ay evet yakınız
ben de aynısını düşünüyorum, doğumdan doğuma değişmiyodur herhalde bu çatı. bi kere normal doğurduysak tekrar bakmasına gerek yoktur diyorum ama benim düşüncem bu. bu arada ben de ağda olayını ayna ile halletmeye çalışanlardanım ve bu haftasonu bi savaşım olacak. bayramda temiz olayım di mi, yola falan gitcez. çantamı da hazırlayayım diyorum. yanımızda olsun. oralarda doğurursam falan oğlum çıplak kalmasın:)
aynen ben de o durumda yakalanmaktan korkuyorum, hatta yarın kontrolüm var, çatı muayenesi falan yapmaz inşallah diyorum, 2 hafta sonra gidicem çünkü kuaföre.
karabibercim bizim gibi önceden doğum yapmışların çatısına bakmalarına gerek yoktur di mi canım ya?
yinede hemşerii sayılırızz
ben antep yemeklerinee bayılıyorumm yam banaa göree damak tadlarııı
ay canımm çok sevindimm demek polis kızısınncanım benim, gelirim tabi ama bi hafta sonra da siz toplanıp bana geliyosunuz anlaştık mı??
anaaaaa çok tanıdık geldi. babamın mesleği gereği 10 sene oturduk gaziantepte, 2-12 yaşlarım arası... çok hatırlamıyorum ama polis lojmanlarındaydık biz, şehit kamil mi oluyodu orası. şahinbey de okulum vardı sanırım. akyol ilköğretim okulu. çok severdim gaziantepi ama tekrar gitmek hiç nasip olmadı...
ben de aynısını düşünüyorum, doğumdan doğuma değişmiyodur herhalde bu çatı. bi kere normal doğurduysak tekrar bakmasına gerek yoktur diyorum ama benim düşüncem bu. bu arada ben de ağda olayını ayna ile halletmeye çalışanlardanım ve bu haftasonu bi savaşım olacak. bayramda temiz olayım di mi, yola falan gitcez. çantamı da hazırlayayım diyorum. yanımızda olsun. oralarda doğurursam falan oğlum çıplak kalmasın:)
banada bu soruyuu kendii teyzemm sorduu
sana alttan bakarlarr bu gittiğinde dedii
neden acaba bakacaklarkii dedimm
ben 2 tane doğurdumm normal dedimm bakarlarmıı kii acaba bende dün merak ettim
amaa 2 ncii kızda bakmadılar diye hatırlıyorumm
direk doğuma gitmiştimm
ilkinde baktılar sadece
satenn belli normall doğurduğumuzz çatır çatır değilmii
sen ne düşünüyorsunnn doğumuun normalmii yine
ay canım ilk zamanlar kendim hallediyodum da, şimdi hiiç uğraşamıyorum.
çatı muayenesini ben ilk doğumumda da önceden hiç olmadım işin garibi, kontollerde nstye girdim son zaman o kadar.
güzeldir hatta harikadır memleketimin yemekleri
dur ilk kızıda anlatayımm
ondadaa yine kan geline hastaneye gittik kocaelii gebzedee
orda baktılarr
yanii randevuda falan yine bakılmadıı
ay canım ilk zamanlar kendim hallediyodum da, şimdi hiiç uğraşamıyorum.
çatı muayenesini ben ilk doğumumda da önceden hiç olmadım işin garibi, kontollerde nstye girdim son zaman o kadar.
normal istiyorummm, çok rahat olmuştu ilki çünkü, sezeryan düşüncesi bile korkutuyo beni. herşey yolundaysa normal olacak. yalnız 1 ay önceki kontrolde bebiş dönmemişti, onu merak ediyorum, yarın gidicem bakalım ne durumdayım.
oy oy herkesler uyumuş,Pelin yine ayakta
Canım kolay gelsin hayılrısıyla buulup yerleşsen bir rahatlarsın çok yorma kendini.kızlar gunaydın umarım herkes iyidir.işe cağırdılar umarım oğlene cıkabilirim .inş herkes iyidir..ben dun bi ev buldum sanırım .hayırlısı ise olur inş.haftaya cuma ancak teslim edebilecekmiş.benimde 2 gun içinde yerleşmem gerek pazarrtesi annemler gelicek cunku...doğalgaz falan yeni bağlanıyor onumuzdeki haftya oyunca onlarla uğraşılcak.hiç dinlenemedim. hepinizi opuyorum
Geçmiş olsun canım.Allah yaşatmasın canım ya doğumdan sonramı rahatlıycan napcan sen bu gidişle.günaydın kızlar
pazardan beri ne güzel iyiydim..olmuyordu kriz hiç
dün gecce ölüyordum resmen hiç nefes alamadım o kadar kötüydü ki..ve yine uzun sürdü..sonra da korkudan uyuyamadım..ben nasıl dayanıcam böyle...yarabbim ne zor bir durum..
kızlar inanmıyorumm ya
cetvelime bakarmısınıızz
9ncu aya geçmişizz
ay bir heyecan sardıı şimdii benii
benimde öyle olmuştuu özümmişte benim gibi canım ya, hatta benim doğumda da bakılmadı kii, açılmaya bakıyodu hemşire o kadar.
benim ilk doğumda doktorumla aramda 1 hafta vardı. yani o benden 1 hafta önce hamile kalmış:) inatla sonuna kadar ona devam ettim. aramızda komik diyaloglar geçiyodu ama. tansiyonum düşük diyodum benimki daha düşük diyodu. kanım düşük diyodum benimki daha düşük diyodu. tek bi sözüne güvendim. sezeryan olacağı için onun doğum 2 hafta erken olacaktı ve herşey yolunda giderse seni ben doğurturum diyodu. dolayısıyla son ayımda doğum iznindeydi ve beni başka bi doktora yönlendirmişti. nst kontrollerim yine onun muayenehanesinde oluyodu. hemşireler aracılığı ile sürekli irtibat halinde geçirdik o günleri. sanırım bu yüzden çatı mayenesi yapma fırsatı olmadı. sadece doğum yaptığım günün öğleni hafif kanamam var diye gittiğimde alttan muayene etti (nişanmış o bu arada bilmiyodum) 1 cm açılma var 4-5 güne doğum olur dedi. o arada yapmıştır herhalde çatı muayenesini. neyse akşama kalmadan zaten suyum patladı ve o akşam doğum gerçekleşti:)
elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyordummmm
topalak çorbasına bayılırımm
annemlerinnn karşıı komşusu antepliii
ALLAHIM bekarkenn kadınn yemek yolladımıı delii olurdumm
bizden çokk farklıı yemekleriniz var
dolmanızz helee muhteşemmm
ayy saymıyayımm herkezinn canı çekecekkkk
ay canımm çok sevindimm demek polis kızısınn
bende polis eşi ve polis ablasıyımmm
normal istiyorummm, çok rahat olmuştu ilki çünkü, sezeryan düşüncesi bile korkutuyo beni. herşey yolundaysa normal olacak. yalnız 1 ay önceki kontrolde bebiş dönmemişti, onu merak ediyorum, yarın gidicem bakalım ne durumdayım.
şimdii dönmüştür annesii inşallahhh
bende korkmamalıyımm diyee hergünn kendimii tenkinn ediyorummmm
normall doğumunn rahatlığınıı çokk iyi biliyorumm aslındaa
2 günlüktümm ev temizliyordummmm bennnn
sadece o an ne çekiyorsannn
bebek doğunca geçiyooooo
benn o an kii sancıdan korkuyorummm sadeceee
ALLAHIM HERKESEE GÜZEL KOLAYY DOĞUMLARR NESİP EYLE YARABBİMMM
Bugünn hamaratlığımm pek üstümde eşimii 7 de işe yolladımm
o gidince koca tencere yaprak sardımm piştii şimdii
güzelmişş erkenden yemekk yapıpp koymakk o pişerkende geçmişe baktımm
şimdii kalkayım kızlar okula gidecekk hazırlıyayımm cadılarııı
ay onlar her gün kaç kişiye ağda yapıyolar alışmıştır o kızya utanç olmuyormuu canıkmm
ben ilk kuaföre aldıracağımdaa
ay her yerime bakma diyorumm bide kadına telefondaa
yokk bakmamm benn geleyim hemen alırımm dediii anlamazsınn bile dedii
benim kuzenlerimin okuluydu akyol... bende bahattin kayalı ilk öğretim okulunda okumuştumanaaaaa çok tanıdık geldi. babamın mesleği gereği 10 sene oturduk gaziantepte, 2-12 yaşlarım arası... çok hatırlamıyorum ama polis lojmanlarındaydık biz, şehit kamil mi oluyodu orası. şahinbey de okulum vardı sanırım. akyol ilköğretim okulu. çok severdim gaziantepi ama tekrar gitmek hiç nasip olmadı...
ay bende bayılıyorum memleketimin yemeklerineyinede hemşerii sayılırızz
ben antep yemeklerinee bayılıyorumm yam banaa göree damak tadlarııı
canım sen zaten sezaryan olmayacakmısın sezaryan olacaklara çatı muayenesi yapmıyorlarbanada bu soruyuu kendii teyzemm sorduu
sana alttan bakarlarr bu gittiğinde dedii
neden acaba bakacaklarkii dedimm
ben 2 tane doğurdumm normal dedimm bakarlarmıı kii acaba bende dün merak ettim
amaa 2 ncii kızda bakmadılar diye hatırlıyorumm
direk doğuma gitmiştimm
ilkinde baktılar sadece
satenn belli normall doğurduğumuzz çatır çatır değilmii
sen ne düşünüyorsunnn doğumuun normalmii yine
güzeldir hatta harikadır memleketimin yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?