2010 Aralık Anneleri

benimde beraser
şöyle olduu
ogünn günlerden cumartesii mahsununn konserii var gebzedee
eşim aradı konser var gelecekmisinn
sankii son ayda değilmişimm gibii tabikii gelecemm dedimmm atlatımm ortayaaa hemen,
neyse gittikkk ,yanımdaa eşiminn komserininn eşi varr
onla muhabbet ediyoruzz
komserdee eşininnn başınaa benimm kocayıı diktii bunlarıı bu kalabalıkta koruu diyeee
neysee sancı giriyoo çıkıyooo,
kadın diyorkii
seninn doğumm bugün başlarr
hareketlerinn doğumm sancısıı gibii duruyoo
eve git istersennn falan diyorrr
yok yokk doğum değill dahaa 2 hafta var diyorumm genee bennn ,

neysee kadınn 3 tane doğurmuşş amaa benn dahaa iyii biliyormuışumm gibii davranıyorumm sankii
gece eve geldikkk tuvalette bir baktımm kannn

koştur koştuır hastaneyeeee

aynıı senin gibii doğumu başlamıştıı
ozaman bakıldıı alttan sadecee

hadi arkamdan cucu ve özüm geliyooo

HAdi canım güzel haberlerle gel yorma kendini.Öptük seni kocaman.

maşaallah selvi boylu, incecik zarif bi gelinim olacak desene.... içinin rahatlaması iyi olmamış ama yine koşturmaya devam edeceksin demek ki. ben senin doktorun olsam seni bi güzel korkuturdum da yerinden bile kalkmazdın...

senin kuzenlerle sınıf arkadaşı falan çıkmayalım bi de:)

beraser, deniz1958, eLann, eysiel, hapsuruk, karabiber01, saliha27, sweethome, tellinaz, tooba, y.a.s.m.i.n, özüm
günaydın kızlarr nasılsınız bebişlerde iyiler inş.
faceye katılma isteği gönderdim kim onaylıyooo

canım madem normal doğumdan korkuyorsun neden epidural normal doğum yapmıyorsun? geçen hafta bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı kız hiç anlamadım böyle kolaysa doğum 10 tane doğururum ben diyodu daha önceden ameliyat geçirmiş biiri olarakdan söylüyorum kesilmek öyle hiçde kolay değil o acılar varya perişan ediyo 1 ay kımıldayamamıştım ben bir daha aynı şeyleri yaşamaktansa 1 gün çekerim doğururum diyorum bide amaliyat izi var çok kötü görünüyo insanın psikolojisini bozuyor kaç yıl geçsede en ufak bi soğukda sızlıyor daha bi sürü şey tabi yine işine karışmak gibi olmasın

günaydın canım. yuvarlanıp (!) gidiyoruz işte. sen nasılsın...

valla olurmu olur ama onlar 99 mezunu ikiside 98 miydi yoksa :87:

günaydın canım ben ve defne su gayet iyiyiz sen nasılsın... faceye katılma isteğini desire onaylıyor:86:

selam kızloar nasılsınız...
zeytiincim ben ve oglusum iyiyiz cok sukur sen nasılsın... bu arada istegiini onayladım

selam zeytıncım ıyıyı sen nasılsın bugun ızınımın ılk gunu sıkılıyorum sanırım.... ama alısıcam oglum salı gunu benı cokorkuttu. evdeyım oglumla ve sızınle..

kızlar günaydın dün internette problem vardı iş yerinden bağlanamdım bu günde evden jet imi getirdim :) onunla bağlanıyorum....

okuyamadım çok birikmiş geçmiş... ne var ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…