benim ilk doğumda doktorumla aramda 1 hafta vardı. yani o benden 1 hafta önce hamile kalmış:) inatla sonuna kadar ona devam ettim. aramızda komik diyaloglar geçiyodu ama. tansiyonum düşük diyodum benimki daha düşük diyodu. kanım düşük diyodum benimki daha düşük diyodu. tek bi sözüne güvendim. sezeryan olacağı için onun doğum 2 hafta erken olacaktı ve herşey yolunda giderse seni ben doğurturum diyodu. dolayısıyla son ayımda doğum iznindeydi ve beni başka bi doktora yönlendirmişti. nst kontrollerim yine onun muayenehanesinde oluyodu. hemşireler aracılığı ile sürekli irtibat halinde geçirdik o günleri. sanırım bu yüzden çatı mayenesi yapma fırsatı olmadı. sadece doğum yaptığım günün öğleni hafif kanamam var diye gittiğimde alttan muayene etti (nişanmış o bu arada bilmiyodum) 1 cm açılma var 4-5 güne doğum olur dedi. o arada yapmıştır herhalde çatı muayenesini. neyse akşama kalmadan zaten suyum patladı ve o akşam doğum gerçekleşti:)
hadi arkamdan cucu ve özüm geliyoooGünaydın kızlarrr :92: :90: Dilaydan haber yok galiba naptı acaba ?
Canım sende azcık erken gel kız gece kuşu olmuşun iyice sen :82:
Canım kolay gelsin hayılrısıyla buulup yerleşsen bir rahatlarsın çok yorma kendini.
Geçmiş olsun canım.Allah yaşatmasın canım ya doğumdan sonramı rahatlıycan napcan sen bu gidişle.
Evet canım bende gördüm son aya gitmişsin valla :81: Benimde dikkatimi çekti.
canlar, hemen çıkacağım... nst'de sancım yoktu çok şükür.. usg'de herşey çok iyiydi suyumda da azalma yoktu. tahmini ölçülerimize göre 50,5 cm boyumuz var kafa çevreside 38 haftalık görünüyor ama 2700 gr'mız. biraz kiloda geri kalmışız ama ciddi bir durum değil. kafa çevresi iyi gidiyor çünkü. son sıralar aynaya bile bakamıyorken çocuğun bu durumuna bile şükrediyorum doğrusu.. servis binasına tuşeye yolladı yinede açıklık var mı diye bakacaklar. belki fırsat bulursam uğrarım ama içim rahatladı ya pek sallamıyorum açıkçası. nst'de sancı neredeyse yoktu çünkü.. akşama görüşürüz, laf yetiştiririm.. sevgiyle kucakladım sizi
canlar, hemen çıkacağım... nst'de sancım yoktu çok şükür.. usg'de herşey çok iyiydi suyumda da azalma yoktu. tahmini ölçülerimize göre 50,5 cm boyumuz var kafa çevreside 38 haftalık görünüyor ama 2700 gr'mız. biraz kiloda geri kalmışız ama ciddi bir durum değil. kafa çevresi iyi gidiyor çünkü. son sıralar aynaya bile bakamıyorken çocuğun bu durumuna bile şükrediyorum doğrusu.. servis binasına tuşeye yolladı yinede açıklık var mı diye bakacaklar. belki fırsat bulursam uğrarım ama içim rahatladı ya pek sallamıyorum açıkçası. nst'de sancı neredeyse yoktu çünkü.. akşama görüşürüz, laf yetiştiririm.. sevgiyle kucakladım sizi
ay onlar her gün kaç kişiye ağda yapıyolar alışmıştır o kızben ilk yaptırdığımda utanmıştım ama baktım onun hiç umrunda bile değil rahatladım
benim kuzenlerimin okuluydu akyol... bende bahattin kayalı ilk öğretim okulunda okumuştum
ay bende bayılıyorum memleketimin yemeklerine
canım sen zaten sezaryan olmayacakmısın sezaryan olacaklara çatı muayenesi yapmıyorlar
aynenbenim eşim bayılıyo antep yemeklerine özellikle söğürme'ye yaz boyunca bıkmadan yediği bi yemekdir
selam sekerlerrr:87:
bugun bizim odamiz geliyoooo
o yuzden pek giremeyebilirim
gecmisi okudum belgeselin linkini soranlar olmus
http://www.kadinlarkulubu.com/online-belgeseller/207413-anne-karninda-yasama-yolculuk-belgesel.html
buyrunussss
şimdii dönmüştür annesii inşallahhh
bende korkmamalıyımm diyee hergünn kendimii tenkinn ediyorummmm
normall doğumunn rahatlığınıı çokk iyi biliyorumm aslındaa
2 günlüktümm ev temizliyordummmm bennnn
sadece o an ne çekiyorsannn
bebek doğunca geçiyooooo
benn o an kii sancıdan korkuyorummm sadeceee
ALLAHIM HERKESEE GÜZEL KOLAYY DOĞUMLARR NESİP EYLE YARABBİMMM
beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
günaydın kızlarr nasılsınız bebişlerde iyiler inş.
faceye katılma isteği gönderdim kim onaylıyooo
maşaallah selvi boylu, incecik zarif bi gelinim olacak desene.... içinin rahatlaması iyi olmamış ama yine koşturmaya devam edeceksin demek ki. ben senin doktorun olsam seni bi güzel korkuturdum da yerinden bile kalkmazdın...
senin kuzenlerle sınıf arkadaşı falan çıkmayalım bi de:)
beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
selam kızloar nasılsınız...beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
valla olurmu olur ama onlar 99 mezunu ikiside98 miydi yoksa :87:
kızlar ben faceden 2010 aralık anneleri yazıyorum ama çıkmıyo yardımcı olurmusunuz :18:
saat 17:30 olsun da doktora gideyim...çok heyecanlıyım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?