2010 Aralık Anneleri

canım bana oluyor ıslaklık hissi ama bakıyorum bişey yok..günde 1-2 kez akıntım oluyor doktor normal dedi.

günaydın canım.allah kolaylık versin.bir an önce halledebilseniz keşke de dinlensen canım kuzu da yoruluyordur şimdi

günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..

günaydın canlar,
yeni yoğun bir günün evvelinden merhaba.. kahvaltı yaparken bir göz atayım dedim. emin olmamakla beraber bu sabah biraz suyumun geldiğinden şüphe ediyorum ki inş. gelmemiştir. ama tuhaftı emin olmak için polikliniğin açılmasını bekliyorum.. açılsın bi kontrol olacağım. doğum başlamadıysa tam gaz işime döneceğim. son yoğun günüm pazartesi salı rahat geçecek sonra izne çıkacağım zaten.. sizi haberdar ederim inş. durumdan. etmezsem doğuma gitmişimdir, yapacağım çok iş var çünkü doğumla ilgili ya da net bağlantısı sorunu yaşıyorumdur.. öptüm hepiciğinizi..

Toobam hoşgeldin canım Ayşem hayırlı olsun Duru kızımıızın göbişi düşmüş :81: Funah gözün aydım canım maşallah bebişine.
hoşbuldum isis'im eğer kaşıntılı koyu sarı ya da süt kesiği gibi bir akıntın varsa ve kokuluysa yaptırmanda fayda var canım

günaydın herkese artık izindeyim çok rahatmış böyle..ve çok mutluyum sakin sakin büyütücem bebişimi içimde..yalnız alışkanlıktan olsa gerek sabahın 7.30 unda ayaktaydım yine.herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

çok çok ama çoooooooooooook kıskandım

maşaallah Beyza bebeğe. çok sevindim...

canım ya ne güzel olmuyo diyodum ben de. bugün kontrolün var ama di mi. bakalım doktor ne diyecek. hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu problemleri. en azından bugünlere gelebildiniz çok şükür.

Günaydın canımmm, aah ahh seni tutup oturtacak biri lazım, suyuna baktırmadan sakın koşturmaya başlama emi canım. İşine de tam gaz dönme, şöyle rölantiye al kendini yaaa, seni kime şikayet etmek gerek acaba
Peki ne zamana kadar haberdar etmezsen doğuma gitmişsindir, onu da söyle bari yoksa işin yoğunluğundan gelemezsen biz burda meraktan ölürüz
Allah yardımcın olsun inşallah, herşeyi kolaylıkla hallet bugün

oy oy herkesler uyumuş,Pelin yine ayakta

Geç geliyosun bari 11-12 gibi gelsen bizde buralarda oluyoruz

Günaydın kızlar.... en erken kalkan benim herhalde( bu hAafta evde değildim giremedim o yüzden aklım hep sizde hepinizi çok seviyorummm......

Günaydın, bizde meraklanıyoruz böyle gelmeyince. Arada ses ver

Gözün aydın, ne güzel dinlen doğuma kadar iyice

Ezoo bi baktım yine açmışsın topiği yine, özlemişizzzz Şimdi iş yerine çalışacağına kendine çalışıyorsun boşver, bebeğin yepyeni temiz eve gelecek inşallah. Hem annen gelince o da yardım eder

Geçmiş olsun, gittin mi doktora ne zamana kadar devam edecek? 36 dan sonra belki alırlar?

günaydın kızlarrr

Günaydınnnnn

Gel sende tatlım yaaa, bekleriz ama yalandan değil gerçekten

sen antebin neresinde oturuyorsun bizimkilere yakınsan antebe geldiğimde uğrarım.....bizde hava atarız

Bende hava atmak istiyorum be küçükprense :118:

Hepinize günaydınlar cici anneler bu arada...
Ben akşamları çok kötü oluyorum dün gece ağlıyordum resmen
Bu bacaklarımın arası neden bu kadar ağırıyor yahu

evet hep beraber veririz o kilolari..
aralik anneleri cok fit cikti valla..herkes harika görünüyor,herkese cok yakisti hamilelik
en fazla alan kac kilo aldi bilmiyorum

en fazla ben almışımm canım tam 20 k,lo almışımm
ilk zamanlar ayda 4 kilo ile devam ediyordum
son 2 aydır maşallah 1 yada 1 buçuk kilo aldımm
ama kızlarda 30 almıştımm
o yüzden az aldımm diye avutuyorum kendimii

ya bende korktumm şimdiiii
çünküü 4 gündür annemlerde kışlıkk temizlikk yaptıkk heryeriii temizledikk
amaa sankiii bende hissetmedim gibii dün fazlaaa
denesem bende iyii olurrrr
of morlaimm çok bozulduu şimdii
ALLAHIM ne olur sağ salimm kavuşalımm bebeklerimizeee

ay annesii kurban olsunn onuu verenee sankii annesininn üzüldüğünüü anladı bebeğimm şimdii tepkii verdiiiii
ona birşey olursa kafayıı yerimm
bu kadar taşıdıktan sonraa bir iş uğrunaa birşeyy olmasıı çok üzer beniii,mink aşkımm küçük erkeğimm o benimmm,şimi ağlattı benii sıpaa korkuttu

ne izledinizz kızlarr geçmişe bakalmadığımm içinn fazla şimdii merak ettimm
link varsa koyabilirmisinizz bende bakayımm

günaydın kızlar.....kahvaltımı yaptım,eşimi yolladım..şimdi bi duş alcam gelirim yine..öpüldünüz...

çok geçmiş olsun sezencimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…