni tutup oturtacak biri lazım, suyuna baktırmadan sakın koşturmaya başlama emi canım. İşine de tam gaz dönme, şöyle rölantiye al kendini yaaa, seni kime şikayet etmek gerek acabagünaydın canlar,
yeni yoğun bir günün evvelinden merhaba.. kahvaltı yaparken bir göz atayım dedim. emin olmamakla beraber bu sabah biraz suyumun geldiğinden şüphe ediyorum ki inş. gelmemiştir. ama tuhaftı emin olmak için polikliniğin açılmasını bekliyorum.. açılsın bi kontrol olacağım. doğum başlamadıysa tam gaz işime döneceğim. son yoğun günüm pazartesi salı rahat geçecek sonra izne çıkacağım zaten.. sizi haberdar ederim inş. durumdan. etmezsem doğuma gitmişimdir, yapacağım çok iş var çünkü doğumla ilgili ya da net bağlantısı sorunu yaşıyorumdur.. öptüm hepiciğinizi..
hoşbuldum isis'im
eğer kaşıntılı koyu sarı ya da süt kesiği gibi bir akıntın varsa ve kokuluysa yaptırmanda fayda var canım
oy oy herkesler uyumuş,Pelin yine ayakta
Günaydın kızlar.... en erken kalkan benim herhalde( bu hAafta evde değildim giremedim o yüzden aklım hep sizde hepinizi çok seviyorummm......
günaydın herkese artık izindeyim çok rahatmış böyle..ve çok mutluyum sakin sakin büyütücem bebişimi içimde..yalnız alışkanlıktan olsa gerek sabahın 7.30 unda ayaktaydım yine.herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
kızlar gunaydın umarım herkes iyidir.işe cağırdılar umarım oğlene cıkabilirim .inş herkes iyidir..ben dun bi ev buldum sanırım .hayırlısı ise olur inş.haftaya cuma ancak teslim edebilecekmiş.benimde 2 gun içinde yerleşmem gerek pazarrtesi annemler gelicek cunku...doğalgaz falan yeni bağlanıyor onumuzdeki haftya oyunca onlarla uğraşılcak.hiç dinlenemedim. hepinizi opuyorum
günaydın kızlar
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
günaydın kızlarrr
ay canım benim ben antepliyim ama mersinde oturuyorum :82:
çok çok ama çoooooooooooook kıskandım
aha bitane buldum ama oda mersin de
Gel sende tatlım yaaa, bekleriz ama yalandan değil gerçekten
Gel sende tatlım yaaa, bekleriz ama yalandan değil gerçekten
sen antebin neresinde oturuyorsunbizimkilere yakınsan antebe geldiğimde uğrarım.....bizde hava atarız
evet hep beraber veririz o kilolari..
aralik anneleri cok fit cikti valla..herkes harika görünüyor,herkese cok yakisti hamilelik
en fazla alan kac kilo aldi bilmiyorum
Canım bugün oynamadı derken, hiç mi oynamadı yoksa az mı oynadı? Tatlı bişeyler yiyip sol yanına uzandın bekledin mi? Tatlı yiyip soluna yattınsa ve bir saat içinde 10 farklı hareketini hissetmedinse doktora git bence, sabahı bekleme. Ben bi gece gittim öyle hareket etmiyor diye sancım çıktı.
sen antebin neresinde oturuyorsunbizimkilere yakınsan antebe geldiğimde uğrarım.....bizde hava atarız
şahinbey de binevler tarafında canım. sizinkiler nerde oturuyo.
evet ya hava atardık göbek tokuştururduk :90: :90::90::90:
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?