günaydın canlar,
yeni yoğun bir günün evvelinden merhaba.. kahvaltı yaparken bir göz atayım dedim. emin olmamakla beraber bu sabah biraz suyumun geldiğinden şüphe ediyorum ki inş. gelmemiştir. ama tuhaftı emin olmak için polikliniğin açılmasını bekliyorum.. açılsın bi kontrol olacağım. doğum başlamadıysa tam gaz işime döneceğim. son yoğun günüm pazartesi salı rahat geçecek sonra izne çıkacağım zaten.. sizi haberdar ederim inş. durumdan. etmezsem doğuma gitmişimdir, yapacağım çok iş var çünkü doğumla ilgili ya da net bağlantısı sorunu yaşıyorumdur.. öptüm hepiciğinizi..
hoşbuldum isis'im
eğer kaşıntılı koyu sarı ya da süt kesiği gibi bir akıntın varsa ve kokuluysa yaptırmanda fayda var canım
ay canım benim ben antepliyim ama mersinde oturuyorum :82:
valla benimde en büyük korkum ağdamı yaptırmadan yakalanmak :92::97:
mantiyi cekip koydum simdi bloga canimmm:101:
Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun
ah yawrukuşum yok doğurmadım :)) kongrelerde eğitimlerde koşturuyorum daha :)) bugün kongrem bitti.. tek gebe olarak bayaa ilgi gördüm yalnız.. çılgınca bulanlar da vardı :)) yabancısı turk'ü çok sevdi göbeğimi :)) nazara mı geldik ne bugün kongrede ani başağrısı akabinde sabah görme duyum bozuldu.. körlük felan da değildi, ama korkunçtu yoğun bi parlaklık oluştu gözümde ve hiç bir şey göremedim bir saat boyunca.. sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm bi eczanede.. kötü değildi ama her zamankinden biraz daha yüksekti.. sonrada yavaşça azaldı.. iyiyim şimdi çok şükür..
en az 24 saat hiç giriş yapmadıysam bilin ki doğurdum :))
yalnız sezeryan olma ihtimalim var gibi.. yoğunluğumu atlatayım anlatırım diye düşünüyordum. vajen kültürü vermiştim ya onun sonuçları pek iyi gelmedi.. Allah korumuş kuzumu.. fırsat bulup tedaviye bile başlayamadım.. tedavi göreceğim normal doğum yapıp olası bir riske girermiyim bilemiyorum.. kafam karışık biraz
aslındaa bende size yakınımm bende adanalıyımm adanadayım canlarrım
ayy bende öle düşündüm valla durunun göbeği gelmedi aklıma hiç :))
tellinaz bende ne zamandırr göremiyorumm artıkk o bölgeyii
ve haftaya perşembe randevumm varrr
doğuma öyle yakalanmaktan bende korkuyorumm
bizimm burda benim haberimm yoktuuuu
apartmandakilerr evee çağırıyorlarmışşş kuaförden bir kız geliyomuşş heryerinii alıpp gidiyormuşş
haftaya salıı bende çağırdımm amaa ilk defa başkasına aldıracağımm içinn çok utanç var bendeee
nasıll açacağımm diyeeee ama birşekilde açmak lazımm
doğumlar çok yakın her ay herşey olabilir
ay ben hiç kendim uğraşıpda alamam alışmışım kuaföre kendim çok yoruluyorum:86:
ay uğraşılacak şey değil yaa bide koca göbekle
kızlar 4 gündür evdeyim ya supermiş valla...özlemişim evimi....bugunde annem geldi temizliği ve yemekleri yaptı....8 gibi de arkadaslar geldi...yapmış börekleri-çayları....keyfime diyecek yok...NAZ yapıyorum.....
gececilerden kim var bakalimmm:82:
simdi anne karninda yasama yolculuk diye bi belgesel izledik
cok guzeldi yaaa
izlemeyen varsa hemen izlesin derimmm
ben varimmmm
ilk haftalarda birisi eklemisti buraya o belgesel mi acaba?
hani yunus egitmeni bi hatunun hikayesi?
hosgeldin canim..massallah kizina,ismide cok hos..
kilon öyle asiri degil bence,zaten hepsi yakin zamanda gider merak etme,,bebisler saglikli olsunda..
Gel sende tatlım yaaa, bekleriz ama yalandan değil gerçekten
şahinbey de binevler tarafında canım. sizinkiler nerde oturuyo.
evet ya hava atardık göbek tokuştururduk :90: :90::90::90:
aynen ben de o durumda yakalanmaktan korkuyorum, hatta yarın kontrolüm var, çatı muayenesi falan yapmaz inşallah diyorum, 2 hafta sonra gidicem çünkü kuaföre.
karabibercim bizim gibi önceden doğum yapmışların çatısına bakmalarına gerek yoktur di mi canım ya?
sabah oynadı onun haricinde hiç oynamadı neler yaptım tatlı bişeyler yedim soluma yattım onun haricinde duş aldım uzandım yok banamısın demedi benimki bide sancım var zaten hissediyorum sank, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum bişey yok sırtımda boşluklarımda karnımda ara ara sancı oluyo sabaha karşı 6 dan beri hafif hafif var yoksam doğurcakmıyım ne anlamadım valla daha erken yaa korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?